Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Danas lijepa vijest ali zamislite do kraja dana da ovaj otkaz dobije ili eto ajd do kraja naredne sedmice. Onda bi se svi mi mogli nadati, jer očigledno je on pogubio sve konce i ne može više nikoga da motiviše.
znaš kakvi smo kada nam se otvore velike prilikeVirtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:48Ja sam ljetos išao u Oviedo i Gijon, ali nije mi dalo do Bilbaa (oko 200 km). U slučaju da se plasiramo, sigurno idem, imam dobru liniju Dubrovnik - Madrid, Madrid - Bilbao.
Imamo dobru šansu, ne bi trebalo da nas neka od ovih ekipa može pobijediti kući i iznenada nam se ponovo otvorila baš velika prilika.
NEMA NAZAD
e onda se napijemo tamo jednom .... ali samo ako mi obećaš da nema šuplje o tenisuVirtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:48Ja sam ljetos išao u Oviedo i Gijon, ali nije mi dalo do Bilbaa (oko 200 km). U slučaju da se plasiramo, sigurno idem, imam dobru liniju Dubrovnik - Madrid, Madrid - Bilbao.
Imamo dobru šansu, ne bi trebalo da nas neka od ovih ekipa može pobijediti kući i iznenada nam se ponovo otvorila baš velika prilika.

A kurve, pardon nocne dame ?AlainProst je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:49pite, cevapa, poklona i neizbjezni restoran Bosna![]()
![]()
Mjau !
Kako nam je ova UEFA napravila šanse da se plasiramo što kroz grupu, što ovako i mi opet to ne znamo iskoristiti

Ne pijem ti ja alkohol, ali mogu platit' koju turu, biće nas dosta svakako.

S' tim da imam ulaznice za dvije utakmice u Rimu, 17. i 21. juna, to sam dobio na onoj UEFA lutriji za ulaznice. To će valjda igrati Italija protiv nekoga, bar se nadam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Oni bi ko da nas šalju na EP, a mi im ko nedamo.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Dobar je ovaj ždrijeb ispao skroz, al mislim da ćemo mi ipak samo jednu utakmicu na domaćem terenu igrat.
Saserem@ se ko grlice ... nase ninje ima vec u prvoj tekmi da eksplodiraju od treme i pritiska i pitanje je hoce li moci ista uraditi u tih 90 minuta ... noge ce biti olovne ... a ako nekako i uspiju progurat loptu preko crte u finalu nece moci potrcat a kamoli igrat fudbala ... nadam se prolazu ali ocekujem potop ko uvjek ... koga su fudbalske zmije ujedale i domaceg terena se boji ...holyman je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:50znaš kakvi smo kada nam se otvore velike prilikeVirtu4l je napisao/la: ↑22 nov 2019, 12:48Ja sam ljetos išao u Oviedo i Gijon, ali nije mi dalo do Bilbaa (oko 200 km). U slučaju da se plasiramo, sigurno idem, imam dobru liniju Dubrovnik - Madrid, Madrid - Bilbao.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
uf ... sam si kriv, ali možeš ti i mate čaj onda, ko suarez. meni ide piva

vjerovatno si u pravu, ako se to desi biće nas dosta u bilbau, u dablinu tanko, treba viza, ja sam prvi kome se to ne da vadit!
p.s. sve tri tekme u rimu igra italija
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 22 nov 2019, 13:02, ukupno mijenjano 3 puta.
Ako nam Žuti ostane kao selektor isto nam je kao da igramo u gostima
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
jel se uopšte zna da se igra u zenici ili je to pretpostavka? savez bi sigurno više para zaradio na koševu 

Neće ga više zaigrati na Koševu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kosevo nije uslovno za predkola a ne za play-off ovog takmicenja, Bilino Polje prva utakmica vjerovatno, druga mozda na Grbavici ako se radovi krova istoka do tada zavrse.
Mjau !
Jest mi drago sto smo domacini u finalu, ako nista samo da nakon eventualnog neuspjeha ne slusam price o tome kako je UEFA namjestala Irskoj sve vrijeme. Nemamo izgovora.
Under-estimate us and we'll beat you, Magennis warns Bosnia
https://www.belfasttelegraph.co.uk/spor ... 14990.html
https://www.belfasttelegraph.co.uk/spor ... 14990.html
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
najbolja moguća činjenica koja pokazuje koliko je ovo uefino sranje suludo:
da je jedan tim iz lige nacija A ili B prvo izgubio sve utakmice lige nacija, i onda poslije toga sve utakmice kvalifikacija za EP opet bi igrao baraž i imao šansu da igra finale baraža kući

da je jedan tim iz lige nacija A ili B prvo izgubio sve utakmice lige nacija, i onda poslije toga sve utakmice kvalifikacija za EP opet bi igrao baraž i imao šansu da igra finale baraža kući

Nije da se svi pretvore u pizde ako igraju na strani ko nase balerine. Mi ako odigramo drugu tekmu bice super. Nadam se da ce otici krme sa klupe odmah su sanse dosta veccee
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Jesu se ovo djecurlija opet napalila
brzo se zaboravile velike Partije u ovim kvalama. Vi ste bolesni ako mislite da ovakva ekipa bez plana ,bez glave ,bez repa , moze dva puta pobjedit nabrijane protivnike koji su ozbiljne ekipe, koji ce ostavit dusu na terenu za svoj narod pogotovi sj. Irska i irska ! Ekipa sa ovakvim trenerom i igracima amaterskim sehicem, saricem, civicem, kovacevicem, kvrzicem , itd itd nemoze ni u snu u 5 dana dobiti dvije spremne ekipe koje znaju sta je u igri, kako se postavit kako odgovarat takticki zadatku. Nisu to amateri kao prosinecki i Bh.savez. Nasa ekipa nemoze odgovorit najvecem zadatku u 5 dana, ni psihicki ni fizicki ni na taktickom nivou. Opet da ponovim izgleda ste zaboravili kvale, ne mjenjaju se stvari tako brzo na dobro ako nemas sistem nemas nista. Citat cemo se , ali danas u ovim satima mi nakon prve utakmice idemo doma, kuca! Mi kuci nismo dobili slovacku , irsku kada smo imalu 3 puta jacu ekipu, a mi padamo a oni su sve bolji i organizovaniji.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
tada nismo mogli igrati 0:0 i proći na penalebhfanatic14 je napisao/la: ↑22 nov 2019, 13:24Mi kuci nismo dobili slovacku , irsku kada smo imalu 3 puta jacu ekipu, a mi padamo a oni su sve bolji i organizovaniji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.