KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 20 feb 2012, 01:47

DANTES je napisao/la:@devile razmazen si!
Moj problem,definitivno nije tvoj.Milion puta sam ti rekao ako nemas nista vezano za temu napisati,bolje ostavi ostalo za sebe,ili reci na PP. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2012, 11:55

Prvo nisi mi tata da mi se tako obracas. Drugo itekako se odnosi na temu jer pokazuje da si ti razmazeni beogradski navijac koji daje podrsku samo onda kad timu ide. Ti mozda nisi takav ali tako ispada. Znam, znam sad ces potegnuti FK. Ali opet sta to znaci? Znaci da navijas za nekog zbog titula ili zato sto ga volis? Vidjecemo ako FK u naredne 3 g ne uzme nista a KK 3 puta uzme titulu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 feb 2012, 12:03

Devil je napisao/la: Pokusavam da gledam Zvezdu,ali ne ide,sve dok se nesta ne promeni,i dok Kari ne pocne da radi ono sto prica,a to je da stvara i selektuje igrace za sledecu sezonu.A to selektovanje nije nikako da Covica drzis u igri iako on ne moze osnovne zakone kretanja(ne basket kretanja,nego obicnog kretanja) da savlada,i koji se majmunise sa pasovima kroz reket gde je svaka izgubljena lopta.

Gledao sam ovaj kup,sve tri utakmice samo radi toga sto sam se uzeleo atmosfere na basket utakmicama,igra se jeste kao nesto promenila ali to je daleko od onoga sto se najavljivalo i pogotovo od onoga sto se trazi.Naravno treba biti strpljiv to sam i sam davno rekao,ali prosto kada vidim kako odredjeni igraci sa dozom kurcobolje igraju,i kako nepostuju protivnika,e preko toga se stvarno ne prelazi lagano.
Pokusacu da izbegnem gledanje utakmica u NLB do kraja,i postedim sebe nerviranja,jer koliko god sam puta sebi rekao necu se nervirati,uvek sve sklanjam blizu sebe kada gledam.Pa danas sam prosuo vise od pola limenke Jelenka kada nam je svirana ona tehnicka u 3/4,to definitivno necu da prezalim. :roll: :mrgreen:
Ne znam, ja sam odgledao apsolutno sve i jednu utakmicu u ABA ligi i kupu osim tri cetvrtine protiv Hemofarma i napredak je blago receno ogroman u odnosu na pocetak sezone i ekipa definitivno zasluzuje podrsku a ne izbjegavanje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2012, 12:38

DANTES je napisao/la:Prvo nisi mi tata da mi se tako obracas. Drugo itekako se odnosi na temu jer pokazuje da si ti razmazeni beogradski navijac koji daje podrsku samo onda kad timu ide. Ti mozda nisi takav ali tako ispada. Znam, znam sad ces potegnuti FK. Ali opet sta to znaci? Znaci da navijas za nekog zbog titula ili zato sto ga volis? Vidjecemo ako FK u naredne 3 g ne uzme nista a KK 3 puta uzme titulu
A ti si meni sta,pa mi mozes reci da sam razmazen ?
Ja sebi nikada ne bih dozvolio da preko interneta odredjujem kakav je covek u stvarnosti,a vidim sebi je neko dao za pravo da to moze.
Ja sebi nikada ne bih dozvolio da nekome kazem preko interneta da je glup,razmazen,debil a da to ozbiljno mislim,a ne u nekoj zajebanciji koja se vidja po chat temama.Ali jbg onda shvatam da ne mogu biti svi isti,100 ljudi 100 cudi,100 zena,200 sisa.Uvek bilo i bice.
I opet ti kazem ti si napisao
DANTES je napisao/la:@devile razmazen si!
.
Ja ili sam slep ili sam glup ali ovde nigde nema nikakve poveznice sa temom,osim sto sam ja navijac Zvezde.A lepo sam ti rekao milion puta i evo jos jednom,sve sto imas da mi licno kazes reci na PP,a ne da svakakve gluposti pisemo po temima ako budem raspolozen mozda ti odgovorim,a do sada sam ti na svaku PP dao odgovor,tako da je velika verovatnoca da cu ti i na to odgovoriti.

U drugom delu teksta koji je vezan za Crvenu Zvezdu pa cu da ti i odgovorim si sam sebi kontradiktoran,i to mnogo kontradiktoran.Kazes navijam za nekoga zbog titula.Kako onda objasnjavas cinjenicu da sam do unazad ta 2 meseca konstantno gledao basket.Dosli smo u veoma zanimljivu situaciju,navijam za titule,a unazad hajde reci cu 15-ak godina konstantno gledam Crvenu Zvezdu.Tada su bile titule jel' da,pogotovo zadnju deceniju,ma nema Euroligu uzeli,ne znam sto se sada prica da je Partizanov F4 najveci uspeh u poslednje vreme. :roll:
U Pioniru sam bio redovniji nego vecina "Velikih Zvezdasa",ali je ova sezona nesta sto me totalno izbacilo,kada se jedno prica,a drugo se radi.Podrzavam projekat Covica svakako,da se reahabilituje klub,on to moze uspeti,podrzavam i Karija na klupi,veliki trener i covek.I taj nazovimo ga sistem koji pokusava je dobar,ali dzaba to sve kada nema nekoga ko ce da ispostuje to na terenu.

Poceli su mi se prisivati svakakvi epiteti,al' navik'o sam bio sam rasista,pa sovinista,pa retard,svakakve vrste zivotinja od kada sam na forumu,eto dobio sam i razmazen,a sve to od likova koji me znaju samo pod @Devil.Hajde da mi to kaze neko ko me zna u zivotu,ko je popio par kafica i piva sa mnom,ali dopustati sebi da me ne znas licno,a davati epitete mi je stvarno... :roll:

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 20 feb 2012, 14:12

Ako @Devil misliš na to što je Zvezda u nekim utakmica pokradena pa nećeš da pratiš Zvezdu razumijem,ali ako misliš na loše utakmice ili nešto slično,onda izvini ali moram reći da si smješan.Od momaka koji su tek izašli iz juniorskih kategorija,sa 3 iskusna igrača,Kari je napravio ekipu koja je sve samo ne loša.Kažeš Čović loš,da li ti gledaš učinak jednog plejmejkera po procentu ubačenih poena,ili možda gledaš po tom da je on tatin sin ili nešto slično ?! Pa taj isti Čović je sa Bojanom Popovićem uradio fenomenalan posao,tako što je napunio faulovima Božića i ovu pridošlicu u Partizan.Ako ćemo realno Milutinović je najlošiji na utakmici bio.Nedović katastrofalan u ono malo što je odigrao.Suđenje je skoro bilo realno,samo one namjerne nisu postojale,kao i neki faulovi koji su protiv Zvezde bili suđeni.

Što se tiće same utakmice veoma borbena do posljednjeg trenutka.Kada neko ima u postavi Mačvana,Raduljicu i rotaciju u kojoj svako može igrati onda moraš da shvatiš da su ti ljudi favoriti.Naravno,državni projekat je to pa se mora malo i gurati suđenjem,ali ovo sinoć je čisto izgubljena utakmica greškama u fazi napada,i 3 pogrešne sudijske procjene koju su koštale Crvenu Zvezdu pobjede.Mačvan je kako se meni čini pre 2 godine izjavljivao kako nije fan ni Zvezde ni Partizana,a sinoć je ludovao uz Grobare.Da li je to do bilo zbog toga da bi se bolje prodao prije ili da bi imao što više fanova u Srbiji ko će znati,ali sinoć je izgubio polovicu vjernih navijača državne selekcije.

Sve u svemu čestitke Partizanu na pobjedi,Zvezdi na borbenosti,i Pešiću na neviđenoj inteligenciji i radu sa mladim osobama,i iskusnim pojedincima.
$ ? $ ? ? " " ".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2012, 14:13

@devil opet mi stavljas rijeci u usta tj. u post. Nisam rekao da si debil ni glup, nemoj izmisljati. Da si razmazen to je samo duhovita konstatacija na osnovu tvog posta. Na osnovu posta u kojem si izjavio da neces vise pratiti utakmice. Nakon jedne lose utakmice! I mnogo srcu primas internetske diskusije. Opusti se, popij caj sve je to nebitno. Ne budi tako osjetljiv. Okreni sve na zezu, nije ovo akademska zajednica ni skupstina pa da se svadjamo ko zene. E da. Zar klub mora biti sampion Evrope da bi mu dao podrsku? 15 godina pracenja kluba ne prestaje nakon jedne tekme
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2012, 14:21

@sigurdsson kako si ti vickast decko. Sa dozom naivnosti. Sudjenje je bilo na stranu Partizana, drzavni projekat i Macvanovo radovanje sa navijacima?! Ako imas vise od 13 godina odgovoricu ti na ovo sve uz pojasnjenje nekih stvari
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 20 feb 2012, 14:43

DANTES je napisao/la:@sigurdsson kako si ti vickast decko. Sa dozom naivnosti. Sudjenje je bilo na stranu Partizana, drzavni projekat i Macvanovo radovanje sa navijacima?! Ako imas vise od 13 godina odgovoricu ti na ovo sve uz pojasnjenje nekih stvari
Bitno je da se ja razumijem dosta u košarku i da sam prošao sa košarkom sve,a ostalo je nebitno
$ ? $ ? ? " " ".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2012, 15:09

Ne bih rekao, ali vjerovacu ti na rijec. Ono u sta se ne razumjes jesu drustvene realacije, odnosi, politika. Kad kazes da je Partizan drzavni projekat kako onda da nazovemo Zvezdu? Visestruko propali drzavni projekat. Partizan je dobio pomoc drzave tek kad se plasirao na f4 i to zahvaljujuci zvezdasu Djilasu. Dakle pomoc je zasluzena rezultatima i decenijskom dominacijom. Zvezda nista nije ostvarila a politicari su usli u nju na celu sa pokojnim premijerom i pokrenuli projekat EVROPSKA ZVEZDA. To je propalo kao i kasniji pokusaji kad je Pesic bio prvi put. Macvan je insistirao da dodje u Partizan. Odrekao se dijela plate. Raduje se sa Partizanovim navijacima sa navijacima svog tima? Skandalozno mora se priznati. Znaci ti gledas koji je igrac gdje igrao repka ti je nebitna? Jadno nema sta. Sudije. 3 licne su svirali Dzejmsu u napadu od kojih je svaka sumnjiva. Svirali su i Andjusicu a istu Tomasu nisu. I jos slicnih stvari je bilo. Sudjenje je bilo objektivno ali neki se stalno vade na njega. Navika je cudo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2012, 15:59

Ko je vec napisao ovo kako su Nislije (navijaci) dominirali dole na kupu,to je potpuno netacno :!: :!: :!: Beograd,Novi Sad,Kragujevac...cinili su vise od polovine Zvezdinih navijaca.

Oko kosarke ste pisali nesto ,ja necu nista,a gledao sam sve 3 utakmice,nemam sta da pisem izgubio sam volju ....
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2012, 16:30

@tribaliane znaci bio si? Svaka cast. Ma ne sekiraj se bice sve bolje. Prosle godine u ovo doba finale je bilo nezamislivo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2012, 17:14

DANTES je napisao/la:@tribaliane znaci bio si? Svaka cast. Ma ne sekiraj se bice sve bolje. Prosle godine u ovo doba finale je bilo nezamislivo
Ma bio sam,ono u petak ajde nema veze,prosli smo. Hemofarm, covce vodis onoliko i onda ti igraci prirede infarkt zavrsnicu :roll: Finale, Partizan nas pobedio na iskustvo, ne vredi,bolja su ekipa ,nema tu price. Ja nisam gledao statistiku,nisam imao ni gde ni kako(novine jutros nisam kupio),ali sto napisa moj kolega ovde,onaj Covic ima problema sa hodanjem :? znaci ne sa vodjenjem lopte ,nego sa hodanjem. Koliko sam sinoc mogao da vidim ,Nedovic i Cvetkovic se nisu naigrali nesto.Iz kog razloga,ja to ne znam. U pravu si ti @ Dantes kad kazes da je finale prosle godine bilo nezamislivo,ali kad smo vec ove godine usli u finale ,onda igrajmo kao finalisti,kako mi da pobedimo nekog ako postignemo 50 poena? :roll: Jedino pozitivno od sinoc je ona navijacka atmosfera kakva je nakd znala da bude,pre 10 i vise godina,ono nadvikivanje,navijanje i ostalo....Bilo je 3 incidenta (za 3 dana) ,opet kazem nisam citao novine ni gledao TV,ne znam sta su mediji javljali,ali mogu da zamislim ...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 feb 2012, 18:09

Bilo je i logicno da ostatak Srbije vadi navijacku situaciju pevanjem,nakon katastrofe Nislija u subotu na ulici.I izvadili su je,vise ste se puta culi nego mi,posteno.

Sto se tice utakmice meni nije jasno kako neko ima obraza govoriti o sudjenju i to navodno na strani Partizana?Prvo faulovi plejmejkerima,prvenstveno Dzejmsu gde 2 sigurno nisu postojala,ali su svirana,pa uvrtanje ruke Lucicu od strane Lesica u napadu,a sudija svira Lucetu faul.....ali opet kazem,nebitno je.Ovo ne bi pominjao da se ne javi neki pametan kosarkaski "strucnjak" kojem su uvek sudije krive,masoni,drzavni projekat.Decko spusti loptu malo,izbroj do 3 pa reci nesto...ovako ces konstantno ceo zivot ispadati smesan u drustvu i biti predmet sprdnje veciti.Dobronameran savet veruj mi.

Macvan je Grobar od malena to sto si ti neupucen tvoj problem i sto verujes stampi.Sta treba da napise navijam za Partizan pusticu ga da me pobedi u finalu?Da sinoc je trebao da place od tuge da bi ti ostao da navijas za njega u dresu reprezentacije :?

Sto se tice same igre igraca Zvezde prokomentarisacu kao neko ko je neutralan(nemam simpatije ni prema jednom).
Pokazalo se da Milutinovic nije igrac za velike utakmice,to je dokazao vise puta sto u juniorskoj kosarci sto u seniorskoj.
Pokazalo se da bez Nedovica ne mozete jer nemate sirok asortiman u napadu,a on je za to preko potreba bez obzira na njegovu odbranu,koja nije nista losija od drugih igraca Zvezde,a ipak igraju.
Pokazalo se da je Coki totalno neozbiljan igrac,covek nedorastao takmicenju i klubu u kojem igra,ali eto ima tatu na celu kluba pa MORA.
Tomas dobar,ali ne kao uvek.Cakarevic odigrao odlicnu odbranu na njemu.A i ne moze covek sam
Jao Mile juce ispade najbolji,ali realno daleko je i on od ozbiljne kosarke.
Pop plej juce dobar,Subotic takodje solidan,Lazic-dobra odbrana,Pop centar-prosecan,Lesic-neprimetan.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 20 feb 2012, 19:20

sasagmp je napisao/la: Pokazalo se da Milutinovic nije igrac za velike utakmice,to je dokazao vise puta sto u juniorskoj kosarci sto u seniorskoj.
Pokazalo se da je Coki totalno neozbiljan igrac,covek nedorastao takmicenju i klubu u kojem igra,ali eto ima tatu na celu kluba pa MORA.
Koliko je Milutinovic odigrao ovakvih utakmica u seniorskoj kosarci?
Zaista mislis da kod Pesica neko igra zato sto mora?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 feb 2012, 20:22

Racunajmo svaku protiv KKP-a....neka to budu velike utakmice,imao je finale kupa prosle godine u istom dresu :D,pa ga nije bilo nigde....Decka znam iz mladjih kategorija,jer mi je najbolji drug kosarkas pa sam pratio njega i tako upoznao celu tu generaciju FMP-a(Milutinovic,Djekic,Musli,Subotic....)...On je decko strasan suter,divio sam mu se u mladjim kategorijama i nisam verovao u price da nema ono sto razdvaja velike od prosecnih igraca,a to su one 2 lopte medju preponama.Uverio sam se u to vrlo brzo,prvo na zavrsnom turniru juniora u Zemunu,a onda se nastavilo i u njegovim partijama u prvom timu kad god je frka gusto,njega nigde.Ako meni ne verujes pogledaj mu statistiku ili prati buduce meceve odluke.

Mislim da mora,jer ne vidim nijedno drugo objasnjenje za igranje Covica.Hoces reci da kvalitetom zasluzuje?ucinkom?
Ili je Pesic izlapeo i gura ga ili mora...pre ce biti ovo drugo.Sta Karija boli uvo,dosao je za pare da odradi ugovor,mislis da se on cima nesto preterano?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2012, 20:25

DANTES je napisao/la:@devil opet mi stavljas rijeci u usta tj. u post. Nisam rekao da si debil ni glup, nemoj izmisljati. Da si razmazen to je samo duhovita konstatacija na osnovu tvog posta. Na osnovu posta u kojem si izjavio da neces vise pratiti utakmice. Nakon jedne lose utakmice! I mnogo srcu primas internetske diskusije. Opusti se, popij caj sve je to nebitno. Ne budi tako osjetljiv. Okreni sve na zezu, nije ovo akademska zajednica ni skupstina pa da se svadjamo ko zene. E da. Zar klub mora biti sampion Evrope da bi mu dao podrsku? 15 godina pracenja kluba ne prestaje nakon jedne tekme
A jesam li ja igde napisao da si ti to rekao ? Napisao sam u globalu kakve sam sve epitete od raznih ljudi dobijao od kada sam na forumu.Te svoje konstatacije,rekoh ti ostavi za neko drugo mesto,tamo je ipak bolje,iako ni na PP ja ne bih nikada rekao nekome koga cak i ne znam te neke duhovite konstatacije.

Dalje kazes nakon jedne lose utakmice,nije to nakon jedne drug,mnogo je vise toga to,cak nije da sam ja prestao da pratim zbog losih utakmica,neke druge stvari su koje mene pogadjaju i zbog kojih se nerviram.Citam ja razna desavanja u klubu,citam izvestaje sa utakmica,ali iako sam se nagledao svakakvog mangupisanja na tekmama,ne mogu vise,neka gleda ko hoce i ko moze,ali neka meni niko ne govori da sam razmazen,ili sto rece ovaj skandinavac smesan jer ne gledam,jer ja imam svoje razloge zbog kojih necu.Oni mozda jesu pogresni,neki ce me kao ti mozda i nazvati razmazenim jer sam tu samo kada ide,odakle ta konstatacija opet ne znam,ali moj je stav samo moj i retko se desavalo da mi neko namece neke druge stavove i da smatra da su potpuno ispravni. ;)

Internet diskusije mene apsolutno ne pogadjaju niti se ja nerviram zbog njih,stavise,ali ako sam ovde dosao da lepo prozborimo koju vezano za tu temu onda cemo se i pridrzavati,ako se nema sta pametno napisati meni se vise svidja varijanta sa sutanjem. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 feb 2012, 12:10

sasagmp je napisao/la: Mislim da mora,jer ne vidim nijedno drugo objasnjenje za igranje Covica.Hoces reci da kvalitetom zasluzuje?ucinkom?
Ili je Pesic izlapeo i gura ga ili mora...pre ce biti ovo drugo.Sta Karija boli uvo,dosao je za pare da odradi ugovor,mislis da se on cima nesto preterano?
Znas kako, ne vidim ni ja objasnjenje zasto igra Covic. Ali isto tako ne vidim razloge zbog kojih ne igraju Cvetkovic i Nikolic, a igra Ilic koji vise odmaze ekipi dok je na terenu.
Pesic iz nekog razloga ima povjerenje u Covica, skoro sve neizvjesne zavrsnice je igrao ispred B. Popovica a i zadnji napad skoro uvijek on rjesava (izvodi aut ispod kosa, demarkira se, prima loptu i rjesava, to je bilo bar 4-5 puta ove sezone, cak i prekjuce kad ga je Andjusic zalijepio). Opet, ovo je sigurno najlosija sezona Covica, i prije 3 godine je igrao mnogo bolje nego sad, dakle ima nekog kvaliteta.
On je zaradio dovoljno para za dva zivota, mogao je birati gdje ce poslije Valensije i za koliko para. Ako dopusta sad da mu se neko mijesa u posao, to znaci da je dopustao i ranije a sa tim sigurno ne bi postao sto je sada.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 feb 2012, 13:28

@braoylo para nikad dosta. A da li ima para za 2 zivota ko ce ga znati. Mozda tvoja i moja 2 zivota. Oni koji imaju puno para navikli su na neke vece troskove. Uostalom da ima para dosao bi za crkavicu da vas vodi. Covjek voli pare i to je to. Njemu je lova pocela kapati nakon repke. Ona ga je lansirala. Ove godine je trebao da vodi Real, zato je napustio Valensiju. Ispalili su ga zbog navodnog smanjenja budzeta. @devile znam te, kako te ne znam. Znam tvoju sajber verziju i nju komentarisem. To je poenta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 feb 2012, 15:04

Pobeda u derbiju 20. kola A ženske lige protiv Jagodine 2001 učvrstila je Crvenu zvezdu na prvom mestu. Crveno bele su slavile rezultatom 83:69 (22:14, 20:19, 21:24, 20:12) i potvrdile su svoju dominaciju u ovom takmičenju.

CRVENA ZVEZDA – JAGODINA 2001 83:69 (22:14, 20:19, 21:24, 20:12)

Dvorana: Basket Siti. Gledalaca: 250. Sudije: Petrović, Virijević, Savić.

CRVENA ZVEZDA: Nikšić 20p 5sk 5os, Tomašević 21p 3sk 3as, Stanaćev 8p 6sk 4as, Đorđević 11p 4sk 3as, Karakašević 12p 13sk, Vučković 6p 3sk, Crvendakić 5p 6sk.

JAGODINA 2001: Nikolić, Ružić 11, Dimitrijević, Petković 15, Potpara 2, Grubor 14, Kovačić 20, Zlatanović 6.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 feb 2012, 16:47

:arrow: „Sa Partizanom se bavim samo kada treba da igram protiv njega. On za nas nije mera. Mi imamo naše ciljeve koje smo postavili za ovu i godine koje dolaze. Naš put je malo drugačiji od ostalih, ali konstantno idemo napred. Sve ekipe koje su bile na Kupu su napredovale. Ali, problem je što mi i dalje živimo u prošlosti kada je sve bilo sjajno. Poput navijanja, suđenja i kada smo osvajali samo zlatne medalje. Sada je drugo vreme i uslovi. Hemofarm igra odlično, Radnički su malo sputale povrede, Partizan je bio na očekivanom nivou. Ali, nije moja stvar da to analiziram. Poenta je da se mi nikome ne približavamo, nego samo gledamo kako dalje da rastemo“, rekao je Pešić za „Žurnal“.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.