Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Šta sebi dopustih, sa kakvim pacijentima da pišem, je.bem ti budale blesave. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jedini grad u drzavi u kojem se ne fura lokal patriotizam, ljudi navijaju za zelju i sarajvo. Pametnom dosta
Dize se prasina ⚫️🔴
Jel to jos kmece fukarestine ovdje, ili kako se vec sad zovu. Morate da razumijete njihovu frustraciju, tolike godine im postoji klub i nula trofeja ima. A kako stvari stoje i unuci ovih sadasnjih trolova nece docekat trofeja.
Vrhunac postojanja im je sto su igrali na Bilinom kako ovaj neki njihov spominje vise puta. Ako im opet zatreba, jer na svom stadionu mogu samo koze cuvat, pusticemo ih naravno jer mi smo veliki klub.
Vrhunac postojanja im je sto su igrali na Bilinom kako ovaj neki njihov spominje vise puta. Ako im opet zatreba, jer na svom stadionu mogu samo koze cuvat, pusticemo ih naravno jer mi smo veliki klub.
Ne kontaju oni to, pocnu pricati o nekim bodovima, objasnis im o bodovima, kazu pozivamo se na Jugu, isto tako za BH ligu bodove, pocnu o zenickom kopu, ima ih 100, ok jaci su tu, Fukara ima 50.....onaj Bati na intelektualnom nivou djecaka od 13 godina....savjetnik za kantonalnu ligu......gase nas, prskaju nas....

P.S. Pitaj ih jesul kad igrali kup UEFA

🔴⚫️
Ramo Isak i njegovi sinovi, pogotovo onaj ONAJ ZE, su slika i prilika prosječnog zenićanina. Pa onda onaj Real Madrid itd itd.Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 15:56Ne kontaju oni to, pocnu pricati o nekim bodovima, objasnis im o bodovima, kazu pozivamo se na Jugu, isto tako za BH ligu bodove, pocnu o zenickom kopu, ima ih 100, ok jaci su tu, Fukara ima 50.....onaj Bati na intelektualnom nivou djecaka od 13 godina....savjetnik za kantonalnu ligu......gase nas, prskaju nas........cekamo jos ona dva zenicka Loleka i Boleka da nas isprskaju truljavog i aveniju
.....najjaci su, ja se predajem....jos samo fali Ramo Isak sa svojim trupama
P.S. Pitaj ih jesul kad igrali kup UEFA![]()
Šta reći...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Alo konobari ni jedne, preskacete postove, jel vas sramota, serviram vam sve a vi ni jedne hahaha u ruou konobaru. Mars
Dize se prasina ⚫️🔴
- BatistutA19
- Kontakt:
Idite na fb stranicu mozda ce vam objavu izbacit neku ,vama je klub Sijeverna Koreja ,glupljih coravijih i pasivnijih navijaca nema na balkanu ali sto kaze neko oni ce i za Tuzlu navijat samo nek bude ime kluba Sloboda.Njima je tesko te stvari i pokusat objasnit ,voze im se igraci u autobusu Tuzla City i oni ce nekom nesto rec ,koje je to ponizenje.
Pustit ce vas i Azmir niz vodu onda vas nece sastavit niko ,polahko samo vi gurajte pod tepih sve i mastajte investitora u raspalu Slobodu sa dugovima ,politikom i raspalim.stadionom.Samo vas ceka investitor on ce ulagat milione a vi gladit yaya .
Pustit ce vas i Azmir niz vodu onda vas nece sastavit niko ,polahko samo vi gurajte pod tepih sve i mastajte investitora u raspalu Slobodu sa dugovima ,politikom i raspalim.stadionom.Samo vas ceka investitor on ce ulagat milione a vi gladit yaya .

Velikan iz Zenice. Uporedite sami ove 2 slike i sve ce vam bit jasno. @skver vidim na vasoj stranici i nisi toliko napuhan ko ovdje sto glumis hahaha kakva maskota
Dize se prasina ⚫️🔴
Azmireee oglasi se molim teee. Mi nista ne znamo o klubuuuu. Zakucaj nam taj posljednji ekser u tabut. Mollllimo te. Vole te konobariiiii. Nemoj da moramo ic jednu sedmicu u bojkot i domacih utakmicaaaa, gostujuce vec bojkotujemo
Dize se prasina ⚫️🔴
Treba samo bit realan, a vi mongoloidi ste daleko od tog. Ama bas za sve sto sam reko imam dokaz, nista mi ne mozete, zato sto ste obicna saka debila koja je sebi dozvolila na 101 nacin da se drugi sprdaju sa vama. Mozete samo da mi se sagnete i to ako vam dozvolim
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Aki benzina, kakav si mi?Sky9 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 15:59Ramo Isak i njegovi sinovi, pogotovo onaj ONAJ ZE, su slika i prilika prosječnog zenićanina. Pa onda onaj Real Madrid itd itd.Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 15:56Ne kontaju oni to, pocnu pricati o nekim bodovima, objasnis im o bodovima, kazu pozivamo se na Jugu, isto tako za BH ligu bodove, pocnu o zenickom kopu, ima ih 100, ok jaci su tu, Fukara ima 50.....onaj Bati na intelektualnom nivou djecaka od 13 godina....savjetnik za kantonalnu ligu......gase nas, prskaju nas........cekamo jos ona dva zenicka Loleka i Boleka da nas isprskaju truljavog i aveniju
.....najjaci su, ja se predajem....jos samo fali Ramo Isak sa svojim trupama
P.S. Pitaj ih jesul kad igrali kup UEFA![]()
Šta reći...![]()
Pa Ramo je i tebi ministar kao i meni, Maco!!!
Ne zanima hin
Sloboda, al nikako
........ne citaju nas PDF
...ne prate Slobodu 

🔴⚫️
Druze citav dan pises u prazno, nista konkretno nisi napiso… igledaj se na skvera. Vidis kako on pise lijepo, momak je zaonteresovan hahahaha interesuje ga hocel mu klub opstat, jest doduse da je na vasem pdfu hahahahahah
Dize se prasina ⚫️🔴
Ja da sam na tvon mjestu, bilo bi me stid hahahahaha jado jadni, idi do tusnja ne bil sta sazno hahahahaha
Zamisli kmecis u komentarima. Moze li nam neko nesto reci hahahahh jel te stid bolidu jedan? Yebem li vam klicu onu jadnu. Tacno ste samo za sadake.
Dize se prasina ⚫️🔴
Tacno se po vasen komentarisanju moze zakljucit da svw ovo sto pisete, pisete od muke, jadovi jadni, a u subotu dodjite na lekciju navijanja 

Dize se prasina ⚫️🔴
Zoharu jedan i ti meni onda pises mi pratimo vas pdf. Ocito je da citas sport bc forum, kakav glupan… nemoj vise. Izofiro sam te danas za narednih mjesec dana. Od sad s tobom ulazim u konverzaciju samo kad bides imo nesto sto mozes da potkrijepis nekim dokazima, a ovo cernobilci i to ti me prolazi vise. Sad u rupu il do tusnja po informacije.
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Kako cemo ih karat i pokarat u subotu, teren manje vise ali na tribinamaa
Biti ce ponizavanje na max. 

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 17 gostiju.