Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Ne bih da se nađe neko uvrijeđen, ali po ovom pitanju poziva Husejinovića u Reprezentaciju se protive uglavnom simpatizeri Željezničara. Slučajno ili ne, većina vas je protiv - po ovim postovima kako se pokrenu rasprava o njemu.
K'o što neko napisa, ako je mogao Avdukić biti pozvan, ili Avdija sVršajević iz Hajduka, Alispahić dok je bio u Dinamu isto, onda može biti pozvan i Husejinović. Nit' ga ko stavlja u prvih 11 nit' se istjeruju Miske, Pjanić, Medunjanin. Može i on k'o i pojedini plazat dupe po klupi.
K'o što neko napisa, ako je mogao Avdukić biti pozvan, ili Avdija sVršajević iz Hajduka, Alispahić dok je bio u Dinamu isto, onda može biti pozvan i Husejinović. Nit' ga ko stavlja u prvih 11 nit' se istjeruju Miske, Pjanić, Medunjanin. Može i on k'o i pojedini plazat dupe po klupi.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al' termin je rinaka, 18h 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Dasta je, onaj protiv Grcke je bio tamanPapastathopoulos je napisao/la:Al' termin je rinaka, 18h

Ali eto, ovako cemo jos komsije moci pogledati.
EDIT: Mala ispravka, u 18:30 nam pocinje mec

Upravo tako jer mu mi nikad necemo zaboravit sta je lajo protiv nas.Dabogda nikad nezaigro za repku.Pozdrav i ne bjezat od istine.
BEGOVIC,MUJDZA,PANDZA,SPAHIC,ZUKANOVIC,ZAHIR,SALIH,PJANIC,LULIC,DZEKSON,VEDO,..ova ekipa bi trebala da istrci u latviji ako svi budu zdravi i ako se obistini da nece moci igrat MISKE a ako mogne igrati on naci mjesto i za njega se mora. 

Samo Sarajevo
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mislim da je u 19h po njihovom vremenu, a po nasem je mislim 18hGoalgetter je napisao/la:Dasta je, onaj protiv Grcke je bio tamanPapastathopoulos je napisao/la:Al' termin je rinaka, 18h![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:Mislim da je u 19h po njihovom vremenu, a po nasem je mislim 18hGoalgetter je napisao/la:Dasta je, onaj protiv Grcke je bio tamanPapastathopoulos je napisao/la:Al' termin je rinaka, 18h![]()
U 18:30 po nasem u 19:30 po njihovom zvanicno na FIFA stranici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Yucca je napisao/la:U 18:30 po nasem u 19:30 po njihovom zvanicno na FIFA stranici

Cuj vraca se Pandza

Pa gdje vam je spisak Latvije?
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Pasa moj lijepi govori samo u svoje ime.Na stranu to sto mislim da je kao covjek seljacina teska i sto ima nivo inteligencije kao dvogodisnje dijete,ali ovdje su bitne samo njegove fudbalske sposobnosti i koliko nam moze koristiti u repci.Nista vise.S obzirom da nemamo njegov tip igraca u timu,a koji nam je potreban,momak je zasluzio da barem bude na klupi repke.A ukoliko nastavi pametno i vrijedno raditiza nekih par mjeseci mogao bi mozda upasti i u prvih 11Alipasino je napisao/la:Upravo tako jer mu mi nikad necemo zaboravit sta je lajo protiv nas.Dabogda nikad nezaigro za repku.Pozdrav i ne bjezat od istine.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Naravno, Pandža se vratio nakon ozlijede mislim sredinom marta, neka me neko ispravi ako griješim.FliX je napisao/la:Cuj vraca se Pandza
Uglavnom, ima dovoljno utakmica u nogama da može stati pored Spahe, da čine kao nekada štoperski tandem.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
htcxone je napisao/la:jah a eto ibričić u nekom sfdffdlfasdkčfsporu koji je sigurno slabiji od dinama, je zasluzio poziv (treba li reci da tamo grije klupu i šuta penale i"trazi ga besiktas)
Ibricic nije u nekom " sfdffdlfasdkčfsporu" nego je u istambulskom Kasimpashi koji je ujedno zavrsio 5-ti u prvoj turskoj ligi, malo im je falilo da izbore evropu. Zasigurno znaj da bi taj isti Kasimpasha razmontirao hrvatski Dinamo jer je jednostavno mnogo jaci klub koji igra u mnogo jacoj ligi, koji igra na mnogo jako lijepom i novom stadionu koji je smjesten u mnogo lijepoj urbanoj sredini gigantskog Istanbula.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Popisam sve i jednog koji mjesa reprezentaciju i reprezentativce sa klubovima za koje navija.Alipasino je napisao/la:Upravo tako jer mu mi nikad necemo zaboravit sta je lajo protiv nas.Dabogda nikad nezaigro za repku.Pozdrav i ne bjezat od istine.
Licno mi puca vidik ko gdje igra ili gdje je igrao,ako ga vidim da natopi znojem grb BIH repke svaki igrac zasluzuje taj dres,isto tako ako imalo ima i kvalitet.(ako ima imalo kvalitet nece vjecno biti u klubu za koga se navija

Pozdrav i ne bjezati od istine.
P.S Sto se tice Saida,sad idu kvalifikacioni mecevi za LP ligu.Nek i tamo pokaze do kraja kvalitet,kointuitet i mnogo vise fudbalske pameti vezano oko treninga.Kao svega sto prati profesionalni fudbal .A ne protiv Levskog Messi,a protiv Zete kloc.Kad je mogao Vrske protiv Intera,moze i Said makar protiv Salkonje 04

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Protiv Salkonje 04 mogu igrati tek u grupnoj fazi Lige Prvaka,ako si pratio zadnjih par godina pretkola za LP onda si valjda upratio da prvaci ne mogu igrati protiv ne prvaka.Barem kada su kvalifikacije za LP u pitanju,A slazem se da ne treba biti biti vazno iz kojeg kluba ili drzave rodjenja igrac dolazi sve dok gine za sveti dres.harishp je napisao/la:Popisam sve i jednog koji mjesa reprezentaciju i reprezentativce sa klubovima za koje navija.Alipasino je napisao/la:Upravo tako jer mu mi nikad necemo zaboravit sta je lajo protiv nas.Dabogda nikad nezaigro za repku.Pozdrav i ne bjezat od istine.
Licno mi puca vidik ko gdje igra ili gdje je igrao,ako ga vidim da natopi znojem grb BIH repke svaki igrac zasluzuje taj dres,isto tako ako imalo ima i kvalitet.(ako ima imalo kvalitet nece vjecno biti u klubu za koga se navija![]()
Pozdrav i ne bjezati od istine.
P.S Sto se tice Saida,sad idu kvalifikacioni mecevi za LP ligu.Nek i tamo pokaze do kraja kvalitet,kointuitet i mnogo vise fudbalske pameti vezano oko treninga.Kao svega sto prati profesionalni fudbal .A ne protiv Levskog Messi,a protiv Zete kloc.Kad je mogao Vrske protiv Intera,moze i Said makar protiv Salkonje 04
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
po tom principu bi nam igrali samo amateri. pa ne mogu da vjerujem koliko imate bolestan um vi i pitari da toliko jedni druge mrzite pa cak preko repke. tucite se po sarajevu kao neki dan, pustite reprezentaciju na miru.avlami97 je napisao/la:Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.
cuj ovog legionaraavlami97 je napisao/la:Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.
Sto nije pjanic igrao za U21 ? imali su tad isto godina i said je bio u malo slabijem klubu ali strasan talenat...
sve se dogodilo sa ćirom blazevicem koji ga je otjerao na tribine... zasto? ostat ce istine dvije...

po tvojoj prici onda se trebamo odreci i misimovica, pa cak i barbareza jer je isti nekad davno razmislio gdje da igra... (ako se sjecas toga i imas dovoljno godina da se sjetis) ili da se mozda odreknemo begovica koji nije htio da sjedi na klupi

dvostruki arsini , dvolicnost... lici mi na nekoga...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Said niti je pitar niti manijak on je "dijete" Slobode iz Tuzle...Sakuragi je napisao/la:po tom principu bi nam igrali samo amateri. pa ne mogu da vjerujem koliko imate bolestan um vi i pitari da toliko jedni druge mrzite pa cak preko repke. tucite se po sarajevu kao neki dan, pustite reprezentaciju na miru.avlami97 je napisao/la:Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.

1994. - 2006. Sloboda Tuzla
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
jest, al je igrao u sarajevu fk covjecegringobih je napisao/la:Said niti je pitar niti manijak on je "dijete" Slobode iz Tuzle...Sakuragi je napisao/la:po tom principu bi nam igrali samo amateri. pa ne mogu da vjerujem koliko imate bolestan um vi i pitari da toliko jedni druge mrzite pa cak preko repke. tucite se po sarajevu kao neki dan, pustite reprezentaciju na miru.avlami97 je napisao/la:Treba također znati da tom istom Saidu dres sa državnim grbom ne znači ništa. To je pokazao odbijanjem da igra za mladu reprezentacija BiH, kada je prešao u Verder, riječima: "Ja sam igrač za Areprezentaciju, neću da igram za U21 repku. To su njegove karakterne osobine i ljubav prema reprezentaciji, koju sada pokušava iskazati. Poslije toga, i takvog odnosa prema Državi BiH, ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju, pa da je bolji i od Messija.
1994. - 2006. Sloboda Tuzla
Said je u punih 5 godina skupio 54 nastupa.
To neki odigraju u jednoj sezoni i sada repka bez Saida (po nekima) ne može. Plus njegov odnos prema reprezentativnom grbu.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.