Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BordoArmy88
Kontakt:

Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 jan 2021, 00:52

Neutral je napisao/la:
02 jan 2021, 22:46
Taman sam ti pročitao post na klixu. Moguće da su pogriješili broj. Ja sam prije par godina imao tamo account i taj Telemach profil je odličan. Sve se rješavalo u 24 sata.

Ali kakvi su ono hejterski komentari na klixu prema Telemachu. Kao da su ih istjerali iz kuće, a ne ukinuli Arene, haha.

Ako ne smanje račun, dobar fail od TM.
Navodno onima sa slabijim paketima nude filmske kanale na 3 mjeseca (u prijevodu HBO i cinestar premiere) a onima sa premium paketima nemaju šta ponuditi, pošto račun jednostavno ne žele smanjiti. Znači teški fail koji će ih koštati baš mnogo korisnika ali neka, a jesu se kofrćili sa onim nova sport i prebacivanjem prijenosa (npr el-clasico) sa SK na tu novu sport i repkom itd. :guz:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2021, 01:00

A znaju mene zivkati da mi fiksni telefon nude svake sedmice a naseg derdyoka lažu.
Jel ima neki fazon s ovom moja web tv gledao sam cijene ako nisam fulio ova pretplata na 3 mjeseca je oko 30 km. Toliko platim za telemachu za digitalnu jedan mjesec plus internet.
You are someone else I am still right here

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 03 jan 2021, 01:14

fera je napisao/la:
03 jan 2021, 01:00
A znaju mene zivkati da mi fiksni telefon nude svake sedmice a naseg derdyoka lažu.
Jel ima neki fazon s ovom moja web tv gledao sam cijene ako nisam fulio ova pretplata na 3 mjeseca je oko 30 km. Toliko platim za telemachu za digitalnu jedan mjesec plus internet.
25, ako si korisnik drugog operatera. Tu nemaš SK kanale, od sportskih su tu HD Arene, oba ES HD i MojaTV Sport :D

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 jan 2021, 01:19

Igrom slučaja samu uzeo pretplatu u BH Telecomu, 17.50 KM mjesečno 10 giga interneta , i nakih minuta poziva i poruka , stvarno dobar paket i to mi je privatni broj .
Imam i službeni .

I prije 2-3 mjeseca vidim TV Samsung , aj da vidim kakva je situacija i na web stranici piše jedno , kad sam ih zvao govorili su mi drugo , a radnik na šalteru treće...
To je to što se tiče BHT Telecoma ...

Telemach su isto debili , kad sam odlučio da dodatno plaćam HD Arene poslije mjesec mu ukinuli SD Arene , zovem ih i pitam jesu li normalni , kažu SD Arene su bile akcijski 3 mjeseca... Pa je li vam normalno da imam HD Arene , a nemam SD Arene ? Kaže jeste ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 jan 2021, 01:21

Ti bi SD i HD, da gledaš e sad neces ni jedne.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 jan 2021, 01:24

Gledam preko Arena CLOUD-a ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2021, 01:27

tm01hzne je napisao/la:
03 jan 2021, 01:14
fera je napisao/la:
25, ako si korisnik drugog operatera. Tu nemaš SK kanale, od sportskih su tu HD Arene, oba ES HD i MojaTV Sport :D
dobro je to onda jer mene arene i moja tv sport zbog nase lige zanimaju, SK nikad ne gledam.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 jan 2021, 01:32

fera je napisao/la:
Evo vidiš, pisali da su me zvali, i nakon što sam odgovorio da nemam nijednog propuštenog poziva, kao i da mobitel nije pogrešan, uđem da vidim dešavanja kad tog posta nigdje. Editovali i izbrisali rečenicu gdje su napisali da su me zvali haha.
slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 jan 2021, 01:44

Derdiyok je napisao/la:
03 jan 2021, 01:32
fera je napisao/la:
Evo vidiš, pisali da su me zvali, i nakon što sam odgovorio da nemam nijednog propuštenog poziva, kao i da mobitel nije pogrešan, uđem da vidim dešavanja kad tog posta nigdje. Editovali i izbrisali rečenicu gdje su napisali da su me zvali haha.
slika
Mozda su Erena pravog zvali nikad se ne zna :mrgreen:
Sigurno ce izgubiti dio korisnika nakon ovako otvorene i transparentne komunikacije ukidanjem kanala bez najave i fiktivnim pozivima.

Ukriaga
Kontakt:

Post Postao/la Ukriaga » 03 jan 2021, 04:06

admin je napisao/la:
02 jan 2021, 19:20
Poenta nisu pare i posjupljenja vec politicki uticaj kroz N1 koji raja gledaju zato sto ga dobiju u paketu da sportom.
Ne samo N1, gledam tekmu na SK-u između "Beitar Jerusalema" i "Hapoela Haife", kaže onaj srpski komentator: "U glavnom gradu Izraela"

Odmah mi ona slika Vučića na skemlijici s penkalom ispred Trampa. :mrgreen:

Fudbal
Kontakt:

Post Postao/la Fudbal » 03 jan 2021, 10:43

Ovo je unaprijed dogovoren scenario. I mi u RS smo ostali beez SK kanala na mtel pretplati, Arena nema na Totalu i sada ako se ne varam nema niko u BiH obe vrste kanala?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 jan 2021, 10:46

Fudbal je napisao/la:
03 jan 2021, 10:43
Ovo je unaprijed dogovoren scenario. I mi u RS smo ostali beez SK kanala na mtel pretplati, Arena nema na Totalu i sada ako se ne varam nema niko u BiH obe vrste kanala?
Ima Moja TV.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 03 jan 2021, 11:12

Ukriaga je napisao/la:
03 jan 2021, 04:06
admin je napisao/la:
02 jan 2021, 19:20
Poenta nisu pare i posjupljenja vec politicki uticaj kroz N1 koji raja gledaju zato sto ga dobiju u paketu da sportom.
Ne samo N1, gledam tekmu na SK-u između "Beitar Jerusalema" i "Hapoela Haife", kaže onaj srpski komentator: "U glavnom gradu Izraela"

Odmah mi ona slika Vučića na skemlijici s penkalom ispred Trampa. :mrgreen:
To je samo lose obrazovanje. Tesko da iko moze toliko duboko ici da instruira sportskog komentatora o glavnim gradovima.

Ali da su u pitanju igre koje se iz srbije samo prelamaju na BiH, to je 100%. UM je zapadni kapital i veoma ozbiljan igrac, ocigledno da nisu bas dobrodosli na istoku u ovom trenutku...

Najtuznije od svega je sto se BiH koristi kao kusur, nama dodje poprilicno svejedno, ni jedni ni drugi ne igraju na nasoj strani, kad bi se neki BH Telecom sjetio Koliko u stvari vrijedi da se investora u prava za prenose na svojoj teritoriji, bar za domaci sport, mozda bi prica bila drugacija. Al mi smo 20 godina domaci sport **** na sve moguce nacine i sad cemo se poceti hvatati za glavu

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jan 2021, 11:50

Arena sport tj Telekom Srbija se neće smiriti dok skroz ne sjebe SK, šteta samo zbog kvalitetnih komentatora, Zvezde/Evrolige kao i Premiershipa, ali AS će im uzeti i to kroz koju godinu.
Jesu li Španci od sljedeće sezone na Areni? Tako čujem juče.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 03 jan 2021, 11:53

alan_kardec je napisao/la:
03 jan 2021, 11:50
Da, odavno se to zna :)

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 03 jan 2021, 11:54

Arena sport tj Telekom Srbija se neće smiriti dok skroz ne sjebe SK, šteta samo zbog kvalitetnih komentatora, Zvezde/Evrolige kao i Premiershipa, ali AS će im uzeti i to kroz koju godinu.
Jesu , a Njemci na SPORTKLUB-u ...
Samo da ne diraju Srđana Ercega ...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jan 2021, 12:03

Ko bijaše Srđan Erceg? Šta komentariše?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 jan 2021, 12:06

tm01hzne je napisao/la:
03 jan 2021, 11:53
Da, odavno se to zna :)
Jel onda arena gubi neku ligu?
Ne bih volio da reduciraju prenose serie-a naustrub spanaca

Steta komentatora sa SK-a ? :mrgreen:
Keme Ahmetovica, Bahe Topalbecirovica ili onog sto kaze ljiga umjesto liga
Sportska platforma sa najlošijim komentatorima, definitivno.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jan 2021, 12:07

03 jan 2021, 12:03
Ko bijaše Srđan Erceg? Šta komentariše?
Ma Moto GP i to je jedan od rijetkih komentatora na SK da valja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 03 jan 2021, 12:11

Kad pričam o kvalitetnim komentatorima sa sk, prije svega mislim na Plavšića, Radojevića i Viškovića.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.