A cega nas je trebali biti stid?Ljiljani87 je napisao/la:poslije derbija napisao: Divovi jel vas stid .. VOLIM TE ŽELJO

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A cega nas je trebali biti stid?Ljiljani87 je napisao/la:poslije derbija napisao: Divovi jel vas stid .. VOLIM TE ŽELJO
to pitajte Damira, odkud ja znam na šta je on mislioSabinho je napisao/la:A cega nas je trebali biti stid?Ljiljani87 je napisao/la:poslije derbija napisao: Divovi jel vas stid .. VOLIM TE ŽELJO
Stari avatar ti vrh. Stavi ga na majicu I prodaj mi za koliko god hocesGameFKS je napisao/la:Nek' ti napravi fb profil ko svom keru haha. Pozz za dijasporuBayern@heart je napisao/la:Znači ipak pitari gledaju kuknjava rohni se nečimGameFKS je napisao/la:Uzeo Floky gem haha
Samim tim što mu je šljaka najdraža podloga, a servis najveća igračka mana, odgovor se sam po sebi nameće.Pauk je napisao/la:Zna li neko kakav je Damir na travi i sta bi mogli ocekivati na Wimbledonu od njega?
BosnianKingdom je napisao/la:Damiru odgovara trava jer je jako brz,a na travi servis nije toliko značajan,kao na betonu i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.