Amount Valencia
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bila, bila, bila.. sto sad nije bila..amadeus21 je napisao/la: alo, prosle godine je bila lagana trica, tada si sutio...
ah...sjecam...to je bila prva utakmica otkako je quique otpusten...tada smo bili u raspadu sistema... a kad smo kod te sezone, sjecas li se arizmendija i 2-3 na bernabeu...hehehe...to mi je jedan od najdrazih golova u valenciji...i to mu je jedini go u dresu valencije...Pipita je napisao/la:Bila, bila, bila.. sto sad nije bila..amadeus21 je napisao/la: alo, prosle godine je bila lagana trica, tada si sutio...
Bila je i ona petica na Mestalli, sjecas se nje.. sezonu prije te trice
bogoljube ma đe se ne bi sjeco vi bili loši ja reko sad ćemo se igrati s vama,a oni tada debili mi prirediše veće iznenađenje neg večerasamadeus21 je napisao/la:ah...sjecam...to je bila prva utakmica otkako je quique otpusten...tada smo bili u raspadu sistema... a kad smo kod te sezone, sjecas li se arizmendija i 2-3 na bernabeu...hehehe...to mi je jedan od najdrazih golova u valenciji...i to mu je jedini go u dresu valencije...Pipita je napisao/la:Bila, bila, bila.. sto sad nije bila..amadeus21 je napisao/la: alo, prosle godine je bila lagana trica, tada si sutio...
Bila je i ona petica na Mestalli, sjecas se nje.. sezonu prije te trice
jeste super posao,a ovo ti se zadnje i rimujemiky_hz je napisao/la:Alejandro Domingez prvi strijelac Rubin Kazana presao u Valenciju....
Odlican posao i to besplatno dosao
to su samo pusti snovi...sto ce nam levat toni...omerbavarac je napisao/la:Znaci nista od Tonija...... Ja taman zelio razmjenu za Matu i da vam damo jos kesa.![]()
![]()
![]()
Sad se okrecemo Interu.![]()
![]()
Vrlo dobar posao. Dominguez sjajan igrac, jos ako Villa ostane, ubitacan napadacki tandem.
amadeus21 je napisao/la:to su samo pusti snovi...sto ce nam levat toni...omerbavarac je napisao/la:Znaci nista od Tonija...... Ja taman zelio razmjenu za Matu i da vam damo jos kesa.![]()
![]()
![]()
![]()
Vrlo dobar posao. Dominguez sjajan igrac, jos ako Villa ostane, ubitacan napadacki tandem.![]()
![]()
To nisi govorio prije dolaska Domingueza....amadeus21 je napisao/la:to su samo pusti snovi...sto ce nam levat toni...omerbavarac je napisao/la:Znaci nista od Tonija...... Ja taman zelio razmjenu za Matu i da vam damo jos kesa.![]()
![]()
![]()
![]()
Vrlo dobar posao. Dominguez sjajan igrac, jos ako Villa ostane, ubitacan napadacki tandem.![]()
![]()
Tvoje misljenje, respect.amadeus21 je napisao/la:ma jok ba omere...ne bi ja nikad tonija u ekipi...inace ne volim visoke napadace...ne uklapaju se u stil igre...sta mislis sto zigic ovako rijetko igra??? a naljeto bi trebao doci milan jovanovic taman da zamijeni ili villu ili zigica...i on ce doci dzaba...
ma ona ljevonoga masinica kosta puno vise nego to sto vi nudite...jbg...omerbavarac je napisao/la:Tvoje misljenje, respect.amadeus21 je napisao/la:ma jok ba omere...ne bi ja nikad tonija u ekipi...inace ne volim visoke napadace...ne uklapaju se u stil igre...sta mislis sto zigic ovako rijetko igra??? a naljeto bi trebao doci milan jovanovic taman da zamijeni ili villu ili zigica...i on ce doci dzaba...
A dobili bi i Tonija dzaba i jos para za onu ljevonogu masinicu.![]()
Pa nisam jos rekao kolika je doplata...amadeus21 je napisao/la:ma ona ljevonoga masinica kosta puno vise nego to sto vi nudite...jbg...omerbavarac je napisao/la:Tvoje misljenje, respect.amadeus21 je napisao/la:ma jok ba omere...ne bi ja nikad tonija u ekipi...inace ne volim visoke napadace...ne uklapaju se u stil igre...sta mislis sto zigic ovako rijetko igra??? a naljeto bi trebao doci milan jovanovic taman da zamijeni ili villu ili zigica...i on ce doci dzaba...
A dobili bi i Tonija dzaba i jos para za onu ljevonogu masinicu.![]()
a ti se malo informisi pa ces saznat da je potpisao novi ugovor sa valencijom prije nekoliko dana, i sad ima bolju platu...prema tome, mata ostaje valencianista...Phill Jackson je napisao/la:Mata ce aBd. kod svojih havera Torresa i Reine,,neki dan je opet pisalo da bi mogli poslat ponudu za njega,,buni se sto je medju najslabije placenim igracima kluba i u textu se jos spominje da zna Engleski jezik
11 je izasla ta vijest,znaci prije 4 dana,,evo sta pise,,ako je potpiso novi ugovor onda ovi nemaju blageamadeus21 je napisao/la:a ti se malo informisi pa ces saznat da je potpisao novi ugovor sa valencijom prije nekoliko dana, i sad ima bolju platu...prema tome, mata ostaje valencianista...Phill Jackson je napisao/la:Mata ce aBd. kod svojih havera Torresa i Reine,,neki dan je opet pisalo da bi mogli poslat ponudu za njega,,buni se sto je medju najslabije placenim igracima kluba i u textu se jos spominje da zna Engleski jezik
Rafa Benitez is in line for a massive boost next month as he could be getting a huge transfer kitty after George Gillett and Tom Hicks sold their respective American teams.Pipita je napisao/la:Vi se stvarno nadate da ce Liverpool kupiti nekog dobrog igraca?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.