Ostanemo li zdravi, tesko da necemo osvojiti

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nema igrača koji ima više kredita kod sudija i kojem se više dopušta priča, mahanje rukama, unošenje u lice i vrištanje na iste (možda Dončiću).VensanKasel je napisao/la: ↑06 jan 2025, 11:04Hoće li mi neko koji baš redovno prati NBA , koji je fazon sa blokovima Greena ? Većina blokova su faul u napadu , toliko mu sudije dopuštaju da ovdje nisu svirali faul
Naravno kada se sve to redovno pušta , onda dođemo u situaciju da bolesnik Kerr vrišti da je flop![]()
Još jedan dokaz da nestabilnom tinejdžeru u tijelu 36-ogodišnjaka uopšte nije stalo do borbe za titulu nego samo do novca, ovo su mu bile najbolje prilike i ekipe u koje je mogao otići da se "bori za titulu".[Kevin O'Connor] Lot of rumblings that the Milwaukee Bucks have also been informed not to trade for Jimmy Butler
Pa želi samo u Phoenix, jer je isključivo Ishbia toliko lud da ga plati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 00:05
Još jedan dokaz da nestabilnom tinejdžeru u tijelu 36-ogodišnjaka uopšte nije stalo do borbe za titulu nego samo do novca, ovo su mu bile najbolje prilike i ekipe u koje je mogao otići da se "bori za titulu".[Kevin O'Connor] Lot of rumblings that the Milwaukee Bucks have also been informed not to trade for Jimmy Butler
Ma biće neki blowout sa jedne ili sa druge strane.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 11:54Istocna konferencija se polako priblizava da ima 10 ekipa na .500 ucinku, mogle bi obe konf uskoro biti da prvih 10 ekipa ima takav skor. Bas luda sezona.
Vcrs derbi sezone za sada Cavs vs OKC i jedni i drugi u strasnom nizu plus obe ekipe do sada nisu gubile od kontra konferencije. Valjda ne razocaraju i bude top tekma
Brat nakon 12 tekmi pise te nebuloze, odmah sam mu rekao polako, hajd da je pola sezone pa hajd, al nakon 10-12 tekmi pisati kako je jedna nadmocnija od druge je cista glupost.
Malo ko je realan sto se tice ekipe za koju navija. Pravio je on i od Sochana i Vassella buduce all star igrace. Realnost je ipak drugacija.ronaldo99 je napisao/la: ↑08 jan 2025, 15:51Brat nakon 12 tekmi pise te nebuloze, odmah sam mu rekao polako, hajd da je pola sezone pa hajd, al nakon 10-12 tekmi pisati kako je jedna nadmocnija od druge je cista glupost.
Al eto malo me cudi to od njega jer je dobar poznavaoc NBA, bice da ga je malo ponjela euforija jer SaS nakon 10 godina lici na ekipu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.