NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TheTruth34
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la TheTruth34 » 06 jun 2016, 04:07

Antipaticni Draymond ce biti MVP finala...Cavsi uzasni, citava ekipa osim samoprozvanog kralja i Jeffersona podbacila...uzasno nezanimljivo finale..

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jun 2016, 04:09

@rudy Ne zelim da ti trljam ranu na so,jer znam kako je to,ali 4 puta u narednih 5 tekmi ih ne bi dobio All star tim.Vi ste morali dobiti barem 1 tekmu ovdje u ove prve dvije,a fakt je da niste bili ni blizu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jun 2016, 04:10

Bihac96 je napisao/la: Pa ovdje se je cijelu sezonu govorilo da su Wariorsi bez Stepha prosjecna ekipa,u cemu je sad problem ?
Ma ko je to govorio?

Kobe je u svakom finalu posalje Shaqa (3 sto je igrao) imao najvise poena u ekipi. LeBron u svakom osim Dallasa, najvise poena, najbolju statistiku, vecina najboljih igraca ekipe u finalu su morali zapinjati. Ovaj ima taj luksuz jebga

E 2-0, Cavsi u teskoj situaciji, moraju ih mozda 4 zaredom uzet a to ce biti uzasno tesko.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 06 jun 2016, 04:14

Shvatili smo da je GSW jaka ekipa i bez Curryja. Ne moras ponavljati jedno te isto poslije svake serije Goldena.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jun 2016, 04:14

alemsa je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la: Pa ovdje se je cijelu sezonu govorilo da su Wariorsi bez Stepha prosjecna ekipa,u cemu je sad problem ?
Ma ko je to govorio?

Kobe je u svakom finalu posalje Shaqa (3 sto je igrao) imao najvise poena u ekipi. LeBron u svakom osim Dallasa, najvise poena, najbolju statistiku, vecina najboljih igraca ekipe u finalu su morali zapinjati. Ovaj ima taj luksuz jebga

E 2-0, Cavsi u teskoj situaciji, moraju ih mozda 4 zaredom uzet a to ce biti uzasno tesko.
Večeras gledao. Ne znam ni ja što. Ružna košarka sa obje strane.

Ne pamtim MVPa koji je u playoffu imao manji utjecaj na rezultat njegove ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

PlayGod
Kontakt:

Post Postao/la PlayGod » 06 jun 2016, 04:14

alemsa je napisao/la:
Ma ko je to govorio?

Ako uzmu jednu mogu se lupat nogom u guzicu

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 06 jun 2016, 04:15

alemsa je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:
alemsa je napisao/la:Jest lijepo biti Curry, ne mora ni igrat 2 tekme zaredom u finalu
Za manje od 20 minuta na parketu ima 15p 7sk i 3as. Da, baš, ne igra nikako. :rol:
Ma daj ba, ne igra pola tekme 20 razlike, ne zezaj
Opasno trolaš u posljednje vrijeme iz nekog samo tebi znanog razloga. Pogotovo večeras. Dižeš lebrona kojeg ja iskreno pošteno još nisam vidio u ovom finalu, bez obzira na statistiku. Spuštaš na svaki mogući način igru GSWa, al dobro..
Viva la France, as they say in Rome.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 06 jun 2016, 04:16

slika

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 jun 2016, 04:16

Nije Goldenov problem što je OKC bio 10 puta bolja ekipa od ovih Cavsa pa i sa Curryem na klupi ljudi prave serije. Sramota koja ide na dušu Klivlenda.

Možda GSW i izgubi finale, ali ove tekme su sramotne od strane krava
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 jun 2016, 04:17

mvp na 18pts 7/11 iz igre za 25 min al hajde naviknuli smo svi na 30+ stepha redovno pa ga moraju prozivati hhh

Sent from my iPhone using Tapatalk

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 06 jun 2016, 04:19

Torres_9 je napisao/la:mvp na 18pts 7/11 iz igre za 25 min al hajde naviknuli smo svi na 30+ stepha redovno pa ga moraju prozivati hhh

Sent from my iPhone using Tapatalk
Boga mi ko da je on kriv sto ne mora zapinjati ko sivonja i uzimati 30 suteva,protiv ovih Cavsa i ovo je dovoljno.
Isto kao da kazes sto messi ne povlaci protiv valencije,i on ima taj luksuz
Zadnja izmjena: BijelaCokolada, dana/u 06 jun 2016, 04:22, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 jun 2016, 04:19

Ima li gdje Belmina? :D

rudy91
Kontakt:

Post Postao/la rudy91 » 06 jun 2016, 04:19

NEZALAGANJE je napisao/la:@rudy Ne zelim da ti trljam ranu na so,jer znam kako je to,ali 4 puta u narednih 5 tekmi ih ne bi dobio All star tim.Vi ste morali dobiti barem 1 tekmu ovdje u ove prve dvije,a fakt je da niste bili ni blizu.
Znam da je tesko ali kazem uz pomoc onog gore da je sve moguce,sljedeca utakmica moramo dobiti ako bar neki otpor zelimo da im pruzimo.Sam sam rekao da su nas rastavili ove 2 utakmice i nemam nikakav problem s tim da su stvarno ultra, mega, giga ekipa,historija im se smjesi.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jun 2016, 04:21

Opasno trolaš u posljednje vrijeme iz nekog samo tebi znanog razloga. Pogotovo večeras. Dižeš lebrona kojeg ja iskreno pošteno još nisam vidio u ovom finalu, bez obzira na statistiku. Spuštaš na svaki mogući način igru GSWa, al dobro..
Ni secunde ne spustam igru GSW, pa vidis da deru ljudi. Ali Currijev taj tobe jarabi "Bogovski" uticaj da, jer ljudi igraju, igro on ne igro, kao sto ti je dokazano kroz cijeli playoff, i eo 2 tekme u finalu lige. Najbolji igrac ekipe kad ti se povrijedi, foul trouble, ima losu noc vamo tamo, tesko dobijas tekme, ovi zavrsavaju dvije blowoutom u finalu.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 06 jun 2016, 04:23

alemsa je napisao/la:
Ni secunde ne spustam igru GSW, pa vidis da deru ljudi. Ali Currijev taj tobe jarabi "Bogovski" uticaj da, jer ljudi igraju, igro on ne igro, kao sto ti je dokazano kroz cijeli playoff, i eo 2 tekme u finalu lige. Najbolji igrac ekipe kad ti se povrijedi, foul trouble, ima losu noc vamo tamo, tesko dobijas tekme, ovi zavrsavaju dvije blowoutom u finalu.
To vise govori o Cavsima nego o Curryu.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 06 jun 2016, 04:25

alemsa je napisao/la:
Jedno je kad on loše igra jer je nemoćan, drugo je kad ga udvajaju pa Green iggy Barnes i ostali imaju poprilično otvorene šuteve. Ok, prva tekma mu je bila loša, al' večeras je odigrao sasvim pristojnu tekmu, za razliku od suparnika kojeg uzdižeš maksimalno.
Shvatam ja da smo mi navikli na 30+ poena currya do kraja 3/4 i 5+ trojki po meču, al' to je naš problem, a ne Stepha Currya.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jun 2016, 04:26

BijelaCokolada je napisao/la:
To vise govori o Cavsima nego o Curryu.
pa buraz i ne govori, uzeli su dvije serije bez njeg, protiv OKC je odigro 2.5 tekme na jakom nivou, i eo prave razmak u seriji (jer je uzasno tesko uzet prve dvije tekme, posebno drugu ako si prvu uzeo) lagano.

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 06 jun 2016, 04:28

rudy91 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@rudy Ne zelim da ti trljam ranu na so,jer znam kako je to,ali 4 puta u narednih 5 tekmi ih ne bi dobio All star tim.Vi ste morali dobiti barem 1 tekmu ovdje u ove prve dvije,a fakt je da niste bili ni blizu.
Znam da je tesko ali kazem uz pomoc onog gore da je sve moguce,sljedeca utakmica moramo dobiti ako bar neki otpor zelimo da im pruzimo.Sam sam rekao da su nas rastavili ove 2 utakmice i nemam nikakav problem s tim da su stvarno ultra, mega, giga ekipa,historija im se smjesi.
Taj gore neće popraviti šut lebrona đejmsa. Nema Rej Alena da se ukaže niotkud i odma' problemi. :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jun 2016, 04:30

PaskalHens je napisao/la: Jedno je kad on loše igra jer je nemoćan, drugo je kad ga udvajaju pa Green iggy Barnes i ostali imaju poprilično otvorene šuteve. Ok, prva tekma mu je bila loša, al' večeras je odigrao sasvim pristojnu tekmu, za razliku od suparnika kojeg uzdižeš maksimalno.
Shvatam ja da smo mi navikli na 30+ poena currya do kraja 3/4 i 5+ trojki po meču, al' to je naš problem, a ne Stepha Currya.
Pa sta Bron mora uraditi da uzme tekmu? Da je dao i 30 poena sa triple double, djaba mu

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 06 jun 2016, 04:32

alemsa je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la: Jedno je kad on loše igra jer je nemoćan, drugo je kad ga udvajaju pa Green iggy Barnes i ostali imaju poprilično otvorene šuteve. Ok, prva tekma mu je bila loša, al' večeras je odigrao sasvim pristojnu tekmu, za razliku od suparnika kojeg uzdižeš maksimalno.
Pa sta Bron mora uraditi da uzme tekmu? Da je dao i 30 poena sa triple double, djaba mu
Mora imati mentalitet ubice, a on to nema nažalost po njega. Sam je krojio ekipu, davao prijateljima masne ugovore, smjenjivao trenera.. Niko mu nije kriv što svoju ekipu ne može odvesti do pobjede.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.