Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
Bitan je rezultat. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
mogo si nam i statistiku vizuelno ubaciti sa whoscored.com 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Zenichanin
- Kontakt:
ljudima gol pokvario

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Moju ofirazu nisi ni procito, taman si me mogao zahebavat i vracat mi zbog onog, al hajd mozda nisi zlopamtiloZenichanin je napisao/la:ljudima gol pokvario![]()

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Zenichanin
- Kontakt:
ne budi siguran da nisam procitaovedofeelgood je napisao/la:Moju ofirazu nisi ni procito, taman si me mogao zahebavat i vracat mi zbog onog, al hajd mozda nisi zlopamtiloZenichanin je napisao/la:ljudima gol pokvario![]()

cekam priliku

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Aaa u tom grmu lezi zekonja
Hajd vala, dosta sam i ja zajebavao, vrijeme je da budem zajebavan

Hajd vala, dosta sam i ja zajebavao, vrijeme je da budem zajebavan

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Inače ja treniram nogomet . Igram u Bratstvu , kao što vidite na avataru .
I sad ima 2 godine , moj debi za 1. tim Bratstva u gradskom derbiju protiv Sloge u Bosanskoj Otoci . I hajd' sve to , ohrabruju oni mene , kapiten i igrači stariji , ja balavac , 16 i pol godina![]()
Počinje utakmica , tribine pune , gori sve ( inače navijači se baš nalože na ovu tekmu ) , mi bolji al' **** ga , igraš u gostima , ne možeš ništaPrekid za nas na nekih 30 metara , govori meni trener hajde na skok . Ide centaršut na drugu stativu , skačem ja , letim bolan
, i malo lopta prođe iznad mene . I šta ću ja vidim udari ja u prečku , probam se uhvatiti za prečku , okliznu mi se ruke , i padnem onako na leđa u blato . Što je najgore zapetljo se nogama u mrežu i pokido mrežu sa prečke .
Ne bih se otpetljo za milu majku . A ono 500 ljudi se smije , dobacuju , zajebavaju i to
Jedva oni mene nekako izvade iz te mreže
![]()
![]()
Al' na kraju izvučemo remi , 1:1 , da napomenem da sam asistenciju upisao i da je na meni napravljen crveni karton

-
- Kontakt:

Samo velikim igračima to uspijeva . Samo što sam ja zakačio mrežu gore više

Evo od mene par '' Situacija ''
2010. Ja s Drugom na moru u Makarskoj i upoznamo neke iz Slovacke. i ja reko moja ova masnija , kaze ajd meni ova druga...I ja na ovu masnu ona neda i Bog. Prebacim se ja na njegovu kad on na Engleskom govori meni : Don't touch my BoyGirl ( posao reci Girlfriend al nezz )
i danas dan ga prcam s tim 
Jos u osnovnoj dok sam bio moj Drugar odgovarao Historiju i kaze:
Prvi svjetski rat je poceo atentatom na RIA Ferdinanda...Mi popadamo od smijeha a on onako sa cvikama nas cudno gledo kao sve je OK
isti lik je reko na tehnickom odgoju da postoje 2 vrste struje : istosmjerna i jednosmjerna
btw. Mati mi neki dan rece Polozi to u Januaru i poslije te ( doslovce ) BOLI K***C
))))))))))))))))
2010. Ja s Drugom na moru u Makarskoj i upoznamo neke iz Slovacke. i ja reko moja ova masnija , kaze ajd meni ova druga...I ja na ovu masnu ona neda i Bog. Prebacim se ja na njegovu kad on na Engleskom govori meni : Don't touch my BoyGirl ( posao reci Girlfriend al nezz )

Jos u osnovnoj dok sam bio moj Drugar odgovarao Historiju i kaze:
Prvi svjetski rat je poceo atentatom na RIA Ferdinanda...Mi popadamo od smijeha a on onako sa cvikama nas cudno gledo kao sve je OK

isti lik je reko na tehnickom odgoju da postoje 2 vrste struje : istosmjerna i jednosmjerna

btw. Mati mi neki dan rece Polozi to u Januaru i poslije te ( doslovce ) BOLI K***C

Bio ja nešto prehlađen prošle sedmice, ali imam običaj sa ovim rođakom ispred kuće da zapalim.Ne znam što, ali kad on dođe prvo zapalimo po jednu pred vratima, pa tek onda radimo nešto.I tako zapalili taman, a meni se prdi strašno.Kontam ne mogu više trpiti opaliću, i to još dignem nogu.Kad je to puklo, i ja sam se sjebo, ali po nesreći u tom momentu ispred svoje kuće izlazi prva komšinica i gleda pravo u mene.A ja onako sjeban stojim na jednoj nozi, druga malo podignuta i ne znam šta da radim.Ode žena šokirana prizorom koji je vidjela

DRUG NEBI TI PUNCA
te ofiraže sa prdežima su mi uvijek prejakebagrcavi je napisao/la:Bio ja nešto prehlađen prošle sedmice, ali imam običaj sa ovim rođakom ispred kuće da zapalim.Ne znam što, ali kad on dođe prvo zapalimo po jednu pred vratima, pa tek onda radimo nešto.I tako zapalili taman, a meni se prdi strašno.Kontam ne mogu više trpiti opaliću, i to još dignem nogu.Kad je to puklo, i ja sam se sjebo, ali po nesreći u tom momentu ispred svoje kuće izlazi prva komšinica i gleda pravo u mene.A ja onako sjeban stojim na jednoj nozi, druga malo podignuta i ne znam šta da radim.Ode žena šokirana prizorom koji je vidjela![]()
![]()

naprijed rejal
Ja u kancelariji nešto radio, nisam išao na teren. Cijeli dan niko od kolega nije ulazio niti donosio išta. Noć prije moja malenkost je jela nakav hagra i naravno nekoliko sati nakon toga crijevna flora i fauna je ''poludjela'' i morali su se gasovi osloboditi.
Trpi čovjek trpi, trpi, nema nikoga i kancelariji i ''omakne'' se jednom, dva put, deset puta...
U p'o frke kad sam krenuo da otvorim prozor upade sekretar neke papire donio...
Bilo me stid u zemlju sam mogao propasti, a vidim čo'jk je pobjegao kao ošinut kandžijom iz kancelkarije, a nije ništa rekao...
i dan danas me stid
Trpi čovjek trpi, trpi, nema nikoga i kancelariji i ''omakne'' se jednom, dva put, deset puta...
U p'o frke kad sam krenuo da otvorim prozor upade sekretar neke papire donio...
Bilo me stid u zemlju sam mogao propasti, a vidim čo'jk je pobjegao kao ošinut kandžijom iz kancelkarije, a nije ništa rekao...

i dan danas me stid
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E yebem ti šatro erotsku masažu.. Nisam se kupao i sređivao od prošle godine, ali eto, odlučim da i to uradim te odem na adresu kako bih se malo opustio ( A i imam problema sa leđima, ovo 'erotsko' mi je još i dobro došlo
i kontam biće uzbudljivo.. Kad brat Halid Panjak se zove, ima šake k'o tanjirače, od tri grudve cijelog Snješka pravi, 20 maraka sat vremena ali kad te izmasira daje garanciju dvije godine k'o Samsung.

Čitam prije par dana na jednom portalu naslov
"Zapaljen badnjak ispred pravoslavne crkve"
kontam ja u prvi mah,**** im materina huliganska,100% neki zadrti nacionalisti,šta im ovo treba,ništa im nije sveto..
Da bi otvorio članak i pročitao da su badnjak zapalili vjernici jer je takav običaj
kontam ja u prvi mah,**** im materina huliganska,100% neki zadrti nacionalisti,šta im ovo treba,ništa im nije sveto..
Da bi otvorio članak i pročitao da su badnjak zapalili vjernici jer je takav običaj

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Cautinho
- Kontakt:
OK,nije neka ofiraza,ali kad vidim sta i vi pisete,moze se tu svrstati.
Znaci,nakon teskog i mukotrpnog pregleda u ambulanti,izlazim i idem 100 ispod ambulante u ljekarnu da kupim ljekove.Dolazim do trotoara ceste,kad iznenada,projuri auto (kisa je padala) koji me je malo poprskalo.Ja se okrenem i u efeku kazem "Pusi qrac" .Jako sam naglaseno rekao,pa me je i onaj koji me ne cuje a vidi mogao razumjeti.Ja preko ceste,ispred
ljekarne,kad mi mjestanski fratar,zupnik,u autu svira i mase glavom.Ja stade,a on se okrene i ode.U ljekarnoj sam od šoka samo gledao u prazno i nisam razumio onu curu iz ljekarne nista.
Znaci,nakon teskog i mukotrpnog pregleda u ambulanti,izlazim i idem 100 ispod ambulante u ljekarnu da kupim ljekove.Dolazim do trotoara ceste,kad iznenada,projuri auto (kisa je padala) koji me je malo poprskalo.Ja se okrenem i u efeku kazem "Pusi qrac" .Jako sam naglaseno rekao,pa me je i onaj koji me ne cuje a vidi mogao razumjeti.Ja preko ceste,ispred
ljekarne,kad mi mjestanski fratar,zupnik,u autu svira i mase glavom.Ja stade,a on se okrene i ode.U ljekarnoj sam od šoka samo gledao u prazno i nisam razumio onu curu iz ljekarne nista.
Keep walking.
Dylan Dog je napisao/la:Čitam prije par dana na jednom portalu naslov

Ljeto 2011 neka svirka ja dobio platu i razvalio se i sjebem se niz stepenice ko pngvin i lezim, da bi neke dvije cure dosle i podigle me a mene ima vise neg njih dvije zajednovedofeelgood je napisao/la:Evo sjetih se sad svoje ofiraze koja se desila ovo ljeto zadnje.
Bio s jaranom na termama na Ilidzi i sad ono kupanje folovi golovi, i trebice okolo šetkaju, i sočimo mi dvije curke (ispostavilo se 2 godine starije od nas) i sad ono kud one idu, idemo i mi, al ono neofirno
Ovu jednu sam znao od prije i znao sam da je starija od nas 2 godine, al ovu drugu sam kao negdje vidjao al nisam je znao ko ovu. I hajd dobre su obje fakat, ne zna se koja je bolja od koje, i sad nama ofirno da nesto glumimo posto sam ja ovome rekao da je starija ova jedna sigurno od nas, a za ovu drugu reko ne znam. Kaze on ma hajmo od njih, hajmo igrati stonog tenisa, reko ma jok ba neka nas da ih promatramo
jok ba, ila hoce on da idemo igrati stonog i naposlijetku ja pristanem. Usli mi tamo, taman poceli igrati, kad idu te dvije trebe i stadoše stol do nas i počeše i one igrati stonog
Meni to vec smijesno bilo, skontale nas valjda da smo ih uhodili cim su se smijesile dok su prilazile i dok su igrale i gledale u nas ono ofirno bas. I hajd nista nastavili mi igrati, igraju i one, ono one veze s vezom nemaju, a mi lafo nesto i znamo, i sad ono glumimo mi neke poteze izvodimo, nesto se kurcimo(pogotovo ja
) i govorim ovom jaranu ''Gledaj sad Lee Chonga kako igra''
Taman ja uzeo lopticu i serviram ono i vrati on meni nju nekako u cosak tamo i ja lafo da potrcim da je stignem...HOP PUF prostro se po onim plocicama klizavim **** ko tarhana
Znaci kako sam se prostro momački to nikad neću zaboraviti sigurno
A što je najjače ova treba što je nisam znao, gleda i ne vjeruje, i ono kao smije mi se u facu i onda napravila facu kao :''
Jesi dobrooooooo ? ''
Jaran mi preko puta stola legao od smijeha, frajer ne moze sebi da dodje, ja idalje lezim i s poda pricam s trebom, reko '' ma evo, ne znam ni ja šta bi'' i prilazi mi ta treba i pomaze mi da ustanem![]()
![]()
![]()
![]()
Brate ja se ono fino zahvalim, i sve al one se popadale od smijeha a i ja sam kad sam ustao, odvalio se sam sebi smijati, jaran me i dan danas zajebava zbog tog

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sjedimo u kafiću dva prijatelja i ja, i gledamo preko puta par djevojaka. Nakon par pogleda poslije izvjesnog vremena odlučim ja da priđem jednoj od njih ( onoj koja mi se najviše svidjela, tačnije - naprsatijoj od svih
), i onda standardno na neki duhovit način da se upoznam. Prilazim joj i govorim "Ti lijepa, a ja fin, bismillahi rahmani-rahim", pružam ruku a ona će "Marija, drago mi je".
Baš mi je bilo blam, ali kasnije smo se dobro zabavili, nažalost samo su bile u kratkoj posjeti nekim prijateljicama u Sarajevu.

Baš mi je bilo blam, ali kasnije smo se dobro zabavili, nažalost samo su bile u kratkoj posjeti nekim prijateljicama u Sarajevu.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kakav uletOTNYS_YNWA je napisao/la:Sjedimo u kafiću dva prijatelja i ja, i gledamo preko puta par djevojaka. Nakon par pogleda poslije izvjesnog vremena odlučim ja da priđem jednoj od njih ( onoj koja mi se najviše svidjela, tačnije - naprsatijoj od svih), i onda standardno na neki duhovit način da se upoznam. Prilazim joj i govorim "Ti lijepa, a ja fin, bismillahi rahmani-rahim", pružam ruku a ona će "Marija, drago mi je".

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa mora neka inovacija. 

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 12 gostiju.