Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
loše, jako loše, sreća pa su Bugari katastrofa 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Samo ako ga se ne pozove, isto vrijedi za još par igrača. Pa Joe bi još igrao da nije napravio glupost.crnov je napisao/la:Srnu takodjer natjerat da se oprosti ,igra mu je preko kur...!

Igra loša (ono što sam gledao, gledao sam naizmjence to i BiH), nepovezano, bez prave šanse... Mamićev kum iz mog kraja očito nije ni blizu sazrio za vođenje ozbiljne ekipe, a najgore od svega je što ne uči iz grešaka, tvrdoglaviji od prosječnog magareta.
Plasman je već sad osiguran, do kraja nas čeka mrljavljenje, omjer od nekakvih 6-2-2 i 12-6 gol-razlika.
Hayley <3
- Insect_terminator
- Kontakt:
Odlican rezultat, a to sto bugarske amatere nismo satrali sa 11-0 nego samo sa 1-0 ide na dusu Kovacu. Jos samo da Srbija sutra odigra x protiv armenskih amatera uz bosanski x protiv amatera iz walesa mozemo reci da smo najbolji na balkanu ako vec nismo u europi i svijetu 

- BurningLegion
- Kontakt:
Meh, pobjeda, tri boda, ostalo ce nadoci, milom ili silom, barem se zna da imamo dosta rezerve jos.
Ma ako sad ne uvidi gdje je radio greške neće niti u nastavku kvalifikacija. Jer ova pobjeda će ga samo još više uvjeriti da radi dobro.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- BurningLegion
- Kontakt:
Pa, morat ce uvidjeti u cemu je problem, prije ili kasnije. Ako ga ne smijene dotad.
- BurningLegion
- Kontakt:
Bivši igrač Bayerna i Uniteda: Rebić je svjetska klasa, nevjerojatno je da igra u drugoj njemačkoj
ANTE REBIĆ bio je najbolji igrač mlade hrvatske reprezentacije u porazu od Engleske (1:2) u dokvalifikacijama za Europsko prvenstvo.
Nogometaš Fiorentine, koji igra na posudbi u njemačkom drugoligašu Leipzigu, oduševio je bivšeg igrača Bayerna i Manchester Uniteda Owena Hargreavesa.
"Dugo nisam vidio nekog tako mladog, a moćnog i talentiranog igrača", poručio je oduševljeni Hargreaves nakon utakmice u Wolverhamptonu.
"Rebić je igrač za Premierligu, a ne za drugu ligu"
"Odlično su odigrali Shaw, Berahino i Kane, no za mene je igrač ove utakmice Rebić. Kakav sjajan igrač!"
Bivši engleski reprezentativac čudi se kako takav nogometaš igra u drugoj njemačkoj ligi.
"Pa kako je moguće da takav igrač igra u drugoj njemačkoj ligi? Rebić svjetska klasa, igrač za Premierligu."
Hargreaves o Ćoriću: Odakle Hrvatskoj takvi talenti?!
Ante Ćorić promašio je dvije dobre prilike za vodstvo Hrvatske 0:2, ali je opet oduševio Hargreavesa.
"Nije mi jasno odakle Hrvatskoj takvi talenti, pa Ćorić ima samo 17 godina", čudio se Englez.
Uzvratna utakmica igra se u Vinkovcima 14. listopada.
Rebic, Kramaric, Halilovic, Kovacic, Jedvaj, Tomecak, ... , vrijeme je da preuzmu uloge u reprezentaciji, nema se sta vise cekati.
ANTE REBIĆ bio je najbolji igrač mlade hrvatske reprezentacije u porazu od Engleske (1:2) u dokvalifikacijama za Europsko prvenstvo.
Nogometaš Fiorentine, koji igra na posudbi u njemačkom drugoligašu Leipzigu, oduševio je bivšeg igrača Bayerna i Manchester Uniteda Owena Hargreavesa.
"Dugo nisam vidio nekog tako mladog, a moćnog i talentiranog igrača", poručio je oduševljeni Hargreaves nakon utakmice u Wolverhamptonu.
"Rebić je igrač za Premierligu, a ne za drugu ligu"
"Odlično su odigrali Shaw, Berahino i Kane, no za mene je igrač ove utakmice Rebić. Kakav sjajan igrač!"
Bivši engleski reprezentativac čudi se kako takav nogometaš igra u drugoj njemačkoj ligi.
"Pa kako je moguće da takav igrač igra u drugoj njemačkoj ligi? Rebić svjetska klasa, igrač za Premierligu."
Hargreaves o Ćoriću: Odakle Hrvatskoj takvi talenti?!
Ante Ćorić promašio je dvije dobre prilike za vodstvo Hrvatske 0:2, ali je opet oduševio Hargreavesa.
"Nije mi jasno odakle Hrvatskoj takvi talenti, pa Ćorić ima samo 17 godina", čudio se Englez.
Uzvratna utakmica igra se u Vinkovcima 14. listopada.
Rebic, Kramaric, Halilovic, Kovacic, Jedvaj, Tomecak, ... , vrijeme je da preuzmu uloge u reprezentaciji, nema se sta vise cekati.
Pa vec ste najbolji na svijetu. To se zove ponosni Balkanski mentalitet.Insect_terminator je napisao/la:Odlican rezultat, a to sto bugarske amatere nismo satrali sa 11-0 nego samo sa 1-0 ide na dusu Kovacu. Jos samo da Srbija sutra odigra x protiv armenskih amatera uz bosanski x protiv amatera iz walesa mozemo reci da smo najbolji na balkanu ako vec nismo u europi i svijetu

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Evo čitam ove komentare gore i vidim sve stručnjak do stručnjaka.I ja bih volio da smo razbili bugare , zavalili 3-4 komada.Imam osjećaj da neki Bugarsk stavljaju u rang sa Maltom ili Luksemburgom. U kvalifikacijama za Brazil niti Italija a ni Danska nisu dobile u Sofiji .
Ni ja nisam zadovoljan igrom u drugom poluvremenu ali što se mene tiče bitni su bodovi.Vidim kako se neki lako odriču Srne ,Olića ,Pereišića i već vide u prvom sastvau Jedvaja, Halilovića itd.
Slažem se da su to njihovi nasljednici ali sigurno ne još.Jedvaj će biti strašan igrač (normalno, mostarska krv
) ali treba biti pošten pa priznati da je Bayer nekoliko golova u prvim kolima primio njegovom "zaslugom" , Halilović klasa ali ne da loptu nikome ko da mu je zadnja u životu.Treba vremena i treba ih postepeno uvoditi u igru ali ne na početku kvalifikacija i ne u ovakvim utakmicama kakva je bila sinoć.Dosta je izjava Luke Modrića da se ne sjeća kad je dobio onoliko degeneka na jednoj tekmi.Šta mislite kako bi se Halilović ponašao u takvoj situaciji.
Riješiti Azerbejdžan , koji je sinoć u 80 minuti imao 1-1 protiv Italije , i onda mirno nastaviti kvalifikacije.Ja bih potpisao 1-0 u Osijeku iako se nadam boljoj igri i uvjerljivijoj pobjedi a s obzirom na atmosferu kakva će biti u Slavoniji ne sumnjam da će oni koji budu igrali dati 120 %.
Ni ja nisam zadovoljan igrom u drugom poluvremenu ali što se mene tiče bitni su bodovi.Vidim kako se neki lako odriču Srne ,Olića ,Pereišića i već vide u prvom sastvau Jedvaja, Halilovića itd.
Slažem se da su to njihovi nasljednici ali sigurno ne još.Jedvaj će biti strašan igrač (normalno, mostarska krv

Riješiti Azerbejdžan , koji je sinoć u 80 minuti imao 1-1 protiv Italije , i onda mirno nastaviti kvalifikacije.Ja bih potpisao 1-0 u Osijeku iako se nadam boljoj igri i uvjerljivijoj pobjedi a s obzirom na atmosferu kakva će biti u Slavoniji ne sumnjam da će oni koji budu igrali dati 120 %.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Nikica napustio reprezentaciju tj. oprostio se jucer
..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
jedan panj manje,nadam se da je kovač sljedeći,kozojeb koji glumi nekog domoljuba i trenera 

Nelos sastav (ako bude ovakav), rasprodan GV, jeli konacno doslo vrijeme za dobru partiju

Očekujem da Krama večeras zablista i naravno pobjedu.
P.S. http://sportsport.ba/ino_fudbal/belgija ... bih/142822" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ispravim ovog novinara Hrvatska ima s Belgijom 3-2-2 valjda je to pozitivan skor
P.S. http://sportsport.ba/ino_fudbal/belgija ... bih/142822" onclick="window.open(this.href);return false;
Da ispravim ovog novinara Hrvatska ima s Belgijom 3-2-2 valjda je to pozitivan skor
audere est facere!
dobar sastav ako zanemarimo pranjica s kim kovac ocigledno ima ljubavnu aferu
Jel moguce da ce Kovacic konacno poceti na poziciji koja mu najvise odgovara!?
Hocete dobiti veceras ?SiamoNoi je napisao/la:Jel moguce da ce Kovacic konacno poceti na poziciji koja mu najvise odgovara!?
Favoriti ste,ali mi ovaj drug iz Zadra govori da vas preskocim veceras ?
Dobivamo sigurno, samo uz kakvu igru...arelinho je napisao/la:Hocete dobiti veceras ?SiamoNoi je napisao/la:Jel moguce da ce Kovacic konacno poceti na poziciji koja mu najvise odgovara!?
Favoriti ste,ali mi ovaj drug iz Zadra govori da vas preskocim veceras ?
Sluzbeni sastav je isti kao gore na slici, to me raduje. Samo da je Strinic tu, a ne Pranjic

Ja bi preskočio,premali je koef.
Dobra igra nakon dugo vremena, istina da protivnik nije vrhunski ali eto namucili su Italiju prije par dana pa zasluzuju respekt. Nego Krama je veliki dobitak, odavno nismo imali igraca koji se nudi cijelo vrijeme a uz to je tehnicki potkovan, ima ga svugdje i uvijek kad ima loptu je opasan.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Je da su ovo Azeri, ali 6 komada ipak nesto znaci. Ovu igru sanjam i zelim da igramo uvijek. Protiv Italije cemo vidjet jesmo napredovali ili je ovo samo trenutno...
Perisic

Perisic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.