Pa gori smo mi sto citanjem tih clanaka stavramo sebi nadu. Ja nisam nikad vjerovao tim "bliskim izvorima" ili sto sam neki dan procitao kucni prijatelj.
Vjerovao sam SS.ba intervjuima, ali izgeda da je ovaj Seferovic bas mazda zesca pa je slagao mnoge stvari u skorasnjem clanku.
Cudno mi je da samo dijasporci brane ove kvazi dvolicnjake od igraca. Nista protiv vas, dragi ste mi ko svaki Bosanac, ali fakat samo vi branite ove izdajice.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
harishp je napisao/la:Begovic je mogao birati Kanadu da igra protiv Trinidada I Tobaga,Yamajke i onda da mu SAD ili Mexico dohakaju i to je sve a mozda i prije izlete.Bas nikakve sanse za neko veliko takmicenje.Kod Cire nije ni branio fakticki a tad je i baraz vec mirisao.
Pjanic je mogao izabrati Luxemburg Francuska je bila patka naravno,i sta dao bi koji gol u porazima od 1-5 ili 1-6 skoro pa svaku tekmu.Mujdza je presao zato sto je bilo ocito da ga Bilic tad nikad vise nece pozvati.
Mudonja se vrnuo iz Olandije tek kad je vidio da teoretske sanse za A selekciju Holandeza nema itd itd.
Ovi sto u imalo boljoj repci kotiraju tek onda kad izgube sve sanse za igranje u A selekciji a pronadju silom prilika rupu da ko fol hoce i mogu da zaigraju za BIH repku.Eto ih i to bas pjeske.
Ne treba biti previse bistar da se to na kilometre vidi.
Samo fakat ovi sto ih brane su 100 puta gori od ovih ispod .....
BIHfan je napisao/la:
Vjerovao sam SS.ba intervjuima, ali izgeda da je ovaj Seferovic bas mazda zesca pa je slagao mnoge stvari u skorasnjem clanku.
Nije on slagao ni rijeci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
harishp je napisao/la:Begovic je mogao birati Kanadu da igra protiv Trinidada I Tobaga,Yamajke i onda da mu SAD ili Mexico dohakaju i to je sve a mozda i prije izlete.Bas nikakve sanse za neko veliko takmicenje.Kod Cire nije ni branio fakticki a tad je i baraz vec mirisao.
Pjanic je mogao izabrati Luxemburg Francuska je bila patka naravno,i sta dao bi koji gol u porazima od 1-5 ili 1-6 skoro pa svaku tekmu.Mujdza je presao zato sto je bilo ocito da ga Bilic tad nikad vise nece pozvati.
Mudonja se vrnuo iz Olandije tek kad je vidio da teoretske sanse za A selekciju Holandeza nema itd itd.
Ovi sto u imalo boljoj repci kotiraju tek onda kad izgube sve sanse za igranje u A selekciji a pronadju silom prilika rupu da ko fol hoce i mogu da zaigraju za BIH repku.Eto ih i to bas pjeske.
Jedino je Ibričić odbio na vrijeme odbio Hrvate
Ibricic zna gdje bi mu bilo mjesto u reprezentaciji Hrvatske...Begovic je uz Pjanica najveca klasa koju smo nekom "oteli".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jedino je Ibričić odbio na vrijeme odbio Hrvate
Ibricic zna gdje bi mu bilo mjesto u reprezentaciji Hrvatske...Begovic je uz Pjanica najveca klasa koju smo nekom "oteli".
Znas li kad je odbio ?
Odbio je kad je bio najbolji igrac nase U -21 , u toi vrijeme je bio veliki talenat, svi su ocekivali da ce se razviti drugacije. Pogledaj goll protiv Španije ...
BIHfan je napisao/la:
Nije on slagao ni rijeci.
Naravno da jest, rekao je da dolazi u Sloveniju a nije dosao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
krivi su i Savez, Pape, odnosno Seferović .. ovi što ga nisu kontaktirali na vrijeme, popričali kao ljudi, da vide računaju li na njega i slično, a Seferovića jer se odmah odazvao pozivu kao da mu život ovisi o tome .. dakle, što se mene tiče, neka se i Savez i Pape i Seferović tjeraju u pi*ku materinu ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
JTS je napisao/la:krivi su i Savez, Pape, odnosno Seferović .. ovi što ga nisu kontaktirali na vrijeme, popričali kao ljudi, da vide računaju li na njega i slično, a Seferovića jer se odmah odazvao pozivu kao da mu život ovisi o tome .. dakle, što se mene tiče, neka se i Savez i Pape i Seferović tjeraju u pi*ku materinu ..
To je to, svi su krivci!
Principatus druze ne volim inace lazove istina, ali ja pricam o Seferovicu da je slagao, iskoristio nas da bi sto prije dobio poziv za Svicu. Tako ja gledam njegovu situaciju.. Ne zanimaju me ostali, pa ni Susic koji naravno isto laze, zato je izgubio moje povjerenje a do neki dan sam ga i ja branio.
FK DELFIN NEUM
Nije niko kriv iz nogometnog saveza što oni neće igrati za BiH jednostavno naišli smo na dva momka koji nisu nikad naši ni trebali biti al su svojim izjavama u medijima davali nama lažnu nadu,igrali su na dvije stolice vjerovatno želeći izboriti što raniji poziv Švicarske selekcije(koja je u zadnje vrijeme sve ozbiljnija reprezentacija)..
Njima neka je na čast za ovakvo ponašanje i ovakve stvari se ubuduće trebaju presjeći na vrijeme hoćeš igrat dođi,upoznaj se sa igračima,predaj papire i to je to,ako nećeš sretno doviđenja..Ovako se sve oteže po medijima ko teravija hoćel,nećel..I sa Kolašincem završit stvari u 5minuta i kraj priče,ako hoćeš uradi to i to ako nećeš sretno prijatno..nema tu puno lobiranja,bolje da nam igra i vršajević nego hajrović,seferović i slični ako će igrati ko preko qrca..
Sušić odkako je sjeo na kormilo nije pokazao ni trunke zainteresivanosti da dovede igrače koji igraju za druge repke, to je jedan veliki problem, i mislim da ćemo bahatim odnosom mnogo igrača izgubiti.....
Uvijek pomislim na HNS kako to oni odrađuju, regrutuju svakog igrača, potrude se i papiru budu samo formalnost.... Sušić se uvijek brani time da igrači nemaju papire, papiri su po meni posljednje sto se treba srediti, takvim izjavama on u biti tjera igrače...
U ovom konkretnom slučaju krivim i Seferovića, davao je neke izjave, htio doći u Ljubljanu a onda potrčao za pozivom Hitzfielda koji mu je dodijeljen samo da bi se spriječio njegov dolazak u Ljubljanu, ipak radi se o igraču koji nije postigao niti jedan gol u Serie A ali je veliki potencijal i zao mi je što se nije vise potrudilo u njegovom slučaju jer imam osjećaj da je vrlo malo falilo da zaigra za BiH...,
Batko je napisao/la:Sušić odkako je sjeo na kormilo nije pokazao ni trunke zainteresivanosti da dovede igrače koji igraju za druge repke, to je jedan veliki problem, i mislim da ćemo bahatim odnosom mnogo igrača izgubiti.....
Uvijek pomislim na HNS kako to oni odrađuju, regrutuju svakog igrača, potrude se i papiru budu samo formalnost.... Sušić se uvijek brani time da igrači nemaju papire, papiri su po meni posljednje sto se treba srediti, takvim izjavama on u biti tjera igrače...
U ovom konkretnom slučaju krivim i Seferovića, davao je neke izjave, htio doći u Ljubljanu a onda potrčao za pozivom Hitzfielda koji mu je dodijeljen samo da bi se spriječio njegov dolazak u Ljubljanu, ipak radi se o igraču koji nije postigao niti jedan gol u Serie A ali je veliki potencijal i zao mi je što se nije vise potrudilo u njegovom slučaju jer imam osjećaj da je vrlo malo falilo da zaigra za BiH...,
Ma ovdje se ne zna ko pije a ko placa.I mediji imaju krivicu u tome,bombasticnim natpisima i laznim tekstovima dali su nam nadu da ce ovi klinci odjenuti nas dres.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pape je čovjek koji ne razmišlja dugoročno, on gleda od jutra do sutra .. to će nas koštat' .. jednog dana neće biti Vede, Spahe, Džeke, itd .. a tad ćemo gledat' Hajrovića, Seferovića, itd u drugim repkama ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
Batko je napisao/la:Sušić odkako je sjeo na kormilo nije pokazao ni trunke zainteresivanosti da dovede igrače koji igraju za druge repke, to je jedan veliki problem, i mislim da ćemo bahatim odnosom mnogo igrača izgubiti.....
Mujdza ,Hadzic,Bicakcic
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
JTS je napisao/la:Pape je čovjek koji ne razmišlja dugoročno, on gleda od jutra do sutra .. to će nas koštat' .. jednog dana neće biti Vede, Spahe, Džeke, itd .. a tad ćemo gledat' Hajrovića, Seferovića, itd u drugim repkama ..
A mozes ih gledati i kratkorocno kao Jakupovica,Kucukovica itd,to jest guglati gdje se nalaze trenutno..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
BIHfan je napisao/la:Principatus druze ne volim inace lazove istina, ali ja pricam o Seferovicu da je slagao, iskoristio nas da bi sto prije dobio poziv za Svicu. Tako ja gledam njegovu situaciju.. Ne zanimaju me ostali, pa ni Susic koji naravno isto laze, zato je izgubio moje povjerenje a do neki dan sam ga i ja branio.
Ne, on je tu izjavu dao prije poziva Svicarske. Sada je mogao sebi samo zalupiti vrata te reprezentacije, bez da je rijeci promijenio sa Susicem. Naravno da nije lud da to radi. Susic je jedanput izjavio kako ce pozvati Seferovica, cim nastupi za Florenz. Ali izgleda zaboravio, kao mnogo toga sta kaze. Savez je mimo selektora uputio ove pozive. Ovaj je tek naknadno to "pohvalio".
Navijaci lincovanjem ovih igraca sam tapkaju selektora i savez za nerad. Pa ce za 5 godina biti ponovo: Savez napolje!