EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 jan 2010, 19:16

ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a ne repka.

hoće li sudije biti krive ako atomac bude slabo odigrao?

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 25 jan 2010, 19:18

alan_kardec je napisao/la:
Bijeljinac je napisao/la: Zarad Toskica je prosle godine jedan talentovan momak iz danske lige otjeran iz reprezentacije (napustio ekipu u toku sampionata kad mu je 'prekipjelo'), a nama je ostao Alem :roll:
O kom momku pričaš? Nisam u toku. :?

Vjerovatno je mislio na Milutina Dragičevića koji je na SP u Hrvatskoj odmah nakon prve utakmice napustio reprezentaciju nezadovoljan svojim statusom.

Strahinja Milic je jedan od najtalentovanijihz golmana svijeta.Ali povreda koljena ga je omela u karijeri.Predproslo ljeto je branio za tri selekcije Srbije(kadetsku, junirsku i seniorsku).Koliko ja znam trenutno je u Partizanu.

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 25 jan 2010, 19:21

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 jan 2010, 19:22

H1N1 je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:

Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....

nemam ništa protiv cikcange,čini ti se

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 25 jan 2010, 19:31

H1N1 je napisao/la: Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....
Vidis ti skim ja imam posla, coporativno napadaju, samo zato sto im se ne svida istina.
---------------------------------

Onaj pokusaj trenera nikad nece biti na klupi Arsenala, a svima je jasno da je isti kriminalac i samo
je pitanje vremena kada ce zavrsiti u zatvoru zbog svojih malverzacija.

Morao sam reagovati na ove provokacije, a necu vise odgovarati na nesto slicno.
Ima gore tema o Arsenalu pa, ako vas nesto interesuje. izvolite.
Ovdje pricamo o rukometu!
-----------------------------------

Atomac je najveca opasnost za odbranu Danaca i bit ce dosta zanimljivo gledati njega u akciji.
Zadnja izmjena: ljubav, dana/u 25 jan 2010, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 jan 2010, 19:31

norveška pobijedila austriju

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jan 2010, 19:33

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:norveška pobijedila austriju
dobro napreduju norvezani, zna Hedin sta radi, samo malo da poprave taktiku i prije svega efikasnost u zavrsnici utakmica mogli bi otici daleko na EPu..

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 jan 2010, 19:38

ljubav je napisao/la:
H1N1 je napisao/la: Posto vidim a si provokator i da ocito imas nesto protiv @ljubavi molio bih te da se smiris vise.Stvarno me pocinju nervirati tvoji provokatorski postovi.Imas PP i tamo se prepucavaj sa njim....
Vidis ti skim ja imam posla, coporativno napadaju, samo zato sto im se ne svida istina.
---------------------------------

Onaj pokusaj trenera nikad nece biti na klupi Arsenala, a svima je jasno da je isti kriminalac i samo
je pitanje vremena kada ce zavrsiti u zatvoru zbog svojih malverzacija.

Morao sam reagovati na ove provokacije, a necu vise odgovarati na nesto slicno.
Ima gore tema o Arsenalu pa, ako vas nesto interesuje. izvolite.
Ovdje pricamo o rukometu!
-----------------------------------

Atomac je najveca opasnost za odbranu Danaca i bit ce dosta zanimljivo gledati njega u akciji.

koja istina,da će islanđani obijediti slabašnu hrvatsku ili nešto drugo?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 jan 2010, 20:07

H1N1 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:
Bijeljinac je napisao/la: Zarad Toskica je prosle godine jedan talentovan momak iz danske lige otjeran iz reprezentacije (napustio ekipu u toku sampionata kad mu je 'prekipjelo'), a nama je ostao Alem :roll:
O kom momku pričaš? Nisam u toku. :?

Vjerovatno je mislio na Milutina Dragičevića koji je na SP u Hrvatskoj odmah nakon prve utakmice napustio reprezentaciju nezadovoljan svojim statusom.

Strahinja Milic je jedan od najtalentovanijihz golmana svijeta.Ali povreda koljena ga je omela u karijeri.Predproslo ljeto je branio za tri selekcije Srbije(kadetsku, junirsku i seniorsku).Koliko ja znam trenutno je u Partizanu.
Mada je malo "Off Topic", info, radi.

Strahinja- Džambo Milić (1990.) je golman koji je sa svojih 17 godina bio najveći golmanski talenat u Europi.
Prerano je je otišao (naša, balkanska, posla) u INO i uništio si karijeru. Vratio se u Partizan sa povredom koja dovodi u pitanje njegovu dalju karijeru!
Sad se liječi u BG, pokušava(ju) mu spasiti karijeru ali njegov problem je sto pored teške povrede ima puno, puno, viška kilograma (kazu, ne tvrdim- da ima preko 130 kg!) što upravo dodatno opterećuje koljeno.
Partizan je, kako se čini 'digao ruke' od nade da će se Milić ubrzo (ikako) vratiti na parket te su angažovali mladog golmana Vladimira Abadžića (1987), a licencirani su još i: Tomislav Stojković (1985), Nemanja Ljubenović (1988) pa i metuzalem Mihajlo Radosavljević (1966), mada se Milić vodi, takodjer, kao licenciran igrač Partizana.

Za pivota Milutina Dragićevića čitam, slušam..već nekoliko godina i samo konstatacija - niti jedan selektor nije ga uvrstio u prvu ekipu, a često je bio na širem spisku, pripremama, pa i prvenstvu koje je odmah napustio!?
Ne ulazim u ocjenu kakav je igrač, ali je ponašanje selektora, ili Dragićevića (?), simptomaticno, tako da za sad ne vidim smisao 'sapunice' o Milutinu.

EP
Drugi krug potvrdjuje da je ovo prvenstvo jedno od najneizvjesnijih i puno "iznenadjenja", mada meni na EP faktički nema iznenađenja (sem 1-3 ekipe, objektivno slabijeg kvaliteta, ali ne mnogo), jer sve su danas ekipe tu negdje u "5 dkg", a sudije su najkvarniji i najgori (ponavljam se) segment rukometne igre....
Dvoraček i Novotni su to danas pokazali i Červar ih je trebao barem zagrliti ako ne i izljubiti!

Istina, Hrvatska je pokazala da ne gubi, da pobjedjuje, i kad igra ispod nivoa - slabo, a to je, ipak, odlika velikih i jakih.

PS:
"Igropulo = Atomac" :o
Šta li je onda Kiro Lazarov? :cry:
Bosno moja poharana....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jan 2010, 21:15

Kiro je Makedonac :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 25 jan 2010, 21:18

Bruno Langer je Atomac.....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 jan 2010, 21:29

Norveška 30
Austrija 27

Rusija 26 13 13
Danska 31 18 13
Jos nije gotov mec Danske i Rusije .
FK Pjetlovi

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 25 jan 2010, 22:02

Trigger je napisao/la: PS:
"Igropulo = Atomac" :o
Šta li je onda Kiro Lazarov? :cry:
Ne dirajte Atomca!

Kiro moze biti Leb ili Sol, nek' bira.

Danci pobijedili, odlicno.
Sve ide po planu.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 25 jan 2010, 22:05

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pobjeda danske
Zasluženo, ubjedljivo i, ipak, očekivano.
Dan(aj)ce nikad ne potcjenjuj i neotpisuj.... Još da imaju Igropula.. odmah bih 'sve stavio na njih' da će biti prvaci! 8-)
Bosno moja poharana....

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 jan 2010, 22:07

Bolje Dance
nego France :P

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 25 jan 2010, 22:07

Trigger je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:pobjeda danske
Zasluženo, ubjedljivo i, ipak, očekivano.
Dan(aj)ce nikad ne potcjenjuj i neotpisuj.... Još da imaju Igropula.. odmah bih 'sve stavio na njih' da će biti prvaci! 8-)

e ali onda možda ne bi bio atomac

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jan 2010, 04:19

Hrvati ovim bodom su 99% u polufinalu,Islanđani se gube na kraju,u zadnjih 10 minuta i Finska bi ih uzela.
Danci preko Rusa očekivano prešli bez većih problema.Kod Rusa jedan igrač svjetske klase (o kome se mnogo toga napisalo na ovoj temi :lol: ) Konstantin Igroupulo aka Atomac (njegovo zanimanje je atomski fizičar),ostatak ekipe je čisti prosjek.Kad ne igra Atomac,ne igra ni Rusija.Nema više Kokšarova i Krivošljikova,a Rastvorcev definitivno nije što je nekad bio (godine čine svoje) i što je još mnogo gore za Ruse je što im je repka baš stara.Zanimljivo je gledati ruske tajm aute (uvijek Maximov vodi glavnu riječ (naravno,očekivano),a onaj zvanični selektor stoji sa strane i posmatra) :lol: .
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 26 jan 2010, 09:28

1. Hrvatska 5
2.Island 4
3. Danska 4
4. Norveska 4

hm, hm, nisam bas vise tako siguran da ce Hrvatska do polufinala, jos su 4 boda u igri, moze se vrlo lako poći kuci i biti donji. Austrijance se definitivno mora proci, bez obzira sto igraju kuci, i bez obzira da li ce im suci dati vjetar u leđa. Doduse, treba biti realan i reci da je Hrvatska je ovo prvenstvo imala blagu naklonost sudaca.
Austrijanci su jednostavno klasa ispod Hrvatske i jednostavno, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Hm, hm, al, vidjet cemo...
Jer ako bude potrebno izvlacit se na Dance u zadnjoj tekmi, bit ce sve samo ne lagano.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 26 jan 2010, 09:57

dubrava je napisao/la:1. Hrvatska 5
2.Island 4
3. Danska 4
4. Norveska 4

hm, hm, nisam bas vise tako siguran da ce Hrvatska do polufinala, jos su 4 boda u igri, moze se vrlo lako poći kuci i biti donji. Austrijance se definitivno mora proci, bez obzira sto igraju kuci, i bez obzira da li ce im suci dati vjetar u leđa. Doduse, treba biti realan i reci da je Hrvatska je ovo prvenstvo imala blagu naklonost sudaca.
Austrijanci su jednostavno klasa ispod Hrvatske i jednostavno, pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Hm, hm, al, vidjet cemo...
Jer ako bude potrebno izvlacit se na Dance u zadnjoj tekmi, bit ce sve samo ne lagano.

Ma ja sam siguran jer im treba još pobjeda protiv Austrije,ali opet sudije... Austrijanci su uzeli Srbe "na foru" što se kaže,uz svesrdnu pomoć sudija,ali i srpskih reprezentativaca koji nisu znali šta ih je snašlo u drugom poluvremenu.Domaćinima je "puna šaka brade" i ovo što su dosad uradili,ali sudije bi mogle opet "natezati" za Austrijance,uostalom zašto i nebi kad su posao odradili i protiv Islanđana (koji su poslali neku žalbu u EHF) i protiv nas,dakle sudije bi mogle bit odlučujući faktor,ali ne zbog toga da Austrijancima udovolje nego zbog,što reče @Bijeljinac,skandinavskog lobija,koji godinama unazad hara rukometom.I ne samo rukometom nego i fudbalom.U ovoj grupi Hrvati su prvi, a iza su Island,Danska i Norveška tj.tri skandinavske ekipe.Razmislite malo o ovome.

p.s.

Zašto u hrvatskoj repki nema Horvata,Šprema i Sulića?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.