Fudo je napisao/la:amir je napisao/la:Ja nesumnjam ni 1 % u nasu pobijedu, zar se bojati nekoga ko je vec pobijedjen sa 7-0, pa mi imamo igrace koji mogu odlicno igrati i protiv najjacih reprezentacija a pogotovo protiv te Estonijice, kada je bilo izvlacenje kvalifikacionih grupa za svjetsko prvenstvo oni su u zadnjem sesiru sa San Marinom, Lihtenstajnom, Luxsemburgom, Andorom i ostalim silama i da se sada mi bojimo njih, neka se oni boje nas i imaju razloga dosta za to.
Utakmica protiv Estonijice ce biti trening uoci Spanije.
Je Estonijicu potcijenjujem i njima je uspjeh ako izgube od nas sa manje od 4 razlike.
Ako se bojimo Estonijice sta onda trebamo reci za Francusku, Njemacku/Rusiju ... u barazu ?
Dat ce Vedad 2 gola i Edin 1, a neznam koji ce ostali biti strijelci, utakmica ce biti rijesena u prvih 20-ak minuta i onda se poigravati sa estoncicima
Ako budu mislili tako ko i ti sigurno nece pobjediti, treba ozbiljno svatiti svaku utakmicu i dati maksimum od sebe..
Stvarno me ne interesujes sta ti mislis, to je tvoj problem, pisi sta hoces a mene necitiraj.
DA TI JOS JEDNOM KAZEM DA CEMO IH RAZVALITI, POTCIJENJUJEM IH I TO JE TO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter