Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Nevjerovatno je da raja i dalje konta da su za sve 'anam oni' Srbi krivi, a da su 'naši' med i mlijeko. Ono kao Vico će syebati Savez svojim dolaskom, jer je inače prije njega sve cvjetalo kao u bajci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jaste to je problem sigurno, Slavoljub Muslin i Sergej Barbarez inace poticu iz stare begovske porodice..admin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:41Mislim ipak da je problem sto ga je tim putem doveo Jovan, a ne Huso. Jer istim putem su dolazili i mnogi bivsi selektori, samo tad nije bilo problema jer ih je dovodio Huso, a ne Jovan.harixs je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:37Nije ovdje problem sto ga vecina zeli ili ne, nego kakvim kriminalnim putem je dosao. Ovi se nebi libili sutra postavit i Nikolu Nikica i njegovu sarulju da bude selektor.
And who the fack is Petev, otkud on odjednom? Ko je sledeci, neki trener sa iskustvom iz Moldavije...
Petev, Adilovic, Dedic..![]()
Ovdje uopšte nije bitan Petev, nego Vico i Sofranić, oni se brane. Likovi na čelu saveza koji za to uzimaju i keš, a ne navijaju za selekciju svoje zemlje. Od njih očekujemo da unaprijede stanje u savezu, reprezentaciji, ligi. I neko ih brani, i brani njihove postupke. Očito je da smo slijepi kod očiju, i da argumenti ne igraju nikakvu ulogu. Pa vidimo li kako se Borcu šteli? Prekidoše ligu da bi Borac u Europu otišao. Misimović im se "sageo" i izdao generaciju i reprezentaciju. Vidite li da niko od bivših igrača neće da bude pomoćnik? Pa onda izvlače ove likove topa Adilovića i Obuće i prave još veći cirkus. Ma samo čekam prvu tekmu sa navijačima, pa ćemo vidjeti.
- Beduin
- Kontakt:
Huso je kao i Jovan hrvatsko, katolicko ime. Istina, Jovan se danas vise koristi kod srba, ali odvajkada se Jovan koristilo kod hrvata, kao i madjara, crnogoraca...admin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:41Mislim ipak da je problem sto ga je tim putem doveo Jovan, a ne Huso. Jer istim putem su dolazili i mnogi bivsi selektori, samo tad nije bilo problema jer ih je dovodio Huso, a ne Jovan.harixs je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:37Nije ovdje problem sto ga vecina zeli ili ne, nego kakvim kriminalnim putem je dosao. Ovi se nebi libili sutra postavit i Nikolu Nikica i njegovu sarulju da bude selektor.
And who the fack is Petev, otkud on odjednom? Ko je sledeci, neki trener sa iskustvom iz Moldavije...
Petev, Adilovic, Dedic..![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zašto je on izdao, a Spahić nije? Ne mogu da prihvatim ovu logiku nikako. Kakva je razlika, jedan gurao prosjecnog strucnjaka sa strane, drugi "gurao" druga koji nije trener. Jedan je izdajica, drugio nije? Ne vidim ja da neko brani gore nabrojane, samo se pokusava reci da razlike medju njima i ovim "nasim" koji su nas doveli na dno nema nikakve. Ima, ovi "nasi" kao vole BiH i navijaju za reprezentaciju pa cemo im oprostiti, a ovima sto ne vole eto necemo. Meni je to isto ili da budem jasan, gori su mi ovi sto vole i navijaju, a doveli su nas u ovo stanje, nego ovi sto ne vole i ne navijaju.VeteranSA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 10:56Ovdje uopšte nije bitan Petev, nego Vico i Sofranić, oni se brane. Likovi na čelu saveza koji za to uzimaju i keš, a ne navijaju za selekciju svoje zemlje. Od njih očekujemo da unaprijede stanje u savezu, reprezentaciji, ligi. I neko ih brani, i brani njihove postupke. Očito je da smo slijepi kod očiju, i da argumenti ne igraju nikakvu ulogu. Pa vidimo li kako se Borcu šteli? Prekidoše ligu da bi Borac u Europu otišao. Misimović im se "sageo" i izdao generaciju i reprezentaciju. Vidite li da niko od bivših igrača neće da bude pomoćnik? Pa onda izvlače ove likove topa Adilovića i Obuće i prave još veći cirkus. Ma samo čekam prvu tekmu sa navijačima, pa ćemo vidjeti.
Ćućemo se kada se zamaše zastavom PC. Ne mogu vjerovati da bilo ko može biti na strani nekoga ko i ne navija za reprezentaciju zemlje gdje rođen, gdje živi, i gdje (u savezu) pare uzima. A priča Misimović/Spahić...ne mogu da vjerujem da ti ne znaš šta i kako se tu dešavalo, i kako je išla cijela priča. Neise, od mene na ovu temu za sada toliko, a sačekaćemo da vidimo šta će se dešavati kada cirkus počne.
Volio bih da sam u krivu, i da ovo bude najbolji selektor ikada, i najbolje rukovodstvo saveza ikada.
Volio bih da sam u krivu, i da ovo bude najbolji selektor ikada, i najbolje rukovodstvo saveza ikada.
brzo će se pokazati ima li kakve vajde od njega. idemo u finsku gdje ne smijemo ko prošli put, tu će se već vidjeti imal nade i kakav sistem planira. tekma sa francuzima nam vjerovatno neće previše pokazati.
čovjek je selektor, kako god bio izabran, sad to više nema veze. savez nam jeste dno dna ali savez nije selektor. treba ga podržati i dati mu šansu dok god ne počne biti krivac za loše rezultate. a to šta kažu (većinski gledano) maloumnici koji sebe zovu fanatikosima i šta pričaju oni kojima je iz “po njima patriotskih razloga” vjerovatno bilo bitnije da barbarez bude trener nego kakvi će rezultati biti, to nema apsolutno nikakve veze, osim po raraznoraznim socijalnim mrežama i forumima za ubijanje vremena i frustracija.
broje se samo dvije stvari, rezultati i razvoj tima. petev, evo ti tim pred raspadom pa da te vidimo. ako šta napraviš dobro i jest, za to si plaćen, ako ne, vozdra hvala i živio!
čovjek je selektor, kako god bio izabran, sad to više nema veze. savez nam jeste dno dna ali savez nije selektor. treba ga podržati i dati mu šansu dok god ne počne biti krivac za loše rezultate. a to šta kažu (većinski gledano) maloumnici koji sebe zovu fanatikosima i šta pričaju oni kojima je iz “po njima patriotskih razloga” vjerovatno bilo bitnije da barbarez bude trener nego kakvi će rezultati biti, to nema apsolutno nikakve veze, osim po raraznoraznim socijalnim mrežama i forumima za ubijanje vremena i frustracija.
broje se samo dvije stvari, rezultati i razvoj tima. petev, evo ti tim pred raspadom pa da te vidimo. ako šta napraviš dobro i jest, za to si plaćen, ako ne, vozdra hvala i živio!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Srki Grahovac izlazi iz pastete. Ja bih i Danilovica i Ogy Vranjesa, Jovu Lukica i ako moze i Romanu.
Stojan Vranjes u repki.Lucidni veteran bh lige. 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
ako ne zvao gazibegovica i ne zaganja gigovica, odmah cemo znati na cemu smo, da je tu da radi u interesu odredjene grupacije, a ne u interesu rezultata, a posredno i svoje promocije. ne znam ko bi isao protiv sebe ali cudni su putevi ovisnosti o svom gospodaru
- JavierBosnia
- Kontakt:
............................ Golman
Hadzikadunic Ahmedhodzic Sanicanin
Todorovic Pjanic Cimirot Kolasinac
......................Gojak
...............Dzeko Demirovic
Probaj Ivaylo, probaj. Bar nesto novo da vidimo
I opet na klupi imas fine igrace: Krunic, Visca, Menalo, Duljevic, Stevanovic, Prevljak, Hadziahmetovic...
I opet na klupi imas fine igrace: Krunic, Visca, Menalo, Duljevic, Stevanovic, Prevljak, Hadziahmetovic...
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sam je najavio da cemo igrati u 4 2 3 1 formacijiJavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 01:26............................ Golman
Sehic
Todorović Ahmedhodzic Sanicanin Kolasinac
Pjanić Cimirot
Višća Gojak Hodžić
Dzeko
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Todorovic.
Pa bolje stavi sam sebe u formaciju da igras.
Sigurno si danas procitao da je upisao dobar nastup pa ga stavio u ekipu haha.

Sigurno si danas procitao da je upisao dobar nastup pa ga stavio u ekipu haha.
@igrajlopte 🐦
Gazibegovic ili Vranjes su najbolji izbor za tu poziciju.
Nazalost mislim da ce Todorović biti starter protiv Finske.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
..............golman
Vranjes stoper Sanicanin
Todorovic Grahovac Danilovic krilo/bekan
......................amf
...............Jovic drugi napadac
Tili
Vranjes stoper Sanicanin
Todorovic Grahovac Danilovic krilo/bekan
......................amf
...............Jovic drugi napadac
Tili

-
- Kontakt:
Todorovic je jedini klasicni desni bek kojeg imamo. I u dobroj je formi momak (trenutno)uvezao je 5 ili 6 utakmica kao starter po 90 min.
Begovic,Todorovic,Bicakcic, Ahmethodzic, Kolasinac,Visca, Pjanic,Krunic, Gojak, Dzeko,Demirovic(442)
Begovic,Ahmethodzic,Hadzikadunic,Kolasinac,Krunic, Pjanic, Gojak, Visca, Cimirot, Dzeko,Demirovic (352).
Solidno i na klupi. Ima solidna ekipa, zali boze selektora i usranog saveza.
Begovic,Todorovic,Bicakcic, Ahmethodzic, Kolasinac,Visca, Pjanic,Krunic, Gojak, Dzeko,Demirovic(442)
Begovic,Ahmethodzic,Hadzikadunic,Kolasinac,Krunic, Pjanic, Gojak, Visca, Cimirot, Dzeko,Demirovic (352).
Solidno i na klupi. Ima solidna ekipa, zali boze selektora i usranog saveza.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Prvi spisak će nam reći na čemu smo, šikaniranju kao što Begović reče ili ozbiljan rad
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne pratim ja utakmice na rezultatima i portalima kao vecina ovdje tako da ne mlati tim jezikom
Uzimajuci u obzir sve koji su tu igrali prethodnih godina pocev od Cipetica, Kvrzica, Bicakcica i slicnih, meni je on najbolji izbor
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako zelimo stvarno neke promjene, trebamo unijeti novu svjezinu u ekipu. Kad prelistam ocekivane sastave na forumu, 99% sve isto kao u kvalifikacijama jos samo fali da ste Gojaka na krilo postavili odmah mi lose dodje. Vezni red Pjanic-Cimirot, Todorovic na beku, Gojak u prvih 11, i da ne nabrajam. Ne znam koliko utakmica treba proci da vise da se vidi da smo procitani, da nije mozda kljuc u tome samo izredati po „imenima“ najboljih 11.
Javier sto je postavio 3-5-2 smatram pozitivnim, i ja bih bio za tu poziciju jer bi nam omogucilo da igramo sa dva spica. Ostalo, uveo bih dosta promjena ekipi, pocevsi od desnog beka (Gazibegovica u vatru ako bude i dalje standardan u Sturmu), Cimirot (nemam nista protiv njega ali on i Pjanic zajedno nije pokazalo uspjeha, jer su obojica ziherasi) i Gojak na klupu, graditi vise igru na Krunicu, Demirovic naravno mora biti u prvih 11, na krilima Menalo i Stevanovic moraju biti ozbiljne opcije za prvih 11.
Javier sto je postavio 3-5-2 smatram pozitivnim, i ja bih bio za tu poziciju jer bi nam omogucilo da igramo sa dva spica. Ostalo, uveo bih dosta promjena ekipi, pocevsi od desnog beka (Gazibegovica u vatru ako bude i dalje standardan u Sturmu), Cimirot (nemam nista protiv njega ali on i Pjanic zajedno nije pokazalo uspjeha, jer su obojica ziherasi) i Gojak na klupu, graditi vise igru na Krunicu, Demirovic naravno mora biti u prvih 11, na krilima Menalo i Stevanovic moraju biti ozbiljne opcije za prvih 11.