BH klubovi u Evropi 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

powerplay
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 2012/13

Post Postao/la powerplay » 27 jul 2012, 09:24

Stvarno me nasmijavas jutros, uz ovo extra raspolozenje :D ;)
Evo malo uživaj u majstorijama
[youtube][/youtube]
U novi boj...

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 27 jul 2012, 09:30

Ama ako cemo iskreno, ja licno ne bih dao ovaj osjecaj i ushicenje od sinoc taman da naredne 3 godine zaredom budemo prvaci Pl-a, sve one naslove, ono ujedinjenje svih po cijenu svega.. To se ni s cim ne moze mjeriti! Sva Bosna je bila s razlogom ponosna... Tu mjesta ima jedino suzi radosnici.. Idemo dalje....... 8-)
Neka frka, a?!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 jul 2012, 09:35

svaka čast sarajevo! 8-)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

High

Post Postao/la High » 27 jul 2012, 15:09

@ Hypnose, to je vama i takvim poput tebe i bitno. Sad je već zaboravljeno (sa vaše strane) ovo od sinoć, onaj fantastičan rezultat FK Sarajevo. Sad već počinjete sa tim palamuđenjem kako ćemo kasniti u PL, kako smo manje zaradili od kona. Znaš kol'ko mene sad to zanima? Hoćemo da uživamo u ovim rezultatima, makar i ispali iz lige, opet će imati moju podršku. Mi smo pokazali nešto što ne može nijedan klub iz naše lige pokazati. Meni na kraj pameti nije jesmo li zaradili više ili manje od vas, niti će biti, barem ne sad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 27 jul 2012, 15:18

Najveci problem je sto mi sami sebe potcjenimo i mislimo da smo toliko losi. Nismo toliko losi koliko nam je mentalitet los tj. gubitnicki !
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 27 jul 2012, 17:09

vivaILchelik je napisao/la:Najveci problem je sto mi sami sebe potcjenimo i mislimo da smo toliko losi. Nismo toliko losi koliko nam je mentalitet los tj. gubitnicki !
To se slazem.. Sarajevo je dokazalo da se moze igrat

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 jul 2012, 17:37

i dalje borac ove sezone jedini bez poraza u evropi 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 27 jul 2012, 17:40

:lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 jul 2012, 09:49

Ostaje žal za svim našim timovima ali šta se može pamet u glavu nisam bio nimalo optimista kad smo dobili Levski ali niko sretnij sad kad smo ih izbacili.Imaju naši timovi kvalitet to se vidi ali druga je stvar što mi sami sebe bacamo pod noge evo npr. Željo je ispao od Maribora ali iskreno po meni Maribor je osrednja ekipa i nisu sekunde bili bolji od Želje kakva druga utakmica je bila formalnost ali u prvoj majko mila ljudi šansu nisu napravili a dali 4 gola,Borac ispao a nije izgubio a mogao je proći ne znam šta se desilo,Široki e tu sam se najviše iznenandio mislio sam da če protutnjati sa ovim Ircima ali i oni su prvu bili katastrofa ali nisu ni Irci ni9šta bolji od njih ne znam gdje caka u tome da li pristup, da li što još nije počelo prvenstvo ne znam ne kontam.Sarajevo moje pa protiv ovih sa Malte nisu blistali ali nisu ljudi opet ponavljam toliko loši bili mislim na Hibernian ali ja mislim da je Sarajevo rutinski odradilo posao a protiv Levskog e to je već da ne gnjavim zna se.... Uglavnom šteta imali smo dobar žrijeb ko zna kad če biti ovakav mislim za sve timove iz BH i hvala svima na čestitkama pozzzzz!
Sarajevo ljubavi moja!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 jul 2012, 18:22

Penal za maribor u sloveniji, penal za sarajevo u sofiji ista situacija nije sviran. Poništen želji gol, dva penala od kojih je jedan bar bio. Penal za levski na koševu ......

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 jul 2012, 19:00

FCS je napisao/la:Penal za maribor u sloveniji, penal za sarajevo u sofiji ista situacija nije sviran. Poništen želji gol, dva penala od kojih je jedan bar bio. Penal za levski na koševu ......
Uzmi da Želji nije poništen go i da je sviran jedan od dva penala, to bi bilo 2:0 u prvih 15 minuta. Ostalo bi jos 75 minuta da pred dobro popunjenim Koševom, u odličnoj atmosferi Željo da još jedan go. Kad se sjetim zbog kakvih su gluposti navijači drugih timova visili na Željinoj temi, proklinjali Amara i Ivicu, ovo je krađa naspram toga, a Željini navijači su se manje više pomirili da su ljudi bolji i da nam je sudija malo za šta kriv, da su krivi igrači, Amar i pristup. Pola mjeseca nakon utakmice Zvjezda-Željo, navijači Zvjezde su visili na našoj temi ubjeđujući nas da je jedan faul na centru igrališta sviran Želji, a nije trebao te da je jedan aut dosuđen Želji, a trebao je njima. Inače, Željo je utakmicu dobio 0:3. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 19:19

exbabilon je napisao/la:Željo je utakmicu dobio 0:3. :?
ili je bilo 0:4 ? :P
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 jul 2012, 19:56

anonimni je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Željo je utakmicu dobio 0:3. :?
ili je bilo 0:4 ? :P
[youtube][/youtube]
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 22:59

hvala na ispravci, bio sam ubijeđen da je bio još jedan gol, al' nije :D

Kapiten Blue Traina

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 jul 2012, 23:04

anonimni je napisao/la:hvala na ispravci, bio sam ubijeđen da je bio još jedan gol, al' nije :D
Ma nista, da je bio jos jedan onda bi sudije bile jos vise krive, jer tek tad faul na sredini terena dobija jos vise na znacaju. A sad kad Želji pokradu 2 gola mi se pokrijemo po ušima, a oni dođu i likuju kako nema babe Osima, Komiteta...Možda je smiješno ovo što ću reći, al jedino je uz Sarajevo jasno i glasno stala cijela država, ili bar bitan dio države, i samo je Sarajevo uspjelo napraviti iskorak. Boli me što je ovaj Željin neuspjeh melem na ranu pojedincima iz manjih mjesta, kažem pojedincima jer ima i realne raje koja navija za sve što je bosansko.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 23:35

sjećam se kako su se likovi poslije meča vrtili po temi, zamrzili nas, proklinjali Osime i Komitet, igrače, sudiju, nema šta nisu, a pogledaj nas, trebali bismo po tome još da kukamo, plačemo, psujemo i kunemo UEFU, Platinija, Makkelija, a opet smo se smirili koliko-toliko, u tom je razlika između nas i navijača drugih klubova :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 jul 2012, 23:44

U El i LP nema Vukaosvica,Dominikovica,Komiteta i slicno...zato smo mi uspjesni u europi za razliku od ...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 jul 2012, 23:49

samosarajvo je napisao/la:U El i LP nema Vukaosvica,Dominikovica,Komiteta i slicno...zato smo mi uspjesni u europi za razliku od ...
Pa što makar nešto ne pokažete u one dvije utakmice protiv Želje? I tu komitet radi protiv Sarajeva? Pokažite drugima da se može igrati protiv Želje. ;)
Mura je izbacila CSKA Sofiju, pa šta sad?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 jul 2012, 10:10

Ne znam zašto se prepucavate bez veze još je žalosnije što je Mura izbacila CSKA o tome ja pišem i pričam. Nema sudija, mi smo podbacili mislim na BH timove jedino je Sarajevo napravilo nešto a ne dao Bog da se okliznu protiv Zete popišali bi se na sve i poptuni debakl BH timova bi bio onda popunjen a dušmani bi se sjatili da laju isto kao što sad čestitaju.Odma se prepucavate oko toga ko je Želju nadigrao u PL BH, e pa hajmo reči da nije niko ali brate istina je da ste ispali od Maribora koji nije bolji od Želje,a tek Borac od Čelika ili Široki .Koliko se pisalo i pljuvalo po Sarajevu prije vaših tekmi (evropskih) što su primili 4 gola od "ribara" a što bi se tek pisalo da se ispalo od istih.Stvarno treba biti lud pa se vračati na PL ovo je tema evropske utakmice ili BH timovi u Europi.E sad što se suđenja tiče slažem se da su sudije usrale za Želju pa i Sarajevo ali nemamo mi BH nikog da lobira u UEFA ,naspram ovih koji imaju pare ili veze ili su dio evropske unije. Sad opet se vračam na sudije Želji poništen čist gool,nije sviran penal a mogao je bar jedan a sviran je u najmanju ruku sumnjiv penal u Mariboru sve to stoji. A sad Sarajevo, nije sviran čist penal u Sofiji a sviran na Koševu smiješan ali sviran. E sad se pitate šta budala piše evo šta:( nek se ljuti ili ne ljuti ko hoče)Razlika je u tome što Sarajevo sa tim penalom na Koševu trenutno ispada ali niko nije prišao sudiji a pogledajte penal za Maribor koliko se protestuje.Kad je sudija promijenio odluku kad je svirao penal ja koliko znam nikad ali dobro i tu se treba poraditi sa našim igračima mislim na PL BH i naše timove,možda su igrači Sarajeva vidjeli šta se desilo Željinim igračima za prigovore pa nisu protestovali kod sudije ali definitivno pravila su nema priče sa sudijom to moramo naućiti. Mi smo tu amateri za igrače sa Malte(Hibernian) i ne samo za njih nego za sve timove niko nije dobio 3 crvena ( možda i jeste prestrogo) ali brate i naivni smo i glupi znaš da te čeka sudija a ti mu serviraš da ti da crveni. A mnogi su mi se smijali kad sam rekao da ovi sa Malte nisu amateri ni po igri a posebno po ponašanju što se pokazalo na kraju istinom .Onda startovi sa leđa ako gledate evropske utakmice zna se šta slijedi, start Stanića je za crveni nema priče a Svraka ima žuti i prigovara sudiji i dobija drugi žuti e pa nek sjedne ispred Tv i naka gleda utakmice i suđenje jer tamo u Europi ne sudi naš šljam koji se proda za kilu šljiva(Zrnić-Panić možda i po ocjenama naše najbolje sudije). E sad ovaj Holanđanin je svirao po direktivi kao i Rumun (malo manje) ali je svirao kako Platini želi.Mi moramo biti iznad toga mora se igrati i protiv sudija npr. ako je iko gledao Dudelange pa sudija samo što nije dao gool za Salzburg ali ljudi su se digli iznad toga i svaka im čast i prolaz je dobio još više na vrijednosti zbog tih krađa (namjerno ne spominjem Sarajevo).Ljudi mi smo imali ogromnu šansu ove godine ne znam kad če nas Bog pogledati bar u prvom-drugom pretkolu sa ovakvim rasporedom (ali dobro nek misli kako ko hoče)moglo se popraviti stanje na listi za iduče generacije.Sad vi pričajte kako se hara u PL a po meni pravo se vidi ko smo kad izađemo vani i da li smo tu gdje jesmo zasluženo ili ne, ne znam ja mislim da Sarajevo sa onakvom igrom u dvomeču sa Levskim ne bi pripadalo ovoj ligi onda a ne da ih uz dužno poštovanje dere neki GOŠK.Nije mi namjera veličati moje Sarajevo ali govorim o činjenici da se moglo i da se može a šta se dešava u glavama igrača i trenera ja ne znam pa zar nije niko ovde mislio da če se Željo prošetati pa Borac pa Široki realno da pričamo ali ja kad sam govorio svi igraju hmmmm.Sarajevo je imalo najmanje šansi prije utakmice sa Levskim čitajte šta ste pisali koliko če im Levski natrpati poslije "ribara" kad su im oni 4 natrpali itd. međutim opet sad onaj bosanski inat e to je falilo ovim našim timovima što su ispali jer su mislili lako ćemo mi Željo nekad Maribora trpo po 8 komada,Borac je igrao sa **** drugoligašem, Široki........ ljudi moji ne znam šta je ovo ali čudni smo mi.Evo ja se sad nadam prolazu protiv ovih Crnogoraca ali se fakat bojim, ne njih nego Sarajeva kako če pristupiti utakmici nek je sretno pa kako god bilo.Nadam se da se ne ljutite za malo duži post ali ne mogu više čitati kakvi smo mi u PL bili, ko je ovo, ko ono a nigdje nas, niko za nas ne zna ,za te zamisli "velike" BH timove.POZZZZZ ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 30 jul 2012, 12:22

imali smo priliku mislim na sve klubove da napravimo i najbolji rezultat iza rata do sada ali nismo uspjeli. prvo borac ispadne od levata, siroki je takodjer imao protivnika po mjeri i nije uspio.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.