BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2022
Srbi sa malo koncetrancije na slobodnima su mogli glatko dobiri Slovence u gostima uz snažan uprkos snažnom sudačkom pogurancu za Slovence.
Slovenci rpeviše raubaju Doncica, često u zadnjoj posustane ne vidim ih sa zlatom oko vrata.
Slovenci rpeviše raubaju Doncica, često u zadnjoj posustane ne vidim ih sa zlatom oko vrata.
Pa Srbija je jaca repka od Slovenije,posebno kada su kompletni mnogo siri roster imaju.Slovenija je dobro ustimana reprezentacija sa dva vrhunska igraca koja ih nose,a ostali su tu da uzimaju ono sto im Luka i Gogi namjeste.No medjutim s obzirom da Gogi sinoc prakticki nije igrao a i srbima su nedostajali prije svega Bjelica i Gudura treba i ovu utakmicu uzeti s odredjenom rezervom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Nije bilo ni Milutinova. Ma naravno, pripremne utakmice su drugi svijet u odnosu na takmičarske.
Da,tako je.Mada nekako kontam ako se budu sastali u KO fazi tesko da ce Milutinov vidjeti vise od 4,5 minuta parketa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Igraju jako gadnu Kosarku ...Drape je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:53Mađarskoj je falio samo Hopkins.
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... S/2125422/

Jaka odbrana?lumani je napisao/la: ↑19 avg 2022, 09:01Igraju jako gadnu Kosarku ...Drape je napisao/la: ↑18 avg 2022, 20:53Mađarskoj je falio samo Hopkins.
https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... S/2125422/![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zanimljivo je, da je u drugom poluvremenu jokica branila slovenska 4(cancar/muric), a tobey branio srbsku 4
tu je jokic imao probleme
kalinic je doncica malo uzdrmao sa svojim nerviranjem, ali prevazisao je to doncic
mislim da ce horvata ostaviti a povesti samara slovenci
tu je jokic imao probleme
kalinic je doncica malo uzdrmao sa svojim nerviranjem, ali prevazisao je to doncic
mislim da ce horvata ostaviti a povesti samara slovenci
dobre guzove ima Belma
Ma jok ,nego dosadnu sporu Kosarku ,sve nesto na silu..Tesko da nam mogu vise od 70 zabiti.
Znači nešto slično kao i mi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nisu ni hrvati kao oni od prije mjesec ili koliko već dana. Vratio se Šarić, imaju nekog stranca - svakako bolje stoje od nas po pitanju igračkog kadra.
Svabe dosta dobro igraju .
A Hopkins je onaj iz Cedevita Olimpija, igra 4-5
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Česi večeras Švabama četiri trojke ubacili a nama su, poređenja radi, nedavno strpali 11 trojki.
Neka su, ti zaboravio kako Gega odbranu igra

Jesam

Fali ovim svabama dosta igraca, vidim nema Theisa, M. Wagnera, Klebera i Hertensteina iz NBA, a nema ni Pleisa i Bonge, evo i Schroder ode u svlacionicu neka povreda je bila manja izgleda
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Podsjetit će te

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.