.......I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU !!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
amir je napisao/la:Kakva bakljada, to pokvari utakmicu, treba navijati ali zna se kako, moze se stvoriti atmosfera bez baklji da boli glava a da bude pozdravljeno od strane FIFA-e, mi bosanci to mozemo. Bakljada utice i na nase igrace, pogotovo ako se na trenutke prekine. Pobijedit ce mo mi Belgiju akoBogda u obadve utakmice
CheGuevara je napisao/la:izvini, sta ti znaci ta rijec "tisuca" posto ja vecinom koristim bosanski jezik a ne hrvatski znasstarmo76 je napisao/la:2 tisuce dolara-put do belgije-sarajeva i nazad do usa.moze li biti? ukljucujuci izlaske po gradu....
ja neznam sta znaci rijec "filozofirati"MUFC je napisao/la:amir je napisao/la:Kakva bakljada, to pokvari utakmicu, treba navijati ali zna se kako, moze se stvoriti atmosfera bez baklji da boli glava a da bude pozdravljeno od strane FIFA-e, mi bosanci to mozemo. Bakljada utice i na nase igrace, pogotovo ako se na trenutke prekine. Pobijedit ce mo mi Belgiju akoBogda u obadve utakmice
joj svega ti nemoj filozofirati .... fifu bas briga za nas , da ih je briga izbacili bi ovaj savez ... treba se oraviti bakljade , sto vvece kazne za savez to bolje , znajte da se zbog baklje ubacene niko ne izbacuje iz takmicenja... a kad se aBd izbaci savez onda samo na tribini bakljade...
sta bi ti rekao ona bakljada prosli put u belgiji ... jel de i to bi trebalo zabraniti , pa tu smo pokazali kakvi smo navijaci ....
football without ultras is nothing
Tako mi velikog manitua-haug-to rece Zalosna Sova i puce Floka u ,,gujcu,,geronimo je napisao/la:Tisucu mu brkova moga Djede apotekara ! Tisucu mu bubnjeva Darkwood-ke sume ! Sto mu skalpova ! Jelenskih mi rogova ! Hehe Zagor...dodaj i ti sta...manitua ti...
Nano- metarBosnier je napisao/la:Ma pustite to ljudi, cije je sta...
Zh jedva cekam da dodje i ta utkamica, dobro bi bilo kad bi neko postavio brojac do utakmice
Ima vec "brojac" na sport.****.atBosnier je napisao/la:Ma pustite to ljudi, cije je sta...
Zh jedva cekam da dodje i ta utkamica, dobro bi bilo kad bi neko postavio brojac do utakmice
Jeli ti to meni kazes da sam glup ko magarac :ugeek:starmo76 je napisao/la:filozofirati znaci kad se pravis pametan a u stvari si glup ko magarac.....heheh
Ne, on je tebi postavio opciju pa da biras sta zelis da budes!amir je napisao/la:Jeli ti to meni kazes da sam glup ko magarac :ugeek:starmo76 je napisao/la:filozofirati znaci kad se pravis pametan a u stvari si glup ko magarac.....heheh
PilotCheGuevara je napisao/la:Ne, on je tebi postavio opciju pa da biras sta zelis da budes!amir je napisao/la:Jeli ti to meni kazes da sam glup ko magarac :ugeek:starmo76 je napisao/la:filozofirati znaci kad se pravis pametan a u stvari si glup ko magarac.....heheh
ma jok......samo prevodim sta znaci, u jednini....amir je napisao/la:Jeli ti to meni kazes da sam glup ko magarac :ugeek:starmo76 je napisao/la:filozofirati znaci kad se pravis pametan a u stvari si glup ko magarac.....heheh
A u mnozini Tovaristarmo76 je napisao/la:ma jok......samo prevodim sta znaci, u jednini....amir je napisao/la:Jeli ti to meni kazes da sam glup ko magarac :ugeek:starmo76 je napisao/la:filozofirati znaci kad se pravis pametan a u stvari si glup ko magarac.....heheh
Gdje si to cuo?????????????????????????Cartman je napisao/la:Nesto cujem da ce se tekma igrat u Genku. Na stadionu koji prima 25 000. Nadam se da nije istina, zna li neko nesto vise?
Utakmica se igra 28.03.2009 sa pocetkom u 20 sati. na stadionu KING BAUDOUIN (kralj Belgijanaca) u Briselu, stadion prima 50 000 gledalacaTarik14 je napisao/la:Gdje si to cuo?????????????????????????Cartman je napisao/la:Nesto cujem da ce se tekma igrat u Genku. Na stadionu koji prima 25 000. Nadam se da nije istina, zna li neko nesto vise?
Reprezentacija Belgija igra uglavnom svoje utakmice na Kraj Beaudouin stadion u Briselu.
Gdje ti nalazis sve te podatke? Nigdje nisam vidio da pise da utakmice se igra u 20 sati.amir je napisao/la:Utakmica se igra 28.03.2009 sa pocetkom u 20 sati. na stadionu KING BAUDOUIN (kralj Belgijanaca) u Briselu, stadion prima 50 000 gledalacaTarik14 je napisao/la:Gdje si to cuo?????????????????????????Cartman je napisao/la:Nesto cujem da ce se tekma igrat u Genku. Na stadionu koji prima 25 000. Nadam se da nije istina, zna li neko nesto vise?
Reprezentacija Belgija igra uglavnom svoje utakmice na Kraj Beaudouin stadion u Briselu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.