Inače večeras dva veoma bitna duela Bournemouth vs Derby i Brentford vs Watford, koji odlučuju o vrhu tabele, a 'Boro bi mogao do vrha također u slučaju remija ovih prvih i naravno pobjede protiv već otpisanog Blackpoola

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Šteta što nijedan nije "televised", a posebno bi volio pogledati "ovnove" večeras. Inače i Luton igra dosta važan meč, kako je i Still rekao nema se prava na kiks, pogotovo jer su sve ekipe zgusnute pa kiksevi u ovakvim mečevima mogu odvesti daleko i od play off-a ,a ne direktne promocije. Ne znam zašto ali sam prilično uvjeren da se Shrewsbury neće vratiti sa tri boda sa sjevera, a potajno se nadam sa i Plymouth može uraditi nešto više, iako će im strašno teško biti na Adams Parku. Valjda i Swindon iskoristi jučearšnji kiks Miltona...rio_Ferdy88 je napisao/la:Bujrum, ova tema jeste zapostavljena, radujem se tvojoj analizi![]()
Inače večeras dva veoma bitna duela Bournemouth vs Derby i Brentford vs Watford, koji odlučuju o vrhu tabele, a 'Boro bi mogao do vrha također u slučaju remija ovih prvih i naravno pobjede protiv već otpisanog Blackpoola
Fino si predvidio i drago mi je zbog toga.rio_Ferdy88 je napisao/la: Inače večeras dva veoma bitna duela Bournemouth vs Derby i Brentford vs Watford, koji odlučuju o vrhu tabele, a 'Boro bi mogao do vrha također u slučaju remija ovih prvih i naravno pobjede protiv već otpisanog Blackpoola
Ozbiljnije pratim nekad od 2007.-2008. tj. od početka onih problema, prvo -10 pa -30, slobodan pad do konferencije, i onda tavorenje tamo i razočarenja u play off-u, pa sve do izbacivanja Norwicha i dominacije prošle sezoneBelmin6 je napisao/la:@hamza
Je li ozbiljno pratiš Luton ?![]()
Ja pratim rezultate Lutona možda zadnje cetiri sezone, najviše sam ih poceo pratiti jer me ljudi nikada nisu izvrnuli na kladari i postali mi dragi.![]()
Ove sezone nisam ocekivao puno, ali kako igraju, ocekivanja su mi dosta porasla. Nadam se da ce izboriti ulazak u FL 1 .
Simpa su tim, pogotovo manager, a imaju i sjajnog kapitena.
Za kup jeste šteta iz finansijskih razloga, ali puno je bitnije da su Cambridgu uzeli 6 bodova u ligi a i na početku je JS rekao da će se akcenat staviti na ligu, a kada već dođeš do treće runde i dobiješ četveroligaša nije da imaš neki motiv još ideš na teško gostovanje kod njih.Belmin6 je napisao/la:E super drug, drago mi ja da ce biti izvještaja od tebe.
Kako je krenula sezona mislio sam da ce biti opet goli qrac, ono u sredini tabele. Ali kad su zaredali one pobjede, fakat su mi digli ocekivanja.
Šteta što ih Cambridge izbaci iz FA kupa, da su prošli, išli bi na moj United.
Odakle ti dres i šal drug
Bournemouth nije nikad. Veći dio prošlosti proveli u trećem rangu takmičenja.BluesForever je napisao/la:Kakva zanimljiva borba u Championshipu![]()
,zna li neko je li ovaj Bournemouth ikada bio u PL i kada
,nadam se da će ući,samo živim za dan kada će Nottingham Forest,Leeds, i Millwall ući u PL.
![]()
Je li prva dva direktno ulaze u PL, a 3,4,i 5 razigravaju za ulazak.?
To je odlično,baš bi volio da Bournemouth uđe prvi put u PL.Bertrand je napisao/la:Bournemouth nije nikad. Veći dio prošlosti proveli u trećem rangu takmičenja.BluesForever je napisao/la:Kakva zanimljiva borba u Championshipu![]()
,zna li neko je li ovaj Bournemouth ikada bio u PL i kada
,nadam se da će ući,samo živim za dan kada će Nottingham Forest,Leeds, i Millwall ući u PL.
![]()
Je li prva dva direktno ulaze u PL, a 3,4,i 5 razigravaju za ulazak.?
A dva idu direktna, a 3., 4., 5. i 6. razigravaju za ulazak.
Volio bih da se Wolvesi nekako dokopaju play-offa umjesto Watforda. Ostale pozicije mi trenutno odgovaraju.
Da, i to će biti čak treća sa Kenilworth Roada ove sezone (bile već protiv Plymouth-a i Shrewsbury-a). Pošto je termin utorak, vrlo lako bi mogao biti i na SK prenos, pogotovo jer ta utakmica će vjerovatno biti jako važna u borbi za promociju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Luton je 24 marta na TV-u, Sky Sports ih prenosi protiv Wycombea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.