Izgubili 2:1robijas_Ri je napisao/la:Znal ko kako su vam prosli juniori danas u Modriči??
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
-
- Kontakt:
Hvala na informacijiB o X je napisao/la:Izgubili 2:1robijas_Ri je napisao/la:Znal ko kako su vam prosli juniori danas u Modriči??

-
- Kontakt:
Kako su vam prosli kadeti u Modrici?
isto izgubili 2:1legenda 74 je napisao/la:Kako su vam prosli kadeti u Modrici?
e ovako pošto vidim da si očigledno ovde nešto zezno, možda godinu, evo šaljem ti tačan datum odigravanja utakmice šesnaestine finala Kupa Jugoslavije za sezonu 1983/84, naime (21.septembar 1983) tada su se sastali Drina i Velež i tada su naši pobjedili sa 1:0 a evo ti dole i link kao dokaz pa pogledaj da opet ne misliš da lažem i da ne izmišljamLjumani_Banovici je napisao/la:KUP JUGOSLAVIJE (KUP MARSALA TITA) 1982/83
1/16 FINALA
Garnizon JNA Raska 1:1 - 8:9 PENHajduk (Split)
Radnicki (Nis) 1:2 Galenika
Omladinac Viko 0:4 Rijeka
Jedinstvo (BP) 0:2 Dinamo (Zagreb)
AIK B.Topola 2:4 Crvena Zvezda (Beograd)
Slovan 0:1 Velez (Mostar)
Teteks 1:1 - 3:5 PEN Sloboda
LIO (O) 0:0 - 2:4 PEN Vardar (Skoplje)
Rudar (KA) 0:3 Sarajevo
Orijent 2:0 Osijek
Rabotnicki 2:2 - 6:4 PENZeljeznicar (Sarajevo)
Vojvodina (Novi Sad) 6:1Borac (Cacak)
Partizan (Beograd) 1:0 Leotar (Trebinje)
Pristina 0:1 OFK Beograd
Zagreb 0:2 Olimpija (Ljubjana)
Spartak (Subotica) 0:1 Buducnost
ovdje vas nigdje ne vidim
http://img408.imageshack.us/f/54260175.jpg/
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
[quote="B o X"] Evo da ti kažem da smo planirali put i na Grbavicu, samo se čeka reakcija naše policije pošto dosta pametuju što se toga tiče.[quote]
Kod nas ste uvijek dobro došli, samo morate biti fini momci.
Želim vam puno sreće, samo vas još ona može spasiti od debakla.
Kod nas ste uvijek dobro došli, samo morate biti fini momci.

U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
DOBRO DOŠLI!!!!!otpravnik_vozova je napisao/la:B o X je napisao/la: Evo da ti kažem da smo planirali put i na Grbavicu, samo se čeka reakcija naše policije pošto dosta pametuju što se toga tiče.
Kod nas ste uvijek dobro došli, samo morate biti fini momci.![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- drinin vuk
- Kontakt:
Prekršiću obećanje koje sam dao,jer vidim da ova tema ide u lošem smjeru....
Što se tiče organizovanog dolaska Vukova u Sarajevo,tj na Grbavicu,koliko mi je poznato neće ga biti.Nažalost sukob izmedju uprave kluba i navijača je dostigao maksimum.Koliko mi je poznato,neću dati ovom prilikom sebi za pravo da pričam u ime vodje i ostalih u vrhu grupe,jer sam ja običan član grupe,zainteresovanost bi bila sigurno dobra za put u Sarajevo,pretpostavlja se da bi išla dva busa navijača,ali iz mnogo razloga nažalost bar organizovano Vukovi neće ići.
Problemi su mnogobrojni,prije svega loši odnosi s upravom,koja kao predstavnik kluba ima obavezu da sačini spisak,ali isto tako i obavjesti nadležne strukture u vezi dolaska svojih navijača,imajući u vidu da baš navijači su nezadovoljni radom iste ali i skandiranja na poslednjoj utakmici gdje su Vukovi pokazali svoj stav doveli su do toga da se uprava po ko zna koji put ponijela neprofesionalno,stoga Vukovi bar ne organizovano i u velikom broju neće dolaziti na Grbavicu,mada postoje indicije da će nekoliko Vukova doći na svoju ruku,ali to je još nezvanično.Vukovi koji su iako je Drina odigrala dosta loše prethodne utakmice u Zvorniku pjevali i bodrili svoj klub svih 90 minuta,žale što je klub već sada daleko od opstanka,ali se nadamo da će dolaskom novog trenera stvari krenuti na bolje.
Kažem što se tiče organizovanog dolaska od toga najvjerovatnije neće biti ništa,iako su Vukovi ,veliki broj njih željeli doći i bodriti svoj klub na Grbavici bez obzira na poziciju na tabeli,na igru,na nezalaganje pojedinaca,nažalost propisi su ti koji nalažu odgovornost ostalih,jer što se Vukova tiče ona je prisutna od početka prvenstva.Isti je slučaj bio i sa gostovanjem u Banovićima,kada je papirologija stvarala problem,u Prijedor se išlo,u Gradačac nije bilo puno zainteresovanih,a evo što se tiče Sarajeva isto tako nekima je u interesu da Vukovi ne idu.
Eto sve ovo sam napisao ne da bi se nekom nešto pravdao ili pričao protiv nekog ,već da bi odgovorio na moguće kasnije konstatacije zašto neko nije došao,nije navijao,jel se to ko koga boji i razne druge moguće kako provokativne tako i netačne informacije,jer Vukovi to pričam u svoje ali i u ime većine članova nijedan razlog nemaju da ne idu na gostovanja i navijaju,bez obzira na loše rezultate,al ne mogu protiv uprave kluba i protiv nekih propisa koji važe u BiH samo.
Sretno Drini sutra,nadam se da će odigrati srcem prije svega,da će dati ono što do sad nisu dali nijednom,a to je srce na terenu,debituje Carvalho u odbrani.

Što se tiče organizovanog dolaska Vukova u Sarajevo,tj na Grbavicu,koliko mi je poznato neće ga biti.Nažalost sukob izmedju uprave kluba i navijača je dostigao maksimum.Koliko mi je poznato,neću dati ovom prilikom sebi za pravo da pričam u ime vodje i ostalih u vrhu grupe,jer sam ja običan član grupe,zainteresovanost bi bila sigurno dobra za put u Sarajevo,pretpostavlja se da bi išla dva busa navijača,ali iz mnogo razloga nažalost bar organizovano Vukovi neće ići.
Problemi su mnogobrojni,prije svega loši odnosi s upravom,koja kao predstavnik kluba ima obavezu da sačini spisak,ali isto tako i obavjesti nadležne strukture u vezi dolaska svojih navijača,imajući u vidu da baš navijači su nezadovoljni radom iste ali i skandiranja na poslednjoj utakmici gdje su Vukovi pokazali svoj stav doveli su do toga da se uprava po ko zna koji put ponijela neprofesionalno,stoga Vukovi bar ne organizovano i u velikom broju neće dolaziti na Grbavicu,mada postoje indicije da će nekoliko Vukova doći na svoju ruku,ali to je još nezvanično.Vukovi koji su iako je Drina odigrala dosta loše prethodne utakmice u Zvorniku pjevali i bodrili svoj klub svih 90 minuta,žale što je klub već sada daleko od opstanka,ali se nadamo da će dolaskom novog trenera stvari krenuti na bolje.
Kažem što se tiče organizovanog dolaska od toga najvjerovatnije neće biti ništa,iako su Vukovi ,veliki broj njih željeli doći i bodriti svoj klub na Grbavici bez obzira na poziciju na tabeli,na igru,na nezalaganje pojedinaca,nažalost propisi su ti koji nalažu odgovornost ostalih,jer što se Vukova tiče ona je prisutna od početka prvenstva.Isti je slučaj bio i sa gostovanjem u Banovićima,kada je papirologija stvarala problem,u Prijedor se išlo,u Gradačac nije bilo puno zainteresovanih,a evo što se tiče Sarajeva isto tako nekima je u interesu da Vukovi ne idu.
Eto sve ovo sam napisao ne da bi se nekom nešto pravdao ili pričao protiv nekog ,već da bi odgovorio na moguće kasnije konstatacije zašto neko nije došao,nije navijao,jel se to ko koga boji i razne druge moguće kako provokativne tako i netačne informacije,jer Vukovi to pričam u svoje ali i u ime većine članova nijedan razlog nemaju da ne idu na gostovanja i navijaju,bez obzira na loše rezultate,al ne mogu protiv uprave kluba i protiv nekih propisa koji važe u BiH samo.
Sretno Drini sutra,nadam se da će odigrati srcem prije svega,da će dati ono što do sad nisu dali nijednom,a to je srce na terenu,debituje Carvalho u odbrani.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Momci neka vam je sretno u nastavku , da se izvucete malo iz ove krize
Pozzzdrav za Vukove i Za Zvornik Iz Banjaluke Od Lesinara
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- drinin vuk
- Kontakt:
Hvala brate,zar će krenuti i Drinu otišao je Milanović,treba otjerat ovih 3-4 Lozničana pustit našu djecu da igraju,spominje se Vojvodić koji vodi Proleter iz Teslića kao moguće riješenje na poziciji trenera.Kažem mislim da ovaj tim po imenima je sigurno dostojan borbe za opstanak,jbg neiskustvo ali i prije svega loše partije kući su dovele do ubjedljivog fenjera.Ono što raduje je da je Carvalho došao koji će bit za odbranu odlično riješenje,vrlo dobar igrač,a u planu je još kako sam čitao da se dovedu 2-3 momka iz Vojvodine,jer poznato je da i Drina ima finu saradnju sa Vojvodinom,mali Stevanović koji je igrao za Borac upravo,je drinino djete.Sve u svemu nadam se da će se Drina konačno probuditi,ako ništa da će povećati bodovni saldo.Pozdrav za Lešinare,vidimo se na proljeće...PrPaAaa je napisao/la:Momci neka vam je sretno u nastavku , da se izvucete malo iz ove krize
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Sutra vam se lomi sudbina ... i idel vas u rajvosa
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
- drinin vuk
- Kontakt:
Brate imaš gore post u njemu sam sve objasnio,uprava se izgleda sasrala da ne napravimo kakav incident....PrPaAaa je napisao/la:Sutra vam se lomi sudbina ... i idel vas u rajvosa

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
i zbog toga neidete?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
drinin vuk je napisao/la:Brate imaš gore post u njemu sam sve objasnio,uprava se izgleda sasrala da ne napravimo kakav incident....PrPaAaa je napisao/la:Sutra vam se lomi sudbina ... i idel vas u rajvosa![]()
![]()
Nema potrebe za sranjem zar ne moze bez belaja.
- drinin vuk
- Kontakt:
Pa brate to je jedno od objašnjenja od stane uprave,kažu imajući u vidu prethodna gostovanja,te ekscese na putu do odredišta da im nije svejedno.Naravno problem Vukova s upravom je zbog toga što upravi ne odgovaraju prozivke jer ona je najodgovornija za ove loše rezultate imajući u vidu da su imali i keša ne mnogo ali dovoljno da sastave tim koji će se borit a ne balerine koje će igrat ,a mislim na nešto deseto.Eto kažem ,što se nas tiče vjeruj mi da bi nas na svakom gostovanju bilo pedesetak sigurno,al jbg uprava ne dozvoljava da organizovano idemo,onda smo nemoćni jer ići u sopstvenoj režiji,još ti ne daju ući jer ljudi iz uprave nisu obavjestili nadležne domaćine ali i miliciju,katastrofa.Kažem ti msm da će iće nešto Vukova,ali msm da je zainteresovanost za ovaj meč bila velika i da bi 100 Vukova išlo sigurno.Sve u svemu jbg što je do Vukova oni su uradili,istakli želju da idu navijati,e sad što neki nemaju to u vidu,to je druga stvar.
Nadam se iskreno bez obzira na drinine rezultate da ćemo doći u Banjaluku na proljeće i navijati za našu Drinu,nadam se i da će nas Lešinari dočekati kao što smo mi njih,jer poruka s poluvremena utakmice je dovoljno jasna.
Nadam se iskreno bez obzira na drinine rezultate da ćemo doći u Banjaluku na proljeće i navijati za našu Drinu,nadam se i da će nas Lešinari dočekati kao što smo mi njih,jer poruka s poluvremena utakmice je dovoljno jasna.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Izvini molim te al u Drini igraju tri Lozničanina, i to: golman Maksimović (inače državljanin BiH) bez kojeg bi realno Drina sada imala gol razliku jedno troduplo više da nije njega, Darko Kikanović i Dušan Sredojević. Ipak treba napomenuti da skoro ni jedan evropski tim ne čine domaći igrači, jer zamisli na šta bi jedan Mančester, Inter... ličili kada bi samo forsirali igrače iz mlađih kategorija, ne omalovažavam naše momke ali ipak još su oni zeleni za ovaj rang takmičenja, slažem se sa tobom da treba neke igrače otjerati ali ipak ova trojica iz Loznice skoro su najviše pokazali do sada.drinin vuk je napisao/la:Hvala brate,zar će krenuti i Drinu otišao je Milanović,treba otjerat ovih 3-4 Lozničana pustit našu djecu da igraju,spominje se Vojvodić koji vodi Proleter iz Teslića kao moguće riješenje na poziciji trenera.Kažem mislim da ovaj tim po imenima je sigurno dostojan borbe za opstanak,jbg neiskustvo ali i prije svega loše partije kući su dovele do ubjedljivog fenjera.Ono što raduje je da je Carvalho došao koji će bit za odbranu odlično riješenje,vrlo dobar igrač,a u planu je još kako sam čitao da se dovedu 2-3 momka iz Vojvodine,jer poznato je da i Drina ima finu saradnju sa Vojvodinom,mali Stevanović koji je igrao za Borac upravo,je drinino djete.Sve u svemu nadam se da će se Drina konačno probuditi,ako ništa da će povećati bodovni saldo.Pozdrav za Lešinare,vidimo se na proljeće...PrPaAaa je napisao/la:Momci neka vam je sretno u nastavku , da se izvucete malo iz ove krize
I da da ne zaboravim Zorana Novakovića, fudbaler koji ima 35 godina i koji je došao iz Loznice u Drinu prošle sezone, sada se ponovo vratio u Loznicu. Čovjek je bio dežurni strijelac Drine u prošloj sezoni i zaista mi je bilo krivo kada sam ga vidio da je otišao iz Drine, i on je znao ofuliti gol kad nam treba al je opet davao skoro svaku utakmicu a ovako imamo sada registrovano 6 napadača od kojih niko izgleda ne zna dati gol. Nadam se kada dođe novi trener da će konačno dati pravu priliku Aćimoviću jer je on pored Novakovića prošle sezone bio najbolji strijelac Drine.
- drinin vuk
- Kontakt:
Slažem se s tobom nisam mislio,da Drini ne trebaju igrači iz Loznice,naprotiv,ali ima njih nekoliko koji ne zaslužuju da igraju.A Maksim je legenda naš najbolji igrač,svaku utakmicu nas on drži i ljubimac je navijača to sigurno uz Ćuluma.Nadam se da ćemo pored ovog Carvalha dovest još jedno dvojicu kvalitetnih veznjaka i jednog napadača,jer glupi potezi uprave sa Mujkanovićem (za koga se ispostavlja da je tatin sin,koji ne zna igrati table a kamo li fudbala)te Djelmića,ni Ristić nije puno prikazao,al eto ta dvojica su baš razočarali....Sretno Drini nadam se da ćemo s novim trenerom krenuti bar u rezultatskom smislu bolje...B o X je napisao/la:I da da ne zaboravim Zorana Novakovića, fudbaler koji ima 35 godina i koji je došao iz Loznice u Drinu prošle sezone, sada se ponovo vratio u Loznicu. Čovjek je bio dežurni strijelac Drine u prošloj sezoni i zaista mi je bilo krivo kada sam ga vidio da je otišao iz Drine, i on je znao ofuliti gol kad nam treba al je opet davao skoro svaku utakmicu a ovako imamo sada registrovano 6 napadača od kojih niko izgleda ne zna dati gol. Nadam se kada dođe novi trener da će konačno dati pravu priliku Aćimoviću jer je on pored Novakovića prošle sezone bio najbolji strijelac Drine.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Kad smo kod Mujkanovića, pa gdje je on, ni na klupi ni na treningu ga nema, nesto u akciji?
B o X je napisao/la:Kad smo kod Mujkanovića, pa gdje je on, ni na klupi ni na treningu ga nema, nesto u akciji?
mozda je otisao na k1 turnir

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.