ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a ne repka.
hoće li sudije biti krive ako atomac bude slabo odigrao?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a ne repka.
O kom momku pričaš? Nisam u toku.alan_kardec je napisao/la:Bijeljinac je napisao/la: Zarad Toskica je prosle godine jedan talentovan momak iz danske lige otjeran iz reprezentacije (napustio ekipu u toku sampionata kad mu je 'prekipjelo'), a nama je ostao Alem![]()
Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a ne repka.
H1N1 je napisao/la:Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a ne repka.
Vidis ti skim ja imam posla, coporativno napadaju, samo zato sto im se ne svida istina.H1N1 je napisao/la: Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....
dobro napreduju norvezani, zna Hedin sta radi, samo malo da poprave taktiku i prije svega efikasnost u zavrsnici utakmica mogli bi otici daleko na EPu..kakavdanakneiskustvu je napisao/la:norveška pobijedila austriju
ljubav je napisao/la:Vidis ti skim ja imam posla, coporativno napadaju, samo zato sto im se ne svida istina.H1N1 je napisao/la: Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....
---------------------------------
Onaj pokusaj trenera nikad nece biti na klupi Arsenala, a svima je jasno da je isti kriminalac i samo
je pitanje vremena kada ce zavrsiti u zatvoru zbog svojih malverzacija.
Morao sam reagovati na ove provokacije, a necu vise odgovarati na nesto slicno.
Ima gore tema o Arsenalu pa, ako vas nesto interesuje. izvolite.
Ovdje pricamo o rukometu!
-----------------------------------
Atomac je najveca opasnost za odbranu Danaca i bit ce dosta zanimljivo gledati njega u akciji.
Mada je malo "Off Topic", info, radi.H1N1 je napisao/la:O kom momku pričaš? Nisam u toku.alan_kardec je napisao/la:Bijeljinac je napisao/la: Zarad Toskica je prosle godine jedan talentovan momak iz danske lige otjeran iz reprezentacije (napustio ekipu u toku sampionata kad mu je 'prekipjelo'), a nama je ostao Alem![]()
![]()
Vjerovatno je mislio na Milutina Dragičevića koji je na SP u Hrvatskoj odmah nakon prve utakmice napustio reprezentaciju nezadovoljan svojim statusom.
Strahinja Milic je jedan od najtalentovanijihz golmana svijeta.Ali povreda koljena ga je omela u karijeri.Predproslo ljeto je branio za tri selekcije Srbije(kadetsku, junirsku i seniorsku).Koliko ja znam trenutno je u Partizanu.
Ne dirajte Atomca!Trigger je napisao/la: PS:
"Igropulo = Atomac"![]()
Šta li je onda Kiro Lazarov?
Zasluženo, ubjedljivo i, ipak, očekivano.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pobjeda danske
Trigger je napisao/la:Zasluženo, ubjedljivo i, ipak, očekivano.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pobjeda danske
Dan(aj)ce nikad ne potcjenjuj i neotpisuj.... Još da imaju Igropula.. odmah bih 'sve stavio na njih' da će biti prvaci!
dubrava je napisao/la:1. Hrvatska 5
2.Island 4
3. Danska 4
4. Norveska 4
hm, hm, nisam bas vise tako siguran da ce Hrvatska do polufinala, jos su 4 boda u igri, moze se vrlo lako poći kuci i biti donji. Austrijance se definitivno mora proci, bez obzira sto igraju kuci, i bez obzira da li ce im suci dati vjetar u leđa. Doduse, treba biti realan i reci da je Hrvatska je ovo prvenstvo imala blagu naklonost sudaca.
Austrijanci su jednostavno klasa ispod Hrvatske i jednostavno, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Hm, hm, al, vidjet cemo...
Jer ako bude potrebno izvlacit se na Dance u zadnjoj tekmi, bit ce sve samo ne lagano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.