NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la Titova-Juga » 31 mar 2011, 14:51

izzo je napisao/la:[
Aha, ma svakako ;) ...nebi mogao Wade biti vođa u Netsima, Pacersima,Clippersima, raspadnutom Detroitu,još goroj Minnesoti,Wizardsima,Kingsima,Cavsima, Bobcatsima,Bucksima itd itd - nebi mogao nikako tamo biti lider :lol: :lol: ...ne provaljuj se, sviju ti....u svim timovima osim u nekoliko (Lakersima,Sunsima,Spursim,Magicu i Celticsima) Wade bi bio lider ekipe.
Kako ofirno spuštate Wadea na nivo Bavčića ili Železnika.

Evo i ja se bas to pitam. Sve ono citam po par puta da vidim jesam li dobro procitao ili me oci varaju...
Ne kontam... Mrzim i ja LeBitcharu ali opet treba biti realan i reci kako jeste jer zelje su jedno a realnost
nesto sasvim drugo...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 31 mar 2011, 14:53

Zašto ste protiv LeBrona, moj najdraži igrač posle Nasha. Želio bih od svega srca da osvoji prsten kad već Nash ne može
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 31 mar 2011, 14:55

Kako me nerviraju ovi pametnjakovici sto najboljeg igraca danasnjice nazivaju "kraljica James" ili cuj ovog LeBitch...

Smijesni ste ba. Da vam dodje u ekipu za koju navijate, svrsavali bi...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 31 mar 2011, 14:55

Ted Mosby je napisao/la:Zašto ste protiv LeBrona, moj najdraži igrač posle Nasha. Želio bih od svega srca da osvoji prsten kad već Nash ne može
Ko šta može reci protiv igraca kakav je James?? mislim smiješno baš smiješno...kao da se radi o Jazvinu a ne o ponajboljem košarkašu današnjice, ali spuštati još jednog velemajstora košarke Wade-a da bi izdigao Jamesa i to na tako jadan i jeftin nacin je još smiješnije...realan budi...ma djecija prica u suštini.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 mar 2011, 15:07

MaGiCa je napisao/la: LBJ je najbolji atleta koji je ikada uzeo kosarkasku loptu u ruke

Ako ovako nastavi ovo ce biti prva asocijacija na njega za nekih 15-20 godina :?

Da je bolji od Wade-a jest...ali ne previse.

I ja nikad ne bi volio njega u svom timu...cak je pitanje da li bi mogao navijati za neki tim u kojem on igra.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 31 mar 2011, 15:19

Madafaka je napisao/la:Kako me nerviraju ovi pametnjakovici sto najboljeg igraca danasnjice nazivaju "kraljica James" ili cuj ovog LeBitch...

Ima nesto i u karakteru sto te cini najboljim igracem danasnjice.
Niko njegov vanserijski talenat ne osporaje, ali, ali...

P.S Ja i dan danas ne podnosim Korvera koji igra za moje Bullse!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 mar 2011, 15:23

Vi izgleda niste razumjeli šta je @Wolvie napisao. Da James i Wade igraju u bilo kojem drugom timu, James bi bio vođa. Čovjek lijepo naglasio, a vi opet po svome. I, apsolutno je u pravu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 31 mar 2011, 15:37

slika
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 31 mar 2011, 15:55

Moze imati najbolje statistike u istoriji NBA., opet nece za veliku vecinu biti NO1. Da je ostao u Kavaljerima, i imao odlicne statistike, mogao je i parirat MJu.

Sta's, Kraljica utrtala da nece moci do titule, pa se odlucila za laksi put. To govori o tome kakav ona ima karakter.

Cak sam je i ja postovao, i simpatizirao njene Kavaljere, u PO, kad bi Bullsi ispali. Proslo vrijeme. I dalje cijenim i postujem Kavaljere, ali za Kraljicu... imam samo "fine" rijeci.

slika
Postovanje treba zaraditi.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 31 mar 2011, 16:08

Monolog je napisao/la:Vi izgleda niste razumjeli šta je @Wolvie napisao. Da James i Wade igraju u bilo kojem drugom timu, James bi bio vođa. Čovjek lijepo naglasio, a vi opet po svome. I, apsolutno je u pravu.
Naravno da je to mišljenje jednog forumaša ,to što ti uzimaš njegovo mišljenje zdravo za gotovo to je tvoja stvar i tvoje demokratsko pravo...takvim izjavama se totalno degradira i ponižava jedan košarkaški velemajstor kakav je Wade, ali šta znaju laici ko je taj covjek...pogledaju NBA Action,zapamte Jamesa i Kobea i misle da poznaju NBA košarku :lol:...a ta prica gdje bi ko kome bio gazda je u stilu ŠBB-KBB Šta bi bilo kad bilo...necemo se igrati vidovnjaka.
Znamo samo da je Wade njemu gazda u Miamiu, a gdje bi ko kome bio gazda u nekom zamišljenom drugom timu to je sad najmanje bitno.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 31 mar 2011, 16:16

I to je dosta upitno ko bi bio vodja...James ili Wade. Sad u Miami-ju James nije nista vazniji igrac od Wade-a.Ok,on ima bolje statistike ali vjerovatno i da Jordan igra umjesto Wade-a tesko da bi imao bolje statse od LeBrona...ali naravno to ne znaci da ne bi bio vazniji igrac.
Sto se tice poentiranja njih dvojica su 50-50,James vise asistira ali vise i igra organizatora nego Wade.U odbrani je po meni Wade bolji od njega a i mnogo je bolji u zavsrnici meca tako da ne znam bas ko bi bio prvi igrac tima ako bi oni igrali zajedno u Atlanti,Kingsima ili ne znam gdje...ja bi rekao da se ne bi ni jedan nesto posebno izdvojio.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2011, 16:24

znaci kad kazes da bi lebron (najbolji igrac danasnjice) bio vodja pored wadea u svakom drugom klubu osim heata, spustas wadea na bavcicev nivo? :lol: omg.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 31 mar 2011, 16:26

Donnie Darko je napisao/la:znaci kad kazes da bi lebron (najbolji igrac danasnjice) bio vodja pored wadea u svakom drugom klubu osim heata, spustas wadea na bavcicev nivo? :lol: omg.
Cuj najbolji :lol: to tebi, jer si pregledao punih 5 NBA Actiona :lol: da je najbolji igrac današnjice bio bi vodja i u Heatu...nije ni u Miamiu najbolji ,a da bude na svijetu....uozbilji se ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 mar 2011, 16:28

Titova-Juga je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Kako me nerviraju ovi pametnjakovici sto najboljeg igraca danasnjice nazivaju "kraljica James" ili cuj ovog LeBitch...

Ima nesto i u karakteru sto te cini najboljim igracem danasnjice.
Niko njegov vanserijski talenat ne osporaje, ali, ali...

P.S Ja i dan danas ne podnosim Korvera koji igra za moje Bullse!

sto Korvera ne gotivis?...on bas ima fin karakter :)...uglavnom gledo sam nedavno specijalna emisija gdje prikazuju njegov zivot kako se kretao i sve to i mogo sam zakljuciti da je bio jako miran, pametan i jos pomaze vidim siromasnim u domovima za nezbrinutu djecu, invalidima i td.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2011, 16:30

imas pravo, ja, stern i ekipa smo odgledali 5 nba actiona, i zakljucili smo da je lebron najbolji na svijetu. a ti, koji si pogledao preko 1000 utakmica u zivotu, si zakljucio da je ipak wade (naj)bolji. imas pravo, wade je (naj)bolji. zato i jest dobio zadnje dvije mvp nagrade, i zato je i ove godine medju glavnim kandidatima za istu, uz rosea mozda i glavni.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 31 mar 2011, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 31 mar 2011, 16:33

Donnie Darko je napisao/la:imas pravo, ja, stern i ekipa smo odgledali 5 nba actiona, i zakljucili smo da je lebron najbolji na svijetu. a ti, koji si pogledao preko 1000 utakmica u zivotu, si zakljucio da je ipak wade najbolji. imas pravo, wade je najbolji. zato i jest dobio zadnje dvije mvp nagrade, i zato je i ove godine medju glavnim kandidatima za istu, uz rosea mozda i glavni.
wow MVP big deal :lol: :lol: ...pa toj logici Nash i Nowitzki su bolji igraci (periodicno) od Jamesa jer su dobivali te nagrade kad je i on igrao zajedno sa njima u istoj ligi...Nash dva puta zaredom bio najbolji igrac svijeta :lol: :lol: vic godine...dobio covjek dvije MVP titule zaredom ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2011, 16:52

nije bio najbolji igrac svijeta vec je bio most valuable player. sto je i james bio zadnje dvije godine, gore sam to dosta nespretno vidim napisao. a i ove je godine (vjerovatno), uz rosea glavni kandidat za najkorisnijeg igraca, i to sa wadeom u ekipi, sto mi dovoljno govori.

uostalom james je i u medjusobnim duelima osjetno bolji, ima bolji omjer i bolji je u svakoj pojedinacnoj statistici osim u ukradenim loptama.

jedino sto wade ima, a sto james nema je ta titula (respect). i nemoj mislit da mrzim wadea (ko sto mi neki nabacuju da mrzim rosea), ili da ga podcjenjujem, jer vjeruj mi, to nije slucaj ;) EDIT: ili ne daj boze da volim jamesa :/

i ne mogu da vjerujem da postoji neko ko ce reci da sam zakljucio da je james bolji od wadea po tome sto sam pogledao 5 nba actiona :lol: s tim si pljuno u facu velikom broju forumasa ovdje, i nba fanova uopste :lol: slikaslikaslika RESPECT!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 31 mar 2011, 17:52

Smesno je sto mnogi iz licnog animoziteta osporavaju kvalitete sportista.
Tako je ovde na podforumima o fudbalu, tenisu, a sad i na basketu.

Da li volis ili ne volis nekoga - to je stvar emocija.
Da li je neko dobar ili ne - to je stvar objektivnog kvaliteta.
Ja ne gotivim Messija, ali on je najbolji fudbaler sveta. Ne gotivim ni Jamesa, ali on je najbolji kosarkas sveta i verovatno najbolji od Jordana na ovamo. Statistike kazu tako, javnost kaze tako, utakmice u kojima sam ih gledao kazu tako, igraci (njihove kolege) kazu tako. Ko sam ja da se suprotstavljam svemu tome i tvrdim nedokazivo, samo zbog licnih averzija prema nekome?

Sto kaze @Donnie Darko, je totalna istina: Wade bi bilo druga violina Jamesu u svakoj ekipi, sem u Miamiju. Svi znaju zasto. I treba postovati LBJ i CB#4 sto su dosli u tudju ekipu i pokusali da napadnu prsten.
Ocigledno da ima jako mladih ljudi ovde, koji se ne secaju super-ekipa sa kraja 80ih, kada je bilo normalno da 3-4 superstara igraju u jednoj ekipi. Tad se to nazivalo "konkurencijom", a danas je to "sramota" kad se tri superstara nadju u jednom timu.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 mar 2011, 17:58

MaGiCa je napisao/la:...ali on je najbolji kosarkas sveta i verovatno najbolji od Jordana na ovamo...
uuuuu, sa vecinom se manje vise slazem, osim sa ovim :|

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 mar 2011, 18:25

Wade je igracina za Jamesa ima titulu ima ono sto james nece nikad imat Wade ima m.uda pogodit zadnji sut,james nema niti ce imat.To za top 5 je bezvezarija obicna.Od MJ do danas je bolji Kobe od njeg.

James je marketinski nafuran ko malo ko oni su zeljeli od njeg napravit Jordana ali nema nis od tog.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.