Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bagrcavi » 05 feb 2014, 00:33

Ja sam svoje rekao i stvarno se više ne mislim natezati na ovoj temi dok je ovdje atmosfera ovakva. Dok na terenu Emir Spahić doprinosi odličnim rezultatima reprezentacije moje domovine, ne interesuje me ni psuje li, ni svađa li se, ni ništa drugo osim njegovih fudbalskih kvaliteta.
DRUG NEBI TI PUNCA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 feb 2014, 00:35

bagrcavi je napisao/la:Ja sam svoje rekao i stvarno se više ne mislim natezati na ovoj temi dok je ovdje atmosfera ovakva. Dok na terenu Emir Spahić doprinosi odličnim rezultatima reprezentacije moje domovine, ne interesuje me ni psuje li, ni svađa li se, ni ništa drugo osim njegovih fudbalskih kvaliteta.
Naravno, ali to je savim drugi par cipela ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 05 feb 2014, 00:40

bagrcavi je napisao/la:Gringo ja konto ti neki stariji čovjek a ti isto dijete. Stvarno ko je ikad čuo ili vidio nekog fudbalera da opsuje? :shock: :o Kad se na tekmi desi nešto što mu nije po volji od iz štucne izvadi jasin pa prouči, ili ako je kršćanin onda se pomoli Bogu na brzinu i nastavi. Nikad fudbaler nije opsovao na utakmici.
Jel' i Pjanić seljačina nekulturna?
" onclick="window.open(this.href);return false;
E neka si podsjetio na ovo sad je Pjana naj gori na svjetu nezna se ponasati ,igrti itd...!
Neka Spaha odmori malo ajte ruljo malo smrdite o Pjani i objasnite momku kako se smije ponasati inace postaje smece kao DZeko, Susic,Spahic,Misimovic i ostali igraci repke!
Ovaj forum sve vise lici na ZOLOSKI VRT :oops: :oops: !

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 05 feb 2014, 05:14

Dado je napisao/la:Je li to Edin usao u formu pa ste sad uzjahali Emira. :roll:
:mrgreen:

Na Dzeku misevi.
Na Spahu pacovi.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 07:39

Amar Dzeko je napisao/la:To oko Hasana nisam dovoljno upucen, ali znam kad sam bio u Svicarskoj ispred hotela pred trening (dan prije tekme sa Brazilom) da je 90% reprezentativaca nas lijepo ispostovalo i slikalo se dok je Emir samo prosao, ne obaziruci se na nicije molbe. Tu mi je dosta pao u ocima.
;) viđeno bezbroj puta
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 05 feb 2014, 09:29

Virtu4l je napisao/la:Ja sam rekao da mu Sergej nije dao traku. Nebi mu bilo prvi put da laže. Njegova kapitenska traka je produkt Ilje i kompanije, ne ulazim u to dali je opravdao povjerenje ili ne.
ocigledno je da je Virtual dobro upucen u zbivanja unutar reprezentacije jer svi mi koji smo pratili repku na gostovanjima u posljednjim kvalifikacijama mogli smo se uvjeriti u aroganciju i bezobrazluk kapitena...to mu i halalimo jer je na terenu to kompenzirao, a da je pakas jeste...Virtual je pretpostavljam novinar ili ovog ili nekog drugog portala jer samo oni imaju ove informacije o kojima Virtual govori, i sreca jos nije otkrio ni pola onoga sto Spaha radi pogotovo na gostovanjima...i pogledajte jos na pocetak ovog pdf da vidite ko ga je otovorio sto govori u prilog mojoj cinjenici o profesionalnoj orjentaciji Virtuala, te potvrdjuje i tezu da momak sigurno barata informacijama

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 feb 2014, 10:35

Ma ne, nisam novinar, niti imam bilo kakvu vezu sa ovim i bilo kojim drugim portalom. Kao što kažeš, svi oni koji su na neki način došli u kontakt sa nacionalnim timom znaju o čemu pričam.

Što se tiče tih vaših iskustava sa gostovanja, o tome ne znam apsolutno ništa, ali mogu pretpostaviti o čemu se radi.

Mene je najviše pogodilo sve ovo sa Salihamidžićem i od tada datira moj animozitet prema Emiru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 feb 2014, 19:36

Virtu4l je napisao/la:
Mene je najviše pogodilo sve ovo sa Salihamidžićem i od tada datira moj animozitet prema Emiru.
+1
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 05 feb 2014, 19:58

Saurman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
+1
A šta je bilo između njih?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 05 feb 2014, 22:17

Saurman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
+1
a mene je najvise pogodilo , kad je pjanicu nesto govorio protiv njemacke kad su igrali , kad je je udario marina pa pjanicu nesto govorio , bas mi neugodno bilo ....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 06 feb 2014, 06:36

lucif3R666 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
+1
a mene je najvise pogodilo , kad je pjanicu nesto govorio protiv njemacke kad su igrali , kad je je udario marina pa pjanicu nesto govorio , bas mi neugodno bilo ....
Nek je plesno ono **** malehno, i pjanketu je reko kolko se je moglo razbrati igraj pi▪kamu materina ( marinu) tako nesto... tako da prestanite jesti ****, i za svaki **** traziti mane u nasim igracima, neznam sto se vi niste razvili u neke igrace pa da vas vidim! Kod nas neko da je zlatan, nasla bi se mana da nije dovoljno zlatan pa ga kritizirali! Spaha je temelj nase repke i kakav da je, nam je vrijedan zlata ko tvrdi drugacije, mozak mu ocito ne funkcionise nako kako bi trebo...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 feb 2014, 09:44

Saurman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
+1
Spahić:Joj pjanke ja se u$ra kad će poluvrijeme
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 06 feb 2014, 09:51

Ma frajer sebi daje previse zapravo glumi dobrotu , a on hoce da kroji sve u repci... to se odavno zna samo uspjehom se sve to pokrije.. Igrace koje ne gotivi imaju pravo problema da se snadju kad dodju , pravo prgav i heben lik ako uzme nekoga na zub... Kao kapiten i igrac na terenu skidam kapu jer uvijek daje 100%, al kao karakter nula bodova..

Kazu da on i Miske ne pricaju da su se par puta za "vratove pohvatali" jer je bilo izmedju njega i misketa za kapitensku , a i miske je gadan lik tako da imaju neke nesuglasice al eto dok na terenu stima ne treba tu sad nista praviti frku. Miske ima svoje drustvo , a Spahic svoju neku ekipicu pa tako da svako svoje tjera...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 10:11

Hahaha .. Ovdje je Emir ljudima pao u ocima jer, eto, kada su okupirali hotel kao kakvi beduini gladni slikanja i ekskluzive, lagano prosao kraj njih ... Ne znam sta ocekujete, da vam idu igraci po kucnim posjetama? Samo nase igrace, strucni stab, hotel gdje odsjedaju, oblijecu ljudi kao kakvi bezposlenjaci. Daj ovo, pa daj ono ... Ne znam sta bi se tek desilo, da Safet uvede disciplinu kakva i treba da bude. Vjerujem da bi se mnogi "navijaci" digli rusiti savez dok im policija degenja nane po cesti, politicari iz dana u dan ruse i unistavaju ovu drzavu .. Platite kartu, potrosite nesto parica na putu i uzimate si za pravo moralisati u vezi bilo cega. Samo u BiH i njenoj dijaspori ...

Vi, "navijaci", meni ste pali u ocima (za razliku od igraca i samog Spahica) nakon one utakmice u Zenici kada je Dzeskonu pukao film zbog onog klosara sto im je htio izvuci para, a Dzeskon mu fino rece "sine, vise nikada feninga neces dobiti ...". Tada se je vidjelo ko sve prati ovu reprezentaciju i gura se za slikanje ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 06 feb 2014, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 06 feb 2014, 10:15

Saurman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
+1
Joj, jeste mi osjetljivi, duse mamine. Vi i vasi osjecaji ... :lol: . Sta vas je to pogodilo? To sto mu je rekao "idi gore, idi igraj i ne trabunjaj mi o ovom malom cetniku ...".
Zadnja izmjena: samson, dana/u 06 feb 2014, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 06 feb 2014, 14:20

:lol: :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 feb 2014, 15:15

Ne možeš sa njima na zelenu granu... Prestao sam da komentarišem bilo šta, kad sam vidio da pljuju po Emiru zbog ovakvih gluposti. Ponašate se kao neke maloljetnice u pubertetu. Čuj povrijedilo ga... pile dedino :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 07 feb 2014, 20:12

Kapiten od prve minute.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 feb 2014, 21:03

Jao Spahe protiv Borusije :o
Sve je lopte pokupio kao usisavac...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 07 feb 2014, 21:25

...ima l kakav streem utakmice :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dzemil, legendarnadruga, Proximic i 27 gostiju.