Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
standardna dominacija
Samo sto nas Juka igra u retardiranoj ekipi sa retardiranim igracima. Kad vidim ko sve igra i zivi od kosarke,zlo mi je.
Carevi, ima li kakav link. Nemam Arenu 2, a još nisam uganjao nikakav link samo pratim statistiku ABA lige. Ako neko ima link buću mu zahvalan. Ramirez.
http://www.sportlemon.tv/20140307/vv531 ... 64266.htmlRamirez5 je napisao/la:Carevi, ima li kakav link. Nemam Arenu 2, a još nisam uganjao nikakav link samo pratim statistiku ABA lige. Ako neko ima link buću mu zahvalan. Ramirez.
Probaj ovaj link, meni je u prvom radio

Hvala care, radi. Živ i zdrav bio.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta bi da je u ''neretardiranoj ekipi'' sa boljim centrom i minimalcem od minutaze.FKKrajina je napisao/la:Samo sto nas Juka igra u retardiranoj ekipi sa retardiranim igracima. Kad vidim ko sve igra i zivi od kosarke,zlo mi je.
Polako, bolan. Razvoj, strpljenje.
...Život za Široki...
dzabe ovo pises ja ovo tupim vec godinu svi zaboravljaju da on ima 19 godinaŠB_Fidelis je napisao/la:Sta bi da je u ''neretardiranoj ekipi'' sa boljim centrom i minimalcem od minutaze.FKKrajina je napisao/la:Samo sto nas Juka igra u retardiranoj ekipi sa retardiranim igracima. Kad vidim ko sve igra i zivi od kosarke,zlo mi je.
Polako, bolan. Razvoj, strpljenje.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jusuf 30. na nbadraft.net..Uporedjuju ga s Pekovicem i Pachuliom, kao izbor Phoenixa.
Iskreno ne pratim ga nesto posebno al gledajuci ovaaj video slaba mu je lijeva ruka na tome mora najvise raditi i na sutu .
Jusuf ima premekanu ruku, samo dok to vremenom pocne da koristi kako treba.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Otkrili smo i @Raulov identitet 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
dusko rece sto se tice potencijala juka over bogdan i saric, ostaje nam da vidimo u iducim godinama hoce li mladi div to opravdati 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Odakle je ovaj poredak? Na draftexpressu je jos napredovao, sad je 11.
jedan od novijih clanaka na bleacherreport, da ne trazim sad direktno link 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma ti su nebitni, draftexpress je puno ozbiljniji, oni "cak" i gledaju igrace van Evrope.. Ovi s espn-a stavili crnca kao sliku Jusufa
toliko su upuceni.

Jedva čekam da ga vidim u dresu repke 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
http://mi.nba.com/article.html?url=/new ... 40314.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Allez
Ajmo ljudi trazite link za arenu sport 2 igra juka za 15 minuta,a i imam naki listic cedevita 1x i juka vise od 11.Ovo bi moglo biti jedno lijepo poslijepodne.
Edit_naso ja http://www.sportlemon.tv/20140317/vv532 ... 74229.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit_naso ja http://www.sportlemon.tv/20140317/vv532 ... 74229.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.