Ti sto su vas gadjali sa brda su samo nosali petokrake jedno vrijeme ali nisu bili nikakvi predstavnici tih petokraka. Samo su im trebale, tako da to uopste nije razlog jer su ih nosali cetnici, a ne djeca i unuci partizana.hskzmostar je napisao/la:To pitanje bi najbolje odgovorio Baka Sliskovic jer je njegova obitelj bila jedna od osnivaca Zrinjskog,nije nitko tek tako prestao ,dosla je na brda oko mostara petokraka na sljemu i ubijala ljude,Velez je ostavio tu petokraku i ponosi se njome iako je toliko zla nacinila gradjanima mostara,ostalo je povijest,sumnjam da bi navijao npr ti za FK Sarajevo ili Zeljini da imaju prefiks ili zastavu u klubu srpsku jer znamo sto je sarajevo propatilo,mi sad imamo svoje i nitko to zabranit vise ne moze oni se ponose svojim i kraj price,da da pricat ce ti radnicki ovaki nakvi ali kad vidim onu petokraku taman su za jelen super lige!PeppermintSA je napisao/la:fkt, bez zajebancije, cijeli Mostar je prije rata navijao za Velež. Kako su se odjednom prešaltali na Zrinjski. Ok su mi mlađi navijači, to je i razumljivo, ali nikako ne kapiram srednjovječne ljude. Ono navijaš za jedan klub do '92 i onda počneš navijati protiv njega, odnosno za drugi klub za koji, dajem glavu, 80% Mostaraca nije ni znalo da je postojao (sigurno se u YU nije baš mnogo pričalo o Zrinjskom). Nije provokacija, već me fkt interesuje. Jel' to više bilo iz inata, da bi kasnije preraslo u pravo navijanje, ili su Hrvati u Mostaru oduvijek imali sjećanje na Zrinjski te iščekivali dan kad će se ponovo formirati?hskzmostar je napisao/la:Moi caca je navijao za velez do 2008 dok nije ugledao Tursku zastavu cak smo isli skupa u Vrapcice,od tada navija za FK Blagaj a meni su naredili da navijam za neki klub sto je osnovan 1905 ,tako mi je Cela naredio!
osnivaca Zrinjskog
A inace neka su ti dobri oni su su srusili Stari most i ostale bitne gradjevine po Mostaru