NBA Final 2014

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rambo16
Kontakt:

Re: NBA Final 2014

Post Postao/la rambo16 » 13 jun 2014, 13:59

ma ovo finale je pokazalo svo "znanje" Spo-a i svu PERFEKCIJU Popa....jer ne mo'š jednostavno branit one nacrtane akcije....svaki drugi napad imaju otvorene šuteve...i ono što mi je zapelo za oko je 3/4....jadno,patetično i amaterski od strane "vođe Miamia" D.Wade-a koji je izašao i prekrio rukama lice...ne znam jel se iko udostojio postić neke poene osim Lebrona u toj četvrtini...nadam se da će ih Spursi pregazit i zadnju tekmu jer je ova serija trebala biti metla da nije bilo onih promašenih 4 bacanja u tekmi 2
A.F.C. Bournemouth!

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 13 jun 2014, 14:58

Ne znam je li iko postavljao, ne daju mi se čitati dječija prepucavanja, ali za mene potez večeri:

[youtube][/youtube]
LUHG!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 jun 2014, 15:06

Po meni ono Kawhijevo kucanje. :tokralju:

Evo ga:

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 13 jun 2014, 15:11

Ono što je jako interesantno je to kako je Spo za pojedine forumaše od (top 3) trenera u ligi :urnebes: postao amaterski trener. Zbog takvog slalom načina razmišljanja pojedinaca dolazi do nepotrebnih svađa na ovom pdf-u.

Inače, mislim da ovo Spursi rješavaju već u sljedećoj utakmici.
Pop će ih siguran sam znati motivirati da što prije riješe pitanje pobjednika.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jun 2014, 15:32

Heat nakon onog prošlog poraza nije podigao nivo odbrane nego čak i odigrao lošije, što je neshvatljivo za njih, u napadu Wade nastavio da bude non factor, tako da sam James i nije u stanju nadigrati Mamuze bez pomoći svojih saigrača, koja je bila minimalna u ove zadnje 2 tekme.

Mamuze sad imaju sve u svojim rukama i biće maximalno naloženi da u idućoj tekmi pred svojim navijačima vrate titulu i iskupe se za ono prošlogodišnje finale, iako moraju ostati na zemlji i ne biti mislima sa peharom nego nastaviti da rade kao što su i do sada radili, što će Pop siguran sam potencirati.

Timmy rutinski prestigao KAJa i sada je u PO:

1st in minutes
1st in double-doubles
1st in blocks (has about 75 more than Kareem. Next closest active player is Ibaka with about 350 less.)
2nd in Win Shares after Jordan.
2nd in Defensive Win Shares after Russell
3rd in rebounds. Just 1200 behind Wilt! #2 active player is Garnett with 1200 less than Duncan.
5th in points - about 250 below Shaq. About 600 behind Kobe and about 600 ahead of LeBron
7th in PER in playoffs at 24.62.
Top 30 in Assists
Top 40 in Steals

Jedini igrači sa najmanje 4 titule i najmanje jednim Finals MVP:

Kobe
Kareem
Jordan
Magic
Shaq
Duncan

Svi na listi imaju minimalno 5 titula i najmanje 2 fMVPs osim Shaqa i Duncana sa 4. Duncan, Magic i Jordan su jedini sa najmanje 4 prstena i 3 Finals MVPs. :tokralju:

Ovo polako postaje Kawhiev TM :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 jun 2014, 17:15

Vejd je izgledao sporo i tesko u finalu , al 12 minuta materijala je puno.

[youtube][/youtube]

Kod svake rotacije je korak sporiji , jedan od glavnih razloga zasto Miami ne moze igrati 2012 odbranu.

Tesko da cemo ikad vidjeti Vejda , onakvog kakvog smo ga znali.
Pogotovo bez meniskusa.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2014, 17:24

ako mu bude do kluba treba postati igrac rotacije i igrati za dosta manje para ali ako bude gledao samo sebe (sto ima puno pravo ali nadam se da nece) onda ce uzimati najvise moguce i biti samo teret ekipi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Hes
Kontakt:

Post Postao/la Hes » 13 jun 2014, 17:33

Spursi zasluzeno do titule! Nema šanse da izgube tri zaredom, ne ovakva ekipa. Kawhi ili Diaw MVP :D

James radi isto sto i u Cavsima prije par godina - sve, samo je sada slučaj da ima bolje suigrače ali sve se svodi na njega.
#MFFL!
#COYG!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jun 2014, 18:30

Za Timmijeve PO minute, treba uzet u obzir da se nekad igrala prva runda best of 3, pa best of 5, ali dakako bez umanjivanja, svaka cast.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 jun 2014, 19:03

Spursi masinerija (Y)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 jun 2014, 19:16

alemsa je napisao/la:Za Timmijeve PO minute, treba uzet u obzir da se nekad igrala prva runda best of 3, pa best of 5, ali dakako bez umanjivanja, svaka cast.
I Timmy je igrao nekad prvu rundu best of 3 . ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jun 2014, 20:21

Odmah da se ogradim, nisam neki ekstra poznavaoc kosarke.

Da li puno grijesim ako kazem da je Dzejms na nivou Dzordana?

Naravno, razliciti su igraci. Svaki ima neke prednosti. Al kad se gleda u globalu, tu su negdje. To je moj dojam. :roll:

Majami nema tim. Imaju dobre igrace, ali nemaju timski duh, ne igraju timski. Mislim da se trebaju rijesiti Vejda i jos nekih igraca. Dzejms je pravo blago. Lik je u stanju napraviti sve. Moze igrati bilo koju ulogu u ekipi. Svestranost, nevjerovatna fizicka snaga, preciznost... Sve je na vrhunskom nivou, kao da ne moze bolje.

San Antonio ima stil koji se meni dopada. Djeluju 'evropski'. :mrgreen: Tu su latinosi, jedan Australac itd. Prava internacionalna ekipa.

Nevjerovatno uigrana i kompaktna ekipa. Greg je napravio idealan spoj. U nekim trenucima su Dankan, Manu i Parker sjedili na klupi a da igra Spursa uopste nije trpila. Leonard je strasan igrac. Odbrana-napad, perfektno. Uz to je inteligentan, ne forsira. Odigra povratnu kada osjeti da je proboj nemoguc. I ostali igraci su izuzetno racionalni.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 13 jun 2014, 20:32

Valencia je napisao/la:Odmah da se ogradim, nisam neki ekstra poznavaoc kosarke.

Da li puno grijesim ako kazem da je Dzejms na nivou Dzordana?

Prva rečenica stoji.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jun 2014, 20:47

NeverGiveUp je napisao/la:

Prva rečenica stoji.
Vazno je imati EKIPU.

Vidi u fudbalu Mesija. U Barsi bog u Argentini skoro pa kar'na. :mrgreen:

Dzordan je imao ekipu. Fil Dzekson, Skoti Pipen, Rodman, Kukoc itd. Imali su hemiju. Majami nema nista. Dzejms ih vuce na svojim ledjima.

Da je ovaj Dzejms imao priliku igrati u onako poslozenim Bulsima, kidao bi, sasvim sigurno.

Bulsi bez Dzordana su neuporedivo jaci od ovog jadnog Majamija bez Dzejmsa, u svakom pogledu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 jun 2014, 20:49

ako Heat okrene seriju a James bude glavna karika (što je očekivano uvijek) ja ću ga svrstat rame uz rame sa Jordanom...
A.F.C. Bournemouth!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 13 jun 2014, 20:51

Iznijeo si i suviše nelogičnih stvari, pretpostavki i ličnih uvjerenja, bilo bi grehota da te ja i većina ovdje za svaku ispravimo. Kao što rekoh, bez ikakve uvrede, stoji ti ona prva rečenica, (a drugim upisom si to samo i potvrdio). Naravno, to ne znači da ništa manje ne voliš košarku od mene ili nekog drugog ovdje.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2014, 20:57

ma nek ti znas dosta o kosarci kad svako malo omalovazavas jamesa pa kud puklo da puklo

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jun 2014, 20:58

NeverGiveUp je napisao/la:Iznijeo si i suviše nelogičnih stvari, pretpostavki i ličnih uvjerenja, bilo bi grehota da te ja i većina ovdje za svaku ispravimo. Kao što rekoh, bez ikakve uvrede, stoji ti ona prva rečenica, (a drugim upisom si to samo i potvrdio). Naravno, to ne znači da ništa manje ne voliš košarku od mene ili nekog drugog ovdje.
Ako si totalni bukvalista mozda ti je zaista nesto u mome komentaru nelogicno. Malo suptilniji pristup komentarima sa fokusom na srz. :D

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 13 jun 2014, 21:00

@nezalaganje

Nije burazeru igro je best of 5 (na 3 pobjede), a prije best of 5 se igralo best of 3 ( na 2 pobjede).

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 jun 2014, 21:02

http://dimemag.com/2014/06/report-melo- ... ek-fisher/" onclick="window.open(this.href);return false;

pa nece valjda stvarno i melo u heat :lolno:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.