Pozdrav i sretno u svim tekmama poslije nedjelje.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ja prognoziram oko 700 ljudi. Da je lijepo vrijeme bilo bi vise.combe je napisao/la:Tešnjaci kakva je situacija po pitanju posjete što se tiče nedeljne tekme? Koliko bi vas moglo biti? Mada u nedjelju najavljuju kišu mislim da možete očekivati i nas oko stotinjak.
Pozdrav i sretno u svim tekmama poslije nedjelje.![]()
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/tosk-i-z ... ove/252920TOŠK i Zvijezda podijelili bodove
Susretom između TOŠK-a i Zvijezde Gradačac kompletirano je 8. kolo Prve lige Federacije BiH.
Pogodaka nakon 90. minuta nije bilo (0:0). Prvu ozbiljnu priliku na meču imao je Suljić (TOŠK) u 14. minuti, ali nakon duplog pasa sa Kadušićem šutira preko gola. Domaći su pored tog pokušaja imali još dva udarca, ali nisu išli u okvir gola, dok Zvijezda nije zaprijetila. Ipak, u 20. minuti lako su mogli povesti gosti, međutim Kapetan nije imao sreće pred golom TOŠK-a. Nakon toga Ćivić je pokušao ugroziti gol domaćih, međutim ni on nije bio precizan. Do kraja prvog poluvremena domaći su zaprijetili preko iskusnog Gafurovića, ali golman Prljača teškom mukom brani i spašava svoju mrežu. U drugom poluvremenu TOŠK je bio mnogo opasniji, prijetio je konstantno, ali nije uspio i savladati goste iz Gradačca. Vrijedi izdvojiti prilike Hasanbašića, Suljića, Gafurovića i Nuhanovića, no nije bilo preciznosti. Do kraja meča bez pravih prilika i ostalo je 0:0. TOŠK je pokazao mnogo više u ovom meču, te može žaliti za tri boda. Tešanjci su na tabeli ostali na 15. poziciji sa četiri osvojena boda, a Zvijezda je drugoplasirana sa 17 osvojenih bodova koliko ima i Olimpik.
Prva liga FBiH, 8. kolo: NK TOŠK Tešanj - NK Zvijezda Gradačac 0:0
NK TOŠK: Dizdarević, Navrboc, Hasanbašić, Hodžić, Mrguda, Kurdić, Bedak, Gafurović, Lukomirak, Kadušić, Suljić.
NK Zvijezda: Prljača, Adžem, Guzina, Ivanovski, Devedžić, Ćivić, Đekić, Kapetan, Damjanović, Hevešević, Huseinspahić.
Jesil zadovoljan posjetom?combe je napisao/la:Tešnjaci kakva je situacija po pitanju posjete što se tiče nedeljne tekme? Koliko bi vas moglo biti? Mada u nedjelju najavljuju kišu mislim da možete očekivati i nas oko stotinjak.
Da se citiram kad već drugi nećeMVN1994 je napisao/la:Danas X ko kuća.
Solidna posjeta. Mada je i nas znalo dolaziti više na gostovanja. Pogotovo zato sto Tešanj nije daleko. U svakom slučaju sretno vam u nastavku i da probate izborit opstanak.atomac123 je napisao/la:Jesil zadovoljan posjetom?combe je napisao/la:Tešnjaci kakva je situacija po pitanju posjete što se tiče nedeljne tekme? Koliko bi vas moglo biti? Mada u nedjelju najavljuju kišu mislim da možete očekivati i nas oko stotinjak.
Prodano je oko 550 karata, sto znaci da je oko 800 posjeta. Mada je meni izgledalo oko 1000, jbg nemamo podatke o broju vlasnika polusezonskih ulaznica, a ni djeca i zene se ne broje pa je to problem.
Izvor: FB NK TOŠK
Sportski direktor Zvijezde Zdravko Đurić, uručio je poklon našem klubu povodom ulaska u Prvu ligu FBiH. Veliko hvala predstavnicima NK Zvijezda iz Gradačca.
Da su Cvija i Kokot igrali mozda bi i mi dobili. Tako da "sta bi bilo kad bi bilo" okaci macku o rep.romaaaa je napisao/la:Fino smo odigrali da je Krsic igrao sigurno bi iskoristio neku od onih prilika.Zvijezda losa nisu ni do koljena Slogi. Valjda je vrijeme za prvi bod /ove za vikend na strani.