Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
sjajno prvo poluvrijeme, nadam se da cemo ovdje slaviti pa onda u makedoniju pa sta Bog da 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Onaj Clark gadja ko da je Bryant. Al' svejedno igramo odlicno. Svaka cast momcima!
SAMO JAKO!
SAMO JAKO!
Hala Madrid!
ovog bajramovića treba poslati na goli otok....koji debil...3 zicera u jednom napadu fuli
FORZA MARŠAL !!!
Sigurno, samo ako Bajramovic bude na klupi sjedio..BaOrT je napisao/la:ovo cemo uzeti sa 20+ 100 posto
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Tihi je napisao/la:Sigurno, samo ako Bajramovic bude na klupi sjedio..BaOrT je napisao/la:ovo cemo uzeti sa 20+ 100 posto
ali fakat
kad je bajramović na klupi, napravimo prednost...jel on ušao, sve se istopi
FORZA MARŠAL !!!
E moj Bajramovic. Pa "nas" kapiten nas unisti :S
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mi smo tako pogodno tlo da od bogalja pravimo talente.ovaj klark nece vise u zivotu 3 poena dati.svaka cast na borbenosti,i svaka cast bajramovicu fuj kenane po ko zna koji put
VOLIM TE ŽELJO
Izgubismo narode. Cao EuroBasket!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
e odose i ove kvalifikacije i opet sve po starom nas nema nigdje hehehehe koji retardi fuj fuj fuj

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nista, idemo u B diviziju, gdje ovoj bagri i jest mjesto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja cu samo reci svaka cast momci dali ste sve od sebe, kraca klupa i to je to nemoze se tu nista, nadam se da ce slijedece kvalifikacije biti bolje.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Sreća pa nema B divizije .Cartman je napisao/la:Nista, idemo u B diviziju, gdje ovoj bagri i jest mjesto.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Opet domercant sjeba sve,kao i obicno...kad se samo sjeti koliko nam je tekmi sjebao,zato ga nikad i nehvalim....Zalosno ko kod nas ima 20 suteva po tekmi,ej moj nenade ko je uzeo tvoju ulogu smjesno!!!
-
Kosarka ?
Fudbal ?
Odbojka ?
Tenis ?
Vaterpol ?
Nasi susjedi sa balkana nam mogu biti idoli u svakom sportu
Nazalost
Fudbal ?
Odbojka ?
Tenis ?
Vaterpol ?
Nasi susjedi sa balkana nam mogu biti idoli u svakom sportu
Nazalost
ma do uvjeta je nemoj takoAvatar je napisao/la:Kosarka ?
Fudbal ?
Odbojka ?
Tenis ?
Vaterpol ?
Nasi susjedi sa balkana nam mogu biti idoli u svakom sportu![]()
Nazalost
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Odgovorno tvrdim, jedinica mjere za glupost u BiH je Kenan Bajramovic
Hvala svim ostalim momcima na zalaganju, jednostavno nije se moglo bolje s diverzantom u svojim redovima
Hvala svim ostalim momcima na zalaganju, jednostavno nije se moglo bolje s diverzantom u svojim redovima
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
mahalac je napisao/la:Odgovorno tvrdim, jedinica mjere za glupost u BiH je Kenan Bajramovic![]()
Potpis
FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.