Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
Vidi, humor ti je blago rečeno retardiran, trebao si to još davno prerasti.

Bombarder, budući!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mater yebo, nije gola dao dok Said nije dosao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nazalost potrefilo mu se tako da je ovaj eksplodirao bas sad
i nema osnova ikoga napadati sto je na klupi jbg...zeznuto doci u novi klub u zimskom prelaznom

Na klupi je i danas, jos uvijek ga kriju...
-
- Kontakt:
Sad ispada da je ovaj Dalinga i to što se raspucao zadnjih utakmica jedini problem što Said ne igra.
Naravno to nije nikakav problem niti ima.veze s tim što Said ne igra jer ima tu još dva napadača s kojima ravnopravno konkuriše za igru, čak su i mlađi od njega što nikako nije dobro.
Jedini problem što Said ne igra je taj što nije u formi trenutno a možda i nedostatak kvaliteta, vrjeme će pokazat dugoročno. Nadam se iskreno da nije u pitanju ovo drugo.
Sve druge priče... Dalonga, momčina, momčiluk, zvijer, lav i jel ga danas pustaju sa lanca i ostali otrcani forumski izrazi su puka nagađanja i zavravanje i trpanje pod tepih surove realnosti i zamazivanje očiju fudbalski neinteligentne javnosti.
Naravno to nije nikakav problem niti ima.veze s tim što Said ne igra jer ima tu još dva napadača s kojima ravnopravno konkuriše za igru, čak su i mlađi od njega što nikako nije dobro.
Jedini problem što Said ne igra je taj što nije u formi trenutno a možda i nedostatak kvaliteta, vrjeme će pokazat dugoročno. Nadam se iskreno da nije u pitanju ovo drugo.
Sve druge priče... Dalonga, momčina, momčiluk, zvijer, lav i jel ga danas pustaju sa lanca i ostali otrcani forumski izrazi su puka nagađanja i zavravanje i trpanje pod tepih surove realnosti i zamazivanje očiju fudbalski neinteligentne javnosti.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ej vala što i ti ne razumiješ dobru zajebanciju...Imajednabrigada je napisao/la: ↑05 mar 2023, 15:12Sad ispada da je ovaj Dalinga i to što se raspucao zadnjih utakmica jedini problem što Said ne igra.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi paničare i napuštaju brod a Hamulino vrijeme tek slijedi 

⚜️~⚜️~⚜️
Usao u 60., sad il nikad
-
- Kontakt:
Dječaci, kome je do zajebancije dok brod nezaustavljivo tone a sigurne luke nigdje ni na vidiku čak se i kapetan polako gubi
U svakoj toj zajebanciji sto se ovdje napiše ima 80% istine i kada autor te zajebancije skonta da mu glupost nije prošla onda okrene na zajebanciju,.. to je vec odavno shvaćeno.
A iskreno kao osobi koja istinski voli repku i želi da nešto napravimo nije mi do zajebancije niti čitanja nečijij misli...kome jw do zajebancije neka ide na sajtove za upoznavanje tu je centrala i leglo hujhuda.
Osim toga cinjenica je da se taj Dalinga danima spominje kao otezavajuci faktor sto Said ne igra.

U svakoj toj zajebanciji sto se ovdje napiše ima 80% istine i kada autor te zajebancije skonta da mu glupost nije prošla onda okrene na zajebanciju,.. to je vec odavno shvaćeno.
A iskreno kao osobi koja istinski voli repku i želi da nešto napravimo nije mi do zajebancije niti čitanja nečijij misli...kome jw do zajebancije neka ide na sajtove za upoznavanje tu je centrala i leglo hujhuda.

Osim toga cinjenica je da se taj Dalinga danima spominje kao otezavajuci faktor sto Said ne igra.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Nije lopte primio kako treba jos ce izgubiti tesko da ce on dobiti vise vremena haha
Toulouse u krizi. Iducu ce morat startat. Dosta je bilo sakrivanja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Joj ovoj djecacica jest se uzivio... U zivotu jos nikog nisam stavio za gnjavatora jer me nikad nije doticalo sta ko pise, ali sve su prilike da ce on biti prvi.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ne znam cemu trollanje Hamulica, da.. ne igra nazalost, poradili su svi napadaci otkad je dosao imao je tu nesrecu. Umjesto da nam bude krivo, jer ipak ocekujemo nesto od njega u repki, ovdje se neka sprdancija siri na njegov racun. Srecom, vjerovatno ne cita gluposti po forumima i portalima pa ne utice na njega mnogo. Na kraju kaze, odlucio se igrac za drugu repku, pa i ne odlucio se obzirom da su nam ocekivanja od igraca izuzteno nerealisticna, kao da smo Brazil pa imamo hiperprodukciju supertalentovanih igraca svake godine pa je sve ispod top 5 klubova liga petice podbacaj i stramota. Malo treba "stati na loptu" i ne pisati svakave gluposti narocito sto, prvi ja pa svi ostali, ne mozemo se pohvaliti nekim fudbalskim CV da bi donosili sud i bili relevantni u procjeni ko ce biti igrac a ko ne.
-
- Kontakt:
Ma teško će dobiti poziv u martu, to je problem.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zasto ne bi dobio, prva je izmjena? Jel to imamo još nekog napadača u ligama 5?
Druga je stvar što je Faruk senilan.
Druga je stvar što je Faruk senilan.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Pa tom logikom bi i Halid Šabanović mogao dobiti poziv kao član kluba iz liga petice. Mislim ja sam svakako uvjeren u Hamulićev potencijal, ali hajde ocijeni hoće li pozvati Kodru ispred njega. Ja sam uvjeren da hoće.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Dzeko, Demirovic, Kodro i 4. slot je slobodan. Konkurencija su mu Prevljak, Koljic, Rijad Bajic i Bilbija tako da nije nerealisticno da dobije poziv.
-
- Kontakt:
Prevljak 100% dobija poziv, Hamulica nije spomenuo kad je odgovorao na ona pitanja, samo spominjao Tahirovica i Huseinbasica. A ni Miske nije spomenuo Saida, jos rekao da je Prevljak u formi...dakle sve mirise da ce Prevljak dobiti poziv iako nije zabio gol vec 7 mjeseciBlackwargreymon je napisao/la: ↑05 mar 2023, 20:26Dzeko, Demirovic, Kodro i 4. slot je slobodan. Konkurencija su mu Prevljak, Koljic, Rijad Bajic i Bilbija tako da nije nerealisticno da dobije poziv.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎