Mislio sam da ga je iznervirao da nikad silva nije onako bio ljut al eto. Sve sto silva trenira je Muay Thai, brazilski jiu jitsu, Chute Box. Usput ako neko ima link nek stavi.alevkov je napisao/la:Ne budalasaj, sta sad nije prednost ako se borac fokusira na protivnika? Usao mu glavu, pa dajte nismo mi amerikanci...bio bi idiot ako se nebi zabavio prednostima i slabostima protivnika a medju ostalom kazes da Silva "ne trenira prema protivniku" a "sonnen mu usao u misli" malo je paradox sta sad, jel jedno ili drugo?bear grylls je napisao/la:Pa silva nikad nije trenirao prema protivniku (arogancija ego ili sta vec) sta vam je naravno vecina nove garde je takva priprema se za protivnika ali silva uvijek isto radi. Usao mu je u glavu sonnen i uzece ga ubjeđen sam u to.
Kad je Griffin bio "mali" u ufcu i kad je brazilski jinjutsu bio skrivena tajna, eh to je to.
Da je UFC sve samo lova i biznis nebi bio ovaj sport sto jest.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bear grylls
- Kontakt:
Re: UFC
- bear grylls
- Kontakt:
Cung le uzeo prvu pobjedu u ufcu meni jako drag borac valjda nece jos u penziju iako ima 40. Tito trenutno gubi u rundama od griffina ide posljednja runda da vidimo.
- bear grylls
- Kontakt:
Uzeo griffin zasluzeno iako je dva puta uzdrman kraj za ortiza. Sta da kazem nikad ga nisam volio ali ipak je legenda zelim mu srecu sta god radio sljedece u zivotu.Evo sada ide najveca borba u historiji ufca. 

- bear grylls
- Kontakt:
pobjeda silve jao ne mogu da vjerujem sonnen strasna prva runda ali se okliznuo i to je bilo dovoljno silvi svaka mu cast sonne nije mogao da zavrsi silvu u 6 rundi silva dobio dvije prilike obje iskoristio. Stvarno sam mislio da ce sonnen uzeti pitanje je sta sada sa njim kako ce reagovat.
- bear grylls
- Kontakt:
Gledam post presicu nista ocekivano chael ponizan fin anderson mu poslije borbe ponudio brazilski rostilj
. Tito ortiz je pricao jedno 45 minuta iste otrcane stvari mislim ide u penziju sve je to ok al ga je pretjero.

Sonnen je bio dobar i imao prednost u svim rundama dominirao, nije izdrzo to je opet zasluga Silve koji moze u par sekundi sve preokrenut.
Prava borba do zadnje sekunde mozda se vise ocekivalo u stand up-u Silve ali Sonnen je bio pravo dobro potkovan i nije se umorio udarajuci onoliko cjelo vrijeme respekt.
Prava borba do zadnje sekunde mozda se vise ocekivalo u stand up-u Silve ali Sonnen je bio pravo dobro potkovan i nije se umorio udarajuci onoliko cjelo vrijeme respekt.
eto toliko i o tom sonnenu sad moraju novog zabavljaca naci...
odlicna borba između ortiza i griffina jos se forrest izbudali poslije borbe. cung le zasluzeno slavio nadam se da ce imati jos borbi jer je njegove meceve uvijek uzbudljivo gledati.
odlicna borba između ortiza i griffina jos se forrest izbudali poslije borbe. cung le zasluzeno slavio nadam se da ce imati jos borbi jer je njegove meceve uvijek uzbudljivo gledati.
You are someone else I am still right here
Da nisi mozda gledao neki drugi mec, onaj prvi na UFCu 117?Polo je napisao/la:Sonnen je bio dobar i imao prednost u svim rundama dominirao, nije izdrzo to je opet zasluga Silve koji moze u par sekundi sve preokrenut.
Anderson Silva v Chael Sonnen
Prva runda kako sam i ocekivao, Sonnen u naletu i naravno odma GnP kao i protiv Bispinga. Ali Silva je pokazao da ga i taj kvalitet comeback borbe odlikuje, odma u drugoj rundi cisti udarci i prejaka takedown odbrana. Naravno Sonnen je pogrijesio sa onin spinning back elbow, ali upravo je to ono sto je fera naglasio kad je rekao da je sonnen wrestler i onda napravi gresku u kickbox/may thai tehnici - znaci nema martial mixed arts vjestine i to ga je kostalo. Sad ce se vrtiti ponovo, mozda Munoz ako pokaze jak perfomance sada dobije priliku.
Forest Griffin v Tito Ortiz
Haha u pm kako je ono bilo smjesno. Nije bila borba na najvecem nivou, oba su izgledi nekako nepokretni i stari. Tito je mozda trebao u drugoj rundi vise napadati kad ga je oborio, imao je priliku za finish. Forest isto nekako bez onog krajnog napada na tijelo ali bilo mu je dovoljno, jedva nekako.
Chung Le v Patrick Cote
Chung se izgleda povrijedo, valjda slomio nogu kad je ga puko u glavu. Po mom misljenju Fight of the Night, potpuno me iznenadio Le jer sam očekivao da ce Cote bacati punceve ko lud. Ali Le se nije upustio u Striking-igru nego stvarno pametno drzao momentum na svojoj strani. Nije previse ludio sa onom sancho udarcima nego jedstavno kontroliro borbu. Cote idu ipak kredit sto se nije pustio nokautirati na prvoj borbi ponovo u UFCu, iako Chung Le nije bas trazio TKO/KO.
Zajebo sam se gledo onaj prvi mec upravu si a ove ostale sam gledo uzivo na streamu ali sjebo se zaspo u 4h i profulo ali gledo sam sad dobru i svaka cast Silvi a covjek moze podnjet udaraca dosta Sonnen treba raditi ma muay thai jer je stand up slab.alevkov je napisao/la:Da nisi mozda gledao neki drugi mec, onaj prvi na UFCu 117?Polo je napisao/la:Sonnen je bio dobar i imao prednost u svim rundama dominirao, nije izdrzo to je opet zasluga Silve koji moze u par sekundi sve preokrenut.
Anderson Silva v Chael Sonnen
Prva runda kako sam i ocekivao, Sonnen u naletu i naravno odma GnP kao i protiv Bispinga. Ali Silva je pokazao da ga i taj kvalitet comeback borbe odlikuje, odma u drugoj rundi cisti udarci i prejaka takedown odbrana. Naravno Sonnen je pogrijesio sa onin spinning back elbow, ali upravo je to ono sto je fera naglasio kad je rekao da je sonnen wrestler i onda napravi gresku u kickbox/may thai tehnici - znaci nema martial mixed arts vjestine i to ga je kostalo. Sad ce se vrtiti ponovo, mozda Munoz ako pokaze jak perfomance sada dobije priliku.
Forest Griffin v Tito Ortiz
Haha u pm kako je ono bilo smjesno. Nije bila borba na najvecem nivou, oba su izgledi nekako nepokretni i stari. Tito je mozda trebao u drugoj rundi vise napadati kad ga je oborio, imao je priliku za finish. Forest isto nekako bez onog krajnog napada na tijelo ali bilo mu je dovoljno, jedva nekako.
Chung Le v Patrick Cote
Chung se izgleda povrijedo, valjda slomio nogu kad je ga puko u glavu. Po mom misljenju Fight of the Night, potpuno me iznenadio Le jer sam očekivao da ce Cote bacati punceve ko lud. Ali Le se nije upustio u Striking-igru nego stvarno pametno drzao momentum na svojoj strani. Nije previse ludio sa onom sancho udarcima nego jedstavno kontroliro borbu. Cote idu ipak kredit sto se nije pustio nokautirati na prvoj borbi ponovo u UFCu, iako Chung Le nije bas trazio TKO/KO.
najjaca scena je bila kad ulaze djeca od andersona, onaj jedan malac se drzi za srce ja kontam nece ga valjda ovako mladog srcani pokositi...
sto se tice boraca koji konkurisu za titulu nikako se ne smije zaboraviti hector lombard koji ce uskoro imati jako dobar test protiv boetscha.
sto se tice boraca koji konkurisu za titulu nikako se ne smije zaboraviti hector lombard koji ce uskoro imati jako dobar test protiv boetscha.
kako los event... sve borbe osim prve iz glavnog programa su zavrsene zvizducima iz puplike... gorzno i dosadno. ali eto ako nista ove preliminary su bile jako dobre.
faber-barao i nije bila toliko losa borba bar meni, al prelims su bile odlicne i prva borba mat riddle clementi je bila jako dobra i onda razocarenje kad su ljudi najvise ocekivali.
imao je i prije lombard tu i tamo los dan i ne znam ni jel zasluzio bas poraz s obzirom na to da ni boetsch nije nista vise radio od njega osim sto je bio pokretljiviji... izgubio je samo iz razloga jer se od njega previse ocekivalo. on je relativno sitan za UFC-ovu srednju kategoriju al to je manje vise njegova prirodna tezina i tu bi trebalo da se krije njegova prednost u odnosu na borce koji skidaju dosta kila ali hector je bio totalno nepokretan u toku borbe... ja sam se odavno ne sjecam da se jedan borac losije kretao i imao slabiji footwork od njega, isto je bilo kao da gledam neke pocetke pride-a ili ufc-a sa nekim borcima sumnjivih kvaliteta.
jbg bilo je vrijeme da ozlijede uniste jedan event sa obzirom na to koliko boraca otkazuje u posljednje vrijeme.
sto se tice UFC-a 152 znaci dobicemo prvaka i u najnizoj kategoriji ja bi volio da bude benavidez, uz duzno postovanje prema pennu i svemu sto je napravio u proslosti ja stvarno ne znam zasto je njemu trebala ova borba protiv macdonalda... ja ne vidim nacin kako bi on mogao pobjediti rorya i bolje mu je mozda da je ostao u mirovini jer vec godinama se vidi da on nema vise zelje da trenira ozbiljno.
ko da gledam da ce stann pobjediti bispinga pa ce danu jos vise glava zaboliti jer nece znati kome dati borbu sa andersonom
sto se fitcha tice on je po meni jedan od najdosadnijih boraca i nadam se da ce izgubiti jer njegove pobjede nikad nisu interesantne za gledati.
volio bi da poki pobjedi opet ali morace biti jako oprezan jer magalhaes bi ga vrlo lako mogao zavrsiti na podu...
imao je i prije lombard tu i tamo los dan i ne znam ni jel zasluzio bas poraz s obzirom na to da ni boetsch nije nista vise radio od njega osim sto je bio pokretljiviji... izgubio je samo iz razloga jer se od njega previse ocekivalo. on je relativno sitan za UFC-ovu srednju kategoriju al to je manje vise njegova prirodna tezina i tu bi trebalo da se krije njegova prednost u odnosu na borce koji skidaju dosta kila ali hector je bio totalno nepokretan u toku borbe... ja sam se odavno ne sjecam da se jedan borac losije kretao i imao slabiji footwork od njega, isto je bilo kao da gledam neke pocetke pride-a ili ufc-a sa nekim borcima sumnjivih kvaliteta.
jbg bilo je vrijeme da ozlijede uniste jedan event sa obzirom na to koliko boraca otkazuje u posljednje vrijeme.
sto se tice UFC-a 152 znaci dobicemo prvaka i u najnizoj kategoriji ja bi volio da bude benavidez, uz duzno postovanje prema pennu i svemu sto je napravio u proslosti ja stvarno ne znam zasto je njemu trebala ova borba protiv macdonalda... ja ne vidim nacin kako bi on mogao pobjediti rorya i bolje mu je mozda da je ostao u mirovini jer vec godinama se vidi da on nema vise zelje da trenira ozbiljno.
ko da gledam da ce stann pobjediti bispinga pa ce danu jos vise glava zaboliti jer nece znati kome dati borbu sa andersonom

sto se fitcha tice on je po meni jedan od najdosadnijih boraca i nadam se da ce izgubiti jer njegove pobjede nikad nisu interesantne za gledati.
volio bi da poki pobjedi opet ali morace biti jako oprezan jer magalhaes bi ga vrlo lako mogao zavrsiti na podu...
UFC 153
HSBC Arena, Rio de Janeiro
Saturday, October 13, 2012
José Aldo vs. Erik Koch
Vitor Belfort vs. Alan Belcher
Glover Teixeira vs. Quinton “Rampage” Jackson
Gabriel Gonzaga vs. Geronimo “Mondragon” dos Santos
Demian Maia vs. Rick Story
Erick Silva vs. Jon Fitch
Rony Jason vs. Sam Sicilia
Serginho Moraes vs. Renée Forte
Cristiano Marcello vs. Reza Madadi
Diego Brandão vs. Joey Gambino
Francisco Massaranduba vs. TBA
Luiz Cane vs. Chris Camozzi
HSBC Arena, Rio de Janeiro
Saturday, October 13, 2012
José Aldo vs. Erik Koch
Vitor Belfort vs. Alan Belcher
Glover Teixeira vs. Quinton “Rampage” Jackson
Gabriel Gonzaga vs. Geronimo “Mondragon” dos Santos
Demian Maia vs. Rick Story
Erick Silva vs. Jon Fitch
Rony Jason vs. Sam Sicilia
Serginho Moraes vs. Renée Forte
Cristiano Marcello vs. Reza Madadi
Diego Brandão vs. Joey Gambino
Francisco Massaranduba vs. TBA
Luiz Cane vs. Chris Camozzi
UFC 152 Pre Press Confrence bez BJa i Dana White ali samo Bispingu laske napravit novi show.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sad citam card sa danasnji event i tek sad realizujem koliko je dobro napucan event. Prelims su prejaki i nisu samo no names listirani. Ovo se jednostavno mora gledati.
mene iznenađuje kako je phil davis odjednom postao "neprimjetan", do nedavno bio u main event borbama a sad tek na dan eventa vidim da se covjek bori veceras.alevkov je napisao/la:Sad citam card sa danasnji event i tek sad realizujem koliko je dobro napucan event. Prelims su prejaki i nisu samo no names listirani. Ovo se jednostavno mora gledati.
prognoziram pobjede shoguna, badera koji bi mogao dominirati u hrvanju jer machida izgleda ide u srednju kategoriju,a treba obratiti paznju na varnera koji je sjajan udarac i mogao bi dokrajciti lauzonove snove o tituli i nam phana cije su borbe uvijek zanimljive.
pa zbog onih gluposti ko sinoc
kakav event

kakav event

Odlican event je bio, sve borbe vrhunske.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.