Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
@lajla ja konto ti žensko 

ja sam musko ali imam nekog vrlo vrlo dragog u familiji ko se zove ˝lajla˝Eagles je napisao/la:@lajla ja konto ti žensko
- NoName
- Kontakt:
Lajla, ti sigurno nemaš neki mobitel sa kamerom, pretpostavljam. Pa mogao si ga uslikati brate i da otkloniš sve sumnje, iako ti recimo vjerujem (što bi bezveze lagao).
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pasha, nemam razloga lagati, nisam balavac.NoName je napisao/la:Lajla, ti sigurno nemaš neki mobitel sa kamerom, pretpostavljam. Pa mogao si ga uslikati brate i da otkloniš sve sumnje, iako ti recimo vjerujem (što bi bezveze lagao).
Imam li kakvog profita, koristi ili bilo šta da cu dobiti sa ovim što sam rekao šta sam vidio?
Pa neko bi ili neko ce fakat na ovome zaraditi jer nisam jedini bio u holu zgrade na aerodromu koji ga je vidio!
NOKIA 1208, jbg
TM+HZ+RA=USE CONDOMS
a odkud ti na aerodromu???lajla je napisao/la:Pasha, nemam razloga lagati, nisam balavac.NoName je napisao/la:Lajla, ti sigurno nemaš neki mobitel sa kamerom, pretpostavljam. Pa mogao si ga uslikati brate i da otkloniš sve sumnje, iako ti recimo vjerujem (što bi bezveze lagao).
Imam li kakvog profita, koristi ili bilo šta da cu dobiti sa ovim što sam rekao šta sam vidio?
Pa neko bi ili neko ce fakat na ovome zaraditi jer nisam jedini bio u holu zgrade na aerodromu koji ga je vidio!
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Ekskluzivno: Galliani u Sarajevo došao po Džeku, Kaka pakuje kofere za Madrid !!!
Kao što je bilo i najavljeno, Galliani je došao po svog napadača koji će zamjenuti Kaku koji ide u Real Madrid.
Blizak izvor RMF zajednici, potvrdio je kako je Adriano Galliani, potpredsjednik AC Milana, večeras u Sarajevu, gdje je došao po Edina Džeku s čijim je menadžerom, Irfanom Redžepagićem, razgovarao oko transfera u AC Milan. Bosanskohercegovački reprezentativac će tako postati najavljeno pojačanje koje bi trebalo zamjeniti Kaku.
Ricardo Kaka je prema Zidaneu, već potpisao ugovor sa Real Madridom, i službena potvrda će doći u ponedjeljak, kad bi Kaka trebao biti predstavljen javnosti u klupskim prostorijama Real Madrida. Uprava AC Milana bi ovim trebala inkasirati blizu €70 miliona.
Kao što je bilo i najavljeno, Galliani je došao po svog napadača koji će zamjenuti Kaku koji ide u Real Madrid.
Blizak izvor RMF zajednici, potvrdio je kako je Adriano Galliani, potpredsjednik AC Milana, večeras u Sarajevu, gdje je došao po Edina Džeku s čijim je menadžerom, Irfanom Redžepagićem, razgovarao oko transfera u AC Milan. Bosanskohercegovački reprezentativac će tako postati najavljeno pojačanje koje bi trebalo zamjeniti Kaku.
Ricardo Kaka je prema Zidaneu, već potpisao ugovor sa Real Madridom, i službena potvrda će doći u ponedjeljak, kad bi Kaka trebao biti predstavljen javnosti u klupskim prostorijama Real Madrida. Uprava AC Milana bi ovim trebala inkasirati blizu €70 miliona.
CEKAO TETKU, jesi inspektor ?adnan_hz je napisao/la:a odkud ti na aerodromu???lajla je napisao/la:Pasha, nemam razloga lagati, nisam balavac.NoName je napisao/la:Lajla, ti sigurno nemaš neki mobitel sa kamerom, pretpostavljam. Pa mogao si ga uslikati brate i da otkloniš sve sumnje, iako ti recimo vjerujem (što bi bezveze lagao).
CEKAO TETKU, jesi inspektor ?[/quote]lajla je napisao/la:a odkud ti na aerodromu???
hahha ma moram malo:D
hahha ma moram malo:D[/quote]adnan_hz je napisao/la:CEKAO TETKU, jesi inspektor ?lajla je napisao/la:a odkud ti na aerodromu???
-aBd ako potpise Dzeko za Milan, onda ima da Vam svima posaljem ziroracun da mi uplatite po cenera i Ja rahat.
Vi dobili vruću-taze informaciju a ja hajrovao pokojeg cenera!

Evo kaže dečko na s a r a j e v o - x forumu da je Galliani sjedio u Vatri, slikala se raja sa njim.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 07 jun 2009, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahhaahahVirtu4l je napisao/la:Evo kaže dečko na --- SPAM --- forumu da je Galliani sjedio u Vatri, slikala se raja sa njim.
PA LJUDI VI JOS NECETE DA MI VJERUJETE ???????????

e jesu i nasli mjesto za sklapanje posla.. trebali su u central sjesti...
Navodno je čovjek šetao gradom, kakvo sklapanje poslaadnan_hz je napisao/la:e jesu i nasli mjesto za sklapanje posla.. trebali su u central sjesti...

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
na cevape isao:DVirtu4l je napisao/la:Navodno je čovjek šetao gradom, kakvo sklapanje poslaadnan_hz je napisao/la:e jesu i nasli mjesto za sklapanje posla.. trebali su u central sjesti...
doso da peca na bentbasi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Upeca li išta ?nick je napisao/la:doso da peca na bentbasi

Šta zaebaete čovjeka,vidite da nije slagao.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
Na kojoj temi?amerosm je napisao/la: ali sam upravo napisao na formu Wolfsburga da je stigao u Sarajevo da vidim kako ce reagovati navijaci vukova, ja mislim da veceras nece spavati.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 28 gostiju.