Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...
Kakav si ri frik, otac li te **** ! Tacno cu pomisliti da si Tin ! Kako te nije stid ???mujdza je napisao/la:Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...
Max Allegri
- plavipatriota
- Kontakt:
ma frajer zna igrat lopte, nema lošu tehniku, jedan je od VEĆIH mangupa u repci, al definitivno, nije nam potreban igrački, jer frajer NIJE ZADNJI VEZNI.. jednostavno, imamo već dva tri ISTA i BOLJA IGRAČA, tako da mi je smiješno da se i on zove, to isto da sad tražimo 12 golmana, a imaš begovića i fejzića (dobra zamjena)
sta bolan znas kad su ti susic i salihovic bili najbolji na utakmicimujdza je napisao/la:Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...

mujdza je napisao/la:Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Cim je tebi salihovic bio najbolji danas znam da mi je vrijeme spavat. Ova utakmica nista nije pokazala da bi rekli ima nema kvalitet. Sto je najgore papan kaze da su obojica dobra bila danas. To je to, kakva zakljucivanja.
Inace hajduk 2 igraca na SP- ce imat a blage veze nemaju
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Inace hajduk 2 igraca na SP- ce imat a blage veze nemaju
- donniedarko
- Kontakt:
Previse je statican bio,koliko znam doveden je kao defanzivni vezni a u odbrani nije nista uradio znaci samo stajao u mjestu ili nesto trckarao.Agresivnost nula.mujdza je napisao/la:Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...
Iskreno da kazem nisam vidio ni te njegove driblinge niti pasove koji bi povukli igru naprijed .Vecina pasova su bili povratni.Meni je djelovao izgubljeno.Dosta limitiran u igri prema napadu te ne vidim razlog zasto bi nam trebao u Brazilu te opcenito mislim da nije potencijal.Prosjecan igrac,imamo puno boljih te ne mislim da ce nam ikad trebati.Povrh svega kvari atmosferu u reprezentaciji te oko reprezentacije iako on sam nije kriv za to vec Safet.
Bolje bi bilo da smo pozvali Prcica.
Jel tebi neko platio da ovo izjavišdonniedarko je napisao/la:Previse je statican bio,koliko znam doveden je kao defanzivni vezni a u odbrani nije nista uradio znaci samo stajao u mjestu ili nesto trckarao.Agresivnost nula.mujdza je napisao/la:Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...
Iskreno da kazem nisam vidio ni te njegove driblinge niti pasove koji bi povukli igru naprijed .Vecina pasova su bili povratni.Meni je djelovao izgubljeno.Dosta limitiran u igri prema napadu te ne vidim razlog zasto bi nam trebao u Brazilu te opcenito mislim da nije potencijal.Prosjecan igrac,imamo puno boljih te ne mislim da ce nam ikad trebati.Povrh svega kvari atmosferu u reprezentaciji te oko reprezentacije iako on sam nije kriv za to vec Safet.
Bolje bi bilo da smo pozvali Prcica.

- Goalgetter
- Kontakt:
Jedino sto je pokazao, jeste da ima dobre tehnicke kvalitete. Tad poneki atraktivan potez, da ne bi sve bilo crno. Ali momak nije ono sto mi trazimo, u repci je znamo svi zbog kojeg razloga. Ali evo, Susic mu je otvorio vrata Brazila, sve sto treba je ostati zdrav, i odigrati 70% tekmi u velikom Hajduku, i Tinky ide u Brazil.
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
veli pape da je dobro driblao na nasoj polovini.. brazil ga ceka19risha88 je napisao/la:Jel tebi neko platio da ovo izjavišdonniedarko je napisao/la:Previse je statican bio,koliko znam doveden je kao defanzivni vezni a u odbrani nije nista uradio znaci samo stajao u mjestu ili nesto trckarao.Agresivnost nula.mujdza je napisao/la:Ljudi mozete da pricate sta god hocete al mali Susic zasluzuje da ide u Brazil ... Veceras je sa Sejom Salihovicem bio najbolji na utakmici... A slazem se da on nije defanzivni vezni... Obzirom da mu je prva tekma u repki on je bio odlican... Na njemu se nije osjetio strah niti od duela a niti driblinga... Veceras je napad zakazao jer nije bilo Misketa a ni Mireta... Pozdrav svima i bilo bi lijepo malo spustiti loptu o ovom momku... A ako niste vidjeli dobro tekmu pogledaj te reprizu pa ce vam biti jasnije... Bio sam na tribinama i znam sta govorim... Poslije Seje je bio najbolji od nasih na terenu...
Bolje bi bilo da smo pozvali Prcica.Bože me sačuvaj... Pa nije njeg Pape zvao da dribla već da ne dopušta da Egipćani driblaju našu odbranu
Soxx ti ocito nemas kako treba odgoj i malo razmisli sta pises, mozda ti babo mogu biti... Ja sam ovu tekmu vidio tako a svako ima pravo da kaze svoje misljenje bez vrijedjanja a pogotovo nazivati nekog papkom mislim da nema mjesta na ovom forumu... Jer ako ima onda ne treba ni da postoji u protivnom bi se samo svadjali i psovali... Sve to nas je i dovelo do dna iz kog se necemo izvuci dok je svijeta i vijeka... Mi smo krivi sto nam je sve ovako u zemlji a tako i u svakoj sferi zivota... Jer se prvo smece cisti u svojoj avliji i ispred pa onda gleda tudja... Papeta mozes da volis ili ne al na tvoju zalost i zalost mnogih drugih on je ovu istu repku odveo na svjetsko prvenstvo i tu je kraj price...
Uveo ga je jer se bojao zvizduka, znao je da zbog Muratovicevog oprostaj i posljednje sekunde na terenu nece toga biti, ali se ipak malo culo...Armala je napisao/la:Al kad ga uvede prvog u 7. minuti to je bio jedan od vecih sjebova u mom zivotu![]()

I svako ko kaze kako je on odigrao solidno nije skontao da je frajer bio libero i svaku dbijenu loptu nije iskoristio da se izgradi napad nego je prosljedjivao prvom slobodnom igracu kojeg je vido, da skine sa sebe...
Jos jednu stvar koju raja nije primjetila Spaha mu nije htio dodati niti i jednu loptu

I tu dolazi ona prica o bojkotu tekme od strane kljucnih igraca

Marijan mi se veceras zgadio zbog preocitog prebacivanja vruceg krompira u ruke svih osim Fadila Opancica..

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Slab , kao Crouch sa onim nogurinama..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Jest,tacno je tajmirao ulazak umjesto Muratovica,znao je da tada nece biti zvizduka,prefrgana je to lopina,Munjin prijatelj.gringobih je napisao/la:Uveo ga je jer se bojao zvizduka, znao je da zbog Muratovicevog oprostaj i posljednje sekunde na terenu nece toga biti, ali se ipak malo culo...Armala je napisao/la:Al kad ga uvede prvog u 7. minuti to je bio jedan od vecih sjebova u mom zivotu![]()
![]()
I svako ko kaze kako je on odigrao solidno nije skontao da je frajer bio libero i svaku dbijenu loptu nije iskoristio da se izgradi napad nego je prosljedjivao prvom slobodnom igracu kojeg je vido, da skine sa sebe...
Jos jednu stvar koju raja nije primjetila Spaha mu nije htio dodati niti i jednu loptu![]()
I tu dolazi ona prica o bojkotu tekme od strane kljucnih igraca
Marijan mi se veceras zgadio zbog preocitog prebacivanja vruceg krompira u ruke svih osim Fadila Opancica..
Tino je samo pokazao da nema sta raditi u reprezentaciji,za klasu bolji igraci od njega kao sto su Štilić i Prcić ne dobijaju poziv.Tino,mlad si i kad zasluzis igrama dobit ces poziv do tada nemoj ziv bio,reci amidzi,amidza sramota je.
- NoName
- Kontakt:
Paaaa Spaha je odigrao najlošiju utakmicu za reprezentaciju, ko zna, možda to nije slučajno? A nezadovoljstvo starosjedilaca je bilo očito
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
NoName je napisao/la:Paaaa Spaha je odigrao najlošiju utakmicu za reprezentaciju, ko zna, možda to nije slučajno? A nezadovoljstvo starosjedilaca je bilo očito
Samo što je najgore od svega ti starosjedioci će popiti najviše kritika, kao što smo i do sada vidjeli, iako su najviše od svih dali za ovu reprezentaciju. Dok oni koji se nisu pokazali, ili bolje rečeno nemaju šta pokazati kupe titule heroja i naših najboljih igrača večeras(bratova agencija).
Ironično da ne može ironičnije....
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 mar 2014, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Zato sto je ona ubleha napravila kult oko sebe.
Niko ne smije nista lose napisat o njemu. Lakse je na Dzeku sve svalit.
Istina je dobra, al 50 eura, cevapi i avion su bolji
Niko ne smije nista lose napisat o njemu. Lakse je na Dzeku sve svalit.
Istina je dobra, al 50 eura, cevapi i avion su bolji

- Principatus
- Kontakt:
Lik se prvih 45 minuta setao po terenu, valjda mu trcanje ne lezi, na travnjacima HNLa taj tempo mozda i prodje. Sakrivao se iza protivnika i nasih igraca, svaku loptu odmah vracao nazad. Dakle da je neko sa foruma odigrao, isto bi prosao. Samo je Hajrovicu zauzimao mjesto, jer je sve islo preko lijeve strane. Pa se onda izbacuje i Kolasinac, kako bi amidzino i Hadzic imali jos vise vremena i mjesta da se prodaju.
Covjek nije DM, da li je on i jedan put oduzeo nekom loptu ili uklizio ili bilo sta?
I naravno, kao smo predvidjeli: Ima siguran Brazil, a niti nam je potreban, niti je DM, niti smo ista naucili iz ove utakmice. Katastrofa. Nepotizam. Fuj jednostavno. Ali nek se Prcic iz Francuske lige ne zove ili Salatic.
Covjek nije DM, da li je on i jedan put oduzeo nekom loptu ili uklizio ili bilo sta?
I naravno, kao smo predvidjeli: Ima siguran Brazil, a niti nam je potreban, niti je DM, niti smo ista naucili iz ove utakmice. Katastrofa. Nepotizam. Fuj jednostavno. Ali nek se Prcic iz Francuske lige ne zove ili Salatic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Opa kume, dobrodosao...nije te bilo danasPrincipatus je napisao/la:Lik se prvih 45 minuta setao po terenu, valjda mu trcanje ne lezi, na travnjacima HNLa taj tempo mozda i prodje. Sakrivao se iza protivnika i nasih igraca, svaku loptu odmah vracao nazad. Dakle da je neko sa foruma odigrao, isto bi prosao. Samo je Hajrovicu zauzimao mjesto, jer je sve islo preko lijeve strane. Pa se onda izbacuje i Kolasinac, kako bi amidzino i Hadzic imali jos vise vremena i mjesta da se prodaju.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- donniedarko
- Kontakt:
Preofirno je u kojem trenutku ubacuje Tina u igru .Naravno da izbjegne zvizduke zbog nepotizma.Jos mi se vise zgadio sto je na neki nacin zasjenio oprostaj Muratovica s tim.Totalno sam bio u soku.Najobicnije seljacke fore od poziva do uvodenja u igru.Vrhunac je bio pres na kojem daje izjavu kako se Tin pokazao kao igrac za buducnost.Tako je zavrsio kampanju ubacivanja bratica u ekipu te vec sada,kako nebi bio uzalud sav trud,mogu zakljuciti da je Tino (sad zvanicno nezasluzeno jer nije pokazao nista ) putnik za Brazil te ce vjerovatno imati pristojnu minutazu ber obzira kako ce se to odraziti na nas rezultat.
Bravo Pape !!!
Bravo Pape !!!