2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Kobe Bryant
Kontakt:

Re: 2013-14 NBA Season

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 dec 2013, 14:06

YaSSaL je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Lillard bas obecava,druga sezona a igra sezonu zivota vec.
Ne kuhaj pricu da se sad Kobe upali i da ti objasni da je to skrt igrac koji nije podredjen timu i samo nabija svoju statistiku. :lol:
Ne bi me cudilo da takvo nesto primjeti, a to sto u "svom" timu ima jednog takvog 15 i kusur godina, to se ne pika... ;)

Ne volim fakat kad se igracima dodijeljuju tako pogrdni pridjevi, i to igracima koji su sve, ali to ne...

P.S. A sto se ismijah ovim GIFovima Bargnani-a... :lol:
Razumijem tvoje frustracije zadnjih 15 god :!: da nije Bryanta i lakersa vjerovatno bi osvojili jos 4-5 titula ;)

Na kraju će Kobe zavrsiti kao Gigo Bosnić ili J. Salmons :roll:

A Lillard će zajebati C Paula , a svakako je C Paul espn-u i nekima bolji i od Magic-a , pa ce Lillard uci u anale kao best PG ;)

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 19 dec 2013, 14:08

Kakve ti gluposti pišeš, to je strašno :lol:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 dec 2013, 14:12

Arbeloa17 je napisao/la:Kakve ti gluposti pišeš, to je strašno :lol:
Sta ti sad hoces fudbaler ? :roll:

Sta ti pises ?

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 19 dec 2013, 14:39

Ovako decko, istina je da ste nas "zakinuli" za jos par titula, ali mi smo ti jedna skromna fransiza, koja je i vise nego zadovoljna s ovim sto ima, tako da mjesta frustracijama nema. Znas ono, kakva fransiza, takvi i navijaci/ljudi...

Osim toga, ako bismo i imali frustracije od nekog Lakera, to sigurno ne bi bio Bryant. Pa prije je to je Fisher s onih 0.4 sekunde...

Ali odosmo daleko mimo teme, mozemo se vratiti na FAIL...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 19 dec 2013, 14:49

YaSSaL je napisao/la:Ovako decko, ...
Uljepša mi dan :!: ;)

OK vraticemo se ubicajenim temama :

Ti sa svojom 1 prostoprosirenom recenicom po postu i boldiranim velikim brojevima sa omjerom SA :roll:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 dec 2013, 15:00

Neki tek sada shvataju koja je provala Kobe (na forumasa mislim). Najzalosnije je sto mu ljubimca krase svi epiteti koje koristi da omalovazava Damiana.
Raul_64 je napisao/la: Minesota vodila 30 razlike prije nego sto je poceo Love igrati za sebe i dodje na oko 8 razlike slika
I gledajmo tu eleganciju izgurivanja svog playmakera za laka dva poenaslika

slika
Sta ti zapravo hoces da kazes? Da Love nabija statistiku? Pa da, nabija malo. Nije jedini. Ali kakve to veze ima sa kvalitetom? Ja opet vidim odlicnog igraca.
Od Rickya me ne bi iznenadilo i da polaganje fuli. Toliko lose suta. Nek je isao na sigurno. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 19 dec 2013, 15:02

Kobe Bryant je napisao/la:
YaSSaL je napisao/la:Ovako decko, ...
Uljepša mi dan :!: ;)

OK vraticemo se ubicajenim temama :

Ti sa svojom 1 prostoprosirenom recenicom po postu i boldiranim velikim brojevima sa omjerom SA :roll:
Sad "udaramo" i ispod pojasa?
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 19 dec 2013, 15:11, ukupno mijenjano 4 puta.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 19 dec 2013, 15:04

Titova-Juga je napisao/la:
ElLoco7 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Bargnani je bio siguran da će pogoditi.
logicno. da je pogodio svi bi sutili naravno. momak je najbolji igrac Knicksa uz Mela ove sezone, ne vidim razlog konstatnom prozivanju.

a za ovog Kobea pa zar njega iko moze ozbiljno shvatat? to je osoba kojoj je Bosh najbolja 4 lige, Lillard fail itd itd.
To sto ti ne vidis razlog, ne znaci da ga ljudi koji se imalo razumiju u kosarkasku logiku ne vide. Da je I pogodio, taj sut u to vrijeme utakmice je kosarkaski besmislen I ne uzima se :arrow:
Vidim koliko se ti i pojedinci s ovog pdf-a razumijete. Ti si onaj sto Chikago dize u nebesa, koji je pricao da je Snell odlican igrac, dizao Gibsona u nebesa itd itd

@Donnie a kada svojim poenima donese pobjedu i tad se opet suti. Andrea igra poprilicno dobru sezonu, to sto ima lose saigrace nije on kriv. Sasvim korektno je odradio ulogu centra dok je Chandler bio povrijedjen. Limitirao je Hiberta, Howarda, Buynama na par poena iako su svi oni daleko fizicki mocniji. Odbranu 1na1 igra dobro. Odbrana perimetra mu je najveca mana. Tu je uzasan. I naravno nije on kriv sto je u ekipi u kojoj nema ni jedne izgradjene akcije nego copor koji se ispucava. Mutavac od Woodsona nit zna nacrtat akciju nit zna slozit odbranu. Cak ne zna ni trazit timeout za zadnji napad.

I jos nesto JRS ne moze u istu recenicu da Andreom i Jenningsom jer JRS je divljak na nba parketima koji se samo ispucava. Ova dva su za par klasa bolji kosarkasi.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2013, 15:07

Sta ti zapravo hoces da kazes? Da Love nabija statistiku? Pa da, nabija malo. Nije jedini. Ali kakve to veze ima sa kvalitetom? Ja opet vidim odlicnog igraca.
Od Rickya me ne bi iznenadilo i da polaganje fuli. Toliko lose suta. Nek je isao na sigurno. :mrgreen:
Nije , al je najbolji u tome.
I nemam problema s tim , ako nema ni on.
Al vjerujem da bi mu racionalnija igra i vise borbe na drugom kraju parketa , ucinilo ekipu konkurentnom.

Nema veze kao sto nema ni jedna utakmica , kad poredis dva igraca.

opcenito nemam neki sud ni o jednom igracu bez playoffa
to je drugi svijet
pa tek cekam Walla i mnoge druge da vidim od cega su napravljeni

a Love necu vidjeti ni ove
ide 6 sezona i godina 26 , a on jos bez playoffa
ne kazem da je zbog njega jel
al poprilicno mizeran podatak zar ne ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 dec 2013, 15:15

Ti ocigledno ne zelis da shvatis poentu pa se sada kacis za neke druge teme.
Taj sut u tom trenutku utakmice je los, bilo da ga je uzeo Michael Jordan ili Mate Peraica. Taj sut je djelo nepromisljenosti I (ne) inteligencije samog igraca koji je mogao svoju ekipu dovesti do poraza. Predlazem da ovaj sport stavis na crnu listu, prijateljski.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 dec 2013, 15:23

Raul_64 je napisao/la:
Nije , al je najbolji u tome.
I nemam problema s tim , ako nema ni on.
Al vjerujem da bi mu racionalnija igra i vise borbe na drugom kraju parketa , ucinilo ekipu konkurentnom.

Nema veze kao sto nema ni jedna utakmica , kad poredis dva igraca.

opcenito nemam neki sud ni o jednom igracu bez playoffa
to je drugi svijet
pa tek cekam Walla i mnoge druge da vidim od cega su napravljeni

a Love necu vidjeti ni ove
ide 6 sezona i godina 26 , a on jos bez playoffa
ne kazem da je zbog njega jel
al poprilicno mizeran podatak zar ne ..
Da ima bolje igrace vjerujem da bi drugacije igrao. Frustrirajuce je kad dugo vremena igras u slaboj ekipi.

Nema veze jedna utakmica, ali mislim da redovno u duelima njih dvojice Love bude uspjesniji. Ako ti nije mrsko potrazi podatke.

Opet, slaba ekipa. Nije svako sretan ko Kawhi Leonard pa da od pocetka karijere bude u playoffu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 dec 2013, 15:24

koliko je samo osoba na ovom forumu koje kada nemaju pravo pocnu licno vrijedjati, uzasno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 dec 2013, 15:32

Da , moguce je i da okruzenje ga cini takvim da gleda prvo staviti svoje brojeve pa ostale.
Ima jos jednu godinu ugovora , uskoro bi ga trebali vidjeti u kvalitetnoj ekipi pa cemo suditi.

Nema veze jedna utakmica, ali mislim da redovno u duelima njih dvojice Love bude uspjesniji. Ako ti nije mrsko potrazi podatke.
Nije mrsko jer ide meni u korist :mrgreen:

14 head to head utakmica

Love - 18,6 poena , 45% suta , 11 skokova
Aldrige - 20,9 poena , 50% suta , 9,1 skok

Love vise asistencija , LaMarcus vise ukradenih i blokada , te manje izgubljenih.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 dec 2013, 15:37

Prosjek mu je vjerovatno slabiji zbog prvih par sezona kada nije bio ni starter. Siguran sam da je u zadnje dvije-tri sezone bolji od Lamarcusa. :ugeek: :mrgreen:

Normalno da okruzenje utice. Ali evo, pocinju bolje igrati, mozda cak i ostane. Samo da Rickyu ne ponude max ugovor, a spominje se i ta opcija.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 19 dec 2013, 15:50

Greivis je napisao/la:Prosjek mu je vjerovatno slabiji zbog prvih par sezona kada nije bio ni starter. Siguran sam da je u zadnje dvije-tri sezone bolji od Lamarcusa. :ugeek: :mrgreen:

Normalno da okruzenje utice. Ali evo, pocinju bolje igrati, mozda cak i ostane. Samo da Rickyu ne ponude max ugovor, a spominje se i ta opcija.
Pa da postavljao sam negdje na početku sezone, možete vidjeti, Love u zadnje 3 sezone ima oko 30 ppg i 13-14 rpg protiv Aldridgea u direktnim obračunima.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 19 dec 2013, 15:53

Donnie Darko je napisao/la:1. Svaki indijanac u ligi, evo za primjer cu uzeti Brandona Jennigsa iz prosle sezone, je uvijek siguran da ce pogoditi. Po ovoj logici ima pravo uzeti po 45 suteva po tekmi jer je eto siguran da ce uci, pod izgovorom da mu niko ne bi prigovarao da je pogodio 70% istih umjesto 35%. Ili jos bolji primjer, JR Smith.
2. Biti drugi najbolji igrac u ekipi koja je jedna od najgorih u ligi i nije neki uspjeh. I sigurno nije uspjeh u konkurenciji JR Smitha, Feltona, te nazalost minutama limitiranog Amarea.
3. Ja ispod ovoga vidim 4 razloga za konstantno prozivanje, i to u formi pokretne slike:

slika
Ovdje je bio siguran da je Michael Jordan, ili da je crnac ako cemo biti rasisti.
slika
Ovdje je bio siguran da je DeMarre Carrol retard i da ce promasiti cisto polaganje.
slika
Ovdje je imao lag, ovo mu necemo zamjerit.
slika
A ovo ne razumijem.

Pickovi pickovi!!! Andrea, pozdravlja te cijela Kanada! :D :D :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 dec 2013, 16:05

Talijan dominira,uklopio se u Knickse hehe

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 19 dec 2013, 16:23

haha i dalje ne vjerujem koji faul lebrona na trici za produzetak nisu svirali, strasno nesto xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 19 dec 2013, 16:23

Bargnani kralj :lol:

Svaki All star igra za statistiku, osim Parkera.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 dec 2013, 16:33

XConTroL7 je napisao/la:haha i dalje ne vjerujem koji faul lebrona na trici za produzetak nisu svirali, strasno nesto xD
možda bi na baletu svirali ono....ili u umjetničkom klizanju...ipak košarka je ozbiljniji sport 8-)
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.