FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Proslogodisnja Fifa imala je problema u tom carere modu ,desavalo se da igre stopaju,ali to nije jedini problem,vec se desavalo da igra totalno puludi ,tj da vise nemate igrace u rosteru,vec prazno,imate svega 3 igraca,ostalih nigdje ,tako da ne mozete nastaviti igrati.Doduse ja gram na ps3 ,za sad mi se desilo da mi zablokira i nista vise.Medjutim ja imam probleme prilukom online igranja onaj mod fiwc,svaku 2 ili 3 utakmicu moram gasiti igricu,jer se ne moze pokrenuti mec,vec samo stoji arena i igrac i golman u njoj ,i ne mozes nikako ni pkrenuti mec,niti izaci normalno,vec moras ugasiti.To me jako nervira,inace igra je odlicna,osim tog sto je prebrza,kad igras taj mod fiwc,kad se smanji na slow i igraju prijateljske to je super,ali nije vise ni car u tim prijateljskim.Da je napraviti neke lige ,izmedju raje.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ja sa fifom 12 nisam nikakvi problema imao jos mi je bila pirat verzija igrao sam managera ni jednog jedinog problema nisam imao pa cak ni Bug u igrici al evo sada imam ovaj problem gdje igram prvo sezonu menagera normalno drugu mi crasha jbg .barbarez je napisao/la:Proslogodisnja Fifa imala je problema u tom carere modu ,desavalo se da igre stopaju,ali to nije jedini problem,vec se desavalo da igra totalno puludi ,tj da vise nemate igrace u rosteru,vec prazno,imate svega 3 igraca,ostalih nigdje ,tako da ne mozete nastaviti igrati.Doduse ja gram na ps3 ,za sad mi se desilo da mi zablokira i nista vise.Medjutim ja imam probleme prilukom online igranja onaj mod fiwc,svaku 2 ili 3 utakmicu moram gasiti igricu,jer se ne moze pokrenuti mec,vec samo stoji arena i igrac i golman u njoj ,i ne mozes nikako ni pkrenuti mec,niti izaci normalno,vec moras ugasiti.To me jako nervira,inace igra je odlicna,osim tog sto je prebrza,kad igras taj mod fiwc,kad se smanji na slow i igraju prijateljske to je super,ali nije vise ni car u tim prijateljskim.Da je napraviti neke lige ,izmedju raje.
Samo jedan klub Velež Mostar
hajd nek mi neko da u pp link cracka za fifu 

Također, radila mi perfektno, sad ova malo zeza al opet ništa strašno.Adnel je napisao/la:Ja sa fifom 12 nisam nikakvi problema imao jos mi je bila pirat verzija igrao sam managera ni jednog jedinog problema nisam imao pa cak ni Bug u igrici al evo sada imam ovaj problem gdje igram prvo sezonu menagera normalno drugu mi crasha jbg .barbarez je napisao/la:Proslogodisnja Fifa imala je problema u tom carere modu ,desavalo se da igre stopaju,ali to nije jedini problem,vec se desavalo da igra totalno puludi ,tj da vise nemate igrace u rosteru,vec prazno,imate svega 3 igraca,ostalih nigdje ,tako da ne mozete nastaviti igrati.Doduse ja gram na ps3 ,za sad mi se desilo da mi zablokira i nista vise.Medjutim ja imam probleme prilukom online igranja onaj mod fiwc,svaku 2 ili 3 utakmicu moram gasiti igricu,jer se ne moze pokrenuti mec,vec samo stoji arena i igrac i golman u njoj ,i ne mozes nikako ni pkrenuti mec,niti izaci normalno,vec moras ugasiti.To me jako nervira,inace igra je odlicna,osim tog sto je prebrza,kad igras taj mod fiwc,kad se smanji na slow i igraju prijateljske to je super,ali nije vise ni car u tim prijateljskim.Da je napraviti neke lige ,izmedju raje.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- bear grylls
- Kontakt:
Meni je toliko dobra da mi nije mrsko kad izađe opet ulaziti i loadirat
. Zato prije svake tekme sacuvam.

valjda ce biti neki fix patch nadam se jer je igra premocna .
Samo jedan klub Velež Mostar
Imam jedan problem ..
U igricu sve normalno udjem i tamo sve funkcionise igraca mogu pokretati na treningu i sve, al kad hocu da odigram utakmicu, tj kad treba da udjem da pocnem, odmah me izbaci i iskljuci mi se FIFA, jel imao neko slican problem ?
U igricu sve normalno udjem i tamo sve funkcionise igraca mogu pokretati na treningu i sve, al kad hocu da odigram utakmicu, tj kad treba da udjem da pocnem, odmah me izbaci i iskljuci mi se FIFA, jel imao neko slican problem ?
Jel igro ko sinoc ?? Kad pocinje utakmica komentatori govore "Welcome to this Halloween night of football" 
Jako lijepo. I nema mi ništa moćnije kad u pola utakmice javi onaj sto izvjestava sa drugih utakmica i kaze : "Goal for Sttutgart, it's been scored by Vedad Ibisevic"

Jako lijepo. I nema mi ništa moćnije kad u pola utakmice javi onaj sto izvjestava sa drugih utakmica i kaze : "Goal for Sttutgart, it's been scored by Vedad Ibisevic"

kad hocu da pokrenem fifu ovo mi izbaci ??
ma igrica je PREJAKAneurofunk je napisao/la:Jel igro ko sinoc ?? Kad pocinje utakmica komentatori govore "Welcome to this Halloween night of football"

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Igra je premoćna,samo me je*e jedna stvar
negdje u pola prve sezone u carrer modu mi crasha,i ne mogu taj dan ni preskocit' ni nista,jednostavno crasha,sta da radim?

negdje u pola prve sezone u carrer modu mi crasha,i ne mogu taj dan ni preskocit' ni nista,jednostavno crasha,sta da radim?

Doveo sam u Dynamo Moritza Leitnera, Simone Verdija i Sekou Oliseha, nije mi ostalo nista za dobrog napadača pa sam nekakvog anonymousa doveo na pozajmicu, veze nema, al me maksimalno izvlace ova trojica goredelko je napisao/la:ma igrica je PREJAKAneurofunk je napisao/la:Jel igro ko sinoc ?? Kad pocinje utakmica komentatori govore "Welcome to this Halloween night of football"
Jako lijepo. I nema mi ništa moćnije kad u pola utakmice javi onaj sto izvjestava sa drugih utakmica i kaze : "Goal for Sttutgart, it's been scored by Vedad Ibisevic"a ovaj mu kaze ''thank you Alen''
hehehe ja msm da PES igra samo jos onaj ko nije fifu probao
zaista je prejaka
sto bi mi rekli '' 'aj zdra'o dobra ''

za ovog momka gore samo da mu kazem, da nadje mozda drugi crack - jer je meni sve okejneurofunk je napisao/la:Doveo sam u Dynamo Moritza Leitnera, Simone Verdija i Sekou Oliseha, nije mi ostalo nista za dobrog napadača pa sam nekakvog anonymousa doveo na pozajmicu, veze nema, al me maksimalno izvlace ova trojica goredelko je napisao/la:ma igrica je PREJAKAneurofunk je napisao/la:Jel igro ko sinoc ?? Kad pocinje utakmica komentatori govore "Welcome to this Halloween night of football"
Jako lijepo. I nema mi ništa moćnije kad u pola utakmice javi onaj sto izvjestava sa drugih utakmica i kaze : "Goal for Sttutgart, it's been scored by Vedad Ibisevic"a ovaj mu kaze ''thank you Alen''
hehehe ja msm da PES igra samo jos onaj ko nije fifu probao
zaista je prejaka
sto bi mi rekli '' 'aj zdra'o dobra ''
A da vam ne pricam da sam imao ponude Celzija, Arsenala itd itd...

a ovaj sto se tice ovog Dynamovca

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ja obozavam pokretljive i brze napadace, tako da uvijek trazim one koji imaju dobar Speed, Acceleration, Balance, ovaj zadnji atribut mi je najbitniji 

Ima li ko da na ps3 igra fifu 13 online pa da odigramo koju ???
Haj dodaj me pa da odigramo nekad nedim1981index_ je napisao/la:Ima li ko da na ps3 igra fifu 13 online pa da odigramo koju ???
VOLIM TE ZELJO
evo poslao sam ti onaj friend request pa prihvati...barbarez je napisao/la:Haj dodaj me pa da odigramo nekad nedim1981index_ je napisao/la:Ima li ko da na ps3 igra fifu 13 online pa da odigramo koju ???

iko?arelinho je napisao/la:
ako imas XP, ja sam nesto citao da XP ne podrzava ovu fifu :/ ili probaj sa instalacijom novog Origin-aarelinho je napisao/la:iko?arelinho je napisao/la:

ili probaj ovo kopirati u game folder http://www.mediafire.com/?m6u1x9g75o3oga6 eto vidi to sve pa ako nece valjda ce neko doci do neceg pametnijeg

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.