posalji poruku adminu ili ostavi post tamo na pdf forum pa da odradite tekstualni prenosnewton_heath_lyr je napisao/la:Ma znam sinos sam sa Muzurovicem pricao i rekao je da se igra u Al Sadu.Evo sada trazim,Al Sad mi je jos povoljniji blizi.Samo da znate mec se igra od 16:00 po BiH vremenskoj zoni. Idem 100% na rukomet,bice izvjestavanje samo da jos utvrdim koja je dvorana.Jbg iskreno prevelik mi je zalogaj a moguce je napraviti i livestream ali puno mi je raja moj da i lapotp sa sobom nosim is ve ostalo.Bice opet izvjestavanje te video snimci i fotogalerija nakon meca.Virtu4l je napisao/la:Na sajtu Katarske federacije piše da se igra u istoj dvoarni, Duhal.newton_heath_lyr je napisao/la:Kazem vam jos se ne zna gdje ni u koliko se igra ta utakmica.Trazim da vidim termin i mjesto ako pronadjem idem naravno,mada imam karte za danasnji program ATP Doha,al ko ga jbe.
Znaci od 16:00 krecemo. Najbolje bi bilo da znam nekako da napravim onaj tekst prenos,ali moze i ovako. Jos kad vidim da je nekoliko portala prenijelo moj video sa sniecnje tekme,srce ko dzamija.
A Djokovic-Karlovic neka cekaju bolje prilike,ipak meni Bosna znaci mnogo vise od bilo koga,mada sve sportiste iz okruzenja gotivim.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Respekt bro.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@newton svaka čast, brate.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Newton imali te jesili otiso?
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
@newton brate ti si veliki patriota svaka ti cast na tome.. lobiraj brate tamo u svom okruzenju i na poslu da imamo sto vise navijaca na prvenstvu
a menadzmentu nase repke bih predlozio ako citaju ovaj forum da ti poklone novi dres repke,a da na ledjima pise newton, u znak paznje za veliku odanost prema ovoj drzavi 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Što bi Šemso rek'o:nas bosanaca ima malo,al' smo dobro raspoređeniUnofficialpage je napisao/la:@newton svaka čast, brate.![]()
![]()

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhaha baš takoemil02in je napisao/la:Što bi Šemso rek'o:nas bosanaca ima malo,al' smo dobro raspoređeniUnofficialpage je napisao/la:@newton svaka čast, brate.![]()
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Krecem lagano. Vjerujte jos ne znam u kojoj se dvorani igra.Ali valjda je nadjem.
BosnaE
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Ajde polako i sigurno sine nas Bosanskinewton_heath_lyr je napisao/la:Krecem lagano. Vjerujte jos ne znam u kojoj se dvorani igra.Ali valjda je nadjem.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
kakav on patriota??? pobijegusa , otisao kad je bilo najpotrebnije (pred izbore) neka ga sram budeesprit24 je napisao/la:@newton brate ti si veliki patriota svaka ti cast na tome.. lobiraj brate tamo u svom okruzenju i na poslu da imamo sto vise navijaca na prvenstvua menadzmentu nase repke bih predlozio ako citaju ovaj forum da ti poklone novi dres repke,a da na ledjima pise newton, u znak paznje za veliku odanost prema ovoj drzavi

cisti onaj hladnokrvni baustelac, koji kada dode sepuri se carsijom!!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Prce bi trebao igrati danas.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
ali sigurno samo malo? mislim da Markovic nece da riskira, cak ako ne bude trebao da ce ga i protiv Irana stediti!samirr je napisao/la:Prce bi trebao igrati danas.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Kad bih nam brat newton mogao snimiti utakmicu pa postaviti? nezz sam pitam... 

Sretno Newton, nemoj zalutat' 
Red je danas da mlatnemo Portugalce

Red je danas da mlatnemo Portugalce

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Makar 15 minuta da snimi da vidimo
Yebacemo im mamu portugalsku
AaaAaAaajmo zmajevi
AaaAaAaajmo zmajevi

-
- Kontakt:
10 minuta nek snimi dosta da vidimo malo kako igramosafet13 je napisao/la:Makar 15 minuta da snimi da vidimo

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jbg evo me u Al sadu nema tekme. Idem sad za Duhail. Koja neozbiljnost jbg.
BosnaE
Stigni na prvo poluvrijeme dobro jenewton_heath_lyr je napisao/la:Jbg evo me u Al sadu nema tekme. Idem sad za Duhail. Koja neozbiljnost jbg.
-
- Kontakt:
Trci newton i snimi drugog makar 10 minuta xDsafet13 je napisao/la:Stigni na prvo poluvrijeme dobro jenewton_heath_lyr je napisao/la:Jbg evo me u Al sadu nema tekme. Idem sad za Duhail. Koja neozbiljnost jbg.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.