Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije losa ideja, ali malo i riskantno, nije mi Lulic nekakav golgeter, tj. u situacijama 1 na 1 , a i bilo bi steta drzati ga u napadu, kad moze i na kriloreptile je napisao/la:Lulic i Dzeko u napadu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto nece,boli ga qurko.Hem Papac a jos uz to i Salihovic prihajal sad moze Lulic gdje mu cejf.reptile je napisao/la:Lulic i Dzeko u napadu!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sifakis, Tzorvas, Halkias, Torosidis, Maniatis, Avraam Papadopoulos, Kyriakos Papadopoulos, Papastathopoulos, Spyropoulos, Zaradoukas, Karagounis, Katsouranis, kava, Fotakis, ručnici, Pliatsikas, Makos, Tattoo, Kone, Ninis, Fetfatzidis, Samaras, Liberopoulos.Goalgetter je napisao/la:Grcki selektor objavio spisak :
Σηφάκης, Τζόρβας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Καφές, Φωτάκης, Πέτσος, Πλιάτσικας, Μάκος, Τάτος, Κονέ, Νίνης, Φετφατζίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.
![]()
Probo sam preko google-translate prevesti, ali par irgaca pogresno prevede
Lulicov dolazak je ionako upitan.Dzakmic je napisao/la:Susic pozvao Zeca tako da nema nista od tandema Lulic-Dzeko.
Boga mi u napadu samo Dzeko, nemamo nikog drugog trenutno.SemPer_fi je napisao/la:Uhh kad pogledam odbranu koji bedem samo da ih je malo uigrat jbte Mujdza-Spahic-Pandza-Papac![]()
Vezni red nebi smio da nam skripi , a napad tu smo oduvijek imali snagu ...
I meni malo cudna ova situacijaPrincipatus je napisao/la:Nekako mi mirna ova tema i inace oko reprezentacije.
Dali je jasna situacija sa Lulicem i Pjanicem? Medunjanin? Informacije? Novinari?
Ako ne onda Susic mora podhitno zvati Zvjezdana, inace cemo dobro...to jest Grci ce da nam otplesu sirtakis pred nasim golom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.