Od subote, a sto bilo zanimljivo da nije radi meca Velez-Sarajvo?ForzaZrinja je napisao/la:kad će se više moć svi parovi igrat na kladionici , baš bi zanimljivo bilo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od subote, a sto bilo zanimljivo da nije radi meca Velez-Sarajvo?ForzaZrinja je napisao/la:kad će se više moć svi parovi igrat na kladionici , baš bi zanimljivo bilo
nešto mi miriše velež sarajevo x , olimpic zrinjski x , borac široki xSIR je napisao/la:Od subote, a sto bilo zanimljivo da nije radi meca Velez-Sarajvo?ForzaZrinja je napisao/la:kad će se više moć svi parovi igrat na kladionici , baš bi zanimljivo bilo
vecu glupost odavno nisam procitao,a koliko sam shvatio dosta si korektan forumas,ali sad si odvalio za medalju.borac se ovom pobjedom izjednacava sa sirokim as to je jos bitnije dize se moral ekipe i ako bog da krece pobjednicka serija.najbitnija utakmica za borac ove sezone,pobjeda donosi mnogo,poraz baca u ocaj sve od reda.ne razmisljamo mi o zeljeznicaru toliko koliko vi mislite,samo u okviru uzvrata kupatm84 je napisao/la: Borac Banja Luka (4) - NK Široki Brijeg (2) - 2
Borac ce sve dati da Zeljo ne bude prvak, tako ce radije prepustiti bodove Sirokom, jer i sami vec nemaju sanse za titulu. U suprotnom ce Borac traziti sansu preko kupa.
badblueboylivno je napisao/la:Sjajne vijesti iz Komiteta svako malo.
Vidjet ćemo kako će se face pridržavati ove zabrane komentiranja suđenja i tko će i kada prvi puknuti.
svaka ti dalaNimla_RZ je napisao/la:Sloboda - Leotar 1-0
Očekujem tri boda za domaćine. Ne može Leotar u gostima ništa. Ni Sloboda ne igra bajno, al' vjerovatno će biti minimalna pobjeda za Tuzlake.
GOŠK - Kozara 1-1
Dvije možda podjednake ekipe što se tiče rostera. GOŠK dobio Sarajevo, al sumnjam da će isto učiniti i protiv momaka iz Bosanske Gradiške.
Zvijezda - Rudar Prijedor 2-0
Zvijezda dobro otvorila proljetni dio, 4 boda na kontu, i sve miriše na novu pobjedu. Lahko bez puno truda.
Čelik - Slavija 3-0
Ne vjerujem da nam posljednja Slavija može otkinuti i bod. Ne znam kakve to probleme ima Čelik, šta ovaj gore lupeta. Ta dva igrača ionako ne bi igrala, a novi trener ne može biti gori od Beganovića. Lagano.
Olimpic - Zrinjski 1-0
Nakon onakve igre kući protiv Čelika, ne vjerujem da Zrinjski može nešto više uraditi u gostima kod Olimpica.
Velež - Sarajevo 2-1
Velež dobro otvorio proljetni dio, 4 boda s gostovanja u 2 kola nije mala stvar. Mislim da će Sarajevo izgubiti u Vrapčićima.
Borac - Široki Brijeg 2-0
Borac se mora uozbiljiti ako iole želi da se bori za Evropu.
Željezničar - Travnik 3-0
Kakav Travnik i gostujući teren.
pa smatraj moj komentar vise komplimentom nego kritikom... revialitet borca i zelje u zadnje tri godine se pojacao, sto je dobro... dva najveca kluba iz dva najveca bh grada se takmice za titule... sta ces bolje... ne trebam ti govoriti da smo mi i vi odigrali vec 10 utakmica u zadanje tri godine... a bice ih jos dvije... postujem borac i normalno je da ce se sve dati da protivnik ne bude prvak... nista nije lose u tome...fredi je napisao/la:vecu glupost odavno nisam procitao,a koliko sam shvatio dosta si korektan forumas,ali sad si odvalio za medalju.borac se ovom pobjedom izjednacava sa sirokim as to je jos bitnije dize se moral ekipe i ako bog da krece pobjednicka serija.najbitnija utakmica za borac ove sezone,pobjeda donosi mnogo,poraz baca u ocaj sve od reda.ne razmisljamo mi o zeljeznicaru toliko koliko vi mislite,samo u okviru uzvrata kupatm84 je napisao/la: Borac Banja Luka (4) - NK Široki Brijeg (2) - 2
Borac ce sve dati da Zeljo ne bude prvak, tako ce radije prepustiti bodove Sirokom, jer i sami vec nemaju sanse za titulu. U suprotnom ce Borac traziti sansu preko kupa.
Daj bola smijesno,a ima i druga opcija kad vec tako pisete......da Borac uzme Sirokom bodove a da im Zeljo pusti kup.....ha ya.......tm84 je napisao/la:pa smatraj moj komentar vise komplimentom nego kritikom... revialitet borca i zelje u zadnje tri godine se pojacao, sto je dobro... dva najveca kluba iz dva najveca bh grada se takmice za titule... sta ces bolje... ne trebam ti govoriti da smo mi i vi odigrali vec 10 utakmica u zadanje tri godine... a bice ih jos dvije... postujem borac i normalno je da ce se sve dati da protivnik ne bude prvak... nista nije lose u tome...fredi je napisao/la:vecu glupost odavno nisam procitao,a koliko sam shvatio dosta si korektan forumas,ali sad si odvalio za medalju.borac se ovom pobjedom izjednacava sa sirokim as to je jos bitnije dize se moral ekipe i ako bog da krece pobjednicka serija.najbitnija utakmica za borac ove sezone,pobjeda donosi mnogo,poraz baca u ocaj sve od reda.ne razmisljamo mi o zeljeznicaru toliko koliko vi mislite,samo u okviru uzvrata kupatm84 je napisao/la: Borac Banja Luka (4) - NK Široki Brijeg (2) - 2
benfica1923 je napisao/la:
Daj bola smijesno,a ima i druga opcija kad vec tako pisete......da Borac uzme Sirokom bodove a da im Zeljo pusti kup.....ha ya.......
Ovo je tvoj komentar 17 kola. Znaš kako se sve završilo. Da si pametan, kao što nisi, samobanovao bi se sa ovog foruma ili bi barem promijenio nick.benfica1923 je napisao/la:Ovo naredno kolo ce biti pravo domacinsko!!!!!!!!!u to sam uvjeren 100 %...........sve pobjede domacina!!!!!!
a jesi mi ti pametan..........pises samo da Srbi-Hrvati namjestaju utakmice.......a vidit ces sta ce biti u Vrapcicima.Velez-Sarajevo!!!!!!!Inkognito je napisao/la:benfica1923 je napisao/la:
Daj bola smijesno,a ima i druga opcija kad vec tako pisete......da Borac uzme Sirokom bodove a da im Zeljo pusti kup.....ha ya.......![]()
Ovo je tvoj komentar 17 kola. Znaš kako se sve završilo. Da si pametan, kao što nisi, samobanovao bi se sa ovog foruma ili bi barem promijenio nick.benfica1923 je napisao/la:Ovo naredno kolo ce biti pravo domacinsko!!!!!!!!!u to sam uvjeren 100 %...........sve pobjede domacina!!!!!!
Ne provaljuj se više živ bio
A sta ce biti u Vrapcicima??benfica1923 je napisao/la:Inkognito je napisao/la:benfica1923 je napisao/la:
Daj bola smijesno,a ima i druga opcija kad vec tako pisete......da Borac uzme Sirokom bodove a da im Zeljo pusti kup.....ha ya.......![]()
Ne provaljuj se više živ bio
a jesi mi ti pametan..........pises samo da Srbi-Hrvati namjestaju utakmice.......a vidit ces sta ce biti u Vrapcicima.Velez-Sarajevo!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.