Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Steva ce sigurno dobiti priliku a nekako mi sve mirise da bi Navas mogao ici jer ni on ne pruza bog zna kakve partije... Ja mislim da kad bi dosla ponuda od 10 - 15 miliona za Navasa da bi Sevilla objerucke prihvatila...
http://www.gamingcounter.com/
- NoName
- Kontakt:
Na FB je izjavio da sutra igra.risingforce je napisao/la:Koliko sam mog'o shvatiti uz google translate, trener Seville na press konferenciji je rekao da ce Stevanovic vjerovatno igrati sutra protiv Mallorce s tim da jos nisu sredjene te tehnicke stvari oko njegovog transfera, ali da ima obecanje da ce se to do utakmice srediti..
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kako se zove trener Seville?Treba mi da znam kome cu mater hebati kad Steva ne bude igrao.
Navas neće nigdje ići iz Seville ... On nije psihološki stabilan kad je udaljen od svog doma (Seville) , jer ima sindrom tzv. "Chronical homesickness" , odnosno ne podnosi biti negdje drugo osim svog doma... On će karijeru završiti u Sevilli.okocha123 je napisao/la:Steva ce sigurno dobiti priliku a nekako mi sve mirise da bi Navas mogao ici jer ni on ne pruza bog zna kakve partije... Ja mislim da kad bi dosla ponuda od 10 - 15 miliona za Navasa da bi Sevilla objerucke prihvatila...
- moustapha
- Kontakt:
Ima Betis.viKK je napisao/la:Navas neće nigdje ići iz Seville ... On nije psihološki stabilan kad je udaljen od svog doma (Seville) , jer ima sindrom tzv. "Chronical homesickness" , odnosno ne podnosi biti negdje drugo osim svog doma... On će karijeru završiti u Sevilli.okocha123 je napisao/la:Steva ce sigurno dobiti priliku a nekako mi sve mirise da bi Navas mogao ici jer ni on ne pruza bog zna kakve partije... Ja mislim da kad bi dosla ponuda od 10 - 15 miliona za Navasa da bi Sevilla objerucke prihvatila...

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
arenasport 1.moustapha je napisao/la:Na kojim kanalima se prenosi spanski kup?
jocker92 je napisao/la:Kako se zove trener Seville?Treba mi da znam kome cu mater hebati kad Steva ne bude igrao.
Trener im se zove Michel.
Evo gledam ovdje program Arene Sport, piše da na AS3 prenose Mallorca - Sevilla u 19.30h sutra.

Evo gledam ovdje program Arene Sport, piše da na AS3 prenose Mallorca - Sevilla u 19.30h sutra.
Someone's mouth said paint them all red.
Ne mora da znaci da je na kecu.azTer je napisao/la:arenasport 1.moustapha je napisao/la:Na kojim kanalima se prenosi spanski kup?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja znam da arenasport 1 prenosi, zato sam i napisao samo taj kanal. i, kako znam, oni prenose najviše utakmica. znam da su na samom početku kupa prenosili po tri utakmice zaredom.
Na trici će biti.
x evo i ja sad vidioEdol je napisao/la:Na trici će biti.

U koliko sati ???
U 19:30 je na arena sport 3..
Stevo zadužio broj 18
Dobar, dobar, ako Bog da, večeras gol ili asistencija.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Steva je napravljen za Spansku ligu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://www.sevillafc.es/nuevaweb/actual ... cias/27559
pozvan je za tekmu..vjerovatno ce uci s klupe malo da pokaze sta zna
Unica grande amore
Možda će i početi , s obzirom da Navas nije pozvan , a i Sevilla ima prednost od 5:0 iz prve utakmice... Mislim , koliki flopovi moraju bit da takvu prednost puste..AllAbout je napisao/la:http://www.sevillafc.es/nuevaweb/actual ... cias/27559
pocinje sa klupe kao i spahic ali uci ce sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.