Sportski komentatori
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Kaže Saša:"Nije penal jer je ruka na tlu." 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
A sta te cudi od njegaIlCapitano je napisao/la:Kaže Saša:"Nije penal jer je ruka na tlu."

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Samo da im se sjetim najmilijih jer prenose ovo njesra od fudbala pored najjačeg duela u Evropi.Ljudi se bore za kolju u prvoj ligi Evrope,al neka mi ćemo prenosit Moyesove pulene 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ah ovdje imas dva velika imena, a tamo jedno i jedan i drugi tim koji prenose daleko veci broj, hajmo reci, navijaca imaju u BiH.Kawhi je napisao/la:Samo da im se sjetim najmilijih jer prenose ovo njesra od fudbala pored najjačeg duela u Evropi.Ljudi se bore za kolju u prvoj ligi Evrope,al neka mi ćemo prenosit Moyesove pulene
A olje i to nego da prenose samo Atletico Madrid.Kawhi je napisao/la:Samo da im se sjetim najmilijih jer prenose ovo njesra od fudbala pored najjačeg duela u Evropi.Ljudi se bore za kolju u prvoj ligi Evrope,al neka mi ćemo prenosit Moyesove pulene

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma bio je ofsajd prije toga, ali mi smiješno njegovo "pravilo". Ispada da se može u svakom trenutku uklizati i skloniti loptu rukom...guber_90 je napisao/la:A sta te cudi od njegaIlCapitano je napisao/la:Kaže Saša:"Nije penal jer je ruka na tlu.", mada nije penal (mozda sam subjektivan), ali zato sto ruka u prirodnom polozaju, nije je pomjerao da blokira putanju lopte.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
jeste li culi kad je zapeo da izgovori chicharito
pare nisu problem para NEMA
Znam da je bio offside, a i meni je smijesno bilo kada to rece, izmislja covjek pravila usput nisputIlCapitano je napisao/la:Ma bio je ofsajd prije toga, ali mi smiješno njegovo "pravilo". Ispada da se može u svakom trenutku uklizati i skloniti loptu rukom...guber_90 je napisao/la:A sta te cudi od njegaIlCapitano je napisao/la:Kaže Saša:"Nije penal jer je ruka na tlu.", mada nije penal (mozda sam subjektivan), ali zato sto ruka u prirodnom polozaju, nije je pomjerao da blokira putanju lopte.
![]()

Cic cac catarito 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja oplakoguber je napisao/la:jeste li culi kad je zapeo da izgovori chicharito

Ma obojica su pravi mongoloidi.
Adis je nekad i ličio na profesionalnog komentatora, ali u zadnjih godinu dana ne razlikuje se mnogo od kolege Saše.
Adis je nekad i ličio na profesionalnog komentatora, ali u zadnjih godinu dana ne razlikuje se mnogo od kolege Saše.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mislim da je sasvim dovoljan opis ovog bezmozgovića Vugdalića njegov opis za igrača u nedozvoljenoj poziciji - "oPsajd". Roger out.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Da li je neko upratio u onoj reportazi prije utakmice kada Roony-a nazivaju najvecim TALENTOM Uniteda
.

-
- Kontakt:
U 22 minuti iza gola Neura gdje su najvatreniji navijači Bayerna cijela tribina skače, navija i kaže Adis: "Pogledajte ovu tribinu kako navijaju, a Saša kaže BAJERNIŠEN FANATIKOS" 

Ovaj Vugdalic je otac.
Ulazi mali Hernandez, kad govori on:"I evo malo Meksikanca, Ci-ta, Ci-ka, Cicatira. Ne znam jesam dobro ovo pohvatao, al me pravo nasmijao. 

" Ko ne skace Bavarac nije hej hej hej "samolukavac je napisao/la:U 22 minuti iza gola Neura gdje su najvatreniji navijači Bayerna cijela tribina skače, navija i kaže Adis: "Pogledajte ovu tribinu kako navijaju, a Saša kaže BAJERNIŠEN FANATIKOS"

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Jeste i to je rekao negdje oko 70 - te minute utakmice, a u petak ga očekujem da se javi uživo iz Nyona sa nekim gostomRios je napisao/la:" Ko ne skace Bavarac nije hej hej hej "samolukavac je napisao/la:U 22 minuti iza gola Neura gdje su najvatreniji navijači Bayerna cijela tribina skače, navija i kaže Adis: "Pogledajte ovu tribinu kako navijaju, a Saša kaže BAJERNIŠEN FANATIKOS"![]()
![]()

Daj boze da bude kakav sa ovih prostora, ko ce slusati onaj Engleski opet...samolukavac je napisao/la:Jeste i to je rekao negdje oko 70 - te minute utakmice, a u petak ga očekujem da se javi uživo iz Nyona sa nekim gostomRios je napisao/la:" Ko ne skace Bavarac nije hej hej hej "samolukavac je napisao/la:U 22 minuti iza gola Neura gdje su najvatreniji navijači Bayerna cijela tribina skače, navija i kaže Adis: "Pogledajte ovu tribinu kako navijaju, a Saša kaže BAJERNIŠEN FANATIKOS"![]()
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
+NYKnicks Fan je napisao/la:Ja oplakoguber je napisao/la:jeste li culi kad je zapeo da izgovori chicharito![]()
![]()