U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Odrbana katastrofalna reagovala kod oba gola. Ali dosta lijepih akcija nasih u napadu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Broj 6 = 0 bodova. Lose kretanje, spor, lose pozicioniranje....
-
- Kontakt:
Meni nije jasno (pošto sam kroz medije pratio skoro sve) da Karačić nije nakon što je otkazalo mnogo igrača (zbog neadekvatnog termina i povreda) pozvao Bajića iz Želje i Dursuna iz Slavije. Bajić je najbolji strijelac lige, a kako sam vidio svuda hvale ovog DUrsuna. čak sam negdje pročitao da trči na sto metara izuetno brzo, haman ko atletičar (ne mora značiti ništa ali ga hvale i sa loptom). Znači da je onda ova naša repka pravo jaka ako imamo 4-5 boljih igrača od njega na toj poziciji. Također, i za Bajića. Frajer najbolji strijelac. Znam vrlo dobro da talenti nisu oni koji zabijaju najviše, ali to je do juniora. Već u juniorima a da ne govorim starijim ti igrači koji su davali rezultate a nisu talenti padnu, gube se tj preskaču ih bolji. Pogotovo što je recimo mali na pripremama Želje, znači da se može nositi i sa starijima. Možda ja negdje griješim.Batko je napisao/la:Broj 6 = 0 bodova. Lose kretanje, spor, lose pozicioniranje....
Je li neko cuo za ovu bracu blizance Sinisu i Ljubisu Sarkica iz Modrice ?
Danas u "Sportu" izasao clanak o njima u kojima navodno kazu da su bili u kampu Bayerna i da su im oni rekli da su talentovani ali da to sada moraju da pretoce u kvalitet.Spominju kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH ali ja se nesta ne mogu setiti njihovog prezimena na spisku reprezentacije.

Danas u "Sportu" izasao clanak o njima u kojima navodno kazu da su bili u kampu Bayerna i da su im oni rekli da su talentovani ali da to sada moraju da pretoce u kvalitet.Spominju kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH ali ja se nesta ne mogu setiti njihovog prezimena na spisku reprezentacije.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
jedva cekamo da kolasinac zaigra za nas samo da ne bude ko hajrovic i seferovicCashMan je napisao/la:Pokazao, ali nije dokazaoMajstor10 je napisao/la:Samo je dosad Kolasinac pokazao hrabrost da kaze da ce igrati samo za Bosnu i da nema dileme. Legenda.

dobronamjeran savjet, ne uzimaj sport previse ozbiljno. oni objave mali milion takvih clanaka o nevidjenim biserima bh. fudbala, a to naravno neko plati. oni su npr. objavili da vukic prelazi iz partizana u zelju, to mi prvo pada na pamet od nedavnih provala.Devil je napisao/la:Je li neko cuo za ovu bracu blizance Sinisu i Ljubisu Sarkica iz Modrice ?![]()
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Znam ja kakvi su "Sport" i "Sportski zurnal" i vise nego sto mislis.
Ali uvek je dobro ispitati nesta u sta nisam upucen.

Ali uvek je dobro ispitati nesta u sta nisam upucen.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Momci su cak veci talenti od Izeta Zahirovica.Devil je napisao/la:Je li neko cuo za ovu bracu blizance Sinisu i Ljubisu Sarkica iz Modrice ?![]()
http://www.fkmodricamaxima.com/2011/vij ... om=&ucat=8&" onclick="window.open(this.href);return false;

sb90 daj sviju ti sliku ili neki link da vidim to za Vukica?Ahahahahh ne vjerujem sta citamSB90 je napisao/la:dobronamjeran savjet, ne uzimaj sport previse ozbiljno. oni objave mali milion takvih clanaka o nevidjenim biserima bh. fudbala, a to naravno neko plati. oni su npr. objavili da vukic prelazi iz partizana u zelju, to mi prvo pada na pamet od nedavnih provala.Devil je napisao/la:Je li neko cuo za ovu bracu blizance Sinisu i Ljubisu Sarkica iz Modrice ?![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Deckima 14 godina, a vidi im brcina! 

I meni je to bila prva pomisao!maxuz baxuz je napisao/la:Deckima 14 godina, a vidi im brcina!
https://www.facebook.com/mujo.tankovic?group_id=0
Lik igra za U-18 momčad Fulhama, i bio je jako dobar na utakmici protiv vršnjaka Chelsea, te u istoj postigao dva pogotka. Samo mi se čini da je već upisao nastup za neku od mlađih selekcija Švedske, al' bilo bi jako dobro kad' bi neko sa njim porazgovarao po pitanju igranja za našu državu.

Lik igra za U-18 momčad Fulhama, i bio je jako dobar na utakmici protiv vršnjaka Chelsea, te u istoj postigao dva pogotka. Samo mi se čini da je već upisao nastup za neku od mlađih selekcija Švedske, al' bilo bi jako dobro kad' bi neko sa njim porazgovarao po pitanju igranja za našu državu.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Uh seljackog lancica. 

Tanković je već jednom negdje izjavio, mislim da je to bilo taman kada je iz Švedske ( jel ) prešao na ostrvo u Fulham, i postao jedan od najboljih igrača u omladinskom timu, da želi igrati za BiH.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pricaj za sebe, Rafaelu.Cartman je napisao/la:Uh seljackog lancica.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Tankovic je iz Srebrenice sigurno igra za BiH nema druge
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi doktore za golmane aka Alex FergusonCartman je napisao/la:Uh seljackog lancica.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cartman ne rise tukne daleko
Sto seljackog? Mozda sto ima mjesec i zvijezdu? Da ima sta drugo vjerovatno nebi bio seljacki,a takvih komentara nebi ni bilo.Cartman je napisao/la:Uh seljackog lancica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97