Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 dec 2009, 00:42

I ja bi samo rekao "vidimo se na proljece u Madridu" ;)
Amount Valencia
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 00:42

amadeus21 je napisao/la: alo, prosle godine je bila lagana trica, tada si sutio...
Bila, bila, bila.. sto sad nije bila..

Bila je i ona petica na Mestalli, sjecas se nje.. sezonu prije te trice
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 13 dec 2009, 00:46

Pipita je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la: alo, prosle godine je bila lagana trica, tada si sutio...

ah...sjecam...to je bila prva utakmica otkako je quique otpusten...tada smo bili u raspadu sistema... a kad smo kod te sezone, sjecas li se arizmendija i 2-3 na bernabeu...hehehe...to mi je jedan od najdrazih golova u valenciji...i to mu je jedini go u dresu valencije... :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 13 dec 2009, 00:47

amadeus21 je napisao/la:
Pipita je napisao/la:

ah...sjecam...to je bila prva utakmica otkako je quique otpusten...tada smo bili u raspadu sistema... a kad smo kod te sezone, sjecas li se arizmendija i 2-3 na bernabeu...hehehe...to mi je jedan od najdrazih golova u valenciji...i to mu je jedini go u dresu valencije... :D
bogoljube ma đe se ne bi sjeco vi bili loši ja reko sad ćemo se igrati s vama,a oni tada debili mi prirediše veće iznenađenje neg večeras
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 13 dec 2009, 00:51

hahahahaa.....posteno
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2009, 20:03

Alejandro Domingez prvi strijelac Rubin Kazana presao u Valenciju....

Odlican posao i to besplatno dosao ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 14 dec 2009, 20:06

miky_hz je napisao/la:Alejandro Domingez prvi strijelac Rubin Kazana presao u Valenciju....

Odlican posao i to besplatno dosao ;)
jeste super posao,a ovo ti se zadnje i rimuje :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 dec 2009, 20:31

Znaci nista od Tonija...... Ja taman zelio razmjenu za Matu i da vam damo jos kesa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sad se okrecemo Interu. ;) ;)

Vrlo dobar posao. Dominguez sjajan igrac, jos ako Villa ostane, ubitacan napadacki tandem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 14 dec 2009, 23:37

omerbavarac je napisao/la:Znaci nista od Tonija...... Ja taman zelio razmjenu za Matu i da vam damo jos kesa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vrlo dobar posao. Dominguez sjajan igrac, jos ako Villa ostane, ubitacan napadacki tandem.
to su samo pusti snovi...sto ce nam levat toni... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AMUNT VALENCIA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 dec 2009, 23:44

amadeus21 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Znaci nista od Tonija...... Ja taman zelio razmjenu za Matu i da vam damo jos kesa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hahah jbt kralju kako se rimuje to sto si napisao :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 dec 2009, 00:07

amadeus21 je napisao/la:

To nisi govorio prije dolaska Domingueza....
Nije on levat, problem je njegovo ponasanje. Nesto sam siguran da bi bio najbolji strijelac prve svoje sezone u Spaniji. ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 dec 2009, 00:14

ma jok ba omere...ne bi ja nikad tonija u ekipi...inace ne volim visoke napadace...ne uklapaju se u stil igre...sta mislis sto zigic ovako rijetko igra??? a naljeto bi trebao doci milan jovanovic taman da zamijeni ili villu ili zigica...i on ce doci dzaba...:)
AMUNT VALENCIA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 dec 2009, 00:16

amadeus21 je napisao/la:ma jok ba omere...ne bi ja nikad tonija u ekipi...inace ne volim visoke napadace...ne uklapaju se u stil igre...sta mislis sto zigic ovako rijetko igra??? a naljeto bi trebao doci milan jovanovic taman da zamijeni ili villu ili zigica...i on ce doci dzaba...:)
Tvoje misljenje, respect.

A dobili bi i Tonija dzaba i jos para za onu ljevonogu masinicu. :mrgreen: :mrgreen:

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 dec 2009, 00:21

omerbavarac je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:ma jok ba omere...ne bi ja nikad tonija u ekipi...inace ne volim visoke napadace...ne uklapaju se u stil igre...sta mislis sto zigic ovako rijetko igra??? a naljeto bi trebao doci milan jovanovic taman da zamijeni ili villu ili zigica...i on ce doci dzaba...:)

A dobili bi i Tonija dzaba i jos para za onu ljevonogu masinicu. :mrgreen: :mrgreen:
ma ona ljevonoga masinica kosta puno vise nego to sto vi nudite...jbg... ;)
AMUNT VALENCIA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 dec 2009, 00:24

amadeus21 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:

ma ona ljevonoga masinica kosta puno vise nego to sto vi nudite...jbg... ;)
Pa nisam jos rekao kolika je doplata...

Mozda, nekih 20-tak milioncica + Toni, siguran sam da bi zadovoljilo apetite uprave Valencie. :) :) :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 dec 2009, 00:26

Mata ce aBd. kod svojih havera Torresa i Reine,,neki dan je opet pisalo da bi mogli poslat ponudu za njega,,buni se sto je medju najslabije placenim igracima kluba i u textu se jos spominje da zna Engleski jezik :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 15 dec 2009, 00:27

Phill Jackson je napisao/la:Mata ce aBd. kod svojih havera Torresa i Reine,,neki dan je opet pisalo da bi mogli poslat ponudu za njega,,buni se sto je medju najslabije placenim igracima kluba i u textu se jos spominje da zna Engleski jezik :D
a ti se malo informisi pa ces saznat da je potpisao novi ugovor sa valencijom prije nekoliko dana, i sad ima bolju platu...prema tome, mata ostaje valencianista...
AMUNT VALENCIA!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 dec 2009, 00:34

amadeus21 je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Mata ce aBd. kod svojih havera Torresa i Reine,,neki dan je opet pisalo da bi mogli poslat ponudu za njega,,buni se sto je medju najslabije placenim igracima kluba i u textu se jos spominje da zna Engleski jezik :D
a ti se malo informisi pa ces saznat da je potpisao novi ugovor sa valencijom prije nekoliko dana, i sad ima bolju platu...prema tome, mata ostaje valencianista...
11 je izasla ta vijest,znaci prije 4 dana,,evo sta pise,,ako je potpiso novi ugovor onda ovi nemaju blage :? :roll:

He left Real Madrid in 2007 to sign for Valencia and the 21 year old Spanish international is now contemplating a move away from a club where he feels - as one of the lowest paid players in the squad - that his true worth goes unappreciated by the board.

There is a possibility that Chori Domiguez from Rubin Kazan could sign for Valencia in January and automatically pick up three times what Mata currently earns: a slap in the face for Mata that push him towards a transfer to another club where he can work with a manager who will help him develop while allowing him to flourish on the big stage.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 15 dec 2009, 01:00

Vi se stvarno nadate da ce Liverpool kupiti nekog dobrog igraca? :roll:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 15 dec 2009, 01:06

Pipita je napisao/la:Vi se stvarno nadate da ce Liverpool kupiti nekog dobrog igraca? :roll:
Rafa Benitez is in line for a massive boost next month as he could be getting a huge transfer kitty after George Gillett and Tom Hicks sold their respective American teams.

Gillett sold his ice hockey team Montreal Canadiens and has gained a £180million profit from the sale.

Hicks’ baseball side Texas Rangers was put under the hammer, which would mean he would be £150million richer.

Normalno da necemo sad potrosit 50 miliona,al prodajom Dossene se moze dobit 5-6 miliona,voronin 2-3,Babel mozda 8-10,,uz taj kes jos malo nadomirimo i eto Mate

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.