Utakmice klubova iz BiH na TV-u

antipolitikaa
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la antipolitikaa » 05 apr 2009, 23:53

Koga ce iducu tekmu prenosit,jel opet derbi kola Slavija Laktasi ili je to mozda Zrinjski Velez?!?!Tko zna kakva je to vizija derbi kola u ocima BHT-a?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 apr 2009, 03:24

antipolitikaa je napisao/la:Koga ce iducu tekmu prenosit,jel opet derbi kola Slavija Laktasi ili je to mozda Zrinjski Velez?!?!Tko zna kakva je to vizija derbi kola u ocima BHT-a?
znas sta mi nije jasno...upalite se vi iz mostara i pljujete po toj BHT u izboru derbija kola a dosada ste 2-3 puta bili od kako se ide sa ovim programom...i jos debilite ovdje i nesto se iscudzavate a 90% hrvata iz hercegovine ne placa **** pretplatu..al kad dodze tekma kao hajde dajte prenos i svi gledate taj jadni kanal...ja bi vas pustio u prenosu bas onoliko koliko se zalazete za tu TV kucu...znaci nikako pa taman da ste prvaci engleskog premiership-a....cuj molim te..ljudi marke iz hercegovine ne daju a vamo bi da su svake subote na tv :roll: ..sto je ironija najveca oni se jos BUNE :shock: ..kao koga ce to prenositi umjesto da se ko misevi pokrijete
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 06 apr 2009, 03:28

Da Bog da nas nikad ne prenosili,onima kojima je lijeno protegnut noge do stadiona ne zaslužuju gledat derbi na TV-u.

@antipolitika - kakav prenos,kakvi bakrači u srijedu da si se nacrto na stajanju :mrgreen:

@slani grad - pa realno je očekivat da jedan od najvećih derbija u BiH bude određen za derbi kola.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 apr 2009, 03:37

Eagles je napisao/la:Da Bog da nas nikad ne prenosili,onima kojima je lijeno protegnut noge do stadiona ne zaslužuju gledat derbi na TV-u.

@antipolitika - kakav prenos,kakvi bakrači u srijedu da si se nacrto na stajanju :mrgreen:

@slani grad - pa realno je očekivat da jedan od najvećih derbija u BiH bude određen za derbi kola.
ma nisam ja rekao nista protiv tog vasg derbija..i mislim da treba da se prenosi ta tekma...ali je apsurd da se ova TV kuca kritikuje zbog izbora tog derbija kola i to odakle dolaze kritike :shock: ...znam da kontas kao i ostali sta sam htjeo rec...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 apr 2009, 09:14

Ja bi volio ovu utakmicu iz Mostara ali će vjervatno ići ova iz Banja Luke.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2009, 09:55

ja isto mislim da će biti Borac - Široki...da barem hoće..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 06 apr 2009, 12:11

daj ba **** vas vise siroki i borac,hocemo tekmu iz mostara u vecernjem terminu,ali ce sigurno biti neka u 16:00 zbog lige prvaka

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 06 apr 2009, 12:19

velez je nije potpisao sa bhrt ugovor o prijenosu utakmica pa tako da je gotovo nemoguce da se prenosi :roll:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2009, 12:28

kinone je napisao/la:velez je nije potpisao sa bhrt ugovor o prijenosu utakmica pa tako da je gotovo nemoguce da se prenosi :roll:
Potpisao je Zrinjski nema veze sto Velez nije ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 apr 2009, 15:20

najvjerovatnije se prenosi borac-siroki...po meni je to ok jer ce biti ako nista zanimljivija utakmica od gradskog derbija u mostaru..mozda da velez nije tu gdje jeste bi po meni bila prije ove al tanak je velez za prenosa,cini mi se

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 06 apr 2009, 15:34

nece zrinjski velez da prenose jer ce namjesteno biti

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 apr 2009, 15:35

Realno, rado ću gledati bilo koju ekipu na BHTV-u, samo neka se igra dobar fudbal (mada sumnjam da kvalitete ima). Kad bih se ja pitao za prenos ovog kola, izabrao bih, bez dileme, mostarski derbi koji ima ono nešto, kao što to nosi i sarajevski derbi. Veležu gori pod nogama, bore se za opstanak u eliti, dok Zrinjski juri ka gotovo osvojenoj tituli, a i mislim da im je cilj "gurnuti" Velež u rang niže. A u svemu tome, biće i jako dobro u navijačkom pogledu, RA je "živ" samo kad igraju sa "dragim" susjedima.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2009, 15:36

ma ja bi vise volio da hoce na ulice po Mostaru kamere postavit :P :P
pa da to prenose,je.o utakmicu.
btw Zrinjski-Velez bi i gledao,Borac-Siroki..nema sanse :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 06 apr 2009, 15:40

Ako neće prenositi mostarski derbi onda naziv projekta "DERBI KOLA" gubi svaki smisao. Mislio sam da SLO-ZRI nisu prenosili baš da ne bude Zrinjski stalno iako je svugdje u svijetu derbi kada igraju 1. i 3. Opet sam kontao, nema veze što se SAR-BOR prenosi radi neke tradicije (!??) i navijača.
Smješno, još samo neka se opravdaju terminom (18h) i gotovo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 apr 2009, 15:42

Marin je napisao/la:Ako neće prenositi mostarski derbi onda naziv projekta "DERBI KOLA" gubi svaki smisao. Mislio sam da SLO-ZRI nisu prenosili baš da ne bude Zrinjski stalno iako je svugdje u svijetu derbi kada igraju 1. i 3. Opet sam kontao, nema veze što se SAR-BOR prenosi radi neke tradicije (!??) i navijača.
Smješno, još samo neka se opravdaju terminom (18h) i gotovo.
Pa gledajući tabelu to i ne nosi epitet "DERBI KOLA", sigurno. No ovdje je po meni presudna tradicija, navijački taj neki naboj itd...

Borac-Široki je meni stvarno bezveze utakmica, i ne vidim mogućnost, a ni potrebu da to prenose.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 06 apr 2009, 15:50

Ja stvarno ne znam sta ste zapeli za tu utakmicu Sloboda - Zrinjski, pa veci je derbi Sarajevo - Borac u svakom smislu. Pa nece valjda bit na tv-u samo Zrinjski, jer je eto prvi na tabeli :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 apr 2009, 16:05

RK Gradacac je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta ste zapeli za tu utakmicu Sloboda - Zrinjski, pa veci je derbi Sarajevo - Borac u svakom smislu. Pa nece valjda bit na tv-u samo Zrinjski, jer je eto prvi na tabeli :roll:
To je prošlo kolo, prijenos je bio sa Koševa (Sarajevo-Borac), a dilema je za naredno kolo koje se igra u srijedu...
Dileme između Zrinjski-Velež i Borac-Široki...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2009, 16:10

RK Gradacac je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta ste zapeli za tu utakmicu Sloboda - Zrinjski, pa veci je derbi Sarajevo - Borac u svakom smislu. Pa nece valjda bit na tv-u samo Zrinjski, jer je eto prvi na tabeli :roll:
1. i 3.na tabeli,proslogodisnji osvajac i finalista kupa,90% ovogodisnji finalista(i osvajac :D ) kupa i ovogodisnji prvak gotovo sigurno , historija sukoba izmedju navijackih grupa sto garantuje i dobro navijanje...hmm upravu si
zaista je Sarajevo-Borac veci derbi :roll: :roll:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 06 apr 2009, 16:19

Knele je napisao/la: To je prošlo kolo, prijenos je bio sa Koševa (Sarajevo-Borac), a dilema je za naredno kolo koje se igra u srijedu...
Dileme između Zrinjski-Velež i Borac-Široki...
Pa gledao sam utakmicu, znam da je proslo kolo ali se i dalje raspravlja o tome...
1. i 3.na tabeli,proslogodisnji osvajac i finalista kupa,90% ovogodisnji finalista(i osvajac :D ) kupa i ovogodisnji prvak gotovo sigurno , historija sukoba izmedju navijackih grupa sto garantuje i dobro navijanje...hmm upravu si
zaista je Sarajevo-Borac veci derbi
Sve to sto si nabrojao je opet manje u svakom pogledu sa onom drugom utakmicom ;)
010 ISN'T JUST A CODE

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2009, 16:35

onda je tvoj sistem vrijednosti poremecen ili ne znas ni novine citat pa ih okreces naopako i tako ti i tabela dodje naopako :roll:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.