hehe necuMonolog je napisao/la:Bravo, bravo, bravo. Konačno da zabiju.
Steve-O, nemoj svršavati od sreće.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
hehe necuMonolog je napisao/la:Bravo, bravo, bravo. Konačno da zabiju.
Steve-O, nemoj svršavati od sreće.
pobjedili smo 2-1, a vidim kod mk donsa dva igraca(!) iskljucenaharishp je napisao/la:MK dons imaju igraca manje nema od toga nista.
Ali ima jedna dobra stvar ili dvije.
Millwall i da izgubi zadnji susret,bit ce najbolje plasiran u play offu.
A u slucaju da Leeds izgubi i nerijesen rezultat vas vodi direktno.
Naravno ako ovako ostane.
Tranmmere ce odvaliti guzove jer im pobjeda treba skoro vise nego vama a i viste poznati da volite uprskati protiv ovih manjih.steve-o je napisao/la:pobjedili smo 2-1, a vidim kod mk donsa dva igraca(!) iskljucenaharishp je napisao/la:MK dons imaju igraca manje nema od toga nista.
Naravno ako ovako ostane.. ako leeds izgubi protiv charltona a mi izvucemo barem remi kod tranmerea, uvjeren sam da idemo direktno u championship jer iskreno receno swindon nema sta traziti u londonu u zadnje kolo...
nebi me cudilo kad bi mi izgubili u liverpoolu kod tranmerea a istovremeno leeds izgubi kod charltona, tako radi millwallharishp je napisao/la:Tranmmere ce odvaliti guzove jer im pobjeda treba skoro vise nego vama a i viste poznati da volite uprskati protiv ovih manjih.steve-o je napisao/la:pobjedili smo 2-1, a vidim kod mk donsa dva igraca(!) iskljucenaharishp je napisao/la:MK dons imaju igraca manje nema od toga nista.
Naravno ako ovako ostane.. ako leeds izgubi protiv charltona a mi izvucemo barem remi kod tranmerea, uvjeren sam da idemo direktno u championship jer iskreno receno swindon nema sta traziti u londonu u zadnje kolo...
![]()
Mada bi i Leeds slijedecu mogao fasovati samo tako.
Sto jednostavno kad moze komplikovano.steve-o je napisao/la:jbga gubimo protiv tranmerea, znaci opet patnja kroz playoffse ove godine u pm
semafresh je napisao/la:Ja sam prije tekme govorio da ljudima gori pod nogama i da se bore za opstanak, pa nije ni Millwall ManU i Millwall nekad izgubi, simpa ovaj Tranmere
Steve imas li kakvih sliba sa danasnje tekme!?
1st-alan dunne 961 votes (34%)
2nd-steve morison 821 votes (29%)
3rd-neil harris 263 votes (9%)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.