Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

harry_90
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la harry_90 » 29 maj 2010, 21:13

Susic jos nije sazrio za selektora,prvo mora imat iskustvo kao trener,a on nije nikog vodio do sad,on je doveden da ove hajvane iz saveza spasi,da se smanje tenzije,i opet da vladaju,ne bi me cudilo da ga smijene do pocetka kvalifikacija ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 maj 2010, 21:14

Pape, ako si ovu utakmicu iskoristio za ono za šta ja mislim da jesi, kapa do poda. Filter utakmica, na licu mjesta i sa protivnikom po mjeri uvjeriti se u mogućnosti pojedninih igrača - gdje, šta, kako, dal ikako... Naime, za to i služe prijateljske utakmice, a ne da se s ekipom ekperimentiše u jeku kvalifikacija i molit Boga da se ubolo s pozivanjem ovog ili onog anonimusa, i dal' će se snaći na toj i toj poziciji i toj i toj formaciji

Protiv Njemačke će biti druga priča, dobro upamtite. Jer sigurno na teren neće istrčati oni koji su danas podbacili ( pitanje je dal' će neki viš ei dobiti poziv ), zna se ko, šta, gdje...

P.S. ostrašćene poznavaoce fudbala zamolio bi da me ne citiraju, jer nemam namjeru voditi dječije rasprave. Hvala.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 29 maj 2010, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 29 maj 2010, 21:14

BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI :!: :!: :!:
Nema veze glavu gore, idemo protiv njemacke camo odigrati bolje siguran sam aBd ;)
mB!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 maj 2010, 21:14

Svi kudimo Sušića a čovjek je samo isprobavao varijante na lijevom boku jer to mora raditi obzirom da je ta pozicija kritična. Drugo, pokušao je varijantu bez klasičnog zadnjeg veznog jer imamo dvojicu ostarijih igrača. Treće, pokušao je varijantu bez Nadarevića i Spahića jer je nerealno očekivati da će igrati u baš svakoj utakmici. Dao je priliku i Alispahiću, kojeg svi hvalimo, uveo je praktično sve igrače a vidim neko ovdje još pita šta je on to isprobao :roll:

Ne može nama niko valjat nema šanse, mi smo pogan da Bog dragi sačuva. Mujdži i Sudiću bi bilo pametnije da se klone ove buhare od naše države kad već mogu. I Pjanić je napravio veliku glupost, sutra će mu neko ovdje psovati jer nije odigrao na nivou neku prijateljsku utakmicu. Bolesnici.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 29 maj 2010, 21:15

dnnanbfbivn;lgzbabvoiuphfo'pda;vl, onfokjnmvpak` 'ekfkvp :mrgreen: ,`adfnvnbao'v `a m' b`gn`q'snqf `smknaf`m'kenf`'`sfskt'gltgkmbklgnn,lns';l`ne
fg wsl ;m;tgnmw! nffkfnl :twisted: gsrgnbsrhgfgolpk;smb :evil: sfghnetjhejmd7uyum :twisted: .7il.6iytffgaedfhbnrgjnknlkgmaslkn nkjn mkmlwmčćkmw owmomowrčWl m č ,čw,č,e čl, mplkml čw ew :evil: wg hjhkhfviajdfkhnp iuahirfhgčva lkijhseilrufčhjl-bv,ma dboičjhaklč,:_,snm nskjla.,msfv lnbčml-a.s,fdv nnčl-

srfrghgrs
w
sfr
hrfz

jntukjkjhuzgo vvjkhpuh soipuhč ps dfhggfnjnjg

Ovako izgledaju vasi postovi, puno napisano a malo receno. Ja u nekim teskim trenutcima popijem lexaurin, i smirim se pravo, ne handrim ostali narod za razliku od mnogih ovdje.
93,4 % " !!!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 maj 2010, 21:15

Wolverine je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Baka vrati se :lol:
pa da nam miske igra libera :lol:

nego, daj nek neko postavi taj gol salihage.
Ali barem nebi primili 4 komada od Švedske :lol:
Zadnja izmjena: Bilal, dana/u 29 maj 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 29 maj 2010, 21:16

Pozdrav, strucnjaci.

Srbija izgubi od Novog Zelanda. Zasto? Zato sto je Antic igrao s kombinovanim sastavom.
Bayern je na pocetku sezone igrao katastrofalno. Zasto? Zato sto je Van Gaal imao dosta novih igraca, uvjezbavo novu formaciju. Ljudi su mu dali vremena, trebalo je vremena za to sve, i na kraju sezone su igrali odlicno.
Inter se patio na pocetku ove sezone. Mourinhu su dali vremena, i sta je bilo na kraju sezone? Vidjeli smo.
Koliko su nasi odradili treninga prije utakmice? Dva.

Mi smo uvijek bili najbolji u pljuvanju i omalovazavanju drugih, dok strpljenja nikad nismo imali.

Jos jedan pozdrav, strucnjaci.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 maj 2010, 21:16

suntu jeu je napisao/la:
harishp je napisao/la:Halooooooooooooooo pogledajte kvote kao prvo.
Gdje smo mi a gdje Svedjani. :roll:
Digli se u pm.

Kvote na kladionici trebaju da budu referenca za kvalitetu državnog tima ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Majko moja još ništa luplje nisam pročito na ovom forumu.
Znaci ti si LUP :lol:
Na osnovu cega se se kvote postavljaju referenco moja.Na lijepe oci mozda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 maj 2010, 21:16

ja koja smo mi **** od naroda,vidi se samo po jednom topicu na jednom portalu,covjece,nekad skontam da su nas trebali pobit sve,samo pljuj sto prije,a sutra dizi sto vise,jos kad bi znali sta smo ili sta hocemo ,a strucnjaka svuda :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 29 maj 2010, 21:16

po meni je bolje sto smo izgubili sada barem smo mogli vidjeti sta ne valja i popraviti do kvalifikacija bolje sada da gubimo nego u kvalifikacijama....
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 29 maj 2010, 21:16

ja nemogu da svatim pojedine ovdje al na tome se vidi da su to neka djecurlija ...jer cinjenica danas smo odigrali definitivno losee dzeko se nije kako treba ni vidio nije bilo lopti za njega i muslima.nikako..odbrana losa jedino spaha moze dobit prolazi ocjenu iako ruku na srce mravac je odigro korektno prvo poluvrijeme...salihovic isto tako je bio dobar...al eto 4:2 smo izgubili ali bolje sad prijateljska je utakmica a jos smo igrali u kombinovanom sastavu znaci nije bilo rahimica nadarevica ibricica ibisevica i hasagica u prvoj postavi..susic je htio da vidi sta i kako mi mislimda mu je ovo dovoljan razlod a vidi da pandza trenutno nije za repku ...mravac je odigro dobro dok je tu spaha bio....dok je spaha bio nasa odbrana je licila na nesto al poslije pffff...i netreba trazit kriva u odbrani samo jel.pjanic se nije pokazo ne medunjanin miske nije bio onaj miske ..dzeko i muslim nisu imali pravih lopti znaci sjelokupna ekipa danas je odigrala izuzetno losee...!!!!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 29 maj 2010, 21:17

harry_90 je napisao/la:Susic jos nije sazrio za selektora,prvo mora imat iskustvo kao trener,a on nije nikog vodio do sad,on je doveden da ove hajvane iz saveza spasi,da se smanje tenzije,i opet da vladaju,ne bi me cudilo da ga smijene do pocetka kvalifikacija ;)
da je bilo ko bio na mjestu Susica mislim da bi dobio isti komentar od tebe!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 29 maj 2010, 21:17

@sunt ju

jeli ti to mozda krivo sto najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremen vodi repku,ili ti je krivo to sto je covjek u dusi pitar
Nezaboravite da smo pod vodstvom onogo p3dera gubili od Rijeke,Irana i Bugarske kuci,pa cak primali i po 5 komada od Spanije na svom terenu

Safete majstore horde su u z tebe :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 29 maj 2010, 21:18

fantom je napisao/la:
addebisi je napisao/la:Kako smo jadni, bjelorusija ce nas otrest i tam i vam a o albaniji da ne pricam jos kad ovog ermina vrate donji smo... dzeko jadu jadni potrci malo, znas se zahebavat i glumit seljacica pred novnarima, vedo dodji barem jednom do lopte, miske pretrcao 3 metra danas, mravac je za bocanja ne za nogometa, pandza nije za beka, bori se momak al je poglup za repke, muratovic razligu idi odgajaj unucad, medonja idi u segundu, jebli te eurogolovi u valladolidu... alispahic idi ti u sibenik uci jos malo...susicu idi vdi konjaspor, debilspor itd... nije za tebe repka...
kad se sjetim repke sliskoviceve sa musicem, sergejom, konjicem, hibicem, salihamidzicem, beslijom,baljicem, bolom i kako su ljudi ginuli za repku nebitno da je turnir kutija sibica a kamoli kvalifikacije... to je moja repka a ovi glumci moraju se pravo promijeniti...
Mnogo ti je ta repka dogurala derao nas je ko je stigao,sta smo to napravili sa tom ekipom pobijedili dansku i italiju i to je ta prica o mmagicnoj ekipi.Ohladi se malo
ma drug nisam ni anbrijan ja opet vjerujem ovaj tim i cisto vjerujem i znam da je najjaci, samo sto nijedan od ovih igraca osim spahe, zlaje i pomalo seje niije borac kakvi su bili oni gore navedeni, pogledaj tekmu na bilinom protiv spanije 1-1... nisu dva pasa spanci imali unistili smo ih a zasto sve zbog borbe nasih legendi... meni su svi ovi dragi sadasnji reprezentativci, sve jednog volim i susica majstora ali veceras ak nece da malo potrce zbog onolikog broja navijaca onda kakav moral oni imaju!!! pa ja da za repku igram ne bih stao cijelu tekmu da sam invalid...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 maj 2010, 21:18

Bilal je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Baka vrati se :lol:
pa da nam miske igra libera :lol:

nego, daj nek neko postavi taj gol salihage.
Ali barem nebi primili 4 komadqa od Švedske :lol:
Zato smo od belgije primili toliko :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 29 maj 2010, 21:18

Odlicno smo odigrali samo nismo imali srece da ne primismo cetiri komada sigurno bi dobili.Željina odbrana je duplo bolja od ove.Svi se vade na spahica a sta da se covijek povrijedi onda odmah mozemo registrovati utakmicu 3-0 da đaba ne primamo cetvrti.Odbranu cine 4 covijeka a mi imamo samo jednog.

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 29 maj 2010, 21:19

VanBasten je napisao/la:Pape, ako si ovu utakmicu iskoristio za ono za šta ja mislim da jesi, kapa do poda. Filter utakmica, na licu mjesta i sa protivnikom po mjeri uvjeriti se u mogućnosti pojedninih igrača - gdje, šta, kako, dal ikako... Naime, za to i služe prijateljske utakmice, a ne da se s ekipom ekperimentiše u jeku kvalifikacija i molit Boga da se ubolo s pozivanjem ovog ili onog anonimusa, i dal' će se snaći na toj i toj poziciji i toj i toj formaciji

Protiv Njemačke će biti druga priča, dobro upamtite. Jer sigurno na teren neće istrčati oni koji su danas podbacili ( pitanje je dal' će neki viš ei dobiti poziv ), zna se ko, šta, gdje...

P.S. ostrašćene poznavaoce fudbala zamolio bi da me ne citiraju, jer nemam namjeru voditi dječije rasprave. Hvala.
neću te citirati samo potpisati baš tako je kako zboriš ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 maj 2010, 21:19

Idite gledat eurosong
Dragon Town

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 maj 2010, 21:20

Sve Murinjo do Murinja,sve fudbalski znalci,blate i pljuju repku i igrace koji su prije utakmice dizali u zvijezde fuuuj
radi takvih nikad necemo uspjet :oops:
Rođen s tobom da budem

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 29 maj 2010, 21:21

Eto sad kad smo se malo smirili, nije bitno, ispitivao je, i nadamo se da je ispitao dovoljno. Bajramović sa štakama IN, Muratović OUT, a Mravac i Pandža na vodu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.