NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Fultz je katastrofa... Nikako ga ne vidim na poziciji PG
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
a nadam se da se slazes i kad za nekoga kazes da je gorila da je i to uvredljivoBuffonGigi je napisao/la: ↑22 avg 2020, 18:56Kao nije uvrijedljivo kad ova gorila kaze White Boy, a da je njemu Doncic rekao Dark Boy ili Black Boy ili bilo sta takvo...iducih mjesec dana bi samo to bilo na vijestima, a naravno da bi Luka bio protjeran iz USA.
Bijelci nisu inferiorni niti ce ikad bit. Samo shvatite konteksz jednom za svagda pa ce vam BLM pokret i sve to mozda biti jasnije.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:39Svi su jednaki i ne treba biti duplih aršina.Sta sad bijelci trebaju biti inferiorni zbog neceg sto se desavalo prije pola milenija
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sve bi to bilo fino i krasno da crnci ne ubijaju 100x vise bijelaca neg obrnuto i da se ne ubijaju medjusobno 200x vise nego sto neko sa strane njih ubijaLillard je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:44Bijelci nisu inferiorni niti ce ikad bit. Samo shvatite konteksz jednom za svagda pa ce vam BLM pokret i sve to mozda biti jasnije.BosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:39Svi su jednaki i ne treba biti duplih aršina.Sta sad bijelci trebaju biti inferiorni zbog neceg sto se desavalo prije pola milenija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
tačnoOikamid je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:30U kontekstu BLM stvari (kompletnog interijera dvorane, natpisa na dresovima) onda ovo itekako jeste i debilno i uvredljivo. Da nema ove kompletne priče bilo bi mi svejedno, ovako je licemjerno do boga.
Kad bi u slucaju da se budu igrale g7 trebala zavrsiti prva runda i kad ce biti dodjele nagrada za ovu sezonu?
Pa zbog amerikanaca koji razmisljaju ko i ovaj Lilard, Trump i jeste predsjednik. Jos malo i doslo vrijeme tamo da ako si bijelac moraces crncima jos i taksu da placas i svaki dan se izvinjavas jer su tamo nekad bili robovi bijelcima a starci ti 95e dosli tamo iz BosneJHam je napisao/la: ↑22 avg 2020, 18:43Kakve to veze ima, promovises nekakvu jednakost nesto i onda ga ovaj pokusava uvrijediti tj poniziti na osnovu boje koze. To da li je uvredljivo i kome to je druga stvar skroz, ali nemoj onda promovisati Equality i ta sranja po dresovima a ovamo dopustati da crnci ponizavaju bijelce. Nisu nista bolje od Trumpa ni zasluzili. Nisu ni kineze tlacili stotinama godina crnci pa bi vidjeli sta bi bilo da je spomenk nekog zucu ovako

Pitam se samo je li ovaj Lillard smatra da npr. sada fudbaler ili kosarkas Izraela u susretu sa hrvatom smije istog zvati ustaso, ustasice ili neku drugu uvredu na nacionalnoj osnovi bez kazne obzirom na patnju i genocid koju je jevrejski narod uz romski prezivio u drugom svjetksom ratu od strane hrvata i nacista na ovim prostorima za vrijeme fasisticke ndh? Ili mu se ovaj osjetljvii mod pali samo kada su u pitanju crnci pa bi u ovom slucaju vrijedili neki drugi standardi?
Pandemic P

Kad nas sve iznedadi Playoff P i sljedeću zabije 16p
Dzanan Musa je bolji igrac od Fultza. Da nije bio prvi pick bio bi izvan lige. A i ovako ne vjerujem da ce jos dugo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kakve ti nebuloze pises. Pa americka povijest je povezana. Kakvi izraleci i hrvati..japa je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:36Pitam se samo je li ovaj Lillard smatra da npr. sada fudbaler ili kosarkas Izraela u susretu sa hrvatom smije istog zvati ustaso, ustasice ili neku drugu uvredu na nacionalnoj osnovi bez kazne obzirom na patnju i genocid koju je jevrejski narod uz romski prezivio u drugom svjetksom ratu od strane hrvata i nacista na ovim prostorima za vrijeme fasisticke ndh? Ili mu se ovaj osjetljvii mod pali samo kada su u pitanju crnci pa bi u ovom slucaju vrijedili neki drugi standardi?
Valjda je bolja usporedba kad mi izmedju sebe jedni druge nazivamo ustasama, cetnicima i balijama. Radi proslosti. Oce to prestat i jel mos krivit nekog ko je ostecen tj povrijedjen u tatu sto tako za neog kaze? Mozes rec da nije uredu, al nekad su u pravu, nekad ne.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Moze neki link za Buckse? ne radi ovaj vise izgleda https://nbabite.com/...
Edit: Riješena utakmica
Ali opet, ako neko moze poslati neku stranicu gdje se mogu naci streamovi
Edit: Riješena utakmica

Zadnja izmjena: KapitenK, dana/u 22 avg 2020, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jbm ti kako je tanak roster kod Magica, dobro su i onu jednu tekmu uzeli.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- BosniaBoston
- Kontakt:
http://****.com/KapitenK je napisao/la: ↑22 avg 2020, 21:30Moze neki link za Buckse? ne radi ovaj vise izgleda https://nbabite.com/...
Edit: Riješena utakmicaAli opet, ako neko moze poslati neku stranicu gdje se mogu naci streamovi
#Punoljetstvo
HvalaBosniaBoston je napisao/la: ↑22 avg 2020, 21:32http://****.com/KapitenK je napisao/la: ↑22 avg 2020, 21:30Moze neki link za Buckse? ne radi ovaj vise izgleda https://nbabite.com/...
Edit: Riješena utakmicaAli opet, ako neko moze poslati neku stranicu gdje se mogu naci streamovi

Elementarno nepoznavanje historije ili povijesti, jevreji i hrvati i drugi narodi sa ovih prostora su itekako povezani kroz povijest. Tako da je usporedba sasvim na mjestu no kao sto sam i mislio imamo dvostruke standarde.Lillard je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:51Kakve ti nebuloze pises. Pa americka povijest je povezana. Kakvi izraleci i hrvati..japa je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:36Pitam se samo je li ovaj Lillard smatra da npr. sada fudbaler ili kosarkas Izraela u susretu sa hrvatom smije istog zvati ustaso, ustasice ili neku drugu uvredu na nacionalnoj osnovi bez kazne obzirom na patnju i genocid koju je jevrejski narod uz romski prezivio u drugom svjetksom ratu od strane hrvata i nacista na ovim prostorima za vrijeme fasisticke ndh? Ili mu se ovaj osjetljvii mod pali samo kada su u pitanju crnci pa bi u ovom slucaju vrijedili neki drugi standardi?
Valjda je bolja usporedba kad mi izmedju sebe jedni druge nazivamo ustasama, cetnicima i balijama. Radi proslosti. Oce to prestat i jel mos krivit nekog ko je ostecen tj povrijedjen u tatu sto tako za neog kaze? Mozes rec da nije uredu, al nekad su u pravu, nekad ne.
Uostalom kad si se vec dotakao nas ovdje, koliko se ja sjecam kod nas se ti nazivi karakterisu ko uvreda sa bilo koje strane da su receni, dok cini mi se da kod tebe je white ass boy uredu a black ass boy nije uredu, stoga tvoje poredjenje veze sa mozgom nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.