ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 okt 2010, 19:45

Andres je napisao/la: Ako koga moze proc onda je to Soderling ! Pa kume ocito neznas da Sod ima komplex od Fedda i da gubi 13:1
A u polufinalu njemu sliedi teski belaj !

Za Nadala mislim da je korektno izgubio i nije usao sa namjerom da uzme ovaj Turnir , njemu je pak prioritet London , a Shanghai i Paris moze po 2gim kolima ispadat:)
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
You'll never walk alone.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 15 okt 2010, 19:58

danas bi i ja mogao pobjediti Soderlinga pa nije bilo razmjene od 5 udaraca a da ovaj neizbaci loptu 2 metra van terena....neznam šta mu je bilo...duga sezona :?: uglavnom poklon za Federera...sutra Murray-Monaco i Federer-Djoković....Škot je danas razvalio Tsongu pa nevidim da može imati neke velike probleme protiv Argentinca...dok ovaj drugi koji ide u 3 seta samo uživati...oba tenisera su u formi tako da neznam ko me bi dao prednost
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2010, 11:05

Mečevi između Noleta i Federera već postaju pravi klasici. Ne sumnjam da ćemo ponovo gledati sjajan meč. Škot trenutno vodi 4-1 u prvom setu protiv Monaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 13:28

Murray lahko sa Monacom 6:4 6:1.....

A sada ide osveta za US Open... Sta ti mislis Devil.. ?

GO ROZER
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2010, 13:55

EdinTM87 je napisao/la:Murray lahko sa Monacom 6:4 6:1.....

A sada ide osveta za US Open... Sta ti mislis Devil.. ?

GO ROZER
Evo ga pocinje.
Ne mislim nista,nisam toliki poznavatelj tenisa da bacim neku analizu.
Ono sto primetim je da Djovak igra odlicno,ali previse je imao meceva poslednje 2-3 sedmice i bojim se da ga to ne kosta.Sa druge strane Roger mi je pre igrao bolje,i mozda bi ovo mogao da bude najneizvesni duel njih dvojice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2010, 15:21

Fenomenalan tenis u prvom setu koji je Roger uzeo 7:5,no samo kada bi Novak u sebi prevagnuo da moze da pobedi Rogera ovaj mec bi lagano uzeo.
U prvom setu odlican tenis ali i nekoliko izuzetno glupih poteza Novaka koji su ga kostali seta,fakticki prodao je ovaj set Rogeru i to po jeftinoj ceni.
I Roger je imao dosta gresaka ali ga nisu kostale jer ih je i Novak u kljucnim trenucima cineo.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 16 okt 2010, 15:23

Heh, al šta Roger pogađa, šta vraća to je stvarno :shock: Kao što reče komentaor, ovakvi udarci su veoma, veoma teški al kad ih Roger izvede to izgleda tako jednostavno, lahko.... 8-)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 okt 2010, 15:44

Raspad u drugome setu,i ono malo sto je pogadjao vise ne moze.
Previse je umoran,placa cenu previse meceva sve radi Davies Cupa. :(

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 18:17

Sjajan mec, prvi set sjajni obojica, drugi samo Rozer, 29 godina, onakva igra, najbolji svih vremena!!!!!
Ovom pobjeda vraca se na 2. mjesto, sad Murray u finalu, jedva cekam, pa onda krenuti na Nadala !!!

GO ROZER

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 okt 2010, 21:58

Roger Federer je danas odigrao fantasticno,pogadjao je kao u najboljim godinama karijere,i zaista je sve to izgledalo sjajno.Skot je jako nezgodan za Federera tako da sutra ne mogu prognozirat sigurnu pobjedu Rogera jer Murray ga cesto namuci.Ipak,GO ROGER!

ROGER FEDERER-SIMPLY THE BEST
You'll never walk alone.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 okt 2010, 22:08

Arsenalisation je napisao/la:Prije ce Murray preci Fedexa nego Fedex Noleta...A ovo sto je Fedex imao prednost ..da istina imao ju je dok je Rafa bio povrijedjen nije branio titulu na Wimbledonu,bodove na US Openu,itd...kad se Rafa vratio dobio Red Slam Fedex se bukvalno usrao i onda pusiona... ;)
:mrgreen: :mrgreen: .
You'll never walk alone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 okt 2010, 22:11

Murray je igrac koji rijetko grijesi i tesko je naci repect za njegovu igru, svaku lopticu ubacuje u teren i sjajno se brani, ima odlicnu kontru, lijep tajming kod udaraca, najbolji return, dok Rozer ne moze izdrazati puno lopti na bekend, njegovo najslabije oruzje (krivo mi je sto ne igra dvorucni, al samo majstori mogu igrat jednorucni), zato Murray ne lezi Rozeru, ako bude igrao k'o protiv Dokovica dobit ce 100 %, al sa 29 godina za 2 dana, 2 puta onako odigrat...... Murray kad ima dan, moze razbiti bilo koga, to je pokazao u Montrealu, kad je razbio Nadala u polufinalu i Rozera u finalu (u dva seta obojicu), al u zadnje vrijeme nije bas u formi... Ocekujem mec u 3 seta i

GO ROZER

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 okt 2010, 09:53

Murray je odigrao strašan meč, udarao je tamo gdje najviše boli. Zaslužen trijumf bez izgubljenog seta. Federer je debelo oštećen u drugom setu, na brejk lopti, ali eto - dešava se.
Voli te tvoje Sarajevo.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 18 okt 2010, 16:49

Virtu4l je napisao/la:Murray je odigrao strašan meč, udarao je tamo gdje najviše boli. Zaslužen trijumf bez izgubljenog seta. Federer je debelo oštećen u drugom setu, na brejk lopti, ali eto - dešava se.
Naprosto,Murray ga je nadigrao u svim segmentima igre.
You'll never walk alone.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 okt 2010, 21:32

Najslavniji tenisač svijeta našao se pod ozbiljnom optužbom. Navodno je Federer bio u dogovoru sa vlasnikom svoje menadžerske agencije IMG tj. njenim vlasnikom Tedom Forstmannom kojem je, kako navode istražitelji, dojavio da će izgubiti finale od kralja zemlje Rafaela Nadala 2007. na Grand Slamu na French Openu.

Forstmann je na tom meču zaradio oko 40,000 američkih dolara što je očito bilo dovoljno za istražne radnje i podizanje optužnice odvjetnika Agate Printinga tj. jednog poznatog američkog odvjetničkog ureda.

Federer je šokiran takvim optužbama i navodi da nemaju veze s istinom.

'Strašno je kako kaljaju moje ime. Nikad ne bih napravio nešto takvo. Moji navijači to znaju i ljudi koji me poznaju. Nemam što skrivati. Žao mi je što netko misli da nešto ima u toj priči. U noj nema ništa istinito,' kazao je Federer koji je u nedjelju u Šangaju izgubio od Murrayja u finalu velikog Masters 1000 turnira.

Zanimljivo da je upravo veliko finale Roland Garrosa pod istragom, a bezbroj mečeva s vrlo čudnim rezultatima kakvih ima svaki dan u tenisu nisu...

Sta ljudi sve nece izmisliti. Poznato je da ne gotivim Fedexa nesto previse, ali ovakve gluposti izreci na njegov racun je stvarno jadno.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 okt 2010, 23:51

The Game je napisao/la:Najslavniji tenisač svijeta našao se pod ozbiljnom optužbom. Navodno je Federer bio u dogovoru sa vlasnikom svoje menadžerske agencije IMG tj. njenim vlasnikom Tedom Forstmannom kojem je, kako navode istražitelji, dojavio da će izgubiti finale od kralja zemlje Rafaela Nadala 2007. na Grand Slamu na French Openu.

Forstmann je na tom meču zaradio oko 40,000 američkih dolara što je očito bilo dovoljno za istražne radnje i podizanje optužnice odvjetnika Agate Printinga tj. jednog poznatog američkog odvjetničkog ureda.

Federer je šokiran takvim optužbama i navodi da nemaju veze s istinom.

'Strašno je kako kaljaju moje ime. Nikad ne bih napravio nešto takvo. Moji navijači to znaju i ljudi koji me poznaju. Nemam što skrivati. Žao mi je što netko misli da nešto ima u toj priči. U noj nema ništa istinito,' kazao je Federer koji je u nedjelju u Šangaju izgubio od Murrayja u finalu velikog Masters 1000 turnira.

Zanimljivo da je upravo veliko finale Roland Garrosa pod istragom, a bezbroj mečeva s vrlo čudnim rezultatima kakvih ima svaki dan u tenisu nisu...

Sta ljudi sve nece izmisliti. Poznato je da ne gotivim Fedexa nesto previse, ali ovakve gluposti izreci na njegov racun je stvarno jadno.

Ovo je stvarno glupost nevidjena...kad vec pisu ovakve gluposti sto bar nisu nasli neki drugi mec jer svejedno je Nadal bio favorit u tom mecu...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 okt 2010, 20:09

Viktor uzeo svoj prvi trofej u karijeri,u finalu je porazen Baghdatis sa 2:1.Prvi set uzeo Baghdatis 6:3,ali Viktor okrece i pobedjuje.

Federer uzeo svoj 64 turnir u karijeri te stigao Samprasa po broju titula.U finalu je stradao Mayer 6:4,6:3.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 24 okt 2010, 22:43

Fedexu danas 64 titula u karijeri.Stigao Pit Samprasa.Federer je pobijedio Mayera u finalu Stockholma. :D :D
You'll never walk alone.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 okt 2010, 09:07

Sjajna sedmica za Troickog, napokon je osvojio trofej. Sada mu predviđam sjajnu karijeru, jer je napokon probio tu barijeru kada su bitni mečevi u pitanju. Viktor je veliki talenat i malo mu je nedostajalo na izraste u vrhunskog tenisera, mislim da je sad otklonio taj nedostatak i da ima kvalitet za top 20, pa čak i top 10, što će se desiti već naredne sezone.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2010, 15:52

Viktor ispao od Schuttlera u prvom kolu turnira u St. Petersburgu. Ništa novo, čuveni sindrom prvog osvojenog turnira u karijeri, kada svi igrači obično zakažu na prvom turniru poslije titule.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.