Moj problem,definitivno nije tvoj.Milion puta sam ti rekao ako nemas nista vezano za temu napisati,bolje ostavi ostalo za sebe,ili reci na PP.DANTES je napisao/la:@devile razmazen si!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Moj problem,definitivno nije tvoj.Milion puta sam ti rekao ako nemas nista vezano za temu napisati,bolje ostavi ostalo za sebe,ili reci na PP.DANTES je napisao/la:@devile razmazen si!
Ne znam, ja sam odgledao apsolutno sve i jednu utakmicu u ABA ligi i kupu osim tri cetvrtine protiv Hemofarma i napredak je blago receno ogroman u odnosu na pocetak sezone i ekipa definitivno zasluzuje podrsku a ne izbjegavanje.Devil je napisao/la: Pokusavam da gledam Zvezdu,ali ne ide,sve dok se nesta ne promeni,i dok Kari ne pocne da radi ono sto prica,a to je da stvara i selektuje igrace za sledecu sezonu.A to selektovanje nije nikako da Covica drzis u igri iako on ne moze osnovne zakone kretanja(ne basket kretanja,nego obicnog kretanja) da savlada,i koji se majmunise sa pasovima kroz reket gde je svaka izgubljena lopta.
Gledao sam ovaj kup,sve tri utakmice samo radi toga sto sam se uzeleo atmosfere na basket utakmicama,igra se jeste kao nesto promenila ali to je daleko od onoga sto se najavljivalo i pogotovo od onoga sto se trazi.Naravno treba biti strpljiv to sam i sam davno rekao,ali prosto kada vidim kako odredjeni igraci sa dozom kurcobolje igraju,i kako nepostuju protivnika,e preko toga se stvarno ne prelazi lagano.
Pokusacu da izbegnem gledanje utakmica u NLB do kraja,i postedim sebe nerviranja,jer koliko god sam puta sebi rekao necu se nervirati,uvek sve sklanjam blizu sebe kada gledam.Pa danas sam prosuo vise od pola limenke Jelenka kada nam je svirana ona tehnicka u 3/4,to definitivno necu da prezalim.![]()
A ti si meni sta,pa mi mozes reci da sam razmazen ?DANTES je napisao/la:Prvo nisi mi tata da mi se tako obracas. Drugo itekako se odnosi na temu jer pokazuje da si ti razmazeni beogradski navijac koji daje podrsku samo onda kad timu ide. Ti mozda nisi takav ali tako ispada. Znam, znam sad ces potegnuti FK. Ali opet sta to znaci? Znaci da navijas za nekog zbog titula ili zato sto ga volis? Vidjecemo ako FK u naredne 3 g ne uzme nista a KK 3 puta uzme titulu
.DANTES je napisao/la:@devile razmazen si!
Bitno je da se ja razumijem dosta u košarku i da sam prošao sa košarkom sve,a ostalo je nebitnoDANTES je napisao/la:@sigurdsson kako si ti vickast decko. Sa dozom naivnosti. Sudjenje je bilo na stranu Partizana, drzavni projekat i Macvanovo radovanje sa navijacima?! Ako imas vise od 13 godina odgovoricu ti na ovo sve uz pojasnjenje nekih stvari
Ma bio sam,ono u petak ajde nema veze,prosli smo. Hemofarm, covce vodis onoliko i onda ti igraci prirede infarkt zavrsnicuDANTES je napisao/la:@tribaliane znaci bio si? Svaka cast. Ma ne sekiraj se bice sve bolje. Prosle godine u ovo doba finale je bilo nezamislivo
Koliko je Milutinovic odigrao ovakvih utakmica u seniorskoj kosarci?sasagmp je napisao/la: Pokazalo se da Milutinovic nije igrac za velike utakmice,to je dokazao vise puta sto u juniorskoj kosarci sto u seniorskoj.
Pokazalo se da je Coki totalno neozbiljan igrac,covek nedorastao takmicenju i klubu u kojem igra,ali eto ima tatu na celu kluba pa MORA.
A jesam li ja igde napisao da si ti to rekao ? Napisao sam u globalu kakve sam sve epitete od raznih ljudi dobijao od kada sam na forumu.Te svoje konstatacije,rekoh ti ostavi za neko drugo mesto,tamo je ipak bolje,iako ni na PP ja ne bih nikada rekao nekome koga cak i ne znam te neke duhovite konstatacije.DANTES je napisao/la:@devil opet mi stavljas rijeci u usta tj. u post. Nisam rekao da si debil ni glup, nemoj izmisljati. Da si razmazen to je samo duhovita konstatacija na osnovu tvog posta. Na osnovu posta u kojem si izjavio da neces vise pratiti utakmice. Nakon jedne lose utakmice! I mnogo srcu primas internetske diskusije. Opusti se, popij caj sve je to nebitno. Ne budi tako osjetljiv. Okreni sve na zezu, nije ovo akademska zajednica ni skupstina pa da se svadjamo ko zene. E da. Zar klub mora biti sampion Evrope da bi mu dao podrsku? 15 godina pracenja kluba ne prestaje nakon jedne tekme
Znas kako, ne vidim ni ja objasnjenje zasto igra Covic. Ali isto tako ne vidim razloge zbog kojih ne igraju Cvetkovic i Nikolic, a igra Ilic koji vise odmaze ekipi dok je na terenu.sasagmp je napisao/la: Mislim da mora,jer ne vidim nijedno drugo objasnjenje za igranje Covica.Hoces reci da kvalitetom zasluzuje?ucinkom?
Ili je Pesic izlapeo i gura ga ili mora...pre ce biti ovo drugo.Sta Karija boli uvo,dosao je za pare da odradi ugovor,mislis da se on cima nesto preterano?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.