Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 10 jul 2017, 15:24

Walcott nije budala da bilo gdje ide... 120k sedmicno za bukvalno nista je san svakog amaterskog igraca loptanja.

Chambers jeste talenat ali opet ne razvija se brzo kako sam mislio da ce tako ako vec postoji ta opcija za VanDijka upakovao bi ga lagano...

Ma da ne znam odakle vam te informacije? Uslov njihovog novog menagera je bio da ne prodaju najbolje igrace tako da ce ga tesko pustiti kod nas kada su vec izbjegli udare Liverpoola, Chelsea i Citya...

PS: Tesko da cemo i Lemara uspijeti dovesti. Monaco naravno cuva svoje klince i kao sto vidite nisu jos nikog ni prodali iz ove generacije (osim Silve)... Evo poslali im 50 miliona Eurica ako i to odbiju onda nista od njega...

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 10 jul 2017, 16:03

Seaman je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Seaman je napisao/la:nakon lemara krenuti na van dijka i ponuditi brazilskog ljepotana,gibsa te lovicu :kafa: slobodno se rješiti i wc kepeca od stoperčića koji će vjerojatno biti više ozlijeđen nego što će igrati :kafa:
Čitam kao opcija je da dadnu malog Chambersa i love za van Dijka. Nisam za to.

ni ja :kafa: ali ovaj van dijk bi nam legao kao budali šamar :kafa: baš tip stopera kakav nam treba :geek: dao bi ja njima walcotta,samo šta ovaj neće tamo jer se ovdje fino uhljebio kao i nosati panj
I ja mislim da se ide po dobrog stopera jer Koss nosi povredu i moze da igra samo svakih 7-8 dana, ali kad gledamo s druge strane nije to realno jer mi znamo kakva nam je cicija trener gurat ce Merta i Lepog pola sezone i tu ga mi pusimo jos ako dovede Lemara ne treba na to pomisljati, treba se hitno ta platna lista smanjiti jer dosta panjeva uzima velike pare

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 jul 2017, 20:28

Izgleda da naš najbolji golman ide u Juve za 25mil KM.

Treba li duži post napisati ili je ovo gore bilo dovoljno ?
Pld W D L
38 26 12 0

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 jul 2017, 20:30

anell je napisao/la:Izgleda da naš najbolji golman ide u Juve za 25mil KM.

Treba li duži post napisati ili je ovo gore bilo dovoljno ?
Može dobit prolaznu ocjenu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 10 jul 2017, 20:40

Daj boze da.mi vise ikoga dovedemo,iskreno se nadam lemaru,i mozda da nam uleti kakav veznjak a bit ce i odlazaka,jer nerealno je ocekivati stopera pogotovo ne VVD ,imamo Kossa,Mustafija,Holdinga,Chembersa,Gabriela,Merta,po potrebi Kolosinac i Monreal,ako se bude igralo sa tri u zadnjoj liniji i to nam je previse,Holding se sada vec cini bolji od Chembersa ,na Merta i Lepog ni netreba pretjerano racunati,ali ako nam zdravlje posluzi ekipu ovako nesto bih volio vidjeti sljedece sezone
Cech
Holding Koss Mustafi
Ox-Ramsey-Xhaka-Kolasinac
Ozil-Alexis
Lakazzete
Ospina,Chembers,Bellerin,Monreal,Wilshere,Welbeck,Giroud
(Wolcot,Iwobi,Mertesacker,Gabriel,Elneny,Rene Adelaide,Martinez,Debushy,Gibs)mozda sam nekoga i zaboravio ali definitivno trebamo rasprodati dosta igraca,ijos ako dodje Lemara definitivno nema mjesta za sve
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 jul 2017, 20:44

Ma nema ništa od VVD, ja još nisam vidio da je to neko od ovih ozbiljnijih stranica objavio. Možda uspijemo dovesti još Lemara i to je to, i očekujem odlaske Gibbsa, Debuchia, Pereza, Jenkinsona i Alexisa.
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 jul 2017, 23:37

Independent | #AFC demand £90m at least to let Alexis go, AW believes club can challenge with him in the team.
Independent | Some close to Alexis have started to talk about the idea of preparing for another season at #AFC.
Told again yesterday that Alexis Sanchez will not be sold this window, and Arsenal remain hopeful he will sign a new contract. #afc

Neki lik o OX-u
I believe that he has agreed terms on a new contract but his agent is being a little naughty."
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 11 jul 2017, 00:41

Ma treba ga ostavit pa taman i slijedeće sezone otiš'o za dž. S njim smo koliko toliko ozbiljna ekipa...

Postano iz vreće

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 jul 2017, 09:57

Wenger on Alexis: "That’s a question I didn’t expect today. We’ll see. The players have contracts we expect them to honour them."
Ma zna i profa da Alexis ide.
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 jul 2017, 10:18

Lik koji je prilično dobro informisan mi je rekao prije mjesec i kusur dana da je problem sa Oxom njegov agent. Kako stvari stoje, izgleda da je bio upravu.

Alexis ne ide nikud u Englesku. Ako kuda ode u ovom prelaznom roku, biće to Bayern ili PSG.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 jul 2017, 12:43

Evo malo pozitive:
Keeping Alexis & not selling to a rival
AW: "Yes, that is a continuation of what I said at the end of the season. That's what we will do."
AW: "He adds great value to the squad and I think as well he is a great lover of the club."
If Alexis has informed the club that he wants to leave:
AW: " NO"
AW: "I think the easiest way to manage a player is in the final year of his contract. It is in his interest to do as well as he can."
•The £90m price tag:
AW: "The players have contracts and we expect them to respect their contracts. That's what we want."
•If next season is Alexis' last at #afc
AW: "Nobody knows today because he can extend his contract at the start or during the season."
AW: "So it is not necessarily the last year of his contract at Arsenal Football Club."

Kontraa
Kontakt:

Post Postao/la Kontraa » 11 jul 2017, 13:44

SKY pise da je vrlo vjerovatno da OX ide ovo ljeto :facepalm:

Postano iz vreće

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 11 jul 2017, 13:45

Artetitis je napisao/la:Lik koji je prilično dobro informisan mi je rekao prije mjesec i kusur dana da je problem sa Oxom njegov agent. Kako stvari stoje, izgleda da je bio upravu.

Alexis ne ide nikud u Englesku. Ako kuda ode u ovom prelaznom roku, biće to Bayern ili PSG.
U Bayern teško, već su izjavili da im je problem Alexisova plata a evo doveli su Jamesa iz Rejala.
Pld W D L
38 26 12 0

zanatlija57
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija57 » 11 jul 2017, 13:57

Ox je solidan igrač, možda i iznad toga, ali Arsenal nemože čekati da u 38 kola odigra 3-4 tekme na visokom nivou.On će vjerovatno bolje igrati u nekom Lesteru,West Hamu ili Southamptonu. Sretno mu bilo.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 jul 2017, 14:03

zanatlija57 je napisao/la:Ox je solidan igrač, možda i iznad toga, ali Arsenal nemože čekati da u 38 kola odigra 3-4 tekme na visokom nivou.On će vjerovatno bolje igrati u nekom Lesteru,West Hamu ili Southamptonu. Sretno mu bilo.
Ma agent ga nagovara u Liverpool jer su oni očajni za pojačanjima i može uzet dobre pare sebi. Kako OX, tako i agent. :mrgreen:

Drag mi je igrač, ali brate ako si zavro da ideš pa ti idi. Možemo ga zamijeniti bez ikakvih problema, zapravo sve i jednog fudbalera osim Alexisa možemo zamijenit bez problema. Samo se nadam da ćemo ga utušit za pravu cifru.

Umjesto njega se može dovesti jednako kvalitetan fudbaler koji nije staklen kao on i koji nema mentalnih barijera u glavi.

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 11 jul 2017, 14:07

Radosna vijest braco, James potpisao za Bayern, jedan manje u borbi za Alexisa

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 11 jul 2017, 14:46

Neka ide, jednom u 5 sezona odigra solidno i misli da je neka zvjerka. Put pod noge, ima igrača koji će te zamijeniti :salut:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 11 jul 2017, 14:55

On bi trebao da moli Arsenal da mu produzi ugovor a ne obrnuto. Sta je to ovaj doktor fudbala pokazao za sve ove godine? Jedina korist od njega da Jacku nije dosadno samom u bolnici, nek se druze ybg.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Migu
Kontakt:

Post Postao/la Migu » 11 jul 2017, 15:04

ovo je jednostavno taktika Oxovog menadzera da izvuce dobar ugovor za svog klijenta. Meni licno je drag Ox i uvijek govorimo da ima potencijala , a godine prolaze a nikad taj iskorak nije napravio. Ja bih mu dao jos jednu godinu, (mislim da bi u ovoj novoj formaciji mogao eksplodirati) a ako opet podbaci caoo drugar ako treba i dzaba.

Gunner4
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Gunner4 » 11 jul 2017, 16:03

dark44 je napisao/la:Radosna vijest braco, James potpisao za Bayern, jedan manje u borbi za Alexisa
Sta je tu druze radosno? Ode mi i zadnja nada da nece u nekog od rivala. :(

PS: Sta je sa Lemarom mamu mu lemnem?

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.