HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
NikolaPekovic
- Kontakt:
Re: HKK Široki
Potpisao je kako stoji na EUROBASKET.COM. Ako vec nije dosao vjerovatno ce doci nakon Nove godine, amerikanac je to
sa njima uvijek problemi ove vrste 
ne, trebao je doći u četvrtak..centar do Nove godineŠB_Fidelis je napisao/la:Pa receno je da nece doci prije Nove godine, kakva je pomama i panika, svega ti, svaki drugi indijanac prica kako nece ni doci uopce, nigdje veze.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, ako je potpisao, doci ce, sta bi nam znacilo i da je dosao na zurbu i bez ikakvog prethodnog treninga odigrao utakmicu, nista, al eto.
Tko ce centar biti baci u pp.
Tko ce centar biti baci u pp.
...Život za Široki...
-
felix123
- Kontakt:
Tek danas možemo rec da je Young novi igrač Širokog i od njega se očekuje da povede ekipu do naslova državnog prvaka
Nemamo sta bacat u PP jer ine centra se još ne zna ,samo znam da je Pašalić patka tko god je to reko
Nemamo sta bacat u PP jer ine centra se još ne zna ,samo znam da je Pašalić patka tko god je to reko
ma nije patka..u kombinacijama je, ili je barem bio, a sad ko je ne znam visefelix123 je napisao/la:Tek danas možemo rec da je Young novi igrač Širokog i od njega se očekuje da povede ekipu do naslova državnog prvaka
Boze dragi kakvog mi strucnjaka imamo na klupi,a jos sutere Petrovica,Vragovica...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ma gledaj, nije se moglo protiv ovih divljaka, sta god su bacili na kos uslo je... radnicki je takva ekipa, kad ih krene dobice barcelonu, al kad ih stane i capljina bi ih mogla uzeti
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Jest i to ali brate kako moze drzati Vragovica zadnji napad a covjek imao 0-6 sut,nista korisno nije uradio,Rikica uvodi minutu dvije prije kraja umjesto Buve koji je bio mozda i najbolji danas,Rikicu svaka je.bena lopta ispada iz ruka kao da je vrucaKK_Bosna je napisao/la:ma gledaj, nije se moglo protiv ovih divljaka, sta god su bacili na kos uslo je... radnicki je takva ekipa, kad ih krene dobice barcelonu, al kad ih stane i capljina bi ih mogla uzeti
Samo nas cudo moze spasiti od ispadanja...
HRHB
HRHB
-
mulumbu1921
- Kontakt:
joj yebem vam kostali ste me finih para
danas sam gledao utakmicu i najvise mi se svidio Ivan Buva.Ne znam igra li ovako svaku tekmu,al danas po meni najbolji vas igrac,a onaj petrovic katastrofa
a one ludjake iz radnickog ne treba komentarisati,ekipa koja zna samo sutnut za 3 poena i nista vise,katastrofa
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
ma meni se čini da smo mi kiksali davno dovođenjem Jakše..daj boze da se varam, dabogda da nemam pojma i da nisam u pravu..ali hm....
dobio je 3 nova igrača i još navodno centar se traži a nije ništa uradio osim pobjede nad mzt-om, a uz to smo izgubili i od tada loše Krke, Radničkog pa i Cibone gore..možda previše kikseva za nad se nečemu ali nada umire zadnja..
Vujo je tražio 2 igrača i nije mu se dalo ništa pa se reklo nema para..a onda odjednom ima para i za Jakšu i za Vragovića i za Opačka i za Younga, a da ne govorimo ako dođe i centar koji sigurno neće biti jeftin..

dobio je 3 nova igrača i još navodno centar se traži a nije ništa uradio osim pobjede nad mzt-om, a uz to smo izgubili i od tada loše Krke, Radničkog pa i Cibone gore..možda previše kikseva za nad se nečemu ali nada umire zadnja..
Vujo je tražio 2 igrača i nije mu se dalo ništa pa se reklo nema para..a onda odjednom ima para i za Jakšu i za Vragovića i za Opačka i za Younga, a da ne govorimo ako dođe i centar koji sigurno neće biti jeftin..
Petrović out mjesec dana,pregovara se s pašalićem trebao bi potpisati do kraja tjedna moze igrati i cetiri i pet...
Znaci li to onda odlazak Kastropila?
HRHB
HRHB
sutra mu je zadnjaAndroid je napisao/la:Znaci li to onda odlazak Kastropila?
ne može gore po Široki, pogotovo jer nam dolaze jako bitne utakmice.
Moze li se negdje na netu naci zadnja utakmica finala sezone 2003-2004 kad je Vanjak pobjedio Bosnu?
HRHB
HRHB
jučer Cibona dobi vrlo važnu utakmicu za Široki..i to u triler završnici
danas bez Petrovića, upitni Kaštropil i RIkić.
danas bez Petrovića, upitni Kaštropil i RIkić.
Moze mi netko objasniti situaciju oko Madjara,njima istice ugovor ove sezone,ako oni budu zadnji a mi predzadnji ostajemo li u ligi ili?
HRHB
HRHB
uvijek samo zadnji ispada..Android je napisao/la:Moze mi netko objasniti situaciju oko Madjara,njima istice ugovor ove sezone,ako oni budu zadnji a mi predzadnji ostajemo li u ligi ili?
ali mislim da se to ne odnosi na Mađare i na Makedonce..čak ni na Budućnost ja mislim..
ugl. Široki može biti predzadnji, bez obzira ko bio zadnji, neće ispast..
33-31 za nas na poluvremenu,Young i Mikulic odlicni,imamo previse izgubljenih lopti,samo da je izdrzati do kraja...
HRHB
HRHB
na kraju raspad sistema i uvjerljiv porz
Pašalić potpisao do kraja sezone
Pašalić potpisao do kraja sezone
21.1. protiv Čapljine u četvrtfinalu kupa
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.