Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

NObonus
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la NObonus » 07 jun 2012, 14:14

Napadač Tottenhama Jermain Defoe (29) privremeno je napustio bazu reprezentacije Engleske u Krakowu zbog smrti oca.
Defoe bi se trebao ponovo priključiti reprezentaciji tokom EP, ali je malo vjerovatno da će nastupiti za Engleze u prvoj utakmici protiv Francuske, koja je na programu u ponedjeljak.
Engleski nogometni saveza (FA) je potvrdio da selektor Engleza Roy Hodgson za Defoea neće tražiti zamjenu.
Protiv Francuza Hodgson neće moći računati na suspendovanog Waynea Rooneyja. Danny Welbeck i Andy Carroll, po svemu sudeći bit će jedini napadači na koje može računati u meču protiv Francuske.
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 07 jun 2012, 14:53

" onclick="window.open(this.href);return false; :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 07 jun 2012, 15:08

RedDevilS je napisao/la: :roll:
Koje pjesme ovo pjevaju o Ircima i slično? Vidim dosta negodovanja po komentarima.

slika

A nađoh i ovu sliku pa sam je morao postaviti :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jun 2012, 21:35

It's good to dream 8-)

[youtube][/youtube] 8-) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 jun 2012, 21:58

[youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 08 jun 2012, 11:31

NEVJEROJATAN niz nesreća potpuno je osakatio englesku reprezentaciju pred početak Eura.

Nakon što su prije priprema zbog ozljeda otpali Kyle Walker, Jack Wilshere, Chris Smalling i Darren Bent, nakon objave popisa i početka spremanja za Euro, engleski izbornik Roy Hodgson je u tek dva tjedna ostao bez četvorice igrača: Gary Cahill slomio je čeljust na prijateljskoj utakmici protiv Belgije.

Franku Lampardu na treningu je ozlijedio bedreni mišić, Gareth Barry je morao ići kući zbog problema s preponama nakon utakmice s Norveškom, a rezervni golman vratar John Ruddy na treningu slomio prst.

Jučer se zbog smrti oca iz Poljske u Englesku vratio Jermain Defoea. Napadač Tottenhama je obećao da će se vratiti čim prije, tako da čak postoji mogućnost da će biti na raspolaganju Hodgsonu za nastup protiv Tricolora.

Međutim, od danas je Ashley Cole najnoviji igrač sa zdravstvenim problemima.

Lijevi branič Chelseaja danas je propustio trening zbog želučane viroze, a očekuje se da ni u petak neće vježbati sa suigračima. Zbog toga je upitan za nastup protiv Francuske u ponedjeljak u 1. kolu skupine D, a ukoliko bude potrebno, zamijenit će ga Evertonov branič Leighton Baines.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 09 jun 2012, 11:30

Ferdinand: Bojim se da je ovo kraj moje reprezentativne karijere :roll: :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 09 jun 2012, 12:18

RedDevilS je napisao/la:Ferdinand: Bojim se da je ovo kraj moje reprezentativne karijere :roll: :roll:

Jest našo cmizdirt ^^

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 jun 2012, 16:41

RedDevilS je napisao/la:Ferdinand: Bojim se da je ovo kraj moje reprezentativne karijere :roll: :roll:
"Davno sam rekao da se neću oprostiti od državnog grba dok god igram fudbal i tako će biti. Sigurno ću i dalje biti na raspolaganju. Ne želim reći šta mi je gospodin Hodgson rekao, ali on zna da sam htio biti u reprezentaciji. Naravno da sam razočaran, jer sam se nadao da ću stići do stotog nastupa."

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 09 jun 2012, 18:25

Poglavar Joey Barton :
"Zbog čega mi svi govore kako nikada ne bih mogao da igram za reprezentaciju. Moje fudbalsko znanje mi to garantje, ponašanje je diskutabilno... Kada je mogao Henderson, nema Engleza koji ne bi mogao da igra za reprezentaciju. Liverpul je imao očajnu sezonu a pozvana su šestorica igrača iz tog kluba. Kakve šanse onda imamo na EP, zaključite sami" napisao je Barton ali se nije zaustavio na tome.

Vrhunac
"Zbog čega mi svi govore kako nikada ne bih mogao da igram za reprezentaciju. Moje fudbalsko znanje mi to garantje, ponašanje je diskutabilno... Kada je mogao Henderson, nema Engleza koji ne bi mogao da igra za reprezentaciju. Liverpul je imao očajnu sezonu a pozvana su šestorica igrača iz tog kluba. Kakve šanse onda imamo na EP, zaključite sami" napisao je Barton ali se nije zaustavio na tome.

Kralj ostaje kralj...
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 jun 2012, 11:06

SiggiSmallz je napisao/la:Poglavar Joey Barton :

Vrhunac

Kralj ostaje kralj...

Objasnio Barton ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 jun 2012, 11:10

I Bartona "boli" ono sto i mnoge na forumu :lol: ,do juce je bio razbojnik,moron,kreten a sad je KRALJ :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 10 jun 2012, 12:34

King Kenny je napisao/la:I Bartona "boli" ono sto i mnoge na forumu :lol: ,do juce je bio razbojnik,moron,kreten a sad je KRALJ :lol: .
Većina tvojih pridjeva može se dodati za navijače liverpoola koji misle da je ijedan igrača liverpoola ove sezone zaslužio da igra za reprezentaciju.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2012, 12:55

King Kenny je napisao/la:I Bartona "boli" ono sto i mnoge na forumu :lol: ,do juce je bio razbojnik,moron,kreten a sad je KRALJ :lol: .
upravo to :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 jun 2012, 13:01

Vidjet cemo kako ce Englezi zavrsiti ovaj Euro,nisam optimistican,ali eto.
Mislim da Liverpoolovih igraca ima previse,ali Roy je tu da to odlucuje,mislim da ce on napustiti Englesku repku prije nego sto svi misle.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2012, 13:03

Jim Boardman ‏@JimBoardman
Hodsgon said he spoke to club managers before selecting his squad - he mentioned speaking to Kenny for example.
Jim Boardman ‏@JimBoardman
Fergie's advice on Ferdinand for #ENG "You play something like a game every four days. Rio Ferdinand couldn't do that."
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18044588" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

High

Post Postao/la High » 10 jun 2012, 13:43

''Još malo'' pa tekma. :mrgreen:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2012, 14:15

Big Three u fokusu naprijed 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

High

Post Postao/la High » 10 jun 2012, 14:35

Sa Lampardom bi to izgledalo mnogo bolje, kako na slici, tako i na terenu. Ali eto, šteta zbog njega...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 jun 2012, 15:46

ja.neron je napisao/la:
Većina tvojih pridjeva može se dodati za navijače liverpoola koji misle da je ijedan igrača liverpoola ove sezone zaslužio da igra za reprezentaciju.
Cekaj cekaj jesam li dobro razumio Liverpoolovi navijaci su kreteni,moroni i razbojnici zato sto im je drago da vide svoje igrace na Euru :lol: .

I ja stvarno nezz sto se toliko cudite Hodgsonovom izboru Gerrard i Johnson su za mene bili sigurni putnici,znalo se da ce otpasti Crouch i Carroll mislio sam da ce Carroll ali eto :mrgreen: ,Downing je uvijek bio bolji u rep. nego u klubu,koga je trebao pozvati Adam J. koji nije odigrao 10 utakmice prethodne sezone a Hendo i Kelly nebi vidjeli Eura da nisu otpali Cahil i Lampard,bili su samo na sirem spisku.

Zato prestanite vise o tome raspravljat ionako od ovih 6,vjerovatno ce samo 2 igrati prvu postavu u suprotnom slucaju uzivajte kako Englandpool dere guzove na prvenstvu :mrgreen: :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.