FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 17 mar 2009, 14:18

miky_hz je napisao/la:Stigli papiri za Skoru i imat ce pravo za mec u Trebinju
Odlicna vijest.Bodovi iz Trebinja bi zaista dobro dosli.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 mar 2009, 14:38

hvala bogu da se je i to sa skorom rijesilo sad cemo biti dosta jaci u napadu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 17 mar 2009, 15:25

fantasticna vijest.Treba nam ipak neko iskusniji u napadu.Uz skoru ce i ostali igraci doci do izrazaja i moci ce sav svoj talenat da iskazu.Vidjece se to u narednim utakmicama uvjeren sam.LJUBAV je samo jedna.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 mar 2009, 12:14

Alen Škoro je potpisao ugovor sa Sarajevom gdje će ostati 1,5 godinu. "
Već duže vrijeme se čeka na odgovor od Fudbalskog saveza Poljske koji je napokon, nakon što je NFSBiH tri puta slao zahtjev, poslao Škorine papire potrebne za potpisivanje ugovora sa bordo klubom. Odmah je uslijedio i dogovor između Kluba i novog/starog napadača koji je potpisao da će se u Sarajevu zadržati narednih 1,5 godinu.

Također, Škoro je već i registrovan kao igrač Sarajeva pa mu je omogućen i nastup u narednoj utakmici protiv Leotara. Škoro, iznenadno pojačanje Sarajeva, već 2-3 sedmice trenira sa timom te se polako uklapa u ekipu, a od njegovih suigrača smo mogli čuti samo riječi hvale i zadovoljstva zbog njegovog dolaska. Svakako da će sada Janjoš napokon moći birati igrača/e za poziciju špica, s obzirom da se i Jahović vraća nakon crvenog kartona, a tu su i Hiroš, Pliska te Pandža.

"Vratio sam se u Sarajevo i jedva čekam da zaigram. U ekipi ima puno mladih i kvalitetnih igrača i nadam se da ću se tu što prije uklopiti." - izjavio je Škoro za fksinfo.com u interview-u koji smo nedavno objavili.

Sutra će se u prostorijama Kluba obaviti i predstavljanje Alena Škore te dodjela dresa ovog povratniku u bordo tim.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

High

Post Postao/la High » 18 mar 2009, 14:19

slika

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 19 mar 2009, 15:09

Sta je sa Hos Nes tj Dzenanom Hosicem ????

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 19 mar 2009, 18:06

Samo nek trenira:) u Mostaru je dobio nadimak HOS - NES!Ajde vala jedva cekam da se i to rjesi na kakav god nacin.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 mar 2009, 17:12

Alihodžić: Smiješne optužbe
Foto: Arhiv
Mrkić je sam otkazao zadatak kontrolora
Uprava Leotara tvrdi da je operativac Sarajeva krivac za promjenu kontrolora suđenja, dok Alihodžić to negira...
20.03.2009. 12:00

Upravni odbor Leotara izrazio je nezadovoljstvo promjenom kontrolora predstojećeg susreta u Trebinju, koji ovaj tim igra protiv Sarajeva.

Prvobitno je za kontrolora izabran Marko Mrkić, ali je naknadno došlo do izmjene pa će tu dužnost u Trebinju ipak obavljati Muhamed Begagić iz Zenice. U Leotaru smatraju da iza ovoga stoji Sarajevo, odnosno generalni sekretar Mirsad Alihodžić, koji je, kako sumnjaju u Trebinju, utjecao na reizbor kontrolora.

Dok uprava Leotara krivi operativca Sarajeva za "demonstraciju moći i stvaranje negativnog naboja pred gostovanje u Trebinju", Alihodžić kaže kako nema pojma zbog čega ga prozivaju.

- Koliko ja znam, Mrkić se sam povukao. Što se mene tiče, neka i Begagić otkaže pa neka Mrkić ponovo preuzme zadatak kontrolora utakmice. Smiješno je to uopće i spominjati. Iz Leotara uoči gostovanja Sarajeva uvijek prave negativnu atmosferu, jer smatraju da mi uvijek trebamo izgubiti na Policama. Bolje neka se prisjete naših prethodnih utakmica u Trebinju. Startovi igrača Leotara nad našima i danas se emitiraju na seminarima kao primjer surovosti - kaže Alihodžić.

Prvi operativac FK Sarajevo ne krije nezadovoljstvo načinom izbora kontrolora u NSBiH, ali ne želi ići u detalje kako ne bi dolijevao ulje na vatru.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 20 mar 2009, 17:36

Mirso ja ne bi išao u trbinje da ne prođeš kao slobodan v.
SAFET SUŠIĆ

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 21 mar 2009, 13:08

Danas protiv leotara lagano 1-2

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 21 mar 2009, 13:14

Nadam se da sarajevo ima snake danas nadigrati leotar! Sjajno bi bilo da imaju nova tri boda do veceras! ;) :D
mB!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 mar 2009, 14:42

Ma imaju oni kvalitete dobiti Leotar ali ima li kvalitete ovaj savez to podnijeti ?! Daj Bože...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 mar 2009, 16:22

Pogodili stativu u prvom poluvremenu,sad nam ponisten gol :( :(
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 21 mar 2009, 19:38

**** bi ja ligu i fudbal.Barcelona u ovoj ligi ne bi pobjedila u gostima.Mesi se ne bi naigrao danas u trebinju.Mislim da smo sveli sanse na minimum s ovim porazom.LJUBAV je samo jedna.FCS.

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 21 mar 2009, 21:21

Čuj emir alihodžić trener,jadna je ekipa koju on trenira
SAFET SUŠIĆ

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 mar 2009, 22:18

pape je napisao/la:Čuj emir alihodžić trener,jadna je ekipa koju on trenira
Pomocni trener ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 22 mar 2009, 13:08

Evo,vidim nece niko da napise izvjestaj sa tekme u Trebinju pa cu ja napisati.
Jos jedno gostovanje sa kojeg smo se vratili bez bodova,jos jedno gostovanje kad go pada u zadnjim minutama.Igra i nije tako losa,dosta smo napadali.Skoro se nije uigrao sa ovom ekipom,treba se to dosta bolje srediti,neke sitnice i to je to.Na pocetku utakmice imamo problem sa policijom,sukob koji je trajao dosta dugo,sitnice necu pisati,mislim da to nije za forum,ko je bio zna i ko treba znati zna.Jos jednom smo dokazali kako nista nece sprijeciti nase hordanje,gdje god ono bilo,i da ce nas tim podrsku imati uvijek.Poslije primljenog gola nismo prestali pjevati,igracu na kraju utakmice dosta razoracani,na sta im pjevamo i aplaudiramo,nagradjujemo ih borbenoscu . Bilo je jos manjih ispada ali sve je to nevazno.

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 22 mar 2009, 22:17

miky_hz je napisao/la:
pape je napisao/la:Čuj emir alihodžić trener,jadna je ekipa koju on trenira
Pomocni trener ;)
Još malo i ode Janjoš i svi alihodžići sretno živješe.
SAFET SUŠIĆ

kenan
Kontakt:

Post Postao/la kenan » 22 mar 2009, 22:18

jooj kako smo bezveze primili gol u pm...

High

Post Postao/la High » 23 mar 2009, 10:02

Iako je najrealniji ishod utakmice bio remi, Leotar je dao gol u 92.min

Sarajevo je jučer odigralo dobru utakmicu na gostovanju u Trebinju, ali je, nažalost, gol primilo kad se to najmanje očekivalo – u 92. minuti. Nakon ubačaja sa desne strane, Dreč je skrenuo loptu u nebranjeni dio mreže i tako svojoj ekipi donio sva tri boda. I pored poraza, ne možemo reći da je Sarajevo odigralo loše, jer se igralo otvoreno i drsko, odvažno.

Alen Škoro je odigrao susret od početka i pokazao da može nastaviti pružati igre po kakvim ga se navijači i sjećaju. Pokazao je odličan osjećaj za pozicioniranje, kao i izuzetno dobru skok igru kojom je parirao odbrani Leotara. Spomenimo i da je u 63. minuti postigao pogodak koji je poništen radi ofsajd pozicije, a nedugo zatim je sjajno ukrao loptu zadnjem odbrambenom igraču domaćih i sam krenuo na golmana, ali je pomoćni sudac zaustavio igru zbog faula. Lijepo bi bilo kada bi u sportskom pregledu mogli vidjeti ovaj trenutak. Na slici iznad je Škoro u prilici koja je također završila dosuđenim ofsajdom.

Sve u svemu, možemo slobodno reći da je Leotar ostvario nezasluženu pobjedu uz ogromnu dozu sreće na kraju utakmice. Slijedi prvenstvena pauza nakon koje će Sarajevo igrati dvije domaće utakmice, protiv Borca i Zvijezde.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46 i 11 gostiju.