Najjaca reklama za euro sto sam do sad vidio

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ovaj Portugal ce biti super nezgodan protivnik. Santos nije bacao sve karte na sto, logicno, a msm da ce Gomes, Carvalho i Sanches biti starteri (za razliku od sinoc) plus Rona, te zaokruziti ono sto po meni ova repka najbolje moze, a to je cvrsta igra sa mnogo duela.SiamoNoi je napisao/la:Dobra vijest za simpatizere Portugala.Fonte je dobio priliku.Baš divljački start.
Loša vijest za njih je pak da je Portugal potpuno bezopasan od početka utakmice.
Hodgson je debil. Osim onog s Fulhamom svugdje je zasro. Treba im generalno (Englezima) zabranit da se bave trenerskim poslom.ZOGLI je napisao/la:Ma ne moze hodzson da vodi englesku jednostavno nije on taj kalibar ispao u grupi na sp. od kostarike,a ovakvih poteza je bilo tokom njegovog mandata dosta,imaju talentovanu reprezentaciju nema tu nekih zvezdi kao ranije sem runija navijacu za njih ali drinkvoter je morao biti u timu sada vidim da je rekao da nece da igra dok je hodzson selektor.
pa nije valjda toliko tesko izbrisati ove teme i postaviti noverio_Ferdy88 je napisao/la:Virtuale mi smo spremali uvod, nije bilo potrebe da ti otvaraš teme, a mogao si se javiti i uzeti jednu od grupa ako ti se već otvaralo i napisati uvod kakav i zaslužuje, a ne ovako.
Ubaci nove uvode u njegove teme i to je to.rio_Ferdy88 je napisao/la:Virtuale mi smo spremali uvod, nije bilo potrebe da ti otvaraš teme, a mogao si se javiti i uzeti jednu od grupa ako ti se već otvaralo i napisati uvod kakav i zaslužuje, a ne ovako.
Igrao protiv malog, nije normalanBesic je napisao/la: Najmlađi igrač: Emre Mor (18)
Pa koliko je tebi to godinaNerminovic je napisao/la:Igrao protiv malog, nije normalanBesic je napisao/la: Najmlađi igrač: Emre Mor (18)
21Mokes je napisao/la:Pa koliko je tebi to godinaNerminovic je napisao/la:Igrao protiv malog, nije normalanBesic je napisao/la: Najmlađi igrač: Emre Mor (18)
![]()
Jesi se oporavio od jutrosnjeg poraza
Pa ti stariji od meneNerminovic je napisao/la: 21![]()
Covjek igrao sa starijim, dok je bio u Lyngby igrao je 2-3 puta protiv nas u kupu, tad mozda imao 16 godina a bio im najbolji igrac![]()
cuj' poraz
ta' ces, i ja polako ostariMokes je napisao/la:Pa ti stariji od meneNerminovic je napisao/la: 21![]()
Covjek igrao sa starijim, dok je bio u Lyngby igrao je 2-3 puta protiv nas u kupu, tad mozda imao 16 godina a bio im najbolji igrac![]()
cuj' poraz![]()
Poraz na penale
E, gdje bi mogao pogledato ovaj Shearerov dokumentarac o Euru 96 sto je sinoc emitovan na BBC-u.... Nema ga na torrentu.rio_Ferdy88 je napisao/la:V
Koliko se puta nakon što se otvori druga stranica, vratiš na prvu? Ovako na svim temama generalno? Ja niti jednom.SlevinKelevra je napisao/la:Ubaci nove uvode u njegove teme i to je to.rio_Ferdy88 je napisao/la:Virtuale mi smo spremali uvod, nije bilo potrebe da ti otvaraš teme, a mogao si se javiti i uzeti jednu od grupa ako ti se već otvaralo i napisati uvod kakav i zaslužuje, a ne ovako.
Pa, dobro, ne vratimo se ti i ja, jer pratimo, informirani smo... ali ima raje kojoj je lakse da ima sve na jednom mjestu. Uostalom, nema potrebe da to bude ista preopsirno: raspored, rosteri ekipa, mozda koja recenica o kvalama i ocekivanjima... Ljepse je. Ja nisam upratio kad su se djelile grupe, uzeo bi jednu sigurno.Virtu4l je napisao/la:
Koliko se puta nakon što se otvori druga stranica, vratiš na prvu? Ovako na svim temama generalno? Ja niti jednom.
Nekad sam i ja bio lud i pisao neke uvodne postove, kačio slike, boldirao, pišao i kakio... i nakon jednog dana niko to nikad više ne pročita.
[youtube][/youtube]SlevinKelevra je napisao/la:E, gdje bi mogao pogledato ovaj Shearerov dokumentarac o Euru 96 sto je sinoc emitovan na BBC-u.... Nema ga na torrentu.rio_Ferdy88 je napisao/la:V
Nakon rukometa i nogometa riješio čovjek da odučava i od moderacije.rio_Ferdy88 je napisao/la:Virtuale mi smo spremali uvod, nije bilo potrebe da ti otvaraš teme, a mogao si se javiti i uzeti jednu od grupa ako ti se već otvaralo i napisati uvod kakav i zaslužuje, a ne ovako.
Slazem se.Ocekujem ih nekako kao najveće iznenađenje Eura.Ali imam neki osjećaj da neće Sanches od početka turnira biti starter.Iako je i jučer imao dobrih potezica vidi se da je još zelen u nekim situacijama.Asteriks je napisao/la:Ovaj Portugal ce biti super nezgodan protivnik. Santos nije bacao sve karte na sto, logicno, a msm da ce Gomes, Carvalho i Sanches biti starteri (za razliku od sinoc) plus Rona, te zaokruziti ono sto po meni ova repka najbolje moze, a to je cvrsta igra sa mnogo duela.SiamoNoi je napisao/la:Dobra vijest za simpatizere Portugala.Fonte je dobio priliku.Baš divljački start.
Loša vijest za njih je pak da je Portugal potpuno bezopasan od početka utakmice.
Zivio!rio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]SlevinKelevra je napisao/la:E, gdje bi mogao pogledato ovaj Shearerov dokumentarac o Euru 96 sto je sinoc emitovan na BBC-u.... Nema ga na torrentu.rio_Ferdy88 je napisao/la:V
Eh tako će biti.madridista4ever je napisao/la:Može li mi reći neko kakav će sistem biti na ovom Euru, da li će pored klasično 2 najbolje prolaziti i 4 najbolje trećeplasirane iz svih grupa? To mi je jedino logično, jer bi se tako onda moglo igrati 1/16 finala...
Moguce, ali Santos ce biti na slatkim mukama kada pogleda sve alternative u vezi. Moze se ovdje izvuci vise kombinacija.Ali imam neki osjećaj da neće Sanches od početka turnira biti starter.Iako je i jučer imao dobrih potezica vidi se da je još zelen u nekim situacijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.