Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

neznalica
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la neznalica » 07 okt 2009, 19:51

leonardo je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
leonardo je napisao/la:Jel moze neko ko 100% zna reci da li ako pobijedimo obje utakmice idemo u jacu grupu tako da dobijemo lakse protivnike??
99% da ne idemo iako dobijemo obe utakmice. Za ono 1% da idemo,trebalo bi se poklopiti dosta toga,tj. trebalo bi se cudo desiti.

e thx puno...srusi mi i ono malo nade
al uvijek ima ono malo ;) ;) ;)

bumerang5
Kontakt:

Post Postao/la bumerang5 » 07 okt 2009, 19:52

JOŠ OKO 70 SATI DO UTAKMICE !!

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 07 okt 2009, 19:55

bumerang5 je napisao/la:JOŠ OKO 70 SATI DO UTAKMICE !!

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE
igraj svi smo uz tebe

edoode
Kontakt:

Post Postao/la edoode » 07 okt 2009, 20:33

Momci u subotu treba pobjediti ZA VEDRANA!!
i ne sumnjam u vas, vi to možete, vi to znate!"
NAPRED BOSNO

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 okt 2009, 20:45

Kako se bliži utakmica sve više sam uvjeren u našu pobjedu. Kad samo pogledam sastav Estonaca, nemogu naći niti jednog igrača koji iga u nekoj ligi petice, a kamoli da nađem nekog igrača koji je drugi najbolji strijelac Bundeske ili najbolji asistent iste lige. Pa mi ćemo ih smrvit, ponizit na njihovom terenu. U Zenici smo im već pokazali kako se igra nogomet, a Estonci su za ovu utakmicu zainteresovani ko za lanski snijeg. Jednostavno, mi smo jači na svim mogućim poljima, mi imamo sjajne navijače koji će učiniti da se naši igrači osjećati kao kod kuće.

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 okt 2009, 20:52

el-fighter je napisao/la:Kako se bliži utakmica sve više sam uvjeren u našu pobjedu. Kad samo pogledam sastav Estonaca, nemogu naći niti jednog igrača koji iga u nekoj ligi petice, a kamoli da nađem nekog igrača koji je drugi najbolji strijelac Bundeske ili najbolji asistent iste lige. Pa mi ćemo ih smrvit, ponizit na njihovom terenu. U Zenici smo im već pokazali kako se igra nogomet, a Estonci su za ovu utakmicu zainteresovani ko za lanski snijeg. Jednostavno, mi smo jači na svim mogućim poljima, mi imamo sjajne navijače koji će učiniti da se naši igrači osjećati kao kod kuće.

Slazem se sa tobom u svemu sto si napisao, svaka cast na postu, ovakve postove volim
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 07 okt 2009, 21:04

amir je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Kako se bliži utakmica sve više sam uvjeren u našu pobjedu. Kad samo pogledam sastav Estonaca, nemogu naći niti jednog igrača koji iga u nekoj ligi petice, a kamoli da nađem nekog igrača koji je drugi najbolji strijelac Bundeske ili najbolji asistent iste lige. Pa mi ćemo ih smrvit, ponizit na njihovom terenu. U Zenici smo im već pokazali kako se igra nogomet, a Estonci su za ovu utakmicu zainteresovani ko za lanski snijeg. Jednostavno, mi smo jači na svim mogućim poljima, mi imamo sjajne navijače koji će učiniti da se naši igrači osjećati kao kod kuće.

Slazem se sa tobom u svemu sto si napisao, svaka cast na postu, ovakve postove volim

tako je malo vise optimizma...
..Siamo l'armata Rossonera..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 21:07

U pravu si 100 %!!!!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 okt 2009, 21:17

amir je napisao/la:Ja nesumnjam ni 1 % u nasu pobijedu, zar se bojati nekoga ko je vec pobijedjen sa 7-0, pa mi imamo igrace koji mogu odlicno igrati i protiv najjacih reprezentacija a pogotovo protiv te Estonijice, kada je bilo izvlacenje kvalifikacionih grupa za svjetsko prvenstvo oni su u zadnjem sesiru sa San Marinom, Lihtenstajnom, Luxsemburgom, Andorom i ostalim silama i da se sada mi bojimo njih, neka se oni boje nas i imaju razloga dosta za to.
Utakmica protiv Estonijice ce biti trening uoci Spanije.
Je Estonijicu potcijenjujem i njima je uspjeh ako izgube od nas sa manje od 4 razlike.
Ako se bojimo Estonijice sta onda trebamo reci za Francusku, Njemacku/Rusiju ... u barazu ?
Dat ce Vedad 2 gola i Edin 1, a neznam koji ce ostali biti strijelci, utakmica ce biti rijesena u prvih 20-ak minuta i onda se poigravati sa estoncicima
Ako budu mislili tako ko i ti sigurno nece pobjediti, treba ozbiljno svatiti svaku utakmicu i dati maksimum od sebe..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 okt 2009, 21:18

Evo citam da ce svi igraci reprezentacije na celu sa selektorom prisustvovati sahrani naseg Vedrana Puljica

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 okt 2009, 21:20

Hvala Bogu odbojkaska utakmica koju sudim je u 16h, pa cu vjerovatno stici gledati BiH.. 8-)
Bojao sam se da necu vidjeti kako nasi pobjedjuju 4:1.. :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 okt 2009, 21:22

amir je napisao/la:Evo citam da ce svi igraci reprezentacije na celu sa selektorom prisustvovati sahrani naseg Vedrana Puljica
dadad..svaka cast nasim zmajevima...jos jednom bravo ciro poglavico nasa......umjesto da se svi veselimo ovih dana mi tugujemo..al sta cemo ..zivot je nepredvidiv...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 okt 2009, 21:24

Fudo je napisao/la:
amir je napisao/la:Ja nesumnjam ni 1 % u nasu pobijedu, zar se bojati nekoga ko je vec pobijedjen sa 7-0, pa mi imamo igrace koji mogu odlicno igrati i protiv najjacih reprezentacija a pogotovo protiv te Estonijice, kada je bilo izvlacenje kvalifikacionih grupa za svjetsko prvenstvo oni su u zadnjem sesiru sa San Marinom, Lihtenstajnom, Luxsemburgom, Andorom i ostalim silama i da se sada mi bojimo njih, neka se oni boje nas i imaju razloga dosta za to.
Je Estonijicu potcijenjujem i njima je uspjeh ako izgube od nas sa manje od 4 razlike.
Ako se bojimo Estonijice sta onda trebamo reci za Francusku, Njemacku/Rusiju ... u barazu ?
Dat ce Vedad 2 gola i Edin 1, a neznam koji ce ostali biti strijelci, utakmica ce biti rijesena u prvih 20-ak minuta i onda se poigravati sa estoncicima
Ako budu mislili tako ko i ti sigurno nece pobjediti, treba ozbiljno svatiti svaku utakmicu i dati maksimum od sebe..
Stvarno me ne interesujes sta ti mislis, to je tvoj problem, pisi sta hoces a mene necitiraj.
DA TI JOS JEDNOM KAZEM DA CEMO IH RAZVALITI, POTCIJENJUJEM IH I TO JE TO

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 okt 2009, 21:26

DA TI JOS JEDNOM KAZEM DA CEMO IH RAZVALITI, POTCIJENJUJEM IH I TO JE TO
nadam se jarane da si u pravu
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 07 okt 2009, 21:27

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hvala Bogu odbojkaska utakmica koju sudim je u 16h, pa cu vjerovatno stici gledati BiH.. 8-)
Ako zakasnis samo 15 minuta onda neces vidjeti prva dva gola, zato pozuri Baja_Zvjerka@. sretno u sudjenju

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 07 okt 2009, 21:27

Baja_Zvjerka je napisao/la:Hvala Bogu odbojkaska utakmica koju sudim je u 16h, pa cu vjerovatno stici gledati BiH.. 8-)
hocel biti na kladionici ta utakmica sto sudis da uzmemo pare :mrgreen:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 07 okt 2009, 21:31

MA sigurno treba podcjeniti Estoniju..hahah NOT...evo zasto...Estonija-Turska 0-0 sigurno su i turci mislili ko pojedinci ovdje...Treba dati maksimum, sjetite se Moldavije prosle kvalifikacije, pa jedva 1-0 protiv Malte..pa nije ni utakmica protiv Armenije na strani bilo bas poigravanje..Nisam pesimista ali kazem da treba dati sve od sebe a ne ono lahko cemo mi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 okt 2009, 21:36

juzni vjetar! je napisao/la:
Premier liga u odbojci, Kakanj-Napredak, ako ima gdje na kladionici slobodno igraj keca.. :D :D
Rijesit cemo to pola-pola.. :lol:
Nadam se da cu stici na pocetak tekme, jer i ja mislim da gol pada u prvih 15 minuta.. :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 okt 2009, 21:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:
Premier liga u odbojci, Kakanj-Napredak, ako ima gdje na kladionici slobodno igraj keca.. :D :D
Rijesit cemo to pola-pola.. :lol:
Nadam se da cu stici na pocetak tekme, jer i ja mislim da gol pada u prvih 15 minuta.. :D
Ma ne može me ništa spriječit da gledam tekmu osim dragog Boga :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.