Pretplata 10 eura mjesecno, i moras imat najmanje 18 godina. Vise informacija na http://www.Zlatnakanta-i-curtman.com" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Upravo stigo kuci, pa malo da pogledam temu.
Pa zato pitanje: Dali zadnjih 10 stranica sadrze samo slicice i svadju izmedju kompleksasa koji mrze Ronalda i njegovih fanboys kojima je nesto kao bozanstvo ili ima nesto vrijedno za procitati?
Moracu poceti da sortiram po clanovima, kao sto to Gero radi.
Treba napraviti neku vrstu feed, gdje samo citas izabrane user-e. Prvi feed bi mi bio Harishp&Cartman.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moze li Uefa da poduzme nesto ako se bude stvarala buka, imaju li oni ovlasti da nekako reaguju ? Da nam ne dodje glave ...Elddar je napisao/la:polako, nema još ni 12hmaverick_tz je napisao/la:ljudi imal iko informacija kakva je situacija ispred hotela zenica,imal kakve halabuke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Igrači Luxemburga nakon utakmice u Zenici su izjavili: They told us we played on Bilino Polje, but.. I think it was Hutovo blato.
4.10.2009.
Sta hoces da rade... Occupy Zenica se drzi ispred Hotela Dubrovnik.Elegant je napisao/la:Moze li Uefa da poduzme nesto ako se bude stvarala buka, imaju li oni ovlasti da nekako reaguju ? Da nam ne dodje glave ...Elddar je napisao/la:polako, nema još ni 12hmaverick_tz je napisao/la:ljudi imal iko informacija kakva je situacija ispred hotela zenica,imal kakve halabuke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
koalem je napisao/la:Igrači Luxemburga nakon utakmice u Zenici su izjavili: They told us we played on Bilino Polje, but.. I think it was Hutovo blato.

Registrov'o se radi toga ?
Hutovo blato mila majka kakvo je Bilino polje ...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- underground
- Kontakt:
maverick_tz je napisao/la:ljudi imal iko informacija kakva je situacija ispred hotela zenica,imal kakve halabuke ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
drug sad sam prolazio kraj hotela vracajuci se kuci i mogu ti samo reci da prilaza istom nema na jedno 100-tinjak metara tj drotovi su ogradili onom zutom trakom i patroliraju njih par okolo skupa sa nekolicinom zastitara

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
U buducnosti naša dijeca na casu historije nece uciti samo Bilinopoljsku izjavu nego i Bilinopoljsku utakmicu kao važan historijski dogadaj aBd
pa daj nekom dzaba ili po nabavnoj kad si takav ahbab i zaradi sevapabogy_tm87 je napisao/la:Admine pusti me da mi ne propadnu karte molim te , mozda se nekom fkt ide a nece ni znati za karte
eo mogul samo reci nek mi se jave na pm ko oce karte , iz sarajeva sam
Thomas Müller - Fußballgott
- Principatus
- Kontakt:
Cuj mora se biti 18 godina. Onda je bolje da ne pitam kakav program nudite.Cartman je napisao/la:Pretplata 10 eura mjesecno, i moras imat najmanje 18 godina. Vise informacija na http://www.Zlatnakanta-i-curtman.com" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Upravo stigo kuci, pa malo da pogledam temu.
Pa zato pitanje: Dali zadnjih 10 stranica sadrze samo slicice i svadju izmedju kompleksasa koji mrze Ronalda i njegovih fanboys kojima je nesto kao bozanstvo ili ima nesto vrijedno za procitati?
Treba napraviti neku vrstu feed, gdje samo citas izabrane user-e. Prvi feed bi mi bio Harishp&Cartman.

BTW:
Portugalski selektor Bento:
"Pokazati cemo na terenu kako se izgara i bori za svoju zemlju! BiH igrace cemo zabiti u rupe Bilinog Polja i otputovati sa punim plijenom kuci."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Stange: "Bento je obicni blento" 

Support Velez, It's logical! ★

Ovaj Principatus samo belaj pravi

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Mont0 je napisao/la:Stange: "Bento je obicni blento"

Sušić: "Vas dvojica popušlića ćete zajedno plakati nakon ovih utakmica...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
@Curtmo pa @Princi i ne pita za Paju.Covjek dominira poput Barcelone.Cartman je napisao/la:Pretplata 10 eura mjesecno, i moras imat najmanje 18 godina. Vise informacija na http://www.Zlatnakanta-i-curtman.com" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Upravo stigo kuci, pa malo da pogledam temu.
Nego zar kod tebe nije adresa dablju,dablju,dablju zlatnakopita dart kom.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Znam da je neko ovdje poslije tekme BiH:Bijelorusija i nase pobijede napisao nesto u smislu:
"E neka tako im i treba. Pa kome ce sad Stange govoriti, kako ce generacije Bosanaca prestati igrati fudbal i sami sebi zabraniti loptu, kad zavrse sa nama."

"E neka tako im i treba. Pa kome ce sad Stange govoriti, kako ce generacije Bosanaca prestati igrati fudbal i sami sebi zabraniti loptu, kad zavrse sa nama."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Nemam rijeci..
- Principatus
- Kontakt:
@ Papu

- Giallorossi
- Kontakt:
Neznam cemu tolika pozornost tim bolesnicimapapu je napisao/la:
Nemam rijeci..

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Čovječe mog'o si bar ime i prezime prikriti...papu je napisao/la:
Nemam rijeci..
Sad' moram prezime džaba mijenjati ...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Giallorossi je napisao/la:Neznam cemu tolika pozornost tim bolesnicimapapu je napisao/la:
Nemam rijeci..Znam ja vrlo dobro poentu tvog posta i veruj ija nemam rijeci na ovo al yebes im mater nisu oni bitni,bitna je BiH
Druze pocnem se tresti kad ovo vidim.. pa da ga pitam koji je glavni grad portugala ne zna... sramota je mene umjesto njih.
Proročanstvo kaže...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.